Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Podcast PlusEV #8 - invitat dan-rusca - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Podcast PlusEV #8 - invitat dan-rusca

Postat 19 May 2011 - 11:36 PM (#1) Useril este offline   sebastian 

• Parior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 92
  • Inregistrat: 21-October 03

A aparut episodul 8 al podcastului PlusEV!In episodul de saptamana aceasta despre liga 1, intamplari amuzante si EV-ul din spatele lor si despre trading, strategii de joc etc cu invitatul emisiunii Dan-Rusca.Asculta aici EPISODUL 8.Pentru download: http://plusev.podoma..._03-07_00.mp3In Episodul 8: - pentru inceput despre liga 1, despre fotbal si alte sporturi din S.U.A. - de la minutul 18 doua stiri amuzante si EV-ul din spatele lor - de la minutul 32 invitatul emisiunii Dan-Rusca despre trading, fotbal intern, strategii de joc.
Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postataImagine postata Imagine postata
0

Postat 20 May 2011 - 08:21 AM (#2) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Azi se dau bani gratis pe e-pariuri. Am vazut ca s-a abordat problema Betfair la podcast. Banuiesc ca multi si-au incercat norocul la BF crezand ca e vorba de easy money acolo. Adevarul e ca fiind un betting exchange cotele sunt cat de cat realiste. Tin minte ca Betfair a spart efectiv piata in primii 3-4 ani de activitate \"oferind\" cote semnificativ mai bune decat casele de rand. Obiceiul s-a perpetuat pana in prezent daca e sa comparam cu Bwin, insa de multe ori Pinnacle sau SBO ofera cote cu 0.05-0.10 mai bune decat Betfair.Cum poate o casa sa seteze cote mai bune decat Betfair pe alocuri? Intrebearea isi gaseste raspunsul in alta: cine pariaza pe Betfair de fapt? Pai sunt pestii in primul rand care au auzit ca la Betfair ai cote ceva mai bune si au zis sa incerce si ei. Mai sunt pariorii ceva mai dezghetati care se zbat pe la break even. Sunt traderii mici, medii, mari si foarte mari. Piata Betfair este una extrem de deschisa, asa ca multe case de pariuri isi fac trade in propriul interes pe Betfair. De ce se implica casele la Betfair? Pai in primul rand se tin sub control cotele, ca sa n-o ia razna. E mult mai simplu sa manipulezi piata cand ai volum mare de bani comparativ cu ceilalti participanti la tranzactiile respective.Ok, dar cum se face trade pe Betfair? Principiul e relativ simplu si natural, cumperi ieftin si vinzi mai scump. Un trader trebuie sa se multumeasca cu diferenta dintre preturi. Pentru asta poti seta boti care sa faca pentru tine sau o poti face manual.Pe ce facem trade totusi? Eu ma pricep la fotbal, dar se poate face pe orice sport. De ce ai nevoie pentru a face trade? Pai in primul rand de o banca foarte bine structurata (cateva sute de unitati), de live streaming si, foarte important, de rabdare.Trebuie sa intelegi de la inceput ca nu poti da lovitura peste noapte astfel. Este o strategie pas cu pas. Pana o sa intru efectiv in subiect, vreau sa enumar cateva reguli de care e bine sa tinem cont cand ne apucam de treaba pe Betfair:- e bine mereu sa ai un plan de bataie.- ai grija ca pe piata sa fie bani destui ca sa poti vinde lejer.- uita-te la cote sa fie aranjate omogen, de preferabil cresterea cotelor sa fie facuta lenta (1.51/1.52/1.53, nu 1.50/1.60/1.70 pentru back sau lay).- eu caut sa am stream live, dar am inteles ca \"doctorii\" nu mai au nevoie de asa ceva. :)- chiar daca joci live, e important sa ai analiza facuta si prematch.- stabileste-ti cat vrei sa castigi pe o piata si apoi asigura-te.- nimeni nu castiga pe 100% din piete, e important sa intelegi ca uneori esti \"mancat\", asa ca vinde ca sa reduci paguba.- tradeul e un gamble calculat, daca faci altfel o sa te cureti rapid.O sa scriu in continuare mai detaliat, am vrut sa fie doar o introducere.
0

Postat 20 May 2011 - 09:14 AM (#3) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Acum ca avem habar de ABC-ul de pe Betfair, intram in paine.Avand in vedere faptul ca la Betfair te duelezi direct cu alti pariori care ofera si ei cote la randul lor, e important sa intelegi psihologia pietelor. Deschide Betfair si urmareste pentru inceput cum se misca cotele si banii in functie de ce se intampla pe teren la un meci. Dupa ce prinzi experienta o sa vezi ca o sa poti anticipa anumite trenduri, e ca la bursa.E important sa clasifici un meci inainte ca el sa inceapa intr-un anumit grad de risc. E bine sa alegi meciuri pe care crezi ca le stapanesti mental in primul rand, tu facand sute de simulari in propriul creier. Pentru inceput e bine sa nu cauti meciuri \"nebune\" unde se dau o gramada de goluri. Daca poti sa gandesti un meci in sistemul under/over despre care am mai discutat zilele trecute atunci o sa-ti fie mult mai simplu. Ca regula generala, e bine sa alegi meciuri stabile in care de preferabil nu se dau o caruta de goluri. De fapt, cel mai rau e cand se dau 2 goluri intr-un minut, in rest poti gestiona aproape orice.Sa trecem la cateva exemple practice. Pe ce facem trade efectiv la fotbal? La un meci in-play sunt multe piete: 1x2, scor corect, pauza, pauza/final, under/over (cu linii de la 1.5 la 6.5 de regula), etc. Sa le luam pe rand:-1x2. E logic ca pe masura ce scorul ramane constant cota la X scade iar celelalte 2 cresc usor usor in functie de sistemul de favorit/dog (adica dogul creste mai rapid, de regula). Poti cumpara X initial si-l poti vinde dupa cateva minute cu un mic profit. Daca se da gol, poti face Back pe echipa respectiva avand in vedere ca pretul ei o sa tinda catre 1.01.-under/over. Aceeasi logica ca la meci egal, cota la under scade pe masura ce trece timpul. Cumperi un under la 1.90 si-l vinzi in 3-4 minute la 1.85, sa zicem.-scor corect. Meciul incepand de la 0-0, cota acestuia scade. Poti face Back 0-0 in primele 2 minute, sa zicem ca apoi piata sa-ti ofere o cota mai mica pe care sa faci Lay. Diferenta e profitul tau. La un meci in care ai cota 11 la 0-0, nu e nevoie sa astepti pana cand aceasta ajunge la 3, poti vinde lejer si pe la 9 si tot faci bani. Depinde ce profit vrei sa faci, dar e bine sa fie o limita constanta pentru a nu avea suprize cu varianta.Ok, cred ca s-a lamurit problema cat de cat cu lucrurile de baza.In continuare va propun un model de trading ceva mai evoluat fata de cele clasice. Cum evolueaza cotele la celelalte scoruri corecte afara de 0-0 (unde graficul e relativ clar pentru toata lumea)? In prima faza, sunteti tentati sa credeti ca toate celelalte cote cresc, dar nu e chiar asa. Pe masura ce timpul se scurge si ne indreptam catre pauza sau final, cotele la 1-0 si 0-1 incep sa coboare.Sa luam un exemplu practic la Barca cu Manchester (desi nu cred ca e cel mai relevant, dar il dau ca sa se inteleaga logica sistemului). La 1-0 Barcelona avem 7.6, in timp ce 1-0 MU e pe la 12.5. 2.06 are Barca la victorie, iar MU are 4. Meciul e considerat de under 2.5 goluri (pe la 1.70). Cota la 0-0 e cam 10.Dupa ce incepe meciul cota de 0-0 de la 10 incepe sa coboare. X-ul de la 3.60 coboara si el. Cotele la 1 si 2 incep sa urce. E interesat de vazut care sunt graficiele acestor miscari. Cotele la 1-0 si 0-1 incep sa scada cam pana prin minutul 50-60 in cazul in care scorul ramane 0-0. Aceste scoruri corecte tind sa se apropie de cota la solisti, care urca. Ideea e ca cu cat e mai putin timp de jucat, victoria incepe sa se confunde cu scorul corect de 1-0 sau 0-1 (statistic vorbind). Daca scorul a ramas nemodificat pana in minutul 60 atunci e momentul in care e bine sa acoperiti absolut tot. Chiar daca se da gol pana in minutul 60, noi avem deja acoperit scorul de 1-0 asa ca oricum nu pierdem prea mult din profit. Daca se marcheaza un gol, cota pe 1-0 isi reia trendul initial catre 1.01 pana la final pentru ca acest este noul scor care se presupune ca o sa ramana constant.Cam astea ar fi cateva artificii pentru inceput. Ramane sa le puneti in practica. Fiecare isi dezvolta strategia personala. E vorba doar de experienta pana la urma. Ca un ultim sfat, sa urmariti pietele imediat dupa ce se da gol. Atunci e cel mai bine sa profiti de cote valoroase pentru ca lumea se sperie. Luati in calcul ca nu toti jucatorii de pe Betfair sunt traderi, majoritatea sunt gambleri.Nu am inventat eu aceste strategii de trading, dar le-am verificat si merg. Cu cat ai filtre mai bune pentru meciurile alese pentru trading, cu atat o sa fie profitabilitatea mai mare.Succes![Edited on 20-5-2011 by pdp]
0

Postat 20 May 2011 - 09:30 AM (#4) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Diferenta esentiala dintre Betfair si o casa obisnuita e ca la Betfair nu e neaparat nevoie sa ai dreptate la final, trebuie doar ca pe parcursul unui meci, pronosticul tau sa devina chiar si pentru un moment favorit (fata de momentul in care l-ai cumparat tu). Daca vreti, este echivalentul unei victorii la pauza ori la final pe o cota excelenta.Incercat sa priviti meciurile cat mai obiectiv posibil. Urmariti atent micile momente de intrerupere ale unui meci, acestea va ajuta la pariurile care sunt favoritzate de mentinerea scorului din acel moment.
0

Postat 20 May 2011 - 09:34 AM (#5) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2654
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Mi-a placut mult acest episod, din punctul meu unul din cele mai reusite. 1. Ceea ce a spus Mentosan referitor la soccer-ul european si dezvoltarea lui in State, e cat se poate de adevarat. Sunt foarte multi parinti care isi dau copiii la soccer pentru ca e sportul cel mai putin periculos dintre toate sporturile americane (hochei, fotbal american si baseball implica o doza de risc mai ridicata, ar ramane in discutie baschetul care asa cum a spus prinde foarte mult printre tinerii de culoare.......imi amintesc ca in multe seriale, am vazut episoade in care parintii isi duc copiii la soccer inca de mici ->>> Two and a half men spre exemplu, chiar sezonul 1 prezinta un astfel de episod. Ca dovada ca SUA a ajuns in optimile campionatului Mondial de fotbal, iar Romania sta acasa de 10 ani ( tara unde soccer-ul se crede a fi sportul numarul 1). 2. Referitor la Dan Rusca, toata stima pentru el, a dat un interviu placut, frumos, a explicat in ce consta tradingul, ne-a dezvaluit si acel chat de care eu personal nu stiam. Totusi nu prea sunt de acord cu stilul lui de joc.Luam un meci oarecare, sa spunem Timisoara - Dinamo, ca tot e acum in weekend. Daca eu joc la acest meci 2-0 scor corect, over 2,5 si ma mai si acopar in timpul meciului cu 1-1, practic ce vreau de la acest meci? Ce fel de parior sunt daca nu stiu cu cine sa mai tin si ce am pariat?Vreau sa castige gazdele, vreau goluri multe, vreau egal, nu mai stiu ce urmaresc. Mi se pare un stil destul de haotic, in urma caruia poti pierde usori banii. De exemplu daca nu iese niciunul din scoruri si iese acel over 2,5 (sa spunem 3-0 pentru TImisoara), ce castig? Pentru ca cota la over 2,5 e sensibil mai mica decat cotele pentru scor corect. Sigur, va spune ca mizele se ajusteaza in asa fel incat sa ies pe profit. Oricat s-ar ajusta ele, profitul e fff mic si nu merita riscul. Asta e parerea mea, nu agreez deloc acest stil de joc, cel mai bine e sa faci un pariu la inceputul meciului si in functie de cum ai gandit tu partida respectiva, sa tii cu o echipa sau alta, sa vrei multe goluri/puncte/runuri sau cornere/cartonase, dar in niciun caz sa nu joci haotic, acoperindu-ti multe pariuri. Pentru 10 lire nu merita sa risti 3 pariuri, existand reala posibilitate sa nu prinzi niciunul. Atunci mai bine joci asa: Over 2,5 si numar de goluri: fix 2 ---> care implica scorurile 2-0 si 1-1. Ai pus doar 2 pariuri, sau joci 2-3 goluri, iti acoperi si scorurile 2-0 si 1-1, dar iti acoperi si o parte din over. 3. Referitor la meciurile aranjate, cred ca are dreptate Dan si voi implicit prin ceea ce ati spus. Se fac multe aranjamente insa deja am ajuns sa suspectam orice meci. In exemplul lui Dan, partida Albinoleffe - Atalanta terminata 2-3, in care gazdele, desi ocupante a locului 19 primeau 1.35 la victorie cu Atalanta, ocupanta a locului 1, cu 50 de secunde inainte de final, cota oaspetilor era inca 1.50 la victorie. Toata lumea a mirosit blatul la acest meci (mai ales ca cele doua joaca pe acelasi stadion, Atalanta nu o dorea pe Albinoleffe in liga a 3-a pentru ca implicit bugetul clubului se dimina, ambele contribuie la cheltuielile curente ale stadionului, etc) si totusi nu a fost nimic aranjat. Inca o data casele de pariuri au speculat slabiciunea pariorilor si au facut bani. Din ce am inteles, casele au facut multi bani si la Sampdoria - Palermo unde toti asteptau victoria gazdelor si salvarea de la retrogradare. 4. Referitor la Liga 1 si la numarul scazut de spectatori, aveti perfecta dreptate: am fost si eu abonat al echipei FC Brasov in turul campionatului, insa in retur nu mi-am mai facut abonament tocmai din cauza jocului slab si a spectacolului de proasta calitate pe care il vedeam. Ca sa nu mai spun de cuvintele urate pe care le auzi pe stadion, injurii aduse inutil unuia sau altuia, mizeria pe care o gaseai pe scaun, sub scaun, langa scaun, toate m-au determinat sa nu imi mai fac abonament (costa 100 RON/tur, adica foarte putin, suma inseamna un pariu de-al meu, deci nu e vorba ca nu-mi mai permiteam banii). Si inca ceva: stadionul nu are amenajata o parcare, trebuia sa imi las masina foarte departe si sa vin pe jos destul de mult, pentru ca efectiv nu gaseam locuri. 5. Cu privire la echipele care ne vor reprezenta in Cupele Europene, cred ca de-abia din sezonul viitor ajungem la normalitate, adica cu o echipa in Champions League si 2-3 in UEFA. Pana acum campionatul a fost supraevaluat si am participat nedrept cu atat de multe echipe (nedrept spun prin faptul ca acel Bum dat de Steaua si Rapid ne-a adus unde suntem acum si nu mi se pare corect ca in urma unui Bum sa ajungi atat de sus). Mi se pare incredibil ca 6 echipe din Romania sa mearga in Europa, in vreme ce olandezii trimit doar 5, iar campionatele mari, Anglia, Spania --> doar cu una mai mult ca noi. E drept, ei nu mai au nevoie de tururi de calificare, au mai multe in UCL, insa asta e alta poveste. Repet, din sezonul viitor ajungem la adevarata valoare, cu o echipa care va juca cu pescarii din Feroe in primele tururi. Per total un episod bun, bravos!Mult succes in editiile viitoare!
0

Postat 20 May 2011 - 09:54 AM (#6) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by gerrard88Luam un meci oarecare, sa spunem Timisoara - Dinamo, ca tot e acum in weekend.Daca eu joc la acest meci 2-0 scor corect, over 2,5 si ma mai si acopar in timpul meciului cu 1-1, practic ce vreau de la acest meci? Ce fel de parior sunt daca nu stiu cu cine sa mai tin si ce am pariat?Vreau sa castige gazdele, vreau goluri multe, vreau egal, nu mai stiu ce urmaresc. Mi se pare un stil destul de haotic, in urma caruia poti pierde usori banii. De exemplu daca nu iese niciunul din scoruri si iese acel over 2,5 (sa spunem 3-0 pentru TImisoara), ce castig? Pentru ca cota la over 2,5 e sensibil mai mica decat cotele pentru scor corect. Sigur, va spune ca mizele se ajusteaza in asa fel incat sa ies pe profit. Oricat s-ar ajusta ele, profitul e fff mic si nu merita riscul.
Tradeul nu se face pe over, ci pe under. Probabil ca Dan vrea mereu \"verde\". Banuiesc ca e ok si asa, dar in cazul lui over 2.5 acoperit cu 2-0 si 1-1 (scorurile corecte puse in live la cote mai mici decat prematch), mai bine iei direct over 1.5 goluri la 1.30-1.35.
0

Postat 20 May 2011 - 10:31 AM (#7) Useril este offline   dan-rusca 

• Parior Senior
  • Postari: 2593
  • Inregistrat: 04-February 05

Gerard , ma refeream strict la meciul Porto - Braga . In loc sa pariez victorie Porto am ales sa pariez 2-0 + over 2.5 - sunt atatea cazuri in care marii favoriti sa nu \"tina\" iar meciul sa se termine cu cel putin 3 goluri marcate .La Timisoara - Dinamo daca as juca la fel ca la Porto - Braga as alege over 2.5 dar 1-1 ca scor corect.Dar intrebarea este : Timisoara - Dinamo este meci de over 2.5 ? Pentru ca la tipul de pariu de mai sus de aici incep analiza - meci de over 2.5 sau nu .Daca nu mi se pare meci de over atunci pot alege over 1.5 + 1-0 /0-1 .
0

Postat 20 May 2011 - 10:33 AM (#8) Useril este offline   dan-rusca 

• Parior Senior
  • Postari: 2593
  • Inregistrat: 04-February 05

Citeaza

Originally posted by gerrard885. Cu privire la echipele care ne vor reprezenta in Cupele Europene, cred ca de-abia din sezonul viitor ajungem la normalitate, adica cu o echipa in Champions League
Sezonul urmator vom avea 2 echipe in preliminariile CL , probabil niciuna nu va ajunge in grupe
0

Postat 20 May 2011 - 08:01 PM (#9) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2798
  • Inregistrat: 24-October 07

Ei, asa da... Ma mir ca din atatia pasionati tineri (de la care eu am cele mai mari asteptari) nu s-au gasit doi sa incerce sa studieze si asemenea abordari:

Citeaza

Originally posted by pdpIn continuare va propun un model de trading ceva mai evoluat fata de cele clasice. [...]
Un gol venit rapid la o selectie 0-0, 1-0, 0-1 te scoate din piata, apropo de MU vs. Barca (stiu ca a fost doar un exemplu, insa avertizez ca la meciul asta nu e de jucat asa), Cu noroc sa nu se inscrie dupa acel gol mult timp mai iesi pe profit. A se vedea:Bordeaux vs. PSG - Gazdele fara motivatie, oaspetii extrem de motivati. 1-0 in minutul 4 cred.

Citeaza

Originally posted by pdp De fapt, cel mai rau e cand se dau 2 goluri intr-un minut, in rest poti gestiona aproape orice.
Foarte adevarat!Un exemplu:Libertad v Velez in Copa Libertadores. Minutul 45 inscriu ambele. Piata betfair nici macar nu se deschisese dupa primul gol. Astea sunt totusi exemple care nu trebuie sa sperie. Trebuie inteles ca la o cota medie de 7.6 se pot juca usor 5 asemenea scoruri si, la un moment dat, sa fii in profit daca vrei sa iesi.Apropo, exista vreun soft care sa inregistreze video ca si cum as pune o camera in fata ecranului, asa incat sa urmaresc apoi evolutia cotelor la betfair?
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
0

Postat 20 May 2011 - 09:06 PM (#10) Useril este offline   mogulutz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1122
  • Inregistrat: 02-January 10

program

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 1.png

0

Postat 20 May 2011 - 09:07 PM (#11) Useril este offline   mogulutz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1122
  • Inregistrat: 02-January 10

site

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 2.png

0

Postat 20 May 2011 - 09:18 PM (#12) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Stai asa sa ma dumiresc, sunt cam obosit la ora asta si nu-mi dau seama daca e de bine sau nu. Tu si cand lauzi dai cate o castana, nu? :)Jucand genul asta de cote mari nu trebuie sa am dreptate prea des. Ma multumesc cu 1/2 duse la capat cu bine. Chiar daca se da gol, e greu de crezut ca in-play o sa fie mai mare cota la 1-0 decat prematch. Nu ma refer la meciuri dezechilibrate, ti-am zis ca filtrez destul de mult meciurile pe care decid sa fac trade.Sezonul asta am facut niste calcule si proiectii ca sa vad daca e rentabila, iar de la anul o s-o aplic din plin. Am sa-ti dau un exemplu de meci de acum vreo 2 saptamani care mi-a ramas in minte: Palermo-Milan, semifinala Cupei Italiei, returul. Am avut 1-0 si 0-1 initial. 15.5 a fost pt 1-0 Palermo si 9.6 1-0 Milan. Cotele au fost ceva mai mari fata de medie pentru ca meciul era dus pe over 2.5, insa miza partidei a facut ca ambele echipe sa joace cat de cat calculat. Scorul final a fost 2-1 pentru Palermo, insa exact cum am spus mai sus, la Betfair nu e nevoie sa ai dreptate neaparat la final, trebuie doar pe parcurs sa te incadrezi in niste parametri. Profitul la meciul asta pe piata de scor corect a fost de 150-200% pe rezultat final nefavorabil mie. Nu stiu daca am fost destul de clar.E destul de complicata procedura de Lay pe care o fac. Am stabilite niste trepte de risc si de asigurari. Cam pe la pauza scot integral miza initiala ca sa am verde peste tot, dupa care pe la minutul 60 incolo am profit aproape nivelat. Vazand mii de meciuri de fotbal, am aroganta necesara sa ajustez uneori mizele pe niste pronosticuri care-mi convin mai mult. Asa imi hranesc si latura de gambler. :)Momentan lucrez la scorul de 2-0, insa graficul pare sa fie ceva mai imbarligat si cred ca implica mai mult risc la cote asemanatoare cu cele de la 1-0. Sezonul asta e cam gata pentru mine, pentru ca nu ma prostituez cu campionatele de vara. Undeva prin august reiau socotelile mai serios.Ideea pe care vreau s-o dezvolt pe Betfair e bazata pe exploatarea cotelor mari. In esenta, judecata de la under 3.5 goluri este aproape identica cu cea a pariului pe 0-0. In loc sa joc o cota de 1.3 prefer una de 10-11 pe care pot s-o manipulez ulterior. Din cota de 1.30 nu prea-mi permit sa vand prea repede.
0

Postat 20 May 2011 - 09:47 PM (#13) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2798
  • Inregistrat: 24-October 07

pdp, nu pari obosit, le dau doar cui le merita :) Si depinde de momentul in care se inscrie. Daca se inscrie repede, e mai mare cota la 1-0, indiferent cat de echilibrat / dezechilibrat e meciul, plus ca pierzi celelalte doua scoruri. Asta nu inseamna, repet, ca trebuie ca lucrul asta sa sperie pe cineva. Iar cine se sperie repede, mai poate adauga un scor / doua de siguranta. Nu o fi 150% profitul dar nici cu 60-70% sau mai mult nu mi-e rusine Oricum, obosit asa cum spui ca esti, ma bucur ca ai reusit sa vezi dincolo de castane. mogulutz :) Cine spunea ca ne-ai parasit?[Edited on 20-5-2011 by shark]
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
0

Postat 20 May 2011 - 10:04 PM (#14) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Gata, m-am prins. Andre Agassi!Oricum, nu joc toate 3 scorurile, de obicei 1 sau 2 din ele.
0

Postat 21 May 2011 - 03:36 PM (#15) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior
  • Postari: 3587
  • Inregistrat: 20-February 05

Astept de la organizatori intrebarea episodului ca-mi inchipui ca nu sunt pentru unii \"muma\" si pentru altii \"ciuma\"... :mrg:
0

Postat 22 May 2011 - 04:56 AM (#16) Useril este offline   Ygrek2k 

• Parior
  • Postari: 20
  • Inregistrat: 20-February 11

Intrebare de 10 puncte ghici ghicitoare:Care e data la care invitatul emisiunii a pus primul pariu online? :hatoff: [Edited on 22-5-2011 by Ygrek2k]
0

Postat 22 May 2011 - 05:34 AM (#17) Userul este online   Zuker 

• Parior Senior
  • Postari: 1615
  • Inregistrat: 04-September 09

In 2005. Data exacta nu a spus-o sau nu o aud eu..
0

Postat 22 May 2011 - 09:27 AM (#18) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by pescadorulAstept de la organizatori intrebarea episodului ca-mi inchipui ca nu sunt pentru unii \"muma\" si pentru altii \"ciuma\"... :hatoff:
Cred ca gresesti aici. Nu toti cei care se ofera sa-ti dea o mana de ajutor iti vor neaparat binele, cum nici toti cei care te baga intr-o balta cu noroi iti vor raul. Daca taceai, filosof erai, pentru ca la case gen bwin n-ai cum sa faci profit pe niciun fel de cote, nu doar pe cele mari.
0

Postat 22 May 2011 - 12:54 PM (#19) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior
  • Postari: 3587
  • Inregistrat: 20-February 05

Am incercat dar nu am reusit sa gasesc nici o legatura intre textul citat si comentariul cel insoteste, probabil ca o fi una dar prea profunda pentru creierii mei... ce are agentia Bwin si profitul cu intrebarea legata de episodul 8... de ce trebuia sa tac si de ce nu se poate obtine profit la Bwin... cine a vrut sa ma bage in noroi ca sa-mi vrea binele... ce lagatura au toate astea intre ele, sau cu mine sau cu Dan Rusca sau cu episodul 8 sau cu interventia legata de intrebare...
0

Postat 22 May 2011 - 12:58 PM (#20) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Postari: 2654
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Pdp, Pescadorul se referea la intrebarea pentru concurs, la fel ca in episodul 7 cand s-a pus intrebarea care e varsta lui. A fost o intrebare cu tenta ironico-hilara, ai inteles gresit si ai raspuns pe langa. :hello!:
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba