Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Probleme Bwin - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Probleme Bwin

Postat 03 June 2011 - 09:53 PM (#21) Useril este offline   ACM.Rossonero. 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 224
  • Inregistrat: 16-February 10
  • LocationBucuresti

Citeaza

Originally posted by gerrard88

Citeaza

Originally posted by CristinelAm trimis acum mail,daca iar dureaza 2-3 zile pana raspund e clar.Nu inteleg de ce mi-au intors banii inapoi!:)
Acum am vazut postul tau. Nu te-a lasat cu Western pentru ca nu ai depus niciodata prin Western. Eu am patit exact la fel atat cu Moneybookers, cat si Western.
Nici eu nu am depus prin western dar am putut retrage prin western.
0

Postat 06 June 2011 - 10:19 PM (#22) Useril este offline   bodeamarius 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 03-July 09

Fratilor, chiar nu poate sa imi raspunda nimeni daca a mai asteptat asa mult dupa o retragere? Deja au trecut 8 zile!Sambata le-am trimis mail si azi am primit raspunsul, un raspuns cacacios : \'\'\'Ne cerem scuze pentru întârzierea cu care răspundem solicitării dvs. Cu regret vă informăm, că bwin nu poate influenţa procesul de retur al tranzacţiei efectuate. Pentru mai multe detaliile vă rugăm să vă contactaţi furnizorul de servicii bancare.\'\'Bwin nu poate sa-mi ofere ceva dovada cum ,,,,ca s-a efectuat plata catre contul meu? Degeaba merg eu la banca daca nu au absolut nici-un habar despre ce este vorba!
0

Postat 06 June 2011 - 11:17 PM (#23) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

Asa lucreaza Bwin,mai intarzie cateodata.O sa te obisnuiesti cu stilul lor.
0

Postat 08 June 2011 - 09:08 PM (#24) Useril este offline   reddacy 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 114
  • Inregistrat: 21-June 07

am observat ca la cei care au conturi recent facute la Bwin dureaza mai mult retragerile......eu doar prin MB si visa am retras......mai rapid e prin MB...
"HOPE DIES LAST".....
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba