Va invit sa votati castigatoarea Cupei Romaniei si sa dezbateti pariurile bune de jucat pentru acest meci.[align=center]http://www.e-pariuri.ro/img/2011/23051.jpg[/align]miercuri ora 21:15Stadionul Tineretului din Braşovtransmisiune TV : ProTVArbitru : Marius AvramBafta si inspiratie !
|
|
Pagina 1 din 1
Finala Cupei : Steaua - Dinamo
Postat 24 May 2011 - 09:43 AM (#3)
In campionat cele doua echipe si-au cam aratat limitele cu care vor ele sa impresioneze in Europa League, competitie unde vor juca ambele echipe.Echipa bagabdondului din Pipera a schimbat vreo 6 antrenori si probabil ca ritmul cu care s-au succedat antrenori pe banca Stelei va continua si anul ce vine. La felul cum s-au miscat treburile in Ghencea ii ceva normal ca jocul echipei sa arate foarte prost, jucatorii si asa nu sunt scule. Sunt multe lucruri anormale care in viziunea Gibonului sunt normale si acest lucru a dus echipa pe locul 5.Dinamo nici ea nu a rupt gura targului anul asta, desi Borcica an de an viseaza ca o sa aiba ocazia sa vada meciuri ale lui Dinamo in grupele Ligii Campionilor. Fata de Steaua , la nivel de banca tehnica a fost o oarecare stabilitate, Ando este un antrenor bun care a reusit performante notabile in campionat. Problema la Dinamo au fost jucatorii tineri care au fost promovati, acestia s-au vazut ca nu au experienta meciurilor de prima liga si in consecinta au fost rezultatele nesatisfacatoare. In opinia mea daca se va mentine lotul acesta, Dinamo are sanse ca la anul sa fie in primele 3, sunt jucatori foarte interesanti care vor da satisfactie pe viitor daca se va mentine aceasta linie. Rezultatele nu apar peste noapte si acest lucru nu il inteleg multi oameni din fotbal.Va fi un meci in care vom avea multe duritati, ma astept sa avem dueluri tari care se vor solda cu multe cartonase. In meciurile din campionat cele doua echipe au oferit meciuri slabe care iti dadea o senzatie ca se intalnesc echipe de divizia C. Nu prea ma astept sa fie goluri multe poate cate unu de ambele tabere si sa avem parte de prelungiri.
Postat 24 May 2011 - 10:15 AM (#4)
Daaaaaaaaaaaa.. Marius Avram.. penalty sau rosu sigur :)
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
Postat 24 May 2011 - 10:57 AM (#5)
Meciul vad ca nu este \"in play\" la Betfair - probabil sa nu eclipseze finala CL
Postat 24 May 2011 - 11:08 AM (#6)
Finala UCL e saptamana viitoare. Si eu traiam cu impresia ca e maine. Astazi United are amical cu Juventus. Se retrage Neville cred.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor

Acest topic e inchis