Salut,Am si eu o problema. Acum cativa ani imi facusem cont MB, l-am verificat cu tot ce trebuia (adresa, card, cont, etc). L-am folosit ok ceva timp pana intr-un punct cand am vandut ceva (un domeniu parca, oricum nu prostii) pe net unui necunoscut (luat de pe un forum) si la cateva zile mi-au blocat contul din motive de securitate, cica mi-a platit ala cu cc-uri (carduri clonate) sau ceva de genu. Atunci am dat cateva mailuri sa vad care cum e treaba dar nu am mai insistat. Dupa scurt timp am mai facut un cont si mi l-au blocat si pe acela pt ca aveau ambele acelasi nume.In momentul asta, cand vreau sa ma loghez pe cont imi arata urmatorul mesaj:\"Your account has been closed for security reasons. You should have received confirmation of this via email from our Security Department. Please note that this decision is now final and we apologise for any inconvenience caused.\"Acum as vrea sa stiu daca a mai avut cineva problema asta, ce a facut si daca exista vreo metoda sa ti se deblocheze contul sau sa te lase sa iti faci altul nou pe acelasi nume. Cam as avea nevoie acum de MB, e destul de ok (fees, rapid).Ma gandeam sa incerc sa le dau niste mailuri cu copii/scanuri dupa vreun act, ceva garantie, bla bla, sa vada ca a fost o pura intamplare si ca nu a depins de mine.Multumesc.
|
|
Pagina 1 din 1
Cont MB inchis
Postat 02 June 2011 - 06:56 PM (#2)
Poti incerca sa le trimiti e-mailuri, dar daca vezi ca sunt fermi pe pozitie, nu are rost sa mai insisti inutil. Ori deschizi cont pe numele unui prieten / matusa / unchi, desi nu prea te ajuta pentru ca daca doresti sa depui la pariuri trebuie sa coincida numele, ori folosesti PayPal sau Neteller .
Postat 02 June 2011 - 07:04 PM (#3)
Mie imi trebuie pt poker in principiu unde nu trebuie sa coincida numele din cate am inteles.Vroiam sa stiu daca a mai patit cineva asa si daca da ce a facut in continuare.Despre suportul telefonic aveti idee ce tarif are (normal sau mai mare)?Ms pt rapiditate.[Edited on 2.6.2011 by phun]
Postat 02 June 2011 - 07:17 PM (#4)
Din pacate nu cred ca mai poti deschide cont MB pe numele tau. Am mai intalnit situatii de genul asta cu conturi MB dublate si n-au avut succes. Politica lor e foarte stricta din punctul asta de vedere. Cel mai bine e sa-i suni si sa le explici onest situatia. Costul nu e foarte mare, dar nu e nici local. Din cate stiu, au birourile undeva in Anglia.Faptul c-ai actele trimise si contul vechi verificat cred ca te poate ajuta. As zice ca ai 10-20% sanse de reusita.Succes!
Postat 02 June 2011 - 08:32 PM (#5)
Poti sa deschizi cate conturi vrei pe numele tau nu este nici o problema iti spun din experienta deoarece imi voi deschide al III-lea cont in curand.Asta nu insemna ca trebuie sa abuzezi de acest lucru.Pasii ce trebuie urmati sunt urmatorii:-faci o noua adresa de mail, sau cel putin una care nu ai folosit-o la Moneybookers.-deschizi un cont nou folosind datele tale la fel ca prima data-incepi procedura de verificare:atasezi cont bancar, verifici cardul(il poti folosi pe acelasi de la contul precedent), trimiti copii dupa un extras bancar, buletin, soliciti scrisoarea de verificare.-cel mai important lucru:In contul nou creat trebuie sa urmezi acest pas.http://img560.imageshack.us/img560/3572/moneybookers.png Nu este nevoie sa motivezi, poti scrie orice. Cam intr-o saptamana rezolvi si ar trebui sa nu ai probleme.Iar daca vrei sa grabesti lucrurile timiti documetele si imediat ii suni.Si astfel se poate rezolva in 2-3 zile. Aceste lucruri le spun din experienta, deoarece la inceput am avut cont Moneybookers in ron si nu eram multumit de conversii si am deschsi cont in E.
Postat 02 June 2011 - 08:38 PM (#6)
Sa traiesti Gabi. Habar n-aveam de inovatia asta. Auzi, daca deschizi un al doilea cont pe acelasi nume il mai poti utiliza pe cel vechi?Referitor la MB, de la profil va mai puteti adauga alte 5 adrese de mail in cazul in care aveti nevoie sa apara destinatarului intr-un fel anume. Numele insa o sa apara la fel folosind oricare din noile mailuri. E util cand vechea adresa de mail e compromisa dintr-un motiv sau altul.
Postat 02 June 2011 - 08:52 PM (#7)
Atunci cand foloseti Moneybookers poti avea doar un cont activ,dar cum ai spus poti sa mai multe adrese de mail atasate.Pntru cei care ruleaza sume mari de bani e foarte important sa nu faca multe conversii.De aceea ideal ar fi:Moneybookers in E sau $ iar contul de Neteller sa fie in $ daca contul de Moneybookers e in E si viceversa.
Postat 02 June 2011 - 09:33 PM (#8)
Am MB in dolari, la fel cum am la mai multe case, inclusiv BF. Ideea e ca am Pinnacle in euro, asa ca e destul de importanta conversia. Ma gandeam ca pot sa fentez putin sistemul, dar cred ca n-o sa schimb contul pana la urma.
Postat 02 June 2011 - 10:02 PM (#9)
@Gabi455 - Salut, am inteles trickul tau si mie se pare in regula, teoretic nu are avea ce sa se intample. Dar, in cazul meu in care mi s-a inchis contul pt ca am incalcat (asta sustin ei) termenii si conditiile lor nu s-ar putea sa imi inchida contul iar? Ma gandesc ca dupa ce iti faci alt cont cu acelasi nume, te verifica in sistem si vad ce ai facut, daca ai contul inchis si daca da pt ce, etc.Banuiesc ca faza cu support centre trebuie facuta imediat dupa ce iti deschis contul, nu? Asta ca sa nu ti-l blocheze iar dupa ce ai ok-ul de la ei poti incepe procedurile pt verificare.Dupa cum am spus in primul post, imi mai facusem si eu alt cont la ceva timp dar mi l-au inchis pt ca mai aveam unul, pt double-accounting, ceva de genul. Treaba e ca eu nu facusem chestia aia de la support centre.In fine, am sa incerc si eu faza asta, sa vedem daca tine si in cazul meu. Daca nu, oricum nu am nimic de pierdut.Mersi mult de tot pt info![Edited on 2.6.2011 by phun][Edited on 2.6.2011 by phun]
Postat 03 June 2011 - 08:34 AM (#10)
Citeaza
Originally posted by Gabi455-incepi procedura de verificare:atasezi cont bancar, verifici cardul(il poti folosi pe acelasi de la contul precedent), trimiti copii dupa un extras bancar, buletin, soliciti scrisoarea de verificare.
Postat 05 June 2011 - 12:17 AM (#11)
Hmm... In cazul meu, probabil ca verifica conturile anterioare care sunt inchise (unul pt \'motive de securitate\' cica si unul pt ca aveam deja unul, cel inchis) si probabil o sa mi-l inchida si pe asta daca am incalcat termenii si conditiile cum zic ei anterior.Nu gasesc in termeni si conditii daca mai poti beneficia de serviciile lor dupa ce ai avut un cont inchis.La tine poate e alta poveste si d-aia merge. Tu poate iti faci alt cont cu o moneda diferita fata de celalalt, iar celalalt este ok, folosibil, fara probleme.La mine e alte chestie, sper sa tina, am sa incerc.Mai astept si alte pareri de la cunoscatori.Multumesc!
Postat 05 June 2011 - 07:18 PM (#12)
Tocmai am facut un cont nou, am deschis ticket acolo unde ai spus tu si am mentionat cele 2 adrese de e-mail de la celalalte 2 conturi inchise si am facut si o mica mentiune acolo jos...Sper sa mearga, dupa ce primesc raspuns la ticket si o sa fie totul ok (sper sa fie) apoi o sa ma ocup si de verificat adresa, card, etc.
Postat 08 June 2011 - 01:48 PM (#13)
Citeaza
Dear Mr. ...,Thank you for contacting us.Based on your transaction history, we have reasonable grounds to discontinue our business relationship.Your Moneybookers account has been permanently closed. This decision cannot be a subject of negotiations.Kind regards,Moneybookers Security
Postat 09 June 2011 - 05:38 PM (#14)
sal, dar faza cum zic ei sa trimiti acte legalizate prin posta nu merge?(pt conturile blocate) Al meu e blocat si tot stau in dubii daca sa le trimit sau nu documentele prin posta.Phun, ai Neteller ca alternativa daca vrei o banca online.Eu am la ei cont, l.am verificat, mi.am luat si card.ul...sunt OK
Postat 09 June 2011 - 05:42 PM (#15)
Trimite actele daca nu ti-e greu. Dureaza cam o saptamana sa ajunga la ei prin posta.
Postat 09 June 2011 - 07:19 PM (#16)
Pai daca in mesaj scrie \"This decision cannot be a subject of negotiations.\", mai am vreo sansa sa imi fac cont? Nu au spus nimic niciodata de acte.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor