Stiu ca nu e legat neaparat de pariuri, dar cred ca e un documentar bun dintr-o serie interesanta. Ce parere aveti? Va intereseaza genul asta de informatii?http://www.youtube.com/watch?v=4Z9WVZddH9w[Edited on 9-6-2011 by pdp]
|
|
Pagina 1 din 1
ZEITGEIST: MOVING FORWARD
Postat 09 June 2011 - 09:05 AM (#3)
Le vazusem pe primele 2 la vremea lor, dar de asta am aflat aseara dupa o discutie foarte interesanta cu un alt user. Nu stiu de versiunea in romana nimic. Paradoxal, insa e mai simplu de inteles filmul in engleza daca intelegi limba.
Postat 09 June 2011 - 09:25 AM (#4)
Citeaza
Originally posted by pdpStiu ca nu e legat neaparat de pariuri, dar cred ca e un documentar bun dintr-o serie interesanta. Ce parere aveti? Va intereseaza genul asta de informatii?http://www.youtube.com/watch?v=4Z9WVZddH9w[Edited on 9-6-2011 by pdp]
Postat 09 June 2011 - 09:29 AM (#5)
Vorbesc zilnic despre pariuri. Asta e putin off-topic, insa sunt sigur ca multi sunt interesati de genul asta de filme. N-am ce sa fac daca nu te intereseaza subiectul, manele n-am.
Postat 09 June 2011 - 09:43 AM (#6)
Banuiesc ca un topic despre manele ar avea mai mult succes:nu:.Nu sunt pro sau contra manelelor cum nici asupra acestui subiect,Mai degraba ma lasa rece ambele.Vreau sa vorbesti despre pariuri deoarece chiar ai ce spune si aflam lucruri interesnte.:)
Postat 09 June 2011 - 10:15 AM (#7)
Eu nu pariez pe Finlanda divizia 5 spre 6 si nici Austria liga a 9-a cu vedere spre Germania. Nu prea am meciuri bune in perioada asta, asa ca mai bine nu pariez decat sa joc ruleta. Mie imi plac subiectele tratate in Zeitgeist. Nu e vorba doar ca sunt anumite utopii, e important sa intelegi exact de ce sunt asa cum sunt si ce ai putea face la nivel personal, la nivel de grup mic si ce nu poti face.Care e legatura cu pariurile? Mentalitatea de turma as zice si anumite tipare de comportament care duc la ruinare.
Postat 09 June 2011 - 02:45 PM (#8)
Citeaza
Originally posted by pdp Va intereseaza genul asta de informatii?
Postat 09 June 2011 - 03:12 PM (#9)
Citeaza
Originally posted by FabulousNU. Din curiozitate am incercat sa accesez linkul si am vazut doar niste barbosi sectanti, mi-am adus aminte de moda \" the secret\" de acum cativa ani....jenant !PS: NU am nimic cu genul asta de religii,dar sa ascult ce zic acesti oameni e ca si cum as primi sfaturi despre mancare de la un nutritionist gras sau as urma o terapie de calmat nervii a unui psihiatru cu temperament ma coleric ca al meu.
Citeaza
Originally posted by pdp Va intereseaza genul asta de informatii?
Postat 09 June 2011 - 04:54 PM (#10)
Filmele din seria asta sunt interesante, merita vazute, chiar daca informatiile nu sunt corecte in totalitate, iar unele sunt speculatii.Un film mai vechi, in limba romanahttp://video.google.com/videoplay?docid=6592355148420454993#[Edited on 9-6-2011 by Jonin]
Multi prosti, putine gloante!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
Postat 09 June 2011 - 07:31 PM (#11)
pdp iti multumesc ca incerci sa \"plantezi seminte\" cu astfel de informatii. :bigok_125:Nu te descuraja insa daca unii nu sunt receptivi si deschisi la astfel de informatii si de subiecte :) Imi permit sa iti recomand si eu un documentar, sper sa iti placa daca nu cumva l-ai vazut.
Postat 10 June 2011 - 01:48 PM (#12)
Cu tot respectul pentru voi trebuie sa marturisesc ca seria Zeitgeist este pentru creierele virgine avide de senazational:cititi aici, ese destul de clar expusa problemahttp://www.descopera.ro/maratoanele-descopera/teoria-conspiratiei/4244756-zeitgeist-comedia-eroriloriar daca nu sunteti convinsi cautati pe internet sa vedeti cum este ridiculizat acest pseudodocumentar.[Edited on 10-6-2011 by Kwangju]
Postat 10 June 2011 - 04:10 PM (#13)
E adevarat ca anumite probleme sunt trase de par, dar mie mi se pare jenant sa-ti explic anumite adevaruri triviale de-a dreptul.Nu esti convins ca lucrurile care apar pe piata sunt din ce in ce de mai proasta calitate?Faptul ca economia mondiala se bazeaza pe facutul artificial de bani nu te ingrijoreaza?Faptul ca saracii platesc dobanzile bogatilor prin dobanzile lor nu-ti aprinde niciun beculet?Pe mine nu ma mai intereseaza chestiunile religioase, am incetat sa mai dezbat problemele astea pentru ca nu exista niciun argument care sa le sustina. Prefer sa fiu agnostic mai degraba.America desi reprezinta aproape 5% din populatia lumii, consuma 50% din productia mondiala de medicamente.Fiecare e liber sa creada ce vrea pana la urma. Descopera.ro nu mi se pare un exemplu bun sa-ti faci cultura pe baza lui. In fine, nu vreau sa polemizez, era doar un documentar.
Postat 10 June 2011 - 04:17 PM (#14)
nu cred ca este chiar pt creierele virgine. chiar daca descopera.ro (dupa mine, unul dintre cele mai bune site-uri care exista pe net) combate acest serial consider ca astfel de teorii isi au si ele importanta lor si nu sint chiar apa de ploaie.este mai mult decit benefic ca sa existe si astfel de teorii . de ce ? pt ca aceasta lume nu este chiar lumea pe care incearca unii sa ne-o arate. daca totul este atit de normal de ce exista vaticanul ? de ce nu sint deschise si aratate publicului documentele secrete de acolo? intotdeauna gogomaniile americane gen bin laden vor naste teorii ale conspiratiei. aceste tipuri de seriale mai deschid mintea unor creduli care merg pe ideea ca tot ceea ce este aratat la tv este si real . si ca tot ce spun marii smecheri ai planetei este adevarat si corect.e greu sa combati manipularea unor evenimente pe care greii planetei construiesc si isi dezvolta interesele. zona 51 si alte chestii exista dar e imposibil de afl;at ce se petrece cu exactitate acolo.e mult de discutat pe aceasta tema si sint multe semne de intrebare la care se asteapta un raspuns clar. nu cred ca el va veni motiv pt care astfel de teorii.
Postat 10 June 2011 - 04:36 PM (#15)
E normal sa ascunzi maselor anumite aspecte top secret. E aiurea insa sa-i virusezi cu toate draciile si apoi sa-i \"vindeci\" cu niste medicamente inutile de altfel. Au fost nenumarate experiemente cu efectul placebo, iar 90% din medicamentele de pa piata sunt total nefolositoare. Un banal medicament de raceala intareste de fapt rezistenta bacteriilor.Multe din tematicile abordate in documentar sunt inspirate din operele lui Richard Dawkins de la sfarsitul anilor 80 si inceputul anilor 90.Genul asta de teorii ale conspiratiei realizeaza in fapt un echilibru in lume: cei care fura o sa aiba mai multa bagare de seama, iar pestii poate se mai educa cu privire la tepele pe care le primesc zilnic.[Edited on 10-6-2011 by pdp]
Postat 11 June 2011 - 12:42 AM (#16)
Recomand si eu unul, End Game se numeste.http://www.youtube.com/watch?v=x-CrNlilZho
Postat 14 June 2011 - 10:01 PM (#17)
Mai recomand unul
Multi prosti, putine gloante!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor