Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Greseala la WilliamHill. Poate fi speculata? - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Greseala la WilliamHill. Poate fi speculata?

Postat 10 June 2011 - 01:45 AM (#1) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

La meciul Paraguay - Romania, cota pentru 2 solist, adica pentru victoria Romaniei e 4.20 in vreme ce cota la DNB 2 e 4.40. Imi pare o greseala incredibila pentru o casa atat de titrata. http://img9.imageshack.us/img9/6774/ersrte.jpg [Edited on 9-6-11 by gerrard88]
0

Postat 10 June 2011 - 07:08 AM (#2) Useril este offline   Nostrad 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 21-June 05

Normal ar trebui sa fie 3.08 cota la Romania(0)Sa vedem daca o sa anuleze pariul ...
0

Postat 10 June 2011 - 09:33 AM (#3) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5428
  • Inregistrat: 25-May 08

Dar asa tari sint Paraguaistii sau Paraguaezii astia ? Sau e datorita lotului nostru subtire ?
0

Postat 10 June 2011 - 09:54 AM (#4) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1179
  • Inregistrat: 12-August 08

paraguaenii o sa ne dea un 2-0 sec :-)))))))))))))))))
0

Postat 10 June 2011 - 09:56 AM (#5) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Ei se pregatesc pentru Copa America, deci ar avea motivatie mai mare sa joace bine. Noi n-avem nici macar antrenor pe banca. Probabil o sa fie o mizerie de meci in care o sa ne aparam in careul mic ca in meciul cu echipa a doua a Braziliei. Bine macar ca e la o ora mai rezonabila, la 11 seara.
0

Postat 10 June 2011 - 10:27 AM (#6) Useril este offline   ombladon26 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 529
  • Inregistrat: 01-September 09

Tatarasusanu e o mizerie daca a ajuns sa-si arate valoarea in fata unui sumo-fotbalist. A participat la atatea regii marca Liga 1 si acu s-a facut ca nu intelege nimic, e clar cu atitudinea astea ne-am luat gandu de la un amical cu Argentina cand se retrage Messi :mrg: . Cu toate astea cotele-s cam dezechilibrate pentru un amical, o fi fost influentate in vreun fel de Hagi? :mrg:
La cate pase proaste am ma iau astia-n nationala
0

Postat 10 June 2011 - 10:44 AM (#7) Useril este offline   TheGambler 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 420
  • Inregistrat: 03-May 04

Citeaza

Originally posted by ombladon26Tatarasusanu e o mizerie daca a ajuns sa-si arate valoarea in fata unui sumo-fotbalist. A participat la atatea regii marca Liga 1 si acu s-a facut ca nu intelege nimic, e clar cu atitudinea astea ne-am luat gandu de la un amical cu Argentina cand se retrage Messi :mrg: . Cu toate astea cotele-s cam dezechilibrate pentru un amical, o fi fost influentate in vreun fel de Hagi? :mrg:
Ma intreb daca fundasii au fost blat? 3 ocazii in 15 min? Nu e Tatarusanu o mizerie, au batut si ei drum lung pana acolo, totusi, tineam si eu cu Ronaldo, probabil ca daca dadea el gol, am fii dat si noi. Daca nu eram stelist, ziceam si eu ca e o mizerie:))
0

Postat 10 June 2011 - 10:49 AM (#8) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Pe gloabele astea nici \"macar\" Fiul lui Nea\' Mircea nu i-a putut pune in ghete ca lumea. De la Hagi macar nu poti avea niciun fel de asteptari. Ar merge totusi un proiect grandios pentru Piti sau Stoichita.Cu Brazilia a fost grotesc. Si-au batut joc de cel mai mare atacant al lumii, Ronaldo. Cum sa faci amical de retragere cu gloabele din Romania? De fapt ce poti sa-i ceri lui Iovan avand in vedere ca el nu stie nici macar sa lege 3 cuvinte intr-un interviu? S-au dus sa se apere ca niste milogi ca sa le strice alora spectacolul si asa trist.Am inteles ca Hagi vrea ca Sandu sa declare ca n-avem niciun obiectiv la urmatoarele preliminarii. Evitarea urnei a patra mi se pare usor ambitios.Unde ne-a lasat intunecatul nu ne mai ridica nimeni vreo 10-15 ani. :hairo:In conditii normale, cota Romaniei din amicalul de sambata e mare.
0

Postat 10 June 2011 - 11:10 AM (#9) Useril este offline   TheGambler 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Ne-am cam saturat oricum de calificari eroice, cu inima, cu codru si tufa care ne ajuta, etc. Sa i se redea nationalei un joc ofensiv, macar sa se incerce, stim ca nu avem jucatori de profil, care dispar pe zice trece, din cauza ca echipele autohtone nu isi mai propun sa atace iar obligatia principala a varfurilor este sa faca faza defensiva. [Edited on 10-6-2011 by TheGambler]
0

Postat 10 June 2011 - 11:12 AM (#10) Useril este offline   TheGambler 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Bine macar ca s-a retras Chivu, ca daca il mai vedeam odata cu gura pana la urechi cum canta imnu, spargeam televizoru.
0

Postat 10 June 2011 - 12:37 PM (#11) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by ombladon26Tatarasusanu e o mizerie daca a ajuns sa-si arate valoarea in fata unui sumo-fotbalist. A participat la atatea regii marca Liga 1 si acu s-a facut ca nu intelege nimic, e clar cu atitudinea astea ne-am luat gandu de la un amical cu Argentina cand se retrage Messi :mrg: . Cu toate astea cotele-s cam dezechilibrate pentru un amical, o fi fost influentate in vreun fel de Hagi? :mrg:
Cu asta nu sint de acord. E portar, platit sa apere, nu actor sau circar. Daca Ronaldo trebuia sa marcheze cu orice chip, de ce nu au jucat fara portar sau mai bine, sa joace numai Brazilia. Contra nimanui. Si apropo, Ronaldo a cam tras in Tatarusanu, ce era sa faca, sa se evapore ?
0

Postat 10 June 2011 - 01:18 PM (#12) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

Ronaldo a avut cateva ocazii clare.La una din ele a ratat din 9 m liber ,a dat mult peste poarta pt ca s a lasat pe spate.
0

Postat 10 June 2011 - 01:24 PM (#13) Useril este offline   ombladon26 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Meciul a fost special pentru retragerea lui Ronaldo, nu ne-au chemat brazilienii pentru a se antrena cu o echipa care le va pune probleme, majoritatea nu cunosteau nici un jucator de-al nostru, deabea dupa meci s-au prins ca n-am venit tocmai cu cea mai buna echipa. O fi sutat Ronaldo in portar dar s-a observat atitudinea lui Tatarusanu care vroia sa-si demonstreze valoarea in fata unora care jucau la vrajeala si incercau diferite scheme. Regretul meu e ca brazilienii n-au jucat serios nici in repriza secunda dupa ce au vazut ca le-am stricat show. Probabil ei ne vor tine minte dar degeaba ca nu cred ca ne vom mai intalni cu generatia asta nici macar intr-un amical.
0

Postat 10 June 2011 - 01:37 PM (#14) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Lasa, ca ne intalnim cu Argentina.
0

Postat 10 June 2011 - 01:48 PM (#15) Useril este offline   ombladon26 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Asteptam meciul cu sufletu\' la gura si cu Hagi la carma.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba