Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Podcast PlusEV #7 - invitat pescadorul - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Podcast PlusEV #7 - invitat pescadorul

Postat 15 May 2011 - 08:28 PM (#41) Useril este offline   summer.n 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 521
  • Inregistrat: 21-January 09

mingea ca mingea insa eu vreau o undita cu autograful pescadorului pe mulineta.:surpr:deci ce conditii de rulaj trebuiesc indeplinite pentru asa ceva?:)
0

Postat 15 May 2011 - 09:28 PM (#42) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 3587
  • Inregistrat: 20-February 05

Asa frate, dati-va tot felul de bunuri peste \"cadavrul\" meu aici, bine ca mai misc din cat-o mana din cate-o sinapsa atat cat e nevoie sa mut pentru o secunda \"sampania\" aici... :mrg:Sa castig si eu ceva de pe urma varstei mele... :bere:[align=center]http://i24.photobucket.com/albums/c12/pescadorul/bw10.jpghttp://i24.photobucket.com/albums/c12/pescadorul/bw11.jpg[/align]
0

Postat 15 May 2011 - 09:31 PM (#43) Useril este offline   summer.n 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 521
  • Inregistrat: 21-January 09

pescadoare tu unde dai la peste mastre?pe langa bucuresti,in dambovita sau unde?sa ma duc si eu,poate e mai special fosforul din pestele de capitala si de asta ai inspiratie!sau o fi de la faptul ca e mai radioactiv?:bere:
0

Postat 15 May 2011 - 10:04 PM (#44) Useril este offline   nobets 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 317
  • Inregistrat: 24-October 08

Citeaza

Originally posted by pescadorulAsa frate, dati-va tot felul de bunuri peste \"cadavrul\" meu aici, bine ca mai misc din cat-o mana din cate-o sinapsa atat cat e nevoie sa mut pentru o secunda \"sampania\" aici... :mrg:Sa castig si eu ceva de pe urma varstei mele... :bere:[align=center]http://i24.photobucket.com/albums/c12/pescadorul/bw10.jpghttp://i24.photobucket.com/albums/c12/pescadorul/bw11.jpg[/align]
Multi se vor uita oaches acum,fanii inraiti,insa de unde sa stim noi ca tu nu ai jucat 100 de bilete cu cote mari,din care asta ti-a iesit si asta l-ai pus aici?Asta cu bilete puse la sampanie ii o mare abureala,un jurnal deschis cu unitati ii ceva concret.Si mie imi plac alegerile pescadoare cateodata si felul lui de a se exprima,dar faza cu biletele lasa indoieli.
0

Postat 15 May 2011 - 10:20 PM (#45) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior

De la afisarile anterioare cu ce-am castigat si ce-am pierdut intre timp eram pe minus cu 150 de euro din profitul de la sampanie. L-am refacut, dar am mai spus o data ca nu foc 100 de pariuri si la unul castigat de 100 de euro am de fapt 900 pierdere. Te rog sa ma crezi ca nu sunt tampit sa aplic o astfel de metoda doar ca sa am ce afisa si probabil ca macar varsta imi sustine spusele. Deci s-a refacut gaura din profit... :bere:
0

Postat 16 May 2011 - 03:12 PM (#46) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Te salut domnule pescador! Mi-a placut interviul cu tine, asta a fost si motivul pentru care am decis sa mai incerc o runda de discutii pe e-pariuri dupa multa vreme. Adevarul e ca daca dupa atatia ani de activitate inca mai pariaza lumea, atunci ori au bankroll nemarginit ori poate chiar se pricep. Imi place stilul tau cu outsiderii.Felicitari si realizatorilor podcastului. Recunosc c-am fost putin circumspect la primele episoade, insa cred ca e ok directia in care mergeti cu temele de discutie. Incercati sa-l prindeti pe Rheea la un interviu, tin minte ca era doctor la baschet. De asemenea, pentru pariuri pe fotbal batranul Alfa nu poate fi ocolit.Bafta in continuare!
0

Postat 18 May 2011 - 11:48 AM (#47) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

41
0

Postat 18 May 2011 - 12:53 PM (#48) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior

Citeaza

Originally posted by ipse200941
Aha da, masura la basca, am uitat s-o specific ca in centimetri nu ma pot lauda ca am ceva de o asemenea anvergura... :mrg:
0

Postat 18 May 2011 - 08:26 PM (#49) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2798
  • Inregistrat: 24-October 07

Citeaza

Originally posted by pdpAdevarul e ca daca dupa atatia ani de activitate inca mai pariaza lumea, atunci ori au bankroll nemarginit ori poate chiar se pricep.
Fals.[orice parere contrara e greu acceptata si are sase mari de a isca cearta, asa ca ma abtin de la contra-argumente)
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
0

Postat 19 May 2011 - 04:22 AM (#50) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior

O cearta la timpul ei face cat... zece femei... n-am gasit alta rima dar am ramas oarecum in tema... :mrg:Ca apropo nu mai esti sigur de nimic azi, sa nu mai poti sa faci nimic erotic cu cineva acolo ca te trezesti violator... :mrg:De fapt voiam sa intreb ce este fals caci e cam ambiguu fiind vorba de doua situatii care nici macar nu se includ una pe alta.Sau e ca in reclama aia... pot sa trimit sau pot sa primesc bani?... Da... :mrg:Sau probabil ca fals este totul, n-au nici bani dar nici nu stiu sa joace... sau tocmai de aceea.N-au bani ca nu stiu sa joace sau nu stiu sa joace ca n-au bani... :)
0

Postat 19 May 2011 - 07:57 AM (#51) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

N-ai observat ca in ziua de azi nimeni nu mai asculta la ce spune si celalalt? Ideea unei contre verbale reusite e sa incepi cu ceva puternic, gen \"n-ai dreptate deloc\", o injuratura sau un sut in cur. E important ce spun eu si doar eu, caci apa calda si sticla cu dop s-au inventat in perimetrul casei mele.Era un film interesant acum cativa ani: \"Thank you for smoking\". Ideea filmului era ca in unele confruntari e mult mai simplu sa dovedesti ca celalalt greseste decat sa arati ca tu ai dreptate. Lumea tinde sa polarizeze raspunsurile in bine si rau, adevarat sau fals. Automat unul greseste grav iar celalalt e Dumnezeu. Eu ma refeream la cei care sunt cel putin break even in pariuri.Conculuzia fireasca e ca nici americani n-au ajuns pe Luna si incalzirea globala e un mit. :) Caci steagul flutura iar in Bucuresti a fost un frig de ne ***** pe noi pana acum cateva zile.
0

Postat 19 May 2011 - 08:43 AM (#52) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by pescadorulce este fals caci e cam ambiguu fiind vorba de doua situatii care nici macar nu se includ una pe alta.
Pai e clar ca banca e marginita. De fapt, in majoritatea cazurilor, exista banci mici, lunare, care se pierd pana la producerea din alte surse a unei alte banci.Ca se pricep, nu am nici un dubiu ca aici se aduna crema pariorilor. Dar, din cum a spus-o filozofic admiratorul tau, practic eu am inteles ca priceperea asta era un fel de profitabilitate. Ori nu e asa. Majoritatea pariorilor, inclusiv cei foarte buni, e pe minus ori break even cum continua el, intr-un discurs despre.., hot water. Or\', daca socotesti si alt gen de eforturi / investitii facute de cei care \"se pricep\" (fie ca vorbim de consum de inteligenta, timp, implicatii emotionale sau de orice alta natura) e clar ca acel plus mic nu justiica efortul lor. De break even nici nu mai vorbesc. Era si un banc, dar rulajul?... Poate daca aduni nepretuita pasiune pentru sport, placerea de a viziona meciuri si alte asemenea satisfactii sa se justifice consumul de resurse. Dar nici asa...Esti simpatic, haios si in cazul tau nu am dubii ca esti pe un mare plus, ca profitul tau justifica un efort nu prea mare cand vine vorba de pariuri. Bravo tie ca ai reusit. Insa nu mai posta bilete cu cote mari spunand ca asta e calea spre succes ca stim amandoi ca nu e. Explicatii mai amanuntite in privat daca mai doresti. pdp, ca fapt divers, daca nu ascultam nu aveam cum sa te contrez, nu? Crezi ca daca as fi inceput cu formularea \"ai dreptate, dar...\" impactul ar fi fost altul?Initial nu am vrut sa spun nimic, dar mi-a venit cineva foarte entuziasmat sa spuna ca el a inceput sa joace cote de peste 2.50 ca nu stiu unde a vazut el ca asa ceva e extraordinar si ca e foarte greu de pierdut[Edited on 19-5-2011 by shark]
0

Postat 19 May 2011 - 09:19 AM (#53) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Din ce am inteles la pescadorul a spus ca el joaca cote de peste 2.50 pentru ca i se potrivesc lui nu ca sunt bune pentru toti. E ok sa joci cote mari, dar cand cotele mari le joci la bwin practic n-ai facut nimic. La bwin nici cotele mari nu sunt suficient de mari. Am vazut un milion de cazuri cand lui 1.01 ii e oferita 11 la pariurile 2-way.Daca vorbesti de cota mare la Betfair intr-o piata cu \"book-ul\" la 100.5-101% atunci DA, e ok. Acolo pot sa accept ca e vorba de value bet, dar nu la bwin unde juice-ul e cel putin 15%.Unii prefera easy money pe cote ridicole, altii gasesc mult mai multa valoare in cotele mari, e vorba doar de stil si de preferinte.O banca nelimitata se intelege ca e suficient de mare sau ca eventualele pierderi sunt neinsemnate raportate la intreaga avere. Daca nu vrei sa asculti atunci ce mai cauti omule pe un forum? Sau vrei doar sa te gadile lume ca ce \"pariator\" esti matale? Nu inteleg de ce lumea ia totul personal ca pe un atac.Nu mai exista nicio decenta in ziua de azi. Sunt de parere ca fiecare sa se exprime cum simte el ca e mai bine. Mi s-a intamplat de 1000 de ori sa spun o prostie cu voce tare ca mai apoi sa-mi dau seama si sa corectez. Asa ca e mai bine sa incerci si sa gresesti.
0

Postat 19 May 2011 - 11:09 AM (#54) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip

Tocmai ti-am zis mai sus ca daca nu ascultam nu aveam cum sa te contrez, iar tu ma intrebi ce mai caut pe forum daca nu vreau sa ascult? In fine... Iar despre decenta, eu zic ca am fost suficient de decent. Sa fie clar pentru toti, excluzand tradingul, sa faci bani din pariuri e extrem de greu. Eu nu mai pariez nici la case offline, nici online decat atunci cand castig la vreun concurs sau prind vreun free bet. Si atunci incerc sa nu stau mult prin zona. Daca reusesc sa rulez bonusul si sa retrag, bine, daca nu, sanatate. Ca sunt mare pariator, mic paraaviator sau cum vrei sa ma numesti, nu conteaza. Conteaza ca afirmatii de genul celei facute de tine, care au cel putin subinteles ca activitatea de pariere este raiul pe pamant, dovada fiind numarul mare de pariori, este total eronata. Poate asta va fi numarul 1001, cine stie?! De-a lungul timpului, doi insi au fost pe forum care pe termen mediu sau lung au postat ponturile lor, au facut un bilant si s-a dovedit a fi pe profit si nu foarte mare raportat la perioada. Phaneus si soccerman. iar al doilea avea cotele umflate cu pompa, altfel era si el break even. iar break even-ul asta e frectie la picior de lemn. mai bine pescuim. Crezi ca unul din atatia pariori e un motiv serios pentru cineva sa se apuce de pariuri. Mentionez ca 80% sunt totusi pariori buni sau foarte buni pe forum.Aici iti dau dreptate:

Citeaza

Originally posted by pdpNu inteleg de ce lumea ia totul personal ca pe un atac.
Drept dovada:

Citeaza

Originally posted by shark[orice parere contrara e greu acceptata si are sase mari de a isca cearta, asa ca ma abtin de la contra-argumente)

0

Postat 19 May 2011 - 11:52 AM (#55) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by sharkSa fie clar pentru toti, excluzand tradingul, sa faci bani din pariuri e extrem de greu.
100% de acord.

Citeaza

Originally posted by sharkConteaza ca afirmatii de genul celei facute de tine, care au cel putin subinteles ca activitatea de pariere este raiul pe pamant, dovada fiind numarul mare de pariori, este total eronata.
S-a produs o neintelegere aici. Poate m-am exprimat eu gresit. Nu am spus ca pariurile sunt free money, chiar din contra. Numarul de pariori creste pt ca se promoveaza tot mai mult pe net si pe tv pariatul, n-are legatura cu profitabilitatea.Ideea mea in legatura cu break even-ul era alta. E evident ca daca pariezi clasic preamatch la case de 2 lei si iesi pe 0 nu faci nimic. Eu propun urmatorul upgrade: foloseste cele mai bune 5 case pentru a prinde cote cu 10-20 de puncte mai bine decat media ca sa-ti cresti randamentul.
0

Postat 19 May 2011 - 12:05 PM (#56) Useril este offline   bogdanescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 858
  • Inregistrat: 15-December 10

Citeaza

Sa fie clar pentru toti, excluzand tradingul, sa faci bani din pariuri e extrem de greu.100% de acord.
mie, si sa castigi bani din trading, mi se pare la fel de extrem de greu ... sau, poate voiai sa spui ca in cazul tradingului e imposibil, nici macar extrem de greu ? si nu m-amprins eu ?:bere:[Edited on 19-5-2011 by bogdanescu]
Am mult curaj, dar mi-e frica sa-l folosesc
0

Postat 19 May 2011 - 02:17 PM (#57) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1406
  • Inregistrat: 24-July 06

Shark, incetul cu incetul imi face impresia ca oricine are alta opinie decat tine devine dusmanul tau si al forumului. inainte te apreciam, acum nu stiu ce sa mai zic, parca te-ai transformat. Din adeptul lui One, ai devenit dusmanul lui, facandu-l pana la urma sa plece de aici. Acum, a venit randul Pescadorului, ca vezi doamne, el propovaduieste pariurile in sus si in jos, ca joaca numai cote mari, si etc. Pai are si el un sistem de a-si alege meciurile si pariurile, care, probabil, nu este compatibil cu ceea ce incerci sa promovezi tu impreuna cu cmgbet. (toata stima pt cmgbet, nu am absolut nimic cu el).Asadar, dintr-o data, Pescadorul ti-a devenit inamic.A revenit pdp, pe care nu prea il stiu, dar a animat destul de mult forumul cu ideile lui. Si vad ca acum te contrezi si cu el. Nu inteleg, daca oamenii astia nu au aceleasi idei ca tine, sunt inamici ?PS: nu o raspund in nici un fel la eventualele tale contre, nu vreau cearta, nu vreau nimik, doar mi-am spus o opinie.
0

Postat 19 May 2011 - 02:48 PM (#58) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Nu e inamicul meu, n-are cum. Suntem mere si portocale. :bere: Nu mai am 18 ani ca sa am idoli (altii au fost fanii mei in trecut), dar Pescadorul imi place pentru ca vorbeste direct, fara sa se dea dupa deget. Pune direct problema, iar faza cu Galatasaray a picat la tanc. Nu zic ca e singura solutie sa gandesti asa, dar cu siguranta pe langa bani te si distrezi. Altfel e aiurea sa stai suparat ca ti-a dat in cap meciul X sau Y pe care erai in stare sa mizezi toata averea. Pe zi ce trece imi dau seama ca nu poti face bani daca esti cinstit din activitatea asta si am vazut cum multi au schimbat taberele. Probabil asta e pasul urmator pentru cei din tabara nehotaratilor.Zilele trecute am avut o discutie cu un fost tovaras care s-a ajuns (politic vorbind) si pot sa va marturisesc ca mi-am verificat multe paranoii din copilaria mea de parior. Poate sunt nebun cand vine vorba de blaturi, insa am ajuns efectiv sa vad in toate meciurile pase gresite, tusieri care ridica aiurea steagul, portari sau fundasi care comit \"nefacute\". Banuiesc ca multe se leaga daca te invarti in cercurile potrivite.
0

Postat 19 May 2011 - 06:57 PM (#59) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip

Robotel, incearca sa ma vezi ceva mai neutru. Nu sunt nici adeptul nimanui (nici a lui cgmbet, cu siguranta nici a lui one), nici inamicul nimanui. Poate am fost adeptul unor idei, dar nu al unor persoane. Pescadorul imi e simpatic, asta e, am afinitati si antipatii. Iar daca vrei sa ma vezi adeptul cuiva, vezi-ma ca un adept al celor corecti. Daca asta ma face antipatic atunci cand spun ca se castiga greu din pariuri, ca cei care sunt pe profit (si aici il includ si pe pescador) au ceva in plus fata de marea majoritate a pariorilor, ceva tinut oarecum secret, ce sa spun, ma bucur de antipatia voastra. [Edited on 19-5-2011 by shark]
0

Postat 18 June 2011 - 11:10 PM (#60) Useril este offline   Mate0 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1009
  • Inregistrat: 03-November 08

mi-a placut discutia despre masaj erotic. hahaha
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba