salut Intru si postez rar doar cand apare cate-o surpriza in ceea ce ma priveste si as vrea sa impartasesc din experienta unica de AZI. Folosesc sistemul de schimburi (in spre si din spre)carduri,conturi,MB,pariuri ,poker de ani de zile fara a ma plange de ceva major . Am retras o parte din banii de pe una din casele de pariuri . Cum era de asetptat banii au intrat in MB (am si cardul de la ei pe care am tot retras pt ca e metoda foarte rapida cu niste comisioane ceva mai maricele dar eu zic ca merita), pana aici toate bune ,insa surpiza acum apare,am vrut sa retrag toti banii si NU m-au lasat , decat SOLDUL DISPONIBIL!!! desi eu nu am depasit niciodata limitele,perioada, inscrise acolo sumele sunt foarte mari (avand verificate cardul, adresa si sumele erau la maxim). Am retras pe card ce a mers si restul au rams in cont suspicios fiind pe vre-o eroare de sistem sau ceva inexplicabil dar nu era un capat de tara se elibereaza ei in ceteva zile .Am incercat a doua zi,a treia zi ..zilnic....si MIERCURI ieri dupamasa pe 01-06-2011 si tot banii doar in SOLD...de retras pauza, nu-i nimic. AZi dimineata cand sa intru pe niste mese de poker mi-am zis hai sa arunc o privire in MB poate sau deblocat banii, si ce credeti /..BANII au fost RETRASI pe cardul emis de ei MB ,pe numele meu in data de 01-06-2011 la ora 21-47 CET ,deci cu o zi in urma mult mai tarziu dupa ce verficasem eu si nu erau..ieri am stat toata ziua in casa pe mese si pus pariuri, cardul fiind la MINE!!!!!!..suma de retragere a fost maxima 1000 RON(250 eu maxim/zi ) comform datelor din contul MB. Am uitat sa va spun ca de circa 2 luni folosesc acelasi bancomat din incinta sucursalei banci ,fiind o zona plina de banci. Ce sa intamplat de fapt,? a mai patit cineva un caz similar ?tin sa precizez ca nimeni absolut nimeni nu stie parolele site-urilor, cod pin al cardului ! PC-ul e foarte bine protejat ,singura posibili ar fi o clona a cardului,poate vre-o camera amplasata in jurul bancomatului dar la banca ??? Am fost la banca s a cer o evidenta sau sa verifice camerle de supraveghere ....au zis sa fac cerere la politie care merg la cei care au instalata sistemele si abia apoi se pot verfica ,asta mi-ar da sperante sa prind macar hotul ..ar fi bine si asa ca banii sau cam dus ....alte variante de disparitia a banilor ...hmm....nu mai stiu ...sunt foarte dezamagit pe mine pe ei pe toata lumea ( neavand niciodata incredere in aceste sisteme electonice unde poti ramane sportiv oricand),dar nu mai lasat sa i retrag ...de ce.?.cine stie? ...victima e vinovata probabil. Aveti vre-o idee ce e de facut sau ce ar fi putut fi? multumesc
|
|
Pagina 1 din 1
Card MB, Furt ,Clona card...
Postat 02 June 2011 - 02:39 PM (#2)
Mie au incercat niste hoti sa imi sparga cardul de la Ing insa cei de la Visa s-au sesizat si mi-au blocat contul.Din ce ai zis tu , eu unul cred ca te-au prins baietii care falsifica carduri. Poti sa faci niste demersuri la politie pentru ca apoi sa mergi la banca sa verifici locul de unde s-a facut retragerea si daca ai noroc poate a fost la un atm unde erau camere si poti sa il vezi pe hot.
Postat 02 June 2011 - 02:52 PM (#3)
Atentie cand bagati cardul in ATM sa nu fie atasat niciun dispozitiv suspect in acea fanta. De obicei acolo se aseaza \"pisica\". Insa de regula se monteaza si micro camere cu care va afla pinul tastat. Insa nu e obligatoriu, pentru ca exista multe magazine care accepta plata prin card fara introducerea pinului.Daca folositi ING, retrageti numai din punctele ING pentru ca 100% au camere de filmat. Cand tastati pinul puneti o mana deasupra mainii cu care tastati cifrele.@BEFA,Daca ai rabdare si timp poti face plangere la Politie. As zice ca poti afla traseul banilor, pentru ca in general gainarii care cloneaza carduri n-au multa minte si se duc sa cumpere de la Carrefour sau OMV. Sfatul meu e sa blochezi cat mai repede cardul si sa te duci la banca de la care retragi de regula banii ca sa depui plangere si acolo.Nu cred ca e o idee buna sa mai folosesti cardul de la MB prea curand pana nu te lamuresti unde a fost problema.[Edited on 2-6-2011 by pdp]
Postat 02 June 2011 - 03:16 PM (#4)
Befa eu nu prea am inteles ce vrei sa zici . Ai vrut sa scoti toti banii si nu te au lasat?Pai cred ca e normal ca max e 250 eur / ziVezi ca la contul care are si card MB apar 2 balante. Balanta a 2a (aia egala sau mai mica decat balanta 1) e cati bani ai de fapt in cont)
Postat 10 June 2011 - 06:15 PM (#5)
Acum vad si eu topicul. Intra la history in MB si vezi de la ce ATM s-au scos bani, daca s-au scos, eventual pe ce site au fost cheltuiti, etc.De pe 2 pana azi pe 10 e imposibil sa nu scrie aceste date.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor