Asa cum am promis, revin cu un nou turneu special din seria Fotbal si Poker. Cu ocazia finalei Cupei Romaniei, 888poker a setat in data de 26 mai (ora 21:00)un turneu de poker intre sustinatorii echipelor finaliste - Steaua si Dinamo.Fondul de premiere este de 400$ si turneul se va desfasura dupa regulile de acum binecunoscute (jumatete din bani se vor castiga individual, in timp ce 200$ vor fi impartiti intre membrii echipei castigatoare.Turneul poate fi gasit in felul urmator: Lobby > Turnee > Teams.http://img843.imageshack.us/img843/1906/steauavsdinamolobby.jpgEu m-am inregistrat la Dinamo, dar sunt sigur ca fiecare va avea preferinta lui, asa ca va doresc multa bafta si sa castige cei mai buni![Edited on 25-5-2011 by raducioiu999]
|
|
Pagina 1 din 1
Poker pe echipe: Steaua vs Dinamo!
Postat 25 May 2011 - 01:25 PM (#2)
Foarte fain! Daca aveti informatii referitoare la perioada de late-registration sau daca exista asa ceva, mi-ar placea sa aflu, deoarece nu cred ca voi ajunge la 21 fix. Multumesc!
Postat 25 May 2011 - 06:28 PM (#7)
fara parola
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
Postat 27 May 2011 - 11:54 AM (#9)
Felicitari,Cezcarino! Daca nu aveam ghinionul ala cu 2-u pe river poate ajungeam si eu la masa finala
Postat 27 May 2011 - 12:26 PM (#10)
M-am uitat putin la masa finala si te-am vazut in primii 7. Dupa m-am luat cu altceva si chiar eram curios ce ai facut pana la urma. Felicitari, Cezcarino!
Postat 27 May 2011 - 12:56 PM (#12)
A fost o promotie pana acum o saptamana in care puteai sa joci si pentru Gaz Metan sau Otelul. Turneul de aseara a fost dedicat finalei Cupei Romaniei, care s-a jucat intre Steaua si Dinamo, de aici si echipele la poker.
- ← Betsharks - 25 + 25$ Fara Depunere - Accepta Romania
- Forumul POKER-istilor pe NET::
- Turnee de Poker and Freerolls →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor