Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Anglia Premier League, ultima etapa | Cine retrogradeaza? - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Anglia Premier League, ultima etapa | Cine retrogradeaza? Evaluare topic: -----

Poll: Anglia Premier League, ultima etapa | Cine retrogradeaza? (0 membri au votat)

Anglia Premier League, ultima etapa | Cine retrogradeaza?

1. Blackburn (0 voturi [0.00%])

Procentaj din vot: 0.00%

2. Wolves (2 voturi [14.29%])

Procentaj din vot: 14.29%

3. Birmingham (2 voturi [14.29%])

Procentaj din vot: 14.29%

4. Blackpool (7 voturi [50.00%])

Procentaj din vot: 50.00%

5. Wigan (3 voturi [21.43%])

Procentaj din vot: 21.43%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

Postat 23 May 2011 - 10:32 AM (#41) Useril este offline   bogdanescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 858
  • Inregistrat: 15-December 10

lasati, ca vine QPR ul ...care-s foarte talentati la 0-0 la pauza sau x la pauza !ne va merge bine si cu ei !bafta sa avem !:mrg:
Am mult curaj, dar mi-e frica sa-l folosesc
0

Postat 23 May 2011 - 11:01 AM (#42) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Premier League e alt nivel de fotbal. Nu cred c-o sa scape QPR fara gol primit prea des. Sezonul asta a avut 25 de clean sheets jucand in Championship.
0

Postat 23 May 2011 - 11:33 AM (#43) Useril este offline   cgmbet 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1363
  • Inregistrat: 20-August 05

Cred ca i s-a intamplat oricui sa se gandeasca la un sir de evenimente si apoi sa i se faca parul maciuca in momentul cand acea insiruire s-a intamplat exact cum a zis el dsi sansele erau minuscule.Chiar daca este off topic, inainte sa revin la subiectul cu retrogradarea sa va povestesc o intamplare cu talc (cu talc pentru pariori in special) care mi s-a intamplat acum cativa ani. Nu mai tin minte daca am povestit si nici nu cred ca ma veti crede dar pot sa jur pe ce am mai sfant ca mi s-a intamplat.Eram cu familia, pe o plaja si fiind deja seara aproape de plecarea spre casa, nu mai puteam intra in apa si ma cam plictiseam. Cele doua fete de alaturi tocmai plecasera si deci nu mai aveam nici eu motive majore sa raman in afara de programul strict impus de fiica-mea si nevasta-mea. La un moment dat mi-am zis sa o distrez pe fiica-mea si sa-i fac o scamatorie ceva cu un pachet de carti de joc. Chiar nu stiam nimic nou dar am pus-o sa ia pachetul in mana sa-l amestece sa traga o carta spunandu-i ca o s- ghicesc. dupa ce o baga inapoi in pachet, il amesteca din nou si-mi da pachetul. Habar n-aveam cum se face dar ce aveam de pierdut? Daca nu iesea...era un moment amuzant ca m-a crezut si de fapt am ras de ea, daca iesea ....foarte putin probabil .....dar ..n-avea cum sa iasa imi spuneam eu.. Eu am luat pachetul l-am amestecat am \"taiat\" complet aleator si i-am aratat exact cartea pe care o alese-se ea. Fantastic. Asta nu-i tot. Bineinteles ca la secunda doi si fiica-mea si nevasta-mea pe mine ...cum am facut ...asa si pe dincolo ca trebuie sa le spun...cu scandal si amenintari sa mai fac odata ca sa se prinda de schema. Bineinteles ca nu am cedat usor (habar n-aveam cum de-a iesit si in plus a doua oara era aproape imposibil) dar a trebuit sa cedez cand au vrut sa plece cu cheile de la masina si, mai ales, cu lada frigorifica.N-o mai lungess: am facut-o din nou. Care erau sansele ? Nici nu vreau sa ma gandesc.Alt scandal alte amenintari. Cum am facut care-i smecheria? Ce am de ascuns? Cine m-a invatat? Unde eram si cu cine? Cui i-am aratat prima data? De ce nu le-am aratat mai devreme? Deci ori lle explic cum se face ori mai fac odata.Eu eram deja bulversat total si nu stiam ce se intampla, Ma gandeam ca de acum sunt eu victima unei farse. Mia mult cu gandul aiurea am le-am dat a treia oara pachetul , l-au amestecat bine, si-au ales o carte cu mare grija au pus cartea inapoi, au amestecat din nou si mi-au dat pachetul. L-am luat, am amestecat si eu aproape un minut pentru ca inca eram bulversat. Cand m-am oprit si am dat sa tai pachetul au strigat amandoua sa nu mai tai ca aleg ele unde sa tai. De fapt mi-au spus sa nu mai tai deloc si sa arat ultima carte de jost. Am intors pachetul si ...... ERA CARTEA !!!!!!!!! N-am mai spus nimic m-am ridicat si am plecat spre masina. Nici in ziua de azi nu ma cred ca nu era nici o smecherie ci doar am vrut sa rad de ele. De fiecare data subiectul este motiv de cearta cand isi amintesc....De ce nu le spun cum se face.....ca da...sigur .....probabil am eu cui sa -i zic pe la munca si nu lor.... .....sigur sigur........ O BELEA!!!!!Nici nu stiu care erau sansele ...oricum infime. Ideea este ca mai bine m-ar pali probabilitatile astea mici intr-o duminica la un LOTO. (acol trebuie ceva mai mult totusi)Cam lunga paranteza dar mi-am amintit de aceasta intamplare apropo de ce spuneam la inceputul topicului.Spuneam de gol in minutul 95 care baga o echipa la retrogradare. Tottenham a marcat in minutul 93 si a semnat trecerea in Championship pentru Birmingham (de fapt era aproape cazuta din min 87 dar goluli asta a terminat-o) Spuneam de 60,22% over-uri pe total in acest final de sezon in Premier (asa zice programelul meu). In ultima etapa au fot 6/10 adica 60% Nici pe departe nu zic ca este vorba de stiinta aici. A fost un sir de coincidente in lant care te fac sa te minunezi si foarte ciudate pe care am sa le consider un semn bun pentru programelul meu in sezonul viitor [Edited on 23-5-2011 by cgmbet]
0

Postat 23 May 2011 - 04:03 PM (#44) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Postari: 2654
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Pai tu ai ghicit de 2 ori sa inteleg.Intr-un pachet sunt 52 de carti, asta daca nu consideram si jokerii.Practic cota ta a fost 52 x 52 = 2704 din 2 evenimente.Intr-adevar e ceva, dar.....se mai intampla!!!!
0

Postat 23 May 2011 - 04:28 PM (#45) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1177
  • Inregistrat: 12-August 08

eu am inteles ca a ghicit de 3 ori
0

Postat 23 May 2011 - 05:22 PM (#46) Useril este offline   cgmbet 

• Parior Senior

Asa e... eu am taiat de 2 ori exact la cartea potrivita. A treia oara cand era sa tai - gresit de data asta - am fost oprit si obligat sa intorc tot pachetul - exact la cartea potrivita. Oricum si acum cand imi amintesc nu-mi vine sa cred dar a fost o lectie ca orice se poate intampla in orice moment indiferent cat de mica este probabilitatea. (1 la 52x52x52=140608)Daca as repeta acelasi \"truc \" la fiecare 15 minute non stop (24/7) s-ar putea repeta odata cam la 5 ani.
0

Postat 23 May 2011 - 06:13 PM (#47) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2798
  • Inregistrat: 24-October 07

Nu stiu cati ani are fiica ta, dar nu exista posibilitatea sa aiba simtul umorului foarte dezvoltat si, indiferent de cartile aratate, ea sa spuna ca e cea corecta desi nu era? Adica daca l-a mostenit pe tatal ei, cred ca probabilitatea e mai mare decat 1 la 140608, nu crezi?[Edited on 23-5-2011 by shark]
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
0

Postat 23 May 2011 - 06:17 PM (#48) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Postari: 2654
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Buna observatia lui shark.
0

Postat 24 May 2011 - 01:10 PM (#49) Useril este offline   cgmbet 

• Parior Senior

Da, e buna dar eu am spus ca la un moment dat m-am gandit ca am devenit eu tinta unei farse (varianta care nu s-a adeverit ulterior). Daca as mai prinde odata ...macar odata ....macar un pic acea probabilitate. Cred ca este echivalenta cu un combo pe o etapa intreaga in Premier la cote cel putin 3 fiecare meci.:)
0

Postat 24 May 2011 - 02:46 PM (#50) Useril este offline   bogdanescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 858
  • Inregistrat: 15-December 10

mai am si eu momente din astea cand joc la ruleta ... \"vad\" cam 2-3 numere la rand care ies ...si acolo cota pe un nr e 36 ... diferenta e insa ca se intampla rar, nu ca la tine unde ai incercat o data si ti-a iesit din prima.
Am mult curaj, dar mi-e frica sa-l folosesc
0

Postat 24 May 2011 - 05:33 PM (#51) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5427
  • Inregistrat: 25-May 08

Daca pana si eu, care sint un ghinionist incurabil. am prins in weekendul trecut 10 pariuri castigatoare la rand. Sigur ca le-am jucat la single, dar daca faceam un easy din ele, prindeam o cota de 600 si ceva.
0

Postat 26 May 2011 - 08:07 PM (#52) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

http://www.gsp.ro/in...92544.stmFulham se duce in EL in locul lui Blackpool. Pana la urma recordul cu doua retrogradate care joaca in EL nu a fost doborat inca.
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba