Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: bonus bwin - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

bonus bwin

Postat 13 May 2011 - 02:06 PM (#1) Useril este offline   ACM.Rossonero. 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 224
  • Inregistrat: 16-February 10
  • LocationBucuresti

Stie cineva ce bonus acorda acum bwin pentru jucatorii nou inregistrati. M-a intrebat un prieten si nu stiu ce sa-i spun. As fi recunoscator daca m-ar ajuta cineva. [Edited on 13-5-2011 by ACM.Rossonero.]
0

Postat 13 May 2011 - 03:31 PM (#2) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

200% din primul depozit, pana la 100 RON.Suma minima de depunere pt. bonus : 30 RON.Conditii de rulaj : depozitul x 1 si bonusul x 7, pe orice cota.
0

Postat 13 May 2011 - 05:24 PM (#3) Useril este offline   ACM.Rossonero. 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 224
  • Inregistrat: 16-February 10
  • LocationBucuresti

Citeaza

Originally posted by marius200% din primul depozit, pana la 100 RON.Suma minima de depunere pt. bonus : 30 RON.Conditii de rulaj : depozitul x 1 si bonusul x 7, pe orice cota.
Multumesc Marius. I-am spus sa isi faca contul de pe bannerele de pe acest site.
0

Postat 15 December 2011 - 05:16 PM (#4) Useril este offline   rodelmodel 

• Parior
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 15-December 11

Buna ziua,am si eu o intrebare
Am cont la bwin de ceva timp(4 ani) dar azi am facut prima depunere si am inteles ca voi primi 200% din suma pe care am depus-o
Momentan in cont am doar banii pe care i-am depus,trebuie sa plasez vreun pariu pentru a primi bonusul?sau sa le trimit vreun mail?
mersi
0

Postat 15 December 2011 - 05:32 PM (#5) Useril este offline   cristy1231 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 83
  • Inregistrat: 11-July 09

Vezi postarearodelmodel, la 15 December 2011 - 05:16 PM, a spus:

Buna ziua,am si eu o intrebare
Am cont la bwin de ceva timp(4 ani) dar azi am facut prima depunere si am inteles ca voi primi 200% din suma pe care am depus-o
Momentan in cont am doar banii pe care i-am depus,trebuie sa plasez vreun pariu pentru a primi bonusul?sau sa le trimit vreun mail?
mersi

Din pacate nu vei primi bonusul de 200%. Bonusul se acorda conturilor noi care depun in maxim 10 zile.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba