Stie cineva ce bonus acorda acum bwin pentru jucatorii nou inregistrati. M-a intrebat un prieten si nu stiu ce sa-i spun. As fi recunoscator daca m-ar ajuta cineva. [Edited on 13-5-2011 by ACM.Rossonero.]
|
|
Pagina 1 din 1
bonus bwin
Postat 13 May 2011 - 03:31 PM (#2)
200% din primul depozit, pana la 100 RON.Suma minima de depunere pt. bonus : 30 RON.Conditii de rulaj : depozitul x 1 si bonusul x 7, pe orice cota.
Postat 13 May 2011 - 05:24 PM (#3)
Citeaza
Originally posted by marius200% din primul depozit, pana la 100 RON.Suma minima de depunere pt. bonus : 30 RON.Conditii de rulaj : depozitul x 1 si bonusul x 7, pe orice cota.
Postat 15 December 2011 - 05:16 PM (#4)
Buna ziua,am si eu o intrebare
Am cont la bwin de ceva timp(4 ani) dar azi am facut prima depunere si am inteles ca voi primi 200% din suma pe care am depus-o
Momentan in cont am doar banii pe care i-am depus,trebuie sa plasez vreun pariu pentru a primi bonusul?sau sa le trimit vreun mail?
mersi
Am cont la bwin de ceva timp(4 ani) dar azi am facut prima depunere si am inteles ca voi primi 200% din suma pe care am depus-o
Momentan in cont am doar banii pe care i-am depus,trebuie sa plasez vreun pariu pentru a primi bonusul?sau sa le trimit vreun mail?
mersi
Postat 15 December 2011 - 05:32 PM (#5)
rodelmodel, la 15 December 2011 - 05:16 PM, a spus:
Buna ziua,am si eu o intrebare
mersi
mersi
Din pacate nu vei primi bonusul de 200%. Bonusul se acorda conturilor noi care depun in maxim 10 zile.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor