Poli Timisoara si Gloria Bistrita au retrogradat in liga a 3-a, nefiindu-le acceptate dosarul de licentiere. Deocamdata nu se stiu cele 2 echipe care le vor lua locul, intrucat din cele 4 retorgradate, doar Sportul are dosarul in regula pentru viitorul sezon al ligii I. ---> Deoarece Gloria are un satelit in liga a 3-a, echipa a doua a bistritenilor ar fi automat retrogradata in liga a 4-a. [Edited on 31-5-11 by gerrard88]
|
|
Pagina 1 din 1
Timisoara si Gloria Bistrita retrogradate in liga a 3-a
Postat 31 May 2011 - 01:41 PM (#2)
Lovitură de teatru! Petrolul, CS Mioveni şi FC Bihor promovează împreunăDecizia Comisiei de Apel a sistemulului naţional de licenţiere, prin care FC Timişoara, Universitatea Craiova şi Gloria Bistriţa nu au îndeplinit condiţiile pentru participarea sezonului următor de Liga 1, aruncă în aer toată ierarhiile, o veste cum nu se putea mai bună pentru primele trei clasate din Seria Vest, care vor promova braţ la braţ.
Postat 31 May 2011 - 01:46 PM (#3)
Da, au ales-o pe a 3-a din Vest pentru ca a 3-a din Est - Navodari nu are drept de promovare (Midia Navodari a fuzionat cu Sageata Stejaru la finalul sezonului trecut, iar in primii 2 ani nu au drept de promovare). [Edited on 31-5-11 by gerrard88][Edited on 31-5-11 by gerrard88]
Postat 31 May 2011 - 01:46 PM (#4)
O sa aiba grija Iancu prin mijloace specifice sa nu retrogradeze.:D
Secretul vietii nu este sa ai tot ceea ce iti doresti, ci sa-ti doresti tot ceea ce ai.
Postat 31 May 2011 - 01:55 PM (#5)
Zici tu?Am inteles ca este irevocabila decizia.Asta-i Romania noastra dulce:hairo:
Postat 31 May 2011 - 02:01 PM (#6)
Modificari:1. Poli Timisoara si Gloria Bistrita merg direct in liga a 3-a2. Echipa a doua a Gloriei retrogradeaza automat in liga a 4-a (doua formatii reprezentante a aceluiasi club nu pot evolua in aceeasi liga)3. Cele 6 echipe noi ale viitorului sezon: Sportul Studentesc, Petrolul, Dacia Mioveni, Bihor Oradea, Chiajna, Petrolul.4. Vaslui urca in Champions League.5. Gaz Metan prinde Uefa.6. Dinamo scapa de tururile preliminarii.
Postat 31 May 2011 - 02:31 PM (#7)
Citeaza
Originally posted by gerrard88Modificari:1. Poli Timisoara si Gloria Bistrita merg direct in liga a 3-a2. Echipa a doua a Gloriei retrogradeaza automat in liga a 4-a (doua formatii reprezentante a aceluiasi club nu pot evolua in aceeasi liga)3. Cele 6 echipe noi ale viitorului sezon: Sportul Studentesc, Petrolul, Dacia Mioveni, Bihor Oradea, Chiajna, Petrolul.4. Vaslui urca in Champions League.5. Gaz Metan prinde Uefa.6. Dinamo scapa de tururile preliminarii.
Postat 31 May 2011 - 03:45 PM (#8)
Bai ce plm de chichitele mortilor masii ca acuma m-am enervat. Cititi ce zic inaptii astia:\"Prin divizarea partiala a clubului si desprinderea din patrimoniu acestuia a obligatiilor financiare restante la bugetul consolidat al statului la data de 31 decembrie 2010 în scopul compensarii acestora cu TVA de recuperat, creanta divizata din patrimoniul BkP Management&Invest Grup SA, iar din cele doua divizari alcatuindu-se o noua societate BkP&Faber SA, clubul trebuia sa dovedeasca ca datoriile financiare restante la 31 dec 2010 catre bugetul consolidat al statului nu mai sunt restante prin compensare în cazul noii societatii BkP&Faber SA la termenul limita 31 martie 2011. Decizia de exceptare a UEFA din data de 6 mai 2011 este de acceptare cu conditia ca documentele justificative prezentate de soliciatntul de licenta sa arate ca s-a efectuat compensarea pâna la 31 martie 2011. Decizia de compensare sau nota de compensare emisa de organul fiscal competent nu a fost prezentata de FC Timisoara\"Eu inteleg din asta ca clubul avea de recuperat de la stat TVA, dar ca nu a putut sa arate o hartie de la fisc prin care datoriile sunt compensate pana la 31 martie. Un lucru pe care iarasi nu-l inteleg e de ce decizia asta e definitiva si nu mai poate fi atacata?? Ce faci r*ahatii aia din comisiile de acolo, singurul lor obiect de activitate e sa caute si sa gaseasca sa bage bete in roate cluburilor???
Postat 31 May 2011 - 04:03 PM (#9)
Eu nu inteleg un lucru? de ce nu se reduce numarul de echipa din campionat si asa echipele care sunt pe prima scena traiesc de pe o zi pe alta din drepturile de telvizare si vanzari de jucatori .. Nici echipele cu nume nu o duc asa de bine asa zisi oameni avuti de la noi sunt doar pe hartie, in realitatea is vai de mama lor.Tevatura asta care se face cu retrogradarea lui poli si Gloriei este un simplu boom de presa, au dat apa la moara mediei sa scurme in rahat dupa senzational. Se va face mult tam -tam pe acest subiect , Poli si Gloria au fost retrogrdate pe hartie insa in realitatea treaba nu se va schimba si ii vom vedea din nou in Liga 1 Bergenbier(pretenii stiu de ce, mai ales Mitica si Sandu):great: Singurul lucru pe care il va pierde Poli este prezenta in preliminariile pentru Liga in rest totul este can-can pentru senzationali de la GESEPEU ProstSport.ro si Digisport :D
Postat 31 May 2011 - 04:11 PM (#10)
As zice ca 99.99% Poli nu mai joaca in Europa anul asta. E clar ce directive au venit de la UEFA. Cat despre retrogradare si eu sunt circumspect. Daca era doar Poli poate mai credeam, dar nu speram sa apuc ziua in care Bistrita cade. Daca Iancu are materiale impotriva astora de la Bucuresti, atunci o s-o dea la pace si o sa ramana in Liga 1, dar fara Cupe Europene.Uefa poate afecta doar echipele care participa in Europa, structura interna e lasata la mana Adunarii Generale sau ceva. Banuiesc ca e mai rentabil sa dea spaga si sa ramana in Liga 1 decat sa se duca cu demnitate in Liga a 3-a.Ma uitam pe clasament si ma gandeam cate echipe ar mai putea sa retrogradeze ca sa prinda CFR Europa League. :D[Edited on 31-5-2011 by pdp]
Postat 31 May 2011 - 04:14 PM (#11)
eu nu inteleg alt lucru: intr-un fotbal in care zici tu ca nu sint bani, de unde au anumite persoane sume enorme de bani, s-au imbogatit din fotbal? Si persoanele astea sunt la federatie si liga toti conduc numai masini de zeci de mii de euro.Ceea ce mi se pare absolut incredibil este reactia relativ palida a celor implicati. Ceva de genul am pierdut licenta, asta e acuma jucam in liga a treia. Cum pula mea mah?
Postat 31 May 2011 - 04:20 PM (#12)
Am mai spus ca pariurile nu sunt pentru fani. Patronii nu dau 2 bani pe fani in realitate, doar se folosesc temporar de ei.Astia au bani dar nu-i baga la echipa. Prefera sa investeasca minim si sa-si faca imagine in media. Fac bani din pariuri, pentru ca nimic nu se face la echipa fara voia lor, de regula. In afara de Bucsaru nimeni nu cred ca e pe plus in mod legal din fotbalul romanesc. Majoritatea prefera sa piarda niste bani la echipa pe care sa-i recupereze inzecit pe alte parti.
Postat 31 May 2011 - 05:35 PM (#13)
Se pare ca daca Timisoara plateste datoria catre Benfica pana pe 6 iunie, vor fi primiti in Liga a II-a. Bistrita nu merge in liga a 3-a, merge in liga a 2-a.
Postat 31 May 2011 - 05:39 PM (#14)
da pentru cine sunt pariurile? Daca ar fi numai castigatori de unde crezi ca ti-ai mai lua tu castigul?
Postat 31 May 2011 - 05:42 PM (#15)
Citeaza
Originally posted by crimsonda pentru cine sunt pariurile? Daca ar fi numai castigatori de unde crezi ca ti-ai mai lua tu castigul?
Postat 31 May 2011 - 05:45 PM (#16)
de ce sa nu ma lamentez pe un forum de pariuri daca e creat thread special pe aceasta tema? Pt ca nu-ti convine tie?sau zi tu in calitate de parior profesionist, ce pariu pui in tema de fata? Da zi o oferta care o gasesti la vreo casa online sau offline[Edited on 31-5-2011 by crimson]
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor