Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Podcast PlusEV #9 - invitat pdp - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Podcast PlusEV #9 - invitat pdp

Postat 27 May 2011 - 09:00 PM (#21) Useril este offline   Mentosan 

• Parior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 23-March 11

http://pesteprajit.podomatic.com/Nu pun linkul de pe forum ca sa nu facem concurenta :)Nu iti trebuie cont nici acolo, dar episodul 62 iese abia miine.
0

Postat 27 May 2011 - 09:39 PM (#22) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Postari: 2654
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Citeaza

Originally posted by pdp

Citeaza

Originally posted by gerrard881. Spuneai ca in Anglia se fac blaturi mai mult decat in oricare campionat. Ce baze ai?2. Insinuai ca a fost blat la Newcastle - Arsenal, de la 0-4 la 4-4. Ce argumente ai? N-au avut aia voie sa revina de la 0-4? Se intampla, daca te cheama Arsenal nu esti invincibila.3. Spuneai la 53:20 ca toate sporturile americane sunt trucate. Vrei sa spui ca cele 13 puncte ale lui Tracy Mcgready in 35 de secunde pe final de meci sau cosurile de pe final ale lui Kobe sunt aranjate?(am dat exemple). Cred ca nu stii ce vorbesti in acest caz. Niciodata un meci nu se aranjeaza in ultima secunda cu cosuri de la jumatea terenului. Nu spun ca nu sunt sporturi trucate (vezi Wrestlingul). Daca americanul stie sa isi vanda marfa, nu inseamna ca e trucat.In fine, cred ca s-a cam exagerat cu blaturile, prea am ajuns sa suspectam orice meci. Orice rezultat care nu iese cum l-am bifat noi pe hartie, e blat. Gata, e blat.Daca Van Persie a sutat din 5m pe langa poarta, e blat.Daca Hanescu pierde de la 0-2 la seturi, gata e blat. Bucurati-va oameni buni de viata si lasati blaturile. Daca ne punem noi probleme de blat pt 50-100 de euro cat pariem, ce sa mai zica altii. Eu raman la parerea ca NBA-ul e locul unde poti face cei mai multi bani daca urmaresti fenomenul si daca iti place.Dar ca sa spui ca meciurile din NBA sunt trucate (pentru spectacol sau pariuri, nu conteaza) e ABERANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Incerc sa le iau punctual. In primul rand sper sa nu te superi, pentru ca pari istetz si nu-mi place sa ma cert cu oameni care au potential.1 si 2. Daca vrei sa discutam Anglia, o facem in privat. N-am timp sa scriu acum destul ca sa te lamuresc. N-am spus ca e blat la Arsenal, am spus doar ca lumea nu s-a grabit sa puna eticheta doar pt ca era vorba de Anglia. Daca rezultatul se intampla in Italia apareau 1 milion de comentarii c-a fost aranjament.3. Am incercat sa studiez sporturile americane insa dupa NHL si NBA m-am lasat pagubas. Sunt prea multe statistici, iar 99% dintre romanii care joaca pe sporturile lor habar n-au de ele. Am spus clar ca nu joc pe ce nu am control. Daca tu crezi ca ai edge pe americani, bravo tie.Faptul ca un meci e aranjat in secunda 1 sau ultima e irelevant. Cu cat esti mai bun la aranjamente cu atat il faci mai subtil. Bistrita face blat in minutul 1, iar Bayern in minutul 95. Sper c-am fost destul de clar. E parerea mea, nu e obligatoriu sa creada toti sau sa fie adevarat.America are o alta cultura pe care eu nu o accept. Sa-si vanda intre ei ce vor ei, pe mine nu ma intereseaza genul ala de show. D-aia nu apreciez nici gelul de pe capul lui C. Ronaldo, dar asta e alta discutie. Pt mine ori e sport ori e curvasaraie. Vreau sa ma pot concentra la pariuri in tihna, nu sa-mi sara pe ecran burgarii lor si alte bazaconii.Nu ma intereseaza ratarle cu poarta goala sau meciurile intoarse. Cand o sa ma auzi pe mine lamentandu-ma de asa ceva, iti dau voi sa ma scuipi ca Hanescu. :)Eu nu fac banii pe NBA, dar am auzit ca alti romani sunt mai istetzi si reusesc. Eu nu mai sunt invidios din clasa a 3-a, asa ca ma bucur pt succesul oricum. Pe bune!Din punctul meu de vedere, sporturile americane sunt greu accesibile romanilor. George a explicat foarte bine, va rog sa reascultati pasajul.Ne vedem de la toamna in topicurile de la Anglia unde promit sa scriu cand am timp.Mult succes![Edited on 27-5-2011 by pdp]
Nu e nicio problema, avem pareri diferite. Raman la parerea ca s-a exagerat vorbindu-se de blaturi iar faptul ca o echipa mare castiga pe final de meci se explica oarecum. Iti voi da doar 2 exemple: Din cand in cand mai joc fotbal (am 23 de ani si nu mai sunt asa fanatic ca in perioada liceului, insa daca ne strangem oricand e binevenita o miscare), in general suntem 5-6 care formam o trupa destul de buna (cel putin asa ne place sa credem :mrg: ). Am jucat acum un an si jumatate un meci cu niste juniori de la fc brasov si forex etc....I-am condus 2-0, 3-1, 4-2 si cu 5 minute inainte de final (am jucat 60 de minute fara pauza) simteam ca nu mai avem aer in noi si nu mai puteam lega o pasa desi tot meciul jucaseram bine. Diferenta s-a facut pe final si ne-au invins cu.............. 6-4!!! 4 goluri in 5 minute, ne presau si ne dominau pana ne-am bagat-o singuri in poarta. O echipa mai buna te omoara pe final cand are suflu, te domina si pana la urma clachezi. Un exemplu e chiar Bayernu despre care tu spui ca face blat in minutul 95. FALSSSSSSS! Ala nu e blat, ala e pressing si forta fizica care in final iti pun capac. Cand nu mai ai aer si nu mai poti tine ritmu, clachezi. Un astfel de exemplu e in atletism, ati vazut atletii meseriasi ce finaluri ai, parca au 4 picioare in loc de 2. Al doilea exemplu e din tenis: pana in clasa a 8-a am jucat tenis la un nivel oarecum semi-profesionist. Am ajuns intr-o semifinala la un turneu zonal in care am jucat cu un jucator profesionist de la Dinamo Brasov. Era si mai mare cu vreo 3 ani, super meserias. L-am condus 6-4 si 4-2 si in final m-a invins. Pur si simplu de la scorul ala de 4-2 s-a metamorfozat, mie nu-mi mai intra nimic si lui ii intra totul. Scorul din ultimul set nu mai conteaza, mi-a dat la 0. :surpr:Am dat cele 2 exemple pentru a scoate in evidenta faptul ca un jucator bun/echipa buna isi arata valoarea pe final cand te face praf pana iti bagi mingea in poarta. Niciodata un blat nu se face in minutul 95 si nici in minutul 1.Raman la parerea ca in NBA poti face bani daca urmaresti. Acolo fiind meciuri zi de zi iti intri intr-un ritm cand pur si simplu simti rezultatele si anticipezi meciurile. Pentru mine statisticile n-au prea mare importanta, pentru mine ceea ce conteaza sunt: 1. Forma de moment: 2. Feeling-ul personal (fler-ul de parior).Nu as da niciodata NBA pe liga 1 de la noi. In liga 1 daca pierd 1 ron pe un pariu sunt suparat, stiu ca m-au scos niste retardati, acolo daca pierd 100 de euro pe un cos in ultima secunda, nu simt nici macar o urma de suparare (poate doar frustrarea de moment). Am asistat la un spectacol inegalabil, m-am si distrat si in mod normal mi-au iesit si pariurile. Nicio interpretare la ceea ce am spus eu, oricat de subtila, nu-mi poate schimba opinia.
0

Postat 27 May 2011 - 09:47 PM (#23) Useril este offline   summer.n 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 521
  • Inregistrat: 21-January 09

Citeaza

Niciodata un blat nu se face in minutul 95 si nici in minutul 1.
Iar te contrazic.Uite dovadaAi idei prea fixe.Mai relaxeaza-le putin.Nu zic cu intentie rea,dar parca prea ai atentia fixata doar intr-o directie.Si nu e asa de bineCiteste si articolul despre meciurile aranjate din NBA

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: untitled.JPG

0

Postat 27 May 2011 - 09:50 PM (#24) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Da ok, exemplu cu Ascoli e bun. Aici daca bine imi amintesc chiar eu am spus ca e blat. Ok, am exagerat un pic spunand ca in ultimul minut nu se fac blaturi, dar majoritatea se fac in timpul meciului, atunci se apasa pe butoane. :mrg: :bigok_125:Eu sunt relaxat mereu, n-am stres.
0

Postat 27 May 2011 - 10:02 PM (#25) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

As dori sa mai adaug faptul ca un blat trebuie facut inteligent, in anumite momente ale jocului cand ochii nu sunt atintiti asupra ta. Daca il faci pe final de joc, ala e un moment cheie, cand bate la ochi.Din categoria blaturi, trebuie sa excludem intelegerile pe teren dintre echipe care ajunse intr-un punct al jocului, vazand ca nu se pot departaja, cad de acord asupra remizei. Blackburn - Manchester 1-1. Cred ca ati vazut cu totii ultimele 10 minute din meciul de acum 2 saptamani. Nu cred ca mingea a trecut centrul terenului de 3 ori. Jucatorii pasau intre ei in propria jumatate, ceilalti se incalzeau in jumatatea lor. Doresc sa mai spun ca in opinia mea cele mai mari aranjamente se fac la tenis, sah, sporturi de genul asta.La sah sunt premii mici, acolo o mutare la jumatea meciului atrage dupa ea un lant de n mutari care insiruite duc la pierderea jocului in mod dorit de catre un jucator. Nimeni nu va observa blatul, de aia sahul nu e in oferta caselor de pariuri. Decat rar. La tenis la turneele Challenger (premii 10.000 euro), castigatorul ia 3000. Acolo numarul 4-5 pe lista capilor de serie poate sa primeasca 1.20 intr-un meci din primul tur. Adversarul are 4.00.Un prieten de-al lui pune 5000 de euro la o casa de pariuri, pac s-au luat 20.00020.000 - 5.000 = 15.000. Cat lua daca castiga turneul? 3000??? :mrg::ciao::ciao:[Edited on 27-5-11 by gerrard88]
0

Postat 27 May 2011 - 10:06 PM (#26) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Am sters cateva mesaje. Daca aveti chef sa scrieti despre podcast si temele emisiunii, sunteti bineveniti. Pentru discutii private si reglari de conturi, aveti U2U.Nu am chef de un alt scandal pe forum si va avertizez pentru ultima data ca cine mai incearca sa provoace asa ceva, cu sau fara insulte, va suporta consecintele.
0

Postat 27 May 2011 - 10:10 PM (#27) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Spunea Mentosan ca a facut din 14 dolari, 100.000 de dolari in 2 ani. Am o curiozitate: i-a scos?
0

Postat 27 May 2011 - 10:10 PM (#28) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

La ce casa pariezi tu 5000 la un turneu Challenger? Tu crezi ca astia sunt nebuni sa lase limite asa mari la turneele obscure?
0

Postat 27 May 2011 - 10:10 PM (#29) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Pai nu trebuie sa pui la o singura casa. Pui la vreo 5 case cate o mie. Sau 3000 online si 2 offline. :mrg:
0

Postat 27 May 2011 - 10:19 PM (#30) Useril este offline   Mentosan 

• Parior

Citeaza

Originally posted by gerrard88Spunea Mentosan ca a facut din 14 dolari, 100.000 de dolari in 2 ani. Am o curiozitate: i-a scos?
Mai putin de un an jumate. I-am scos, i-am baut... Acum ma apuc din nou de poker. Sa vedem cit dureaza de data asta pina fac prima sutica. Sper ca mult mai putin intrucit nu mai incep de la $14 si nici nu mai trebuie sa invat totul de la zero. [Edited on 27-5-2011 by Mentosan]
0

Postat 27 May 2011 - 10:23 PM (#31) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Foarte tare. Pt Romania 100.000 dolari e ceva. Pt State, salariu pe un an al unui profesor universitar. Gresesc?
0

Postat 27 May 2011 - 10:34 PM (#32) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Am vrut sa mai spun ceva si acum mi am adus aminte. Sunt de acord cu Pdp la faza cu ING. S-au obraznicit in ultimul timp, insa in comparatie cu BCR, sunt mai compatibili. BCR e una din cele mai hoate banci, au multe comisioane ascunse si taxe de administrare. Nu va sfatuiesc sa va faceti card la ei. Mai bine ING. [Edited on 27-5-11 by gerrard88][Edited on 27-5-11 by gerrard88]
0

Postat 28 May 2011 - 12:55 AM (#33) Useril este offline   Mentosan 

• Parior

Depinde de profesor. Pe vremea aia era mai usor sa faci bani din poker. Acum e mult mai greu.
0

Postat 28 May 2011 - 12:36 PM (#34) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1406
  • Inregistrat: 24-July 06

Felicitari pentru emisiune, din ce in ce mai buna. Eram sigur ca o emisiune cu pdp va fi interesanta, dar nici chiar asa de tare. Oricum, am spus ceva mai de mult ca reintrarea lui pdp pe forum parca a revitalizat totul aici. Nu m-am inselat.Inca o data, FELICITARI ![Edited on 28-5-2011 by robotzel78]
0

Postat 28 May 2011 - 01:11 PM (#35) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Merci, bine ca mi-ai amintit de p2p, noroc cu tine. Am vrut sa vorbesc si despre el, dar am uitat. Nu stiu cati isi mai aduc aminte de platforma p2p de la GB de pe vremuri. Pentru cei care nu au prins-o, era un fel de Betfair. Userii postau cote iar altii le luau sau nu (un fel de Back si Lay mai primitiv). Ideea era ca oferta de la p2p era mult mai buna decat cea de la live-ul GB clasic, asa ca usor usor GB a inchis-o.Se mai putea face si frauda pe aceasta platforma. Erau oameni care spargeau parolele altor useri si ofereau in numele lor cote f mari pe care le luau ei pe mize maxime. Era mai mult decat un surebet.Ca sa va faceti o idee cam ce cote se ofereau, mi-aduc aminte ca la un meci din Portugalia, dupa ce Braga a dat gol au aparut cote de 25 ca scorul sa ramana neschimbat. Tineti cont ca era vorba de GB nu de BF, iar minutul era trecut de 30 parca. Intamplator scorul a ramas 1-0 pana la final.Ce vremuri! :)
0

Postat 28 May 2011 - 01:49 PM (#36) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Citeaza

Originally posted by pdpIncercati sa-i luati la interviu pe chess, tomass, one, alfa, _razvi_, punctergm, raducelfrumos, hombre, etc. Chiar daca jumatate din ei nu mai activeaza, poate macar mai citesc forumul. Marius poate lua legatura cu unii dintre ei. Va asigur ca aveti ce invata de la oricare dintre ei, cel putin la nivel teoretic si al experientei.
Am o lista lunga de posibili invitati. Nici nu pot sa lansez invitatiile la toti dintr-o data, pentru ca exista riscul sa accepte toti :) si dupa aceea sa se supere ca sunt amanati, pentru ca este o singura emisiune/saptamana.O parte m-au refuzat, nu are sens sa dau nume. Vreau sa precizez ca nici o invitatie nu a fost facuta de \"umplutura\", la fiecare m-am gandit ca poate acoperi o tema importanta din acest hobby sau meserie (daca pokeristii se doresc pe nomenclatorul de meserii, nu vad de ce pariorii ar fi mai prejos ; un pariu nu e loto, ruleta sau bingo, el necesita munca, documentare, analiza, statistica etc. - insa despre acest subiect poate facem un topic special). Cine se razgandeste ma poate contacta. Altii nici nu mai pot fi contactati, fie s-au lasat de pariuri (ex. Tomass), fie nu mai sunt interesati de socializare pe aceasta tema.Cu One ar fi o problema, pentru ca are bann permanent pe acest forum. Eu nu am avut nici o problema cu el (chiar dimpotriva), insa predispozitia lui la scandal, intoleranta si incapatanarea au condus la acest rezultat (de care nu sunt mandru).Probabil o sa apar si eu intr-o emisiune, insa nu este nici o urgenta, cei invitati au lucruri mult mai interesante de spus decat ce-as putea sa \"debitez\" eu.

Citeaza

Originally posted by summer_nightsSi uite asa mi-a venit ideea, poate faceti un podcast numai despre poker, sau cel putin axat in mod special pe poker, adica cum incepi,unde recomandati sa joci online,avantaje - dezavantaje fata de pariuri,cat timp iti trebuie pana sa incepi sa misti ceva,cateva strategii,sfaturi,etcPoate intr-un episod viitor sper sa faceti si acest lucru.:)
Recomand si eu \"Peste prajit\", Mentosan fiind moderator si la acel podcast. Acolo insa e mai simplu cu invitatii :) La poker nu exista dubii daca esti bun sau nu, pentru ca indiferent daca joci online sau live, rezultatele sunt contorizate si pot fi gasite pe diferite site-uri, nu-ti poti ascunde performantele sau pierderile.Banuiesc ca se poate realiza si o emisiune exclusiv de poker, insa va fi mai greu cu invitatul, pentru ca forumul nostru fiind targhetat exclusiv catre pariori, nu \"misuna\" pe-aici multi jucatori foarte buni. Si pe buna dreptate, tinand cont ca rarele discutii pe aceasta tema tin mai mult de freeroll-uri si intrari la turnee de sub 1$.
0

Postat 28 May 2011 - 05:43 PM (#37) Useril este offline   summer.n 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 521
  • Inregistrat: 21-January 09

Citeaza

Originally posted by robotzel78Felicitari pentru emisiune, din ce in ce mai buna. Eram sigur ca o emisiune cu pdp va fi interesanta, dar nici chiar asa de tare. Oricum, am spus ceva mai de mult ca reintrarea lui pdp pe forum parca a revitalizat totul aici. Nu m-am inselat.Inca o data, FELICITARI ![Edited on 28-5-2011 by robotzel78]
Mesajul tau a fost sarcastic sau ai scris serios, ca nu prea imi dau seama.Mi-a placut podcastul asa cum mi-au placut si celelalte episoade.Toate sunt ok.Dar nu inteleg prin ce s-a revitalizat forumul. I-am cautat ultimele postari si sunt doar discutii pe diferite subiecte.Poate ma indrumi tu spre un jurnal,o strategie,etc :)A da, ieri pdp se \"revitaliza\" cu un alt user.@pdp sa nu te superi, doar eram in ceataUn episod cu one era interesant din mai multe puncte de vedere dar nah asta-i situatia.Poate pe la iarna:mrg:Marius eu ma refeream la un episod viitor din podcast sa fie pe tema pokerului nu la un podcast separat.M-am exprimat eu gresit.Am sa ma uit si peste podcastul respectiv. Am vazut ca vorbeau si de retete de peste:mrg:
0

Postat 28 May 2011 - 06:35 PM (#38) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1406
  • Inregistrat: 24-July 06

Eu nu am fost deloc sarcastic, probabil ca s-a interpretat asa ca i-am \"pocit\" numele, in loc de pdp am scris p2p.Intr-adevar, acest podcast a fost foarte bun, ca sa nu supar pe nimeni, la egalitate cu podcastul cu pescadorul.Prin ce a reanimat pdp forumul ?Prin noile idei abordate, prin analizele sale asupra unor chestii despre care nu prea s-a mai vorbit aici. Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, si nu am fost deloc ironic.
0

Postat 30 May 2011 - 11:28 PM (#39) Useril este offline   mpp 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 10-January 11

Felicitari, cel mai bun episod de pana acum, de departe ... Invitatul, foarte experimentat cel putin cand vine vorba de fotbal, iar informatiile de la el, de cea mai buna calitate.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba