Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Anglia Premier League, ultima etapa | Cine retrogradeaza? - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Anglia Premier League, ultima etapa | Cine retrogradeaza? Evaluare topic: -----

Poll: Anglia Premier League, ultima etapa | Cine retrogradeaza? (0 membri au votat)

Anglia Premier League, ultima etapa | Cine retrogradeaza?

1. Blackburn (0 voturi [0.00%])

Procentaj din vot: 0.00%

2. Wolves (2 voturi [14.29%])

Procentaj din vot: 14.29%

3. Birmingham (2 voturi [14.29%])

Procentaj din vot: 14.29%

4. Blackpool (7 voturi [50.00%])

Procentaj din vot: 50.00%

5. Wigan (3 voturi [21.43%])

Procentaj din vot: 21.43%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

Postat 17 May 2011 - 11:07 AM (#1) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Marti, 17.05.2011, ora 21:45______________Manchester City - Stoke 1.41 - 4.29 - 7.89Duminica 22.05.2011, ora 18:00______________Aston Villa - Liverpool 3.03 - 3.25 - 2.27Bolton - Manchester City 4.09 - 3.48 - 1.82Everton - Chelsea 3.09 - 3.27 - 2.24Fulham - Arsenal 3.70 - 3.42 - 1.94Manchester Utd - Blackpool 1.60 - 3.96 - 5.04Newcastle - West Brom 2.00 - 3.32 - 3.60Stoke - Wigan 2.70 - 3.37 - 2.43Tottenham - Birmingham 1.52 - 3.90 - 6.06Wolves - Blackburn 2.08 - 3.09 - 3.66West Ham - Sunderland 1.95 - 3.38- 3.69*cotele sunt de pe Betexplorer.[Edited on 17-5-2011 by pdp]
0

Postat 17 May 2011 - 11:12 AM (#2) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

http://imageshack.us/m/714/4675/angliac.jpg
0

Postat 17 May 2011 - 11:22 AM (#3) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Doua din cele 5 enumerate in poll o sa retrogradeze in Championship. La egalitate de puncte in Anglia conteaza golaverajul. In caz de egalitate la golaveraj se iau golurile marcate. Meciurile de mai jos conteaza pentru retrogradare:- Manchester Utd - Blackpool- Stoke - Wigan- Tottenham - Birmingham- Wolves - BlackburnCel mai greu pare sa-i fie lui Blackpool pentru ca e greu de crezut ca Manchester se poate da la o parte. Tottenham lupta pentru pastrarea locului cinci pentru EL fiind la concurenta cu Liverpool, asa ca Birmingham are o misiune destul de grea. Wigan pare a avea cea mai simpla misiune impotriva unei Stoke care nu mai are presiune asupra ei. Wolves si Blackburn o pot da la pace cu un egal in anumite conditii: Blackpool nu bata la United (destul de realist) iar Birmingham nu bate la Spurs (lucru de asemenea plauzibil).Ecuatiile se schimba total in conditiile in care Villa o bate pe Liverpool iar vestea ajunge la Londra la Spurs cu Birmingham lucru ce ar putea sa slabeasca vigilenta oamenilor lui Harry.Sunt foarte curios ce o sa se intample mai ales la retrogradare. Poate doar Liga 1 sa fie mai echlibrata decat Premier League! :)Succes![Edited on 17-5-2011 by pdp]
0

Postat 17 May 2011 - 11:40 AM (#4) Useril este offline   bogdanescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 858
  • Inregistrat: 15-December 10

wigan sunt cu moralul la cer si vor juca 100% la victorie ... acolo poate fi o paine de mancat la live; stoke-ul nu cred ca se va omora cu firea pt victorie, dar nici nu se vor da la o parte.blackpool se va intoarce in Championship pt ca egalul (si ala f putin previzibil) nu cred s-o ajute.pronosticul meu e:stoke-wigan xMU-blackpool 1Tottenham-birmingham 1relegate:blackpool si birmingam.si tot legat de etapa asta, am un mare feeling la aston villa - liverpool 2, cota mi se pare buna.wolves cu blackburm pare un meci bun de under, se va sta cu urechile la telefon, si doar daca va fi cazul se va forta.
Am mult curaj, dar mi-e frica sa-l folosesc
0

Postat 17 May 2011 - 12:17 PM (#5) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Manchester se pregateste si de Finala Ligii de miercurea viitoare. As zice ca rezervele lui Manchester nu sunt mult mai bune decat titularii lui Blackpool motivati.Mai e un scenariu interesant. Stoke nu e exclus sa joace cu onoare (nu ca-n Italia) si s-o bata pe Wigan. In situatia asta e posibil ca o infrangere la limita pentru Blackpool sa fie suficienta in conditiile in care si Spurs da de pamant cu B\'ham.Raman la parerea ca o sa fie rezultate influentate de meciurile de la Villa si Tottenham.Marea problema a lui Blackpool e ca au aparare destul de proasta, asa ca as merge pe goluri la Manchester cu Blackpool la over 3 goluri.[Edited on 17-5-2011 by pdp]
0

Postat 17 May 2011 - 12:22 PM (#6) Useril este offline   bogdanescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

sa nu uitam ca se joaca acasa la MU.Rezervele lui MU au dat 4-1 lu\' Schalke ...si cred ca vor da de la 2 in sus si lui Blackpooleu voi juca pe MU la handicap ...dar sa vedem ce se va intampla, pana la urma balonul e rotund :mrg:
0

Postat 17 May 2011 - 12:29 PM (#7) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

...si ocaziile se razbuna. Ca sa nu mai vorbim de cel mai periculos scor. Deci la 2-0 pt United faci lay pe \"Diavoli\".Oricum, avem noroc ca nu sunt nemtii implicati in EPL pentru ca se stie ca pe nemti nu esti sigur ca-i bati decat dupa ce se urca in autocar.Eu sunt convins ca Ferguson e nerabdator sa-si incheie cariera cu o victorie asupra Barcelonei, probabil cea mai buna echipa de club din ultimii 5 ani.Sa nu uitam de investitorii asiatici de la B\'ham. N-as baga mana in foc ca Tottenham vrea Europa League. E putin ciudata mentalitaea in Anglia din punctul asta de vedere. Tottenham dupa ce-a gustat din CL nu sunt convins ca-i mai arde de Europa League fiind bani mult mai putini. Prioritatea lui Tottenham e Top 4 la anul, se aude ca baga bani puternic in transferuri.Asteptam stirile cu jucatorii indisponibili.
0

Postat 17 May 2011 - 12:33 PM (#8) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2654
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Eu cred ca Blacpool si Wigan merg in B. Echipele care se afla pe ultimele 2 locuri acum. Birmingham imi e greu sa cred ca va retrograda, echipa de 80 de milioane de euro, viitoarea participanta in Europa League, cred ca vor manca pamantul la Spurs. La meciul direct Wolves - Blackburn, nu e neaparat vorba de un aranjament. Blackburn daca pierde sau daca face egal e tot dracu ala, cu 40 de puncte sau 41 e cam acelasi lucru, pentru ca au cel mai bun golaveraj dintre toate echipele. Ca sa cada Blackburn sau Wolves, trebuie ca 2 din 3 echipe aflate in urma lor sa bata.Blackpool la Manchester nu bate in veci.Raman in discutie victoriie Wigan la Stoke si Birmingham la Spurs. Greu de crezut ca ies amandoua. Raman la parerea ca Wigan nu va bate Stoke si Blackpool pierde la United.Singura intrebare care se pune e daca Wigan scoate un egal la Stoke, atunci Birmingham are nevoie de x la Spurs. Probabil nici Liverpool nu va bate la Villa si Spurs isi permite un egal care ii aduce si locu de Uefa, dar o salveaza si pe Birmingham.Nu cade Birmingham.
0

Postat 17 May 2011 - 12:40 PM (#9) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

De acord cu ce-ai zis mai sus, mai putin cu sigurata debordanta pe Manchester. Nu uitati ca exact acolo unde lumea e super sigura de un rezultat, exact acolo se intampla bomba. Blackpool a fost mereu o echipa placuta in acest sezon facand multe jocuri de over. Poate-l apuca generozitatea pe tartorul Ferguson.Lumea era f sigura ca Liverpool o bate pe Tottenham iar rezultatul a fost o supriza. Acum lumea e f sigura ca Tottenham o sa termine in fata cormoranilor, lucru ce imi ridica niste semne de intrebare.Cel mai rau pentru Wigan ar fi ca City sa faca scor f mare cu Stoke ca apoi Stoke sa vrea sa-si ia revansa fata de suporteri in meciul de acasa cu Wigan. Englezii sunt destul de sufletisti ca suporteri iar faptul ca 2-3 mii merg mereu in deplasari cu echipa e important de stiut.
0

Postat 17 May 2011 - 12:41 PM (#10) Useril este offline   mousini 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5558
  • Inregistrat: 16-March 07

Citeaza

Originally posted by bogdanescuwigan sunt cu moralul la cer si vor juca 100% la victorie ... acolo poate fi o paine de mancat la live; stoke-ul nu cred ca se va omora cu firea pt victorie, dar nici nu se vor da la o parte.
Daca Stoke pierde cu Wigan risca sa pice 2-3 locuri in clasament ... sa nu uitam de banii care se castiga in Anglia in functie de locul ocupat la finalul sezonului ... este foarte greu de pronosticat cine retrogradeaza pentru ca sunt mult prea multe variante posibile ...
"Singurul lucru necesar pt triumful raului este ca oamenii buni sa nu faca nimic" (Edmund Burke)
0

Postat 17 May 2011 - 12:49 PM (#11) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Sper sa nu vorbesc prostii, dar cred ca diferenta intre 2 locuri e undeva pe la 2 milioane in EPL de la televizari. Treaba e ca 2 milioane pentru Stoke in plus inseamna mult mai putin decat 200.000 pentru Targu Mures sau Pandurii. Nu cred ca asta e un argument in Anglia pentru ca aproape toate sunt stabile financiar. Gandeste-te doar ca si cele mai prapadite echipe din Anglia tot cheltuie macar 40 de milioane pe salarii anul, ca sa nu mai vorbesc de cele mari care baga undeva peste 100-150 de milioane.[Edited on 17-5-2011 by pdp]
0

Postat 17 May 2011 - 01:02 PM (#12) Useril este offline   bogdanescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

[ Birmingham imi e greu sa cred ca va retrograda, echipa de 80 de milioane de euro, viitoarea participanta in Europa League
si eu m-am gandit la asta, dar de ce atunci in ultimele 5 meciuri au o linie de 0-1-4 ?!puteau sa se chinuie si ei sa obtina o victorie si acum erau in vacanta ... sunt intr-o forma deplorabila
0

Postat 17 May 2011 - 01:03 PM (#13) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5427
  • Inregistrat: 25-May 08

Sper sa retrogradeze Blackburn. Nu mi-a placut deloc formatia asta.
0

Postat 17 May 2011 - 01:08 PM (#14) Useril este offline   dan-rusca 

• Parior Senior
  • Postari: 2593
  • Inregistrat: 04-February 05

Pariorii englezi si nu numai ei , spera sa ramana si in sezonul urmator Blackpol in prima liga , datorita banilor pe care i-au facut de pe urma acestei echipe .
0

Postat 17 May 2011 - 01:10 PM (#15) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by bogdanescu

Citeaza

[ Birmingham imi e greu sa cred ca va retrograda, echipa de 80 de milioane de euro, viitoarea participanta in Europa League
si eu m-am gandit la asta, dar de ce atunci in ultimele 5 meciuri au o linie de 0-1-4 ?!puteau sa se chinuie si ei sa obtina o victorie si acum erau in vacanta ... sunt intr-o forma deplorabila
Retin meciul dintre B\'ham si Wolves cand gazdele au jucat mult timp cu un om in minus (o ora parca) si tot au dominat jocul. Banuiesc ca infrangerile de la Liverpool si Chelsea n-are rost sa le socotim, nu?Daca Bent de la Villa incepe iar in forta ca si in partida de pe Emirates, cred ca Birmingham e imposibil sa retrogradeze.
0

Postat 17 May 2011 - 01:24 PM (#16) Useril este offline   bogdanescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by pdp

Citeaza

Originally posted by bogdanescu

Citeaza

Retin meciul dintre B\'ham si Wolves cand gazdele au jucat mult timp cu un om in minus (o ora parca) si tot au dominat jocul. Banuiesc ca infrangerile de la Liverpool si Chelsea n-are rost sa le socotim, nu?Daca Bent de la Villa incepe iar in forta ca si in partida de pe Emirates, cred ca Birmingham e imposibil sa retrogradeze.
pai nu le socotim pe alea, dar de ce au pierdut cu fulham acasa ?! si cu newcastle afara ?! ...
0

Postat 17 May 2011 - 01:53 PM (#17) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Nu stiu, o sa-i intreb. :mrg:
0

Postat 17 May 2011 - 01:57 PM (#18) Useril este offline   Razvi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1632
  • Inregistrat: 29-November 04
  • LocationTimisoara

Citeaza

Originally posted by dan-ruscaPariorii englezi si nu numai ei , spera sa ramana si in sezonul urmator Blackpol in prima liga , datorita banilor pe care i-au facut de pe urma acestei echipe .
Blackpool au fost cel putin pentru mine cea mai frumoasa echipa anul asta in Premier League si mi-as dori enorm de mult sa ramana in prima liga. Ca au fost o echipa care a \"ajutat\" pariorii este partea a 2-a :mrg:
... football is a globalized multinational business, with tentacles and intrests that stretched far beyond the border of the nation state, and there is no turning back.
0

Postat 17 May 2011 - 04:09 PM (#19) Useril este offline   betting_agent 

• Parior Senior
  • Postari: 970
  • Inregistrat: 08-October 08
  • LocationTimisoara

haideti sa analizam weekendul trecut:1. in anglia in special toate echipele de la retrogradare au batut2. 90% dintre echipele din europa care trebuiau sa bata au batut.3. singurule vaci bune de muls pt casele de pariuri au fost man utd si barcelona (care practic i-a salvat de la retro pe deportivo)in concluzie:1.90% blackpool nu pierde la manchester (nu stiu daca si bate desi daca ar pica blackburn atunci cred ca le-ar da man utd punctele doar pt a scapa de cea mai dificila deplasare pt ei din anglia :))2. stoke joaca azi deci vor avea 2 zile de odihna in minus fata de wigan ceea ce poate fi foarte important.3. wolves nu-si vor permite sa joace la x din start si vor ataca iar in cazul in care contracandidatele o gafeaza se vor linisti si ei
0

Postat 17 May 2011 - 07:16 PM (#20) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2798
  • Inregistrat: 24-October 07

Citeaza

Originally posted by betting_agentin concluzie:1.90% blackpool nu pierde la manchester (nu stiu daca si bate desi daca ar pica blackburn atunci cred ca le-ar da man utd punctele doar pt a scapa de cea mai dificila deplasare pt ei din anglia :))
E prea mare procentul, plus ca englezii de la MU nu prea stiu de gluma. Sfatul meu e sa nu te bazezi pe meciul asta.
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba