Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Probleme Bwin - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Probleme Bwin

Postat 31 May 2011 - 08:08 AM (#1) Useril este offline   bodeamarius 

• Parior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 03-July 09

Nu am cont de mult timp la bwin, vreau sa fac o retragere si deja s-au complicat lucrurile! In poza se vede exact cursul banilor!in data de 28.05.2011 am castigat un bilet, suma fiind 2138.22 ronin 29.05.2011 am retras 2138 ron asta este tot ce am facut eu, nimic mai mult!Dupa ce am facut retragerea, in secunda 2 contul bwin era cu 0 ron, ceva normal!Azi, ma trezesc virgula ca am 497 ron in cont!Problema e ca eu nu am facut anularea platii prin MB si nici Visa Deposit Cancel, dupa cum se observa in poza!Poate ma lamureste cineva cine a dat aceste comenzi de anulare plata mb si visa deposit cancel???Interesant e ca de ce mi-au ramas 497 ron in cont....dar in mb sau pe card nu mi-au intrat bani!Pot vorbi cu ei pe chat? au asa ceva? Sau la tel. se poate vb. in limba romana?Multumesc anticipat pt. raspuns

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: pozabwin.JPG

0

Postat 31 May 2011 - 09:49 AM (#2) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2798
  • Inregistrat: 24-October 07

Nu stiu de chat, dar daca le trimiti mail in limba romana iti raspund destul de repede. Mie cam intr-o ora mi-a venit raspuns
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
0

Postat 31 May 2011 - 02:34 PM (#3) Useril este offline   bodeamarius 

• Parior
  • PipPipPip

mi-au raspuns pana la urma!Au zis ca e nevoie si de copie fata/verso de la cardul de credit!!!Nu este nici-o problema ca trimit asemenea data ? Poate ma trezesc cu contul gol!A mai trimis cineva copie card de credit?
0

Postat 31 May 2011 - 02:43 PM (#4) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2654
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Am trimis eu copie la prima retragere. A fost in regula totul. Stai linistit. Eu am patit o treaba dinasta exact ca tine, doar ca la mine motivul a fost ca nu depusesem niciodata prin moneybookers. Si retrasesem in moneybookers. Se intampla acum 2 ani, am folosit o alta metoda de retragere si mi-au dat banii (vreo 450 lei).
0

Postat 31 May 2011 - 02:48 PM (#5) Useril este offline   bodeamarius 

• Parior
  • PipPipPip

ok, multumesc frumos pt. raspunsuri
0

Postat 31 May 2011 - 02:49 PM (#6) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

N-ai de ce.
0

Postat 31 May 2011 - 03:14 PM (#7) Userul este online   maryusg 

• Parior Senior
  • Postari: 1540
  • Inregistrat: 17-November 09

@bodeamarius - e clar ca au ei vreo banuiala si de aceea ti-au cerut si copia fata/verso a cardului pentru a face o verificare mai amanuntita. Daca ai ceva dubii poti acoperi cele 3 cifre (sau cate cifre ai tu) de pe spatele cardului. Nu am toate informatiile despre contul tau, insa ceva i-a facut pe cei de la bwin sa anuleze cele doua operatiuni. Din ce se vede in poza practic au anulat o depunere efectuata de tine printr-un card VISA de 1641 ron, iar de aici rezulta suma de 497 pe care o mai ai in cont. Daca nu te superi si vrei sa mai dai unele detalii marunte cum ar fi daca ai depus vreodata prin mb inainte sa faci retragerea, de cand ai mai exact acest cont (am inteles ca nu demult) si daca ai mai jucat alte pariuri in afara celui din imagine.
0

Postat 31 May 2011 - 11:06 PM (#8) Useril este offline   bodeamarius 

• Parior
  • PipPipPip

am depus doar cu cardul, fara mb.contul il am de maxim 1 luna si am mai jucat doar un pariu!Sunt multi care au 2-3 conturi la bwin dar eu am doar unul singur deci habar n-am ce banuieli au aia! (primul meu cont la bwin)Daca aveam 2-3 conturi recunoasteam, ca nici naiba nu stie despre ce cont este vorba si nu am nici 5 ani pt. a-mi bate gura degeaba! Daca aveam 2-3 conturi cu siguranta nu ceream pareri pe forum pt. ca ma simteam cu musca pe caciula! ! Asta e frustrarea mea! Sanatate, eu totusi sper ca problema se va rezolva! visa depozit cancel, suma aia de 1641 ron imi va fi inapoiata pe card? Sa stiu la ce sa ma astept!O seara placuta.
0

Postat 31 May 2011 - 11:29 PM (#9) Userul este online   maryusg 

• Parior Senior
  • Postari: 1540
  • Inregistrat: 17-November 09

Dar de ce ai vrut sa retragi prin mb? De aici a aprut suspiciunea lor pentru ca ai depus printr-o metoda ai jucat ceva pariuri iar apoi ai vrut sa retragi printr-o alta metoda. Daca ai fi retras inapoi pe cardul cu care ai depus nu ar fi fost teoretic nici o problema si nu ti-ar fi cerut nici copie la card (eu cel putin nu am trimis niciodata). Suma de 1641 ron asa cum zice acolo va fi returnata inapoi pe cardul cu care ai depus. Acum cat va dura nu stiu, probabil 3-5 zile lucratoare.Nu sunt foarte multe case de pariuri care accepta sa depui printr-o metoda iar apoi sa retragi prin alta fara sa fi depus si prin acea metoda.Sper sa rezolvi problema. Daca ai timp si vrei sa ne informezi cand reusesti.
0

Postat 31 May 2011 - 11:47 PM (#10) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip

In primul rand, la prima retragere bwin vireaza banii dupa primele 5 zile lucratoare. De fappt atunci am primit eu mail ca cererea a fost procesata si s-a emis ordin catre departamentul lor financiar sa transmita mai departe catre banca lor dispozitii sa faca plata. Mai dureaza o zi sau doua oana ajung banii in cont. In total 8 zile lucratoare dureaza in conditiile in care ai avut depunerea si retragerea prin aceeasi metoda. La mine asa a fost, nu a fost cazul de depunere ca era vorba de un free bet. In al doilea rand, daca verificarea nu a fost facuta in prealabil, pot ajunge mai greu banii, iar daca depunerea a fost printr-o metoda si retragerea prin alta, verificarea posibil sa se faca prin telefon. Am patit-o la GB. Cert e ca nu trebuie sa te ingrijorezi, ai rabdare si la sfarsitul lunii cel tarziu ai banii in cont. Bwin da emotii, dar plateste.
0

Postat 01 June 2011 - 07:35 AM (#11) Userul este online   Cristinel 

• Parior Senior
  • Postari: 1381
  • Inregistrat: 16-May 10

Solicitarea dvs. de plată Western Union a fost deja anulată şi creditată în contul dvs. Am dat retragere si azi aveam banii din nou in cont la bwin..de ce oare?
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Postat 01 June 2011 - 08:51 AM (#12) Useril este offline   bodeamarius 

• Parior
  • PipPipPip

shark: la sfarsitul lunii? asa mult dureaza? e abia 1 iunie.maryusg: am vrut sa retrag in mb pt. ca nu-mi ia comision!
0

Postat 01 June 2011 - 09:25 AM (#13) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip

Am exagerat putin. Mie mi-au venit in 10 zile, in conditiile in care aveam identitatea verificata si nu au fost probleme de genul sa se intoarca banii inapoi in cont si nici ca depusesem printr-o metoda si apoi am dat retragere prin alta. Deci nu o fi o luna, dar vreo doua saptamani cred ca tot dureaza. Cristinel, da-le mail!
0

Postat 01 June 2011 - 09:34 AM (#14) Userul este online   Cristinel 

• Parior Senior

Am trimis acum mail,daca iar dureaza 2-3 zile pana raspund e clar.Nu inteleg de ce mi-au intors banii inapoi!:hatoff:
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Postat 01 June 2011 - 09:47 AM (#15) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

La mail raspund greu. Mai bine le dai un telefon. Cred ca asta e nr la care am sunat: 00350 200 43881. Era parca in engleza, dar sunt amabili. Eu nu am auzit de o casa care sa nu faca platile in cont bancar, indiferent de metoda prin care ai depus.Ca sfat, daca vreti sa treceti banii printr-o casa de pariuri de genul asta e bine sa rulati o parte din ei inainte sa solicitati retragerea, macar 25-30%.
0

Postat 01 June 2011 - 10:35 AM (#16) Userul este online   Cristinel 

• Parior Senior

Gata am primit raspuns..Surprinzator..imi zice ca doar metoda prin transfer bancar e disponibila pentru contul meu..eu retragand mai mereu prin WU..Am crezut ca e vreo problema cu contul meu..E bine ..retrag prin card! O Zi minunata! Azarenka Rulez!
0

Postat 01 June 2011 - 10:35 AM (#17) Useril este offline   ACM.Rossonero. 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 224
  • Inregistrat: 16-February 10
  • LocationBucuresti

La mine s-au miscat mai repede cei de la bwin. Joi pe 26.05 am efectuat o retragere, vineri pe 27.05 mi-a venit pe email confirmarea, iar luni in jur de ora 15:00 aveam banii pe card. Tinand cont ca sambata si duminica nu se lucreaza, practic am primit banii in 2 zile lucratoare. Luni pe 30.06 am efectuat o alta retragere, ieri mi-a venit confirmarea pe email, sunt tare curios sa vad daca banii ajung in cursul zilei de azi.
0

Postat 02 June 2011 - 05:53 PM (#18) Useril este offline   bodeamarius 

• Parior
  • PipPipPip

La mine, in 30.05 mi-au anulat depunerea de 1641 ron si nici azi nu au venit banii! Chiar asa de mult sa intarzie? Cum ii trimite inapoi pe card, prin plic, posta, cu porumbei, pe mare?
0

Postat 02 June 2011 - 05:59 PM (#19) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Citeaza

Originally posted by CristinelAm trimis acum mail,daca iar dureaza 2-3 zile pana raspund e clar.Nu inteleg de ce mi-au intors banii inapoi!:bun:
Acum am vazut postul tau. Nu te-a lasat cu Western pentru ca nu ai depus niciodata prin Western. Eu am patit exact la fel atat cu Moneybookers, cat si Western.
0

Postat 03 June 2011 - 07:31 PM (#20) Useril este offline   bodeamarius 

• Parior
  • PipPipPip

Citeaza

Originally posted by bodeamariusLa mine, in 30.05 mi-au anulat depunerea de 1641 ron si nici azi nu au venit banii! Chiar asa de mult sa intarzie? Cum ii trimite inapoi pe card, prin plic, posta, cu porumbei, pe mare?
Chiar nu s-a intamplat la nimeni sa intarzie asa mult returnarea banilor pe card?
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba