Va invit la dezbateri si discutii.Programul meciurilor si cotele http://www.e-pariuri.ro/img/news_bet365.gif :[align=center]http://www.e-pariuri.ro/img/2011/20051.jpg[/align][align=center]http://www.e-pariuri.ro/img/2011/20052.jpg[/align]Bafta si inspiratie !
|
|
Pagina 1 din 1
Liga 1 - ultima etapa
Postat 20 May 2011 - 04:47 PM (#2)
Pentru cei care nu stiu, pentru doua sau mai multe echipe la egalitate de puncte, pozitia in clasament este stabilita de meciurile directe.In conditiile in care se cunosc campioana si retrogradatele, au ramas intr-un relativ suspans doar locurile 2-3 (pentru preliminariile CL) si locurile 6-7 (pentru situatia improbabila ca Steaua sa piarda si Europa League).Ar mai fi si miza locului 4, care are de trecut un tur preliminar + playoff pentru a ajunge in grupele EL, in timp ce locul 5 are doua tururi prelimare + play-off.Castigatoarea cupei si locul 3 merg direct in play-off.-----------Mie insa mi-a atras atentia un alt meci :Astra Ploiesti - Otelul Galati 1 @2.66 la 10bet - 6/10* Ma bazez pe euforia galatenilor care probabil au tinut-o intr-un chef continuu dupa ce au dvenit matematic campioni si numai la meciul cu Astra nu le este gandul.Cat ar fi el de \"neamt\", nici Dorinel nu cred ca le mai poate insufla vreo motivatie pentru acest meci jucatorilor sai.Se presupune ca vor sta pe banca de rezerve cativa titulari de drept (printre care Paraschiv, Costin, Giurgiu), in timp ce Salagean s-a accidentat.* Desi pare un meci fara miza pentru ploiesteni, exista una : 300.000 EURO diferenta dintre locurile 9 si 8, pentru banii proveniti din drepturile de televizare.Daca informatiile mele sunt corecte (daca nu sunt va rog sa ma corectati), exista urmatoarele incasari :locurile 7-8 1,8 mil. EURlocurile 9-10 1,5 mil. EURlocurile 11-12 1,2 mil. EURDin clasament observam ca intre locul 8 (CFR Cluj) si 12 (Brasov) sunt doar 2 puncte si, in functie de rezultatele ultimei etape se pot concretiza in +/- 600.000 EUR, bani de loc de neglijat pe criza asta, pentru bugetul unei echipe de liga 1.In confruntarile directe Astra sta mai bine cu CFR, ar pierde la egalitate de puncte cu Tg. Mures si este defavorizata si intr-un clasament in 3.Echipe probabile :Astra :77. C. Grigore - 2. Măţel, 4. Mihalache, 6. Goian, 16. Ţigănaşu - 87. N\'Doye, 8. Takayuki Seto - 18. Strătilă, 10. Croitoru, 11.Tigoianu - 17. Rusu. Otelul :12. Grahovaci - 3. Rāpă, 16. Sīrghi, 30. Perendija, 14. S. Ilie - 24. Filip, 26. Neagu - 8. Antal, 15. Ibeh, 17. Buş -19. Punosevaci. Declaratia lui Selymes : \"Nu ma gāndesc sa plec de la Astra atāta vreme cāt sunt respectat, mi se apreciaza munca si se vrea performanța. Cāt despre meciul cu Otelul, daca pot, īl bat pe Dorinel Munteanu. Īmi convine sa nu pierd contra Otelului, am putea īncheia campionatul pe locul 8, ceea ce pentru noi e o performanta. Vom juca cu cea mai buna formula de care dispunem, respectam īntrecerea si cred ca prezența campioanei la Ploiesti va aduce lume la stadion\"Predictiile pe care le prezint pe forum sunt opinii personale, le prezint in calitate de simplu parior si nu angajeaza in nici un fel e-pariuri.ro. Voi decideti ce, unde si cat jucati.[Edited on 20-5-2011 by marius]
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor