Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Podcast PlusEV #8 - invitat dan-rusca - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Podcast PlusEV #8 - invitat dan-rusca

Postat 22 May 2011 - 01:18 PM (#21) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Am gresit topicul, trebuia sa postez in podcastul 7, nu in 8. Gerrard, stiu si eu daca e bine sa ma iei peste picior asa fara motiv? :)Batrane pescador, mi-e putin peste mana sa continui discutia legata de cotele mari (care sunt mici de fapt) de pe bwin. Dar, daca insisti, trecem la u2u ca sa nu ramai cu senzatia asta de ceata. Din respect pentru Shark, n-am sa continui aici discutia. I-am inteles perfect indignarea.Scuze de off-topic.
0

Postat 22 May 2011 - 03:56 PM (#22) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2798
  • Inregistrat: 24-October 07

@ PescadorulCred ca eu sunt cel ce a parut ca vrea sa te bage in noroi dupa spusele din topicul pentru episodul trecut. Dar ca sa fie foarte clar, eu nu am nimic cu persoane, nu atac persoane, ci doar idei. Ba ma mult, am repetat de cateva ori ca, uman, esti mult peste majoritatea, haois, simpatic, generos si cel mai important, nu pui la suflet contre fara rost. Esti si un bun parior, pe plus, doar ca ideile conform carora ar fi simplu de castigat pe cote mari sunt eronate.@ pdp, nu as vrea sa mai continuam. Cel mai bine o lasam asa. S-au spus lucruri si pro si contra, cine a avut urechi sa auda si creier sa inteleaga bine, cine nu va intelege cand va mai creste. Si asa le-am cam stricat emisiunea cu discutiile mele baietilor care se ocupa de ea (si care fac o treaba buna). Mai mult, saptamana trecuta eram inamici, acum ne respectam. cred ca sunt in ceata mai mult altii (portavoci) decat pescadorul. Nu ai vazut ca am reprosuri ca eu l-am dat afara pe one pe usa din dos. De parca as avea eu puterea asta. Ca daca as fi avut-o, one ar fi fost exclus cu mult timp inainte sa ne innebuneasca pe toti. Ca tot vorbim de bwin, am rulat si eu un free bet castigat la un concurs pe forum aici si de la 200 lei la bwin am facut 500 lei, am dat retragere prin transfer bancar in 15.05.2010 si nici acum nu au ajuns banii. Casa serioasa? :eek:Astea fiind spuse eu propun sa depasim momentul si, cu scuzele de rigoare fata de moderatorii emisiunii, promit sa nu mai intervin cu off topic.Si ca sa fiu on topic, 25.05.2005[Edited on 22-5-2011 by shark]
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
0

Postat 22 May 2011 - 04:01 PM (#23) Userul este online   Zuker 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1615
  • Inregistrat: 04-September 09

Acum m-am mai gandit putin si data este : 4-2-2005
0

Postat 22 May 2011 - 04:11 PM (#24) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip

Ce a fost in 4.02.2005? Eu de exemplu am pus finala ligii campionilor din acel an
0

Postat 22 May 2011 - 04:27 PM (#25) Useril este offline   ombladon26 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 529
  • Inregistrat: 01-September 09

In 4.02.2005 s-a inregistrat dan-rusca pe forum pe asta mizeaza el. Eu zic 26.03.2005 ca vad ca atunci si-a deschis primul jurnal pe site.
La cate pase proaste am ma iau astia-n nationala
0

Postat 22 May 2011 - 04:35 PM (#26) Useril este offline   Alex07bet 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 598
  • Inregistrat: 08-October 07

Ianuarie 2005:ciao:
Unul din cele mai mari riscuri in viata este sa nu ai niciodata curajul sa risti...
0

Postat 22 May 2011 - 08:11 PM (#27) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior
  • Postari: 3587
  • Inregistrat: 20-February 05

Citeaza

Originally posted by shark@ PescadorulCred ca eu sunt cel ce a parut ca vrea sa te bage in noroi dupa spusele din topicul pentru episodul trecut. Dar ca sa fie foarte clar, eu nu am nimic cu persoane, nu atac persoane, ci doar idei. Ba ma mult, am repetat de cateva ori ca, uman, esti mult peste majoritatea, haois, simpatic, generos si cel mai important, nu pui la suflet contre fara rost. Esti si un bun parior, pe plus, doar ca ideile conform carora ar fi simplu de castigat pe cote mari sunt eronate.
Este greu de castigat pe cote mari pentru tine, asta nu inseamna ca trebuie generalizat. Nici eu nu pot sa cant ca Pavarotti si consider ca ce facea el este foarte dificil... dar ar fi culmea sa sustin ca a canta Nessun Dorma de exemplu, este foarte dificil numai pentru faptul ca eu sunt afon. Pentru noi astia cativa ne este usor sa evoluam in domenii la care altii nici nu viseaza... :mrg:In consecinta de astazi imi schimb userul in pescarotti... :bun:
0

Postat 22 May 2011 - 08:36 PM (#28) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip

Bine pescarotti :) astept un concert pe zi in care sa iti contabilizezi si tu... aplauzele. Daca nu te descurci cu contabilitatea, stiu eu pe cineva afon, dar bun in domeniu. Contra cost, desigur :) Sa invete si afonii astia de pe forum macar vreo cateva vocalize inalte :bun:mogulutz, nu vrei sa accepti o invitatie la baietii astia in emisiune? Sa ne spui mai multe ![Edited on 22-5-2011 by shark]
0

Postat 22 May 2011 - 08:40 PM (#29) Useril este offline   mogulutz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1122
  • Inregistrat: 02-January 10

nu, sunt timid
0

Postat 22 May 2011 - 08:43 PM (#30) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip

ceva :bun: inainte si se rezolva
0

Postat 22 May 2011 - 08:47 PM (#31) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Nu stie, e puisor.Te-ai intrebat vreodata de ce Pinnacle nu da bonus 100% ca bwin? :bun: Pinn nu da nici freebeturi. N-au nici live cine stie ce. Grafica e simpla, fara roz, fara blink-blink. Ei dau insa niste cote super, in medie cu vreo 10-15% mai bine ca bwin. Cam 10-15% este randamentul unui parior bun pe an.De ce ar paria Gigel insa la bwin si nu la o casa mai buna? Pai poate n-o face pe banii lui. Ziarele dau freebeturi la bwin periodic. O gramada de forumuri acorda premii la concursuri sub forma unor freebeturi la bwin. D-aia n-o sa vedeti printuri cu biletele de la Pinn prea des, pt ca acolo bagi banii din buzunar. Pe banii altora joc orice avion de pariu si din cand in cand o sa mai si prind.Uite un exemplu de cote de la bwin la Lecce cu Lazio la u/o 0.5 goluri: 1.01-15.00. La Befair e 24 la Back si 25 la Lay la 0-0.Deja e jenant de evidenta situatia. Imi pare rau ca lumea mai pune botu\' la genul asta de vrajeli inca.Nu exista nicio motivatie ok pentru a paria la genul asta de case daca o faci din propriul buzunar. Sper ca macar asta sa fie limpede.Nu in ulimul rand mai e vorba de sistemul de afilieri. Peste tot o sa vedeti bannere cu bwin, pe orice site de pariuri. Mai putine o sa afiseze bannere cu case de pariuri serioase. Explicatia e simpla, se castiga din afilieri de la fraieri, niciodata de la cei care dau cote corecte.Daca esti parior incepator si dai peste randurile astea, casca bine ochii cand vine vorba de casele de pariuri. Diferenta de cote uriasa face diferenta de cele mai multe ori intre + si - la final de an. Poti pierde si la casele care dau cote bune, insa cu siguranta n-o sa castigi pe termen lung aproape niciodata la bwin sau gamebookers. Cine contrazice treaba asta ori e limitat intelectual ori e parsiv si are inters cu afilierile.Succes! :)[Edited on 22-5-2011 by pdp]
0

Postat 22 May 2011 - 09:12 PM (#32) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip

mogulutz, eu vorbesc serios, chiar cred ca tu stii ceva mai mult decat majoritatea pariorilor si, desi am incercat sa inteleg print screenurile tale, nu am reusit. Iar pe forumurile straine, unde exista explicatii detaliate la ce incerci tu sa propui, ma lovesc de aspectul lingvistic unde sunt limitat. Asa ca, poate reusesc sa inteleg ceva daca explicatiile vin in limba materna. Stiu ca nu sunt eu in masura sa lansez invitatiile, dar poate te mai gandesti, iti mai trece \"timiditatea\" si iti dai aici macar un acord de principiu la o posibila invitatie din partea celor abilitati in astfel de lansari. [Edited on 22-5-2011 by shark]
0

Postat 22 May 2011 - 09:45 PM (#33) Userul este online   maryusg 

• Parior Senior
  • Postari: 1540
  • Inregistrat: 17-November 09

@pdp - daca te pricepi castigi indiferent de casa de pariuri, doar ca e posibil sa castigi ceva mai putin decat daca ai fi jucat la casele care ofera cotele mari. Oricum depinde ce joaca fiecare. Eu de exemplu pariurile pe care le joc au de foarte multe ori cota mai mare la sportingbet, bwin sau gamebookers, decat la bet365, pinnacle sau betfair. Am patit sa gasesc la betfair cote mai mari, insa abia peste ore bune dupa ce eu pariasem acel pronostic. In plus depinde si ce pariezi...de exemplu betfair au oferta slaba la ciclism/biatlon pe h2h. La live si eu cand e sa pariez o fac la betfair pentru ca sunt cotele clar mai bune. Deci depinde de fiecare pe ce pariaza.
0

Postat 22 May 2011 - 10:38 PM (#34) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

As dori sa va amintesc ca aici se discuta despre episodul 8 al podcastului. Pentru discutii offtopic aveti \"cafeneaua pariorilor\", sau puteti deschide topicuri speciale pentru a dezbate anumite subiecte.mogulutz - ai un jurnal pe care poti sa-l folosesti pentru graficele tale.Multumesc.
0

Postat 22 May 2011 - 10:40 PM (#35) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior

Sarke nu te supara mancati-as dorsala ca a fost doar o metafora, un afon nu poate in muzica, fiecare nu poate in ceva... asa m-am obisnuit prin simplul fapt ca pot risca sume mici in speranta unor profituri mari. Dar asta nu inseamna ca gresec. De ce trebuie sa ne impunem parerea, cine nu o adopta fiind limitat intelectual ori parsiv asa cum declara PDP.Pinnacle o fi o casa buna dar eu ma pis pe ea si pe cotele ei daca n-are optiunile pe care le doresc eu si sa joc la aceasta casa doar pentru ca este idolatrizata de altii, chiar c-as fi limitat intelectual. Fiecaqre joaca unde vrea si unde se simte mai in largul lui in primul rand cautand niste optiuni care sa-l ajute in stilul sau de joc. Mi se pare un pic deplasata aceasta indarjire cu care Bwin imi este atribuita ca fiind un motiv de rusine mai ales ca nu este nici unica si nici ultima la care imi incerc sansele. Un dialog inseamna mai multa flexibilitate caci in momentul in care imi inchipui ca sunt cel care detin adevarul absolut si-mi permit sa-i socotesc pe ceilalti un fel de rame ca nu-mi impartasesc ideile reusesc sa ies in evidenta dar nu intodeauna in sensul ala normal.Probabil ca joc si la Bwin pentru ca incepe cu litera B, de exemplu, e traba mea si nu cred ca ar trebui ca asta sa deranjeze pe cineva. Uite chiar acum o sa intru nitel pe la Sportingbet, imi inchipui ca fac o gafa monumentala... :bun:
0

Postat 22 May 2011 - 10:45 PM (#36) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior

Citeaza

Originally posted by mariusAs dori sa va amintesc ca aici se discuta despre episodul 8 al podcastului. Pentru discutii offtopic aveti \"cafeneaua pariorilor\", sau puteti deschide topicuri speciale pentru a dezbate anumite subiecte.Multumesc.
Imparate n-am avut cand sa-mi infranez instinctele caci in timp ce au scriam tu tocmai anuntai si pentru ca tot devenise un fel de balci am zis ca aici e de mine. Scuze....
0

Postat 22 May 2011 - 11:06 PM (#37) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior

N-auzi fratioare ca trebuie sa ne luam acuarelele si bidineaua si sa ne mutam cu expozitia de naturi moarte cuantificate pe la corturile noastre... :bun: Aici e sufrageria lui Dan Rusca si el saracu nici n-a apucat sa deschida gura... bravo nene ti-am ascultata pledoaria dar imi pare rau, daca nu joci la Bwin, nu existi, da-o dracu de betfair... ca tot cu B incepe... :)[Edited on 22-5-2011 by pescadorul]
0

Postat 22 May 2011 - 11:14 PM (#38) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by pescadorulProbabil ca joc si la Bwin pentru ca incepe cu litera B, de exemplu, e traba mea si nu cred ca ar trebui ca asta sa deranjeze pe cineva. Uite chiar acum o sa intru nitel pe la Sportingbet, imi inchipui ca fac o gafa monumentala... :bun:
Poti sa-ti schimbi banii in bancnote mici si sa le dai foc in spatele blocului din partea mea, dar nu mai bate campii ca faci profit jucand la bwin. O cota proasta e proasta si la 1x2 si la under/over si le ce vrei tu, e vorba de valoarea ei absoluta. Tu crezi ca ai edge pe bwin la cornere sau la alte avioane de genul asta? :)Bwin iti da 1.85 cu 1.85. Promit ca-ti dau 1.86 cu 1.86 daca joci la mine. Sezonul viitor te provoc la un chalenge de genul asta daca esti de acord.P.S.: Sper ca intelegi ca e doar o confruntare de idei si nimic mai mult. N-am nimic cu tine personal, cum n-am aproape cu nimeni dintre pariori. Vroiam doar sa ma asigur.
0

Postat 22 May 2011 - 11:24 PM (#39) Userul este online   Zuker 

• Parior Senior
  • Postari: 1615
  • Inregistrat: 04-September 09

Pdp, scuze ca ma bag, dar profit se numeste si 1 E si 1000E..
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba