Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Sondaj Betclic - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sondaj Betclic

Postat 21 May 2011 - 12:14 PM (#1) Useril este offline   Catalinn 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 115
  • Inregistrat: 03-July 08
  • LocationBucuresti

In urma cu vreo 8-9 zile am primit un mail de la Betclic, ce continea un sondaj cu un numar oarecare de intrebari la care trebuia sa raspund. Se spunea ca participarea la acel sondaj imi aducea in termen de 7 (sapte) zile un bonus de 20 lei, fara nici o regula de rulaj sau ceva asemanator. Ei bine, am raspuns la intrebarile sondajului, si nu s-a intamplat nimic, adica nici vorba de vreun bonus. Desi am trimis un mail in care explicam situatia si ceream lamuriri suplimentare, n-au catadisit sa trimita vreun raspuns. In alta ordine de idei, am un amic care si-a postat pe pagina de Facebook acel celebru anunt, cu 10 ron bonus, si tot nimic... Serioasa casa de pariuri, nu-i asa ?Mai este cineva intr-o situatie asemanatoare ?
0

Postat 21 May 2011 - 12:45 PM (#2) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1406
  • Inregistrat: 24-July 06

Am primit si eu emailul respectiv, dar m-am uitat si la Termeni di conditii. Daca imi aduc bine aminte, romanii nu primesc acel bonus, in urma completarii sondajului.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba