Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Podcast PlusEV #10 - invitat Gerrard88 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Podcast PlusEV #10 - invitat Gerrard88

Postat 03 June 2011 - 06:27 PM (#21) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2655
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Care e faza cu oile? Habar n-am ce vorbiti voi aici :bere::alcool:
0

Postat 03 June 2011 - 06:30 PM (#22) Useril este offline   Zuker 

• Parior Senior
  • Postari: 1616
  • Inregistrat: 04-September 09

1. Djokovic2. 69
0

Postat 03 June 2011 - 06:34 PM (#23) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior
  • Postari: 1381
  • Inregistrat: 16-May 10

1. Nadal2.29 oitze:banana2::bere::banana2::bere::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2::banana2:
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Postat 03 June 2011 - 10:22 PM (#24) Useril este offline   alfasiomega 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 695
  • Inregistrat: 29-July 07
  • LocationUbi bene ibi patria

1. Francesca Schiavone2. 0 oi
0

Postat 03 June 2011 - 10:29 PM (#25) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Cred ca a uitat Mihai sa specifice ca este vorba de tabloul masculin. Sau e o intrebare capcana??Sau si Schiavone e pe tabloul masculin? :)
0

Postat 03 June 2011 - 10:31 PM (#26) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior
  • Postari: 1381
  • Inregistrat: 16-May 10

La cum arata..:)
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Postat 04 June 2011 - 02:10 AM (#27) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Am mai ascultat din nou cateva episoade si observ ca singurul cu care ma potrivesc la stil de joc e pescadorul. Prin stil de joc ma refer la o alegere naturala a pariurilor bazata cel mai mult pe forma de moment a echipelor si pe feeling. Si sa zic cu soccerman un pic care spunea ca pentru el statistica nu inseamna mare lucru. Restul pariorilor, gen pdp sau cgmbet au alt stil de joc bazat pe statistici foarte mult. Pdp zicea in episodul 9 ca are statistici cu cartonase, minute jucate, etc. Nu ii contest, dar cred ca duc pariurile la extrem, totul devine prea matematizat, prea robotizat, parca se pierde alegerea naturala a pronosticurilor. Deci singurul invitat a carui stil imi place e pescadorul pentru ca se bazeaza pe selectii naturale, are in cap anumite evenimente care s-au intamplat si pune dupa feeling, chiar daca statistica e contra. Adica softul lui cgmbet spre exemplu e un \"soft natural in capul lui pescadorul\".De exemplu cgmbet sau pdp daca ar paria pe baseball si ar vedea niste statistici care inclina balanta serios spre o echipa, ma gandesc ca ar lua-o fara sa mai stea pe ganduri. Spre deosebire de ei, eu am alt stil, merg si pe slabanogii de Pirates daca ii simt, daca au legat 2 victorii, i-am luat si in a 3-a. Ma rog, ceva de genu. Repet, cred ca pdp si cgmbet duc totul la extrem, au dus matematica la extrem in lumea pariurilor ceea ce dupa parerea mea e total aiurea. Asta am dorit sa spun dupa ce am reascultat cateva episoade. :)
0

Postat 04 June 2011 - 11:21 AM (#28) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

E posibil sa fi lasat o impresie gresita. Evident ca am la dispozitie toate aceste statistici, insa nu sunt de prea multe ori factorul decisiv. Spre exemplu: citesti un preview pe BBC sau Skysports si iti insira acolo o serie de jucatori ca sa-i impresioneze pe fraieri (numeric vorbind: \"echipa X e decimata de accidentari\"), cand acestia sunt de fapt niste tineri de 18 ani care au 2-3 selectii la prima echipa; in momentul ala e aproape sigur ca acolo e manevra sa bata echipa \"in criza\" de jucatori, pentru ca aceasta stire e falsa in realitate; la polul opus se afla jucatorii dati ca incerti care sunt piese cheie in echipa si care aproape sigur o sa intre in teren. Genul asta de vrajeli media se fac de la Championship in jos unde n-o sa gasesti niciodata informatii pe GSP, Prosport, etc. Marile ziare iti dau info doar din primele divizii unde casele alearga pestii lasand fara valoare majoritatea pariurilor, insa la diviziile mici e loc de intors.Cat despre programelul lui cgmbet, utilitatea lui e maxima ca sa-ti aminteasca niste tipare ale anumitor echipe in anumite spoturi. Nu te ajuta neaparat pentru marile echipe pe care se mizeaza sume enorme, te folosesti de aceste artificii la echipe gen Everton, Werder Bremen, Fiorentina, in general echipe din esalonul 2 din campionatele respective. Softul lui cgmbet este exact cum functioneaza creierul meu cand analizez matematic un meci insa e ceva mai precis. N-am cum sa tin minte toate spoturile din anii trecuti, asa ca o baza de date de genul asta e f utila din pctul meu de vedere.Evident, nu e nicio garantie, dar e bine sa ai habar de un mic istoric acolo cand pariezi pe un meci. Forma e f importanta din pct de vedere sportiv, insa pe asta se bazeaza toti pestii cand pariaza, vezi Borussia Dortmund din sezonul asta, care pe final a dat multe bombe cand era aprope campioana.Din punctul meu de vedere exista 2 factori: sportiv si financiar. Daca acum 2-3 ani puteam sa zic ca raportul e 1:1, acum sunt convins ca e 1/3 cu 2/3, daca nu chiar mai dezechilibrat. Acum sunt la nivelul in care cred ca e irelevant daca retrogradezi sau nu fiind o echipa de la mediu in jos. Cred ca asta e trendul corect pentru urmatorii ani. Mark my words, cum ar zice englezu\'.Bafta!
0

Postat 04 June 2011 - 03:50 PM (#29) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Da, eu va respect si pe tine si pe cgmbet, insa dintre toti cel mai mult imi place pescadorul, modul in care isi alege pronosticurile. Totusi ma deosebesc si de pescadorul pentru ca el joaca pe surprize cu mize mici, in vreme ce eu joc cotele de 1.90, 2.00 cu 100-200 lei. Deci aici nu ne asemanam. Oricum observ ca sunt o groaza de pariori buni pe e-pariuri, experimentati si foarte diferiti unul de altul. Calitate!
0

Postat 04 June 2011 - 04:35 PM (#30) Useril este offline   brunetu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 260
  • Inregistrat: 31-May 08

1. Federer2. 29
You`ll Never Walk Alone !!!
0

Postat 04 June 2011 - 07:28 PM (#31) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Imi fac mea culpa pentru o informatie din podcast: Am spus ca Swansea va lua 100 de milioane din drepturile de televizare in urma finalei cu Reading. Vor lua 100 de milioane pana la finalul sezonului viitor! Aveti aici stirea completa: http://ro.protv.md/s...ansea-dupa.html
0

Postat 04 June 2011 - 08:38 PM (#32) Useril este offline   Jonin 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1158
  • Inregistrat: 02-September 07

1. Federer2. 40
Multi prosti, putine gloante!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
0

Postat 05 June 2011 - 10:16 AM (#33) Useril este offline   cgmbet 

• Parior Senior
  • Postari: 1363
  • Inregistrat: 20-August 05

Am citit discutia de mai sus despre stiluri de pariere si m-sm gandit sa-mi spun si eu parerea.Discutiile astea despre \"feeling\", \" exprerienta\" (care in nici un caz nu trebuie neglijate dar nici nu trebuie sa ia fata) imi aduc aminte de povestirile despre mecanicul auto orb care ascultand zgomotul motorului iti spune cu precizie defectul si piesa inlocuita. Nu mai dezvolt ideea dar totusi va rog sa retineti ca sunt perfect de acord ca se poate scoate profit cu aceste \"tehnici\" ninja dar din pacate asta nu este pentru oricine si in nici un caz nu este recomandabil pentru incepatori sa le intre in cap ca vor castiga bani bazandu-se pe inspiratie sau pe \"pariuri naturale\"In alta ordine de idei, daca privim pariurile ca un divertisment pentru care bineinteles ca trebuie sa platim este OK si acest stil care te poate aduce pe profit in cazuri rarisime, te poate duce pe zero foarte rar (la urma urmei e convenabil sa intri la film si candiesi sa-ti dea banii inapoi) , platesti pentru distractie rar iar foarte foarte des platesti mult mai mult decat face ca sa nu zic mai mult.Daca vrei cu adevarat sa scoti bani pune mana pe un creion si o hartie sau ma rog pe mouse si cauta, citeste,calculeaza, regleaza fin abia apoi din feeling si experienta ...fii mai bun decat ei. Daca nu poti sa faci asta , de exemplu eu nu pot sa fac partea a doua - nu sunt un bun tipster, cauta alta sursa de bani care provin din pariuri cum ar fi un forum, scule ajutatoare...etc.., software.
0

Postat 05 June 2011 - 11:59 AM (#34) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Ok, iti respect parerea. :hatoff:
0

Postat 06 June 2011 - 12:23 AM (#35) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Citeaza

Originally posted by bogdan_papen 1. Nadal 2. 30 de oi
E singurul care a raspuns corect la ambele intrebari. :banana2:
0

Postat 06 June 2011 - 08:55 AM (#36) Useril este offline   bogdan_papen 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 04-October 08
  • LocationCluj

Sa vina Premiul:bun:
0

Postat 07 June 2011 - 01:05 AM (#37) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Citeaza

Originally posted by bogdan_papen Sa vina Premiul:bun:
Din ce am inteles vor fi 2 premii saptamana asta, tu probabil vei primi unul si altcineva un alt premiu.
0

Postat 07 June 2011 - 07:20 AM (#38) Useril este offline   dan-rusca 

• Parior Senior
  • Postari: 2593
  • Inregistrat: 04-February 05

Pai normal Bogdan a castigat premiul pentru intrebarea numarul 1 , iar premiul pentru intrebarea numarul 2 se acorda urmatorului concurent ce a raspuns corect , adica dan-rusca :alcool:[Edited on 7-6-2011 by dan-rusca]
0

Postat 08 June 2011 - 11:26 PM (#39) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Citeaza

Originally posted by dan-ruscaPai normal Bogdan a castigat premiul pentru intrebarea numarul 1 , iar premiul pentru intrebarea numarul 2 se acorda urmatorului concurent ce a raspuns corect , adica dan-rusca :alcool:[Edited on 7-6-2011 by dan-rusca]
Si daca el ia premiul pentru intrebarea numarul 2? Cine mai ia 1? :):mrg::000:
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba