Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Loterii Internationale. Se pot face bani? - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Loterii Internationale. Se pot face bani?

Postat 10 June 2011 - 08:43 PM (#1) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Aici se vor purta discutii despre loteriile internationale. Tot mai multi prieteni si tot mai multa lume a inceput sa joace la loteriile internationale. Avantajul? Depinzi doar de noroc si inspiratie pentru ca plata este facuta de agentia de pariuri si nu de loteria respectiva. Tabelul de mai jos prezinta loteriile internationale care se gasesc la agentia de pariuri offline http://www.Stanleybet.roDupa cum vedeti, in dreptul loteriei puteti vedea cota pe care o primiti pentru un numar ghicit, pentru doua sau pentru mai multe. Chiar daca loteria din tara respectiva ar fi frauduloasa spre exemplu, voi nu depindeti de sistemul lor care cunoaste ce variante s-au jucat in tara respectiva, pentru ca ei nu au statistica biletelor jucate la agentiile de pariuri, plata fiind facuta de acestea. Eu am jucat o singura data la acest loterii, insa parerea mea e ca 2-3 lei aruncati merita cu prisosinta, norocul te poate lovi oricand si oricat de frauduloasa ar fi loteria, nu te intereseaza. http://img51.imageshack.us/img51/4254/loterieeeee.jpg
0

Postat 14 July 2011 - 06:39 AM (#2) Useril este offline   mario1001 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1103
  • Inregistrat: 10-March 08

da, intrebarea, e buna, se pot face ceva banuti? ma tot intreb de cand a aparut Stanley pe piata :bun:). Raspuns, n-am facut dar nici nu am jucat constant cateva variante pe saptamana, am luat o singura data 1400 parca la daily cu cateva variante de 6 nr din 9, acolo erau 27 de numere si se extrageau 7, acum au scos-o parca;Ideea era ca de cand a aparut Stanley totul poate fi schimbat. Aia de la loteria rom au fost socati la inceput de oferta lor, le-au luat licenta de 2 ori dar si-au recuperat-o in instanta :))), apoi au venit cu inca 40 de loterii de au ridicat de tot stacheta, incredibil!! Pe langa numarul de loterii ce e mai important e insa faptul ca se pot juca variante lungi de pana la 15 nr cu 2.1 lei!! Auziti bine fratilor? :))))) pai ia incercati sa puneti 100 de var de 9 nr la romani costa 5000 lei la 50 lei var de 9, dar la stanley costa 210 lei, diferenta e enorma! Si castigul e mai mic dar cresc sansele sa iei cateva mii de lei! Practic nu poti juca 100 de var de 9 la romani decat dc esti Ogica :)).Acest avantaj de a juca variante lungi cu 2.1 lei se apica numai in Romania si Croatia, oare de ce? Foarte interesant, ar fi ceva de genul unui proiect pilot.Dc ar face asta in Anglia pai vine englezul si pune 1000 de lire si joaca 2000 de var de 9 :)). Inca nu am jucat cele 100 de var de 9 fiindca sunt ff greu de pus, nu exista un sistem de inregistrare a variantelor ca la loto, bifezi si dai la masina, aici totul se face manual de catre operator; am intrebat si eu dc ar fi cineva disponibil sa puna 50-100 de var de 9, 10 nr si operatorii au raspuns toti pozitiv, ca intr-o ora le pun, le las la agentie si vin mai tarziu ca sa nu se blocheze pt ceilalti jucatori.Oricum e de incercat, voi ce ziceti?Oferta e ff buna pt castiguri de cateva mii de lei, retineti, nu am vorbit de zeci, sute de mii de lei, ar fi multe variante lungi cu miza minima. Dc se vor sute de mii, milioane de lei atunci jucati fratilor la romani sa va pocneasca norocul cu sanse minime! Fiecare cum alege, insa un astfel de joc in care investesti 2000 de lei ca sa castigi alti 2000 intr-o saptamana poate fi un mod de viata ce sa mai!Eu zic ca merita, chiar foarte! Dar cum formam cele 50-100 de var de 9?M-am gandit si nu ar putea decat sa fie o schema care sa distribuie 30 de numere! Sau poate o alta modalitate de a forma acest grup de variante!E de discutat ce sa mai!
0

Postat 14 July 2011 - 07:30 AM (#3) Useril este offline   dan-rusca 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2593
  • Inregistrat: 04-February 05

La Multi 1 si 2 de la polonezi mi se par sanse bune de castig - se extrag 20 de numere din 80 iar pt un numar iesit ai cota 3.5
0

Postat 14 July 2011 - 07:49 AM (#4) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

De multa vreme am vrut sa intervin intr-o discutie despre loterii. Rog pe cineva care se pricepe sa-mi da macar un indiciu ca nu este vorba de sansa 100% la ruleta sau la loterie.Ma gandesc ca bilele nu obosesc ca fotbalistii si n-au nici rivalitati locale cu alte bile. Inteleg scopul distractiv al acestei activitati (si dependenta), chiar si logica pentru care au fost create initial. Intreb doar daca exista un argument stiintific serios care sa implice si skill fata de aleatoriu.Nu vreau sa fiu malitios si sa spun ca loteriile sunt pentru cei prosti la matematica. Incerc sa fiu deschis si sa aflu idei noi. Deocamdata n-am gasit o componenta rationala la ruleta si la loterii. Atata tot.[Edited on 14-7-2011 by pdp]
0

Postat 14 July 2011 - 08:37 AM (#5) Useril este offline   lucciano 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 16-July 04

aceste chestii sint sau ar trebui sa fie numai si numai pt distractie. pai de ex la noi la loto ce sanse poate avea o varianta simpla decit una la peste 10 milioane. nu sint impotriva lor , chiar e fainuta distractia, te face curios ..etc. dar e pur noroc. daca era stiinta , sint convins ca sint ff multi cu \"capul mare\", doxa in ale matematicii , in ale programarii..etcloto ca loto insa ruleta e cea mai periculoasa . plus ca si aici e doar loto. am incercat sa raspund la intrebarea de deschidere din acest topic. concluzionind, si din experienta proprie nu numai din citit sau din experienta altora,sint o iluzie si o pierdere de vreme loteria si ruleta.vorbesc la general. exceptia ca unul cistiga sume mari si altii pierd mereu confirma si mai tare regula.
0

Postat 14 July 2011 - 06:08 PM (#6) Useril este offline   mario1001 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

deocamdata n-a aflat nimeni vreun sistem destept care sa ii permita sa fie pe plus la loterie sau ruleta; de distractiv poate fi distractiv sau chiar serios; puneti intai 50 de var de 9 la loto cu 2.1 lei de 30 de ori consecutiv sa vedeti dc prindeti una de 5 si sa ramaneti pe plus; cine nu joaca nu vede;am jucat mult la loto si mai mult la ruleta, nu pierzi chiar asa cum se zice dc ai management financiar si cap, de fapt e vb de caracter frate si ceva creier pe langa;la ruleta e distractie mare, joci cu 5000 din chiloti in pat si peste 30 de min ai 10 000, peste inca 30 de min ai 7000 sau ai ajuns la 14 000 e tare, te consuma dar de pierdut nu poti pierde decat hotarasti sa risti; dc ai banca X si te hotarasti sa iesi dc pierzi 20% asta faci, nu mai implori dupa aceeas norocul sa te aduca din nou la X, aici e vb de caracter, nu exista si joci poti sa-ti pui latul de gat; daca ati jucat la ruleta stiti cum e, sunt unii pe acolo care castiga 100 000 euro pe ora, e o lume nebuna, va dati seama ca sunt niste magnati, dc te gandesti ca la sume din astea se pierd frecvent 100 000 euro pe ora va dati seama;fiecare joaca cu cat are iar cat pierde e treaba personala, nimeni nu te impiedica sa iesi;intrebarea e dc merita sau nu, dc poti ramane pe plus, unii zic ca da, dar pe termen lung s-ar parea ca nu; cand am fost pe plus a fost ceva de genul joci, ai noroc, faci 20% din banca risti tot, faci 100% mai risti faci 200% ceva de genul, adica o zi buna, tot la fel poti sa pierzi in cateva zile rele cate 20% si gata ai ajuns la 0;dar cu fortari din castig si cu noroc poti sa scoti ca lumea la ruleta insa tb sa ai banca ff mare;la loto insa ni s-a ivit ocazia cu variante lungi de pana in 15 si cu 2.1 lei, aici se poate provoca norocul ca pui ff multe numere si castigul chiar dc nu e de zeci de mii de lei e de cateva mii si ar fi ok;intrebarea e de ce oare stanley nu a bagat asa ceva in tara la ei, cred ca ar fi falimentat instant loteria nationala ca se apucau de jucau toti, cred ca asta e explicatia;pe net nu ai ocazia sa joci asa, dc pui de ex 15 nr la bet365 atunci platesti combinatii de 15 luate cate 6, e ca si cum ai juca 15 nr la loto simplu;dc era pe net lasam ruleta deoparte, ma apucam frumusel sa pun alea 100 de var de 9 sa vedem ce iese, asa tb sa mai fac un drum la stanley si sa vb cu un operator care imi da o plasa de hartii, mi se pare putin grotesc :drak:)))))))))))ideea era ca stanley ne propune o provocare care n-o gasesti decat in croatia, dece, raspundeti voi, de ce nu e si in Anglia?
0

Postat 16 July 2011 - 08:29 AM (#7) Useril este offline   mario1001 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

in concluzie:- in Romania si Croatia Stanley permite sa joci 15 nr cu 2.1 lei, ceea ce implica o crestere semnificativa a sanselor jucand multe variante lungi si un castig de cateva mii de lei sau chiar si numai cateva sute;- la ruleta nu stii cand poti sa dublezi banca sau poti sa o pierzi dar probabil un management financiar te-ar ajuta sa nu pierzi tot deodata ceea ce duce la funie si sapun :000:));vedeti voi si altceva?pe net nu exista la loto posibilitatea data de Stanley, orice varianta mai lunga se joaca la intreg, n-am facut nimic; probabil ca Stanley are un proiect pilot in cele 2 tari ca sa vada dc loteria nationala poate cadea si apoi sa incerce si la ei dar romanii sunt inerti rau :)))) nu-si dau seama de oportunitate, la loto la Stanley e slaba miscarea;in schimb pe net la ruleta poti sa faci o analiza la un sir de 200 de skipuri mai afli tot felul de chestii dar nu stiu la ce te ajuta :)) sa ziicem ultimele 4 nr care au intarziat de peste 110 ori sau 4 nr care au intarziat de 51-52-53-54 de ori sau cea mai lunga insiruire de R-N-R-N-R-N ca sa joci pe invers, ceva de genul sunt tot felul de idei dar fara o dovada ca ar merge, depinde de noroc; aici insa trebuie sa stii cand te opresti dc joci prea tare si risti prea mult ori castigi o gramada ori ajungi la 0, iar cu norocul nu te poti pune; de aceea un joc mai usurel si cu limita pe pierdere ar fi ceva mai rational;ruleta e barosana ca e la orice ora, nu e putin lucru sa incerci sa iei un 100 de lei la 1 noaptea, ca de la firma nu cred ca te premiaza pt a doua zi :))))))))))))))))))))))deocamdata atat am vazut eu, poate altcineva stie mai mult, oricum sunt multi romana la ruleta live, asa am vazut
0

Postat 18 July 2011 - 06:35 PM (#8) Useril este offline   mario1001 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

se pare ca nu v-am convinssa zicem ca joc 100 de var de 11 cu 2 lei si cer 5; la o cota de 200 000 ar fi un castig de 865.8; 100 de var de 11 costa 210 lei, mai lasi 20 de lei la operatori si cheltui 230; dc iese ramai cu 635 lei;poti sa incerci cam de 4 ori, adica 400 de var de 11 care dc le joci la romani mergi cu valiza de bani la ghiseu ca sa platesti!ideea e dc poti sa prinzi in 100 de var de 11 una de 5ia, cine calculeaza o probabilitate?dc prinzi una de 6 e ceva ff interesant ca iesi din start de 6 ori cate 865 si gata, o exc la bulgari sau ca ala de la mamaia care zicea ca a cheltuit 4000 in 2 zile :motz:)))))))))) si lumea era a lui, bre, o mamaia de 2 zile ce naiba! merita sa risti 1000![Edited on 18-7-2011 by mario1001]
0

Postat 18 July 2011 - 06:48 PM (#9) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Stanley permite mize mici, insa si castigurile sunt mici. Doar nu-ti ofera cote mai bune cu cat scazi mizele, nu?Tocmai pentru ca nu pare ca este nicio legatura intre numere nu ma intereseaza ca sistem de joc. Aici discutam de pariuri ca activitate care implica skill, nu doar noroc.E o modalitate de cheltuire a banilor, insa nu mi se pare nicio afacere sa joci la loterie. In cel mai bun caz plimbi banii, insa profit matematic n-ai cum sa faci la loterie sau la ruleta (nu ma intereseaza cazuri particulare care se lauda ca pierd mai greu banii sau ca sunt break even). Sau nu stiu eu, insa daca nu exista stiinta in spatele loteriei (si nu cred ca exista pentru jucatori), mi se pare un subiect inchis.Nu vreau sa-ti tai elanul, sunt banii tai pana la urma. Insa daca ma intrebi, iti spun ca e o pierdere de vreme atata timp cat n-ai control pe ce joci.
0

Postat 18 July 2011 - 08:27 PM (#10) Useril este offline   bogdanescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 858
  • Inregistrat: 15-December 10

nici o loterie de genul asta nu-ti da cota mai mare decat probabilitatea matematica, din contra. la ruleta macar ai cota aproape de probabilitate.la fotbal, daca \"vezi\" meciurile/aranjamentele, ai value.
Am mult curaj, dar mi-e frica sa-l folosesc
0

Postat 20 July 2011 - 07:46 AM (#11) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Misto definitia data de George la podcastul de poker. Zice ca loteria e impozit pe saracie.
0

Postat 20 July 2011 - 08:21 AM (#12) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1179
  • Inregistrat: 12-August 08

O sa radeti, dar loteria este printre putinele jocuri de noroc unde poti sa faci profit aproape 100% garantat.Cum? pai e simplu: in momentul cand premiul pus in joc depaseste totalul combinatiilor posibile ai 100% profit daca esti singurul castigator.Cu asta ti-am raspuns la intrebare, da se poate face profit cel putin teoretic, restul e cancan.
0

Postat 20 July 2011 - 08:28 AM (#13) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Loteria Romana are in regulament ca potul nu poate creste mai mult decat totalitatea variantelor insumate. Adica e fals ce-ai spus mai sus. Loteria e deci taxa si pe prostie, in afara de saracie.
0

Postat 20 July 2011 - 08:29 AM (#14) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

N-a fost vorba de loteria romana in postul lui gerarrd
0

Postat 20 July 2011 - 08:36 AM (#15) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Nicio loterie din lumea asta nu poate sa fie 100% booked la ora asta. Poate acum 20 de ani cand prostii erau ceva mai putin informati. Poti cumpara toate variantele de joc, insa o sa pierzi!Conceptul de loterie este ca multi pun bani si cativa impart un procent din suma totala. Mare parte pleaca la stat prin diferite taxe si impozite. Topic inchis, loteria=faliment daca e abordata altfel decat un simplu mijloc de distractie.
0

Postat 20 July 2011 - 08:40 AM (#16) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

pai ca sa nu ramai nesatisfacut iti spun eu ca orice activitate care implica ghicirea viitorului este = faliment. Dar asta nu inseamna ca este imposibil sa castigi si \"sa faci bani\". Eu cred ca tu nu esti destul de atent la citire, probabil ca ai mers pe diagonala iara.
0

Postat 20 July 2011 - 08:43 AM (#17) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Daca pui pariurile langa lotierie e mai mult decat grav. Loteria=faliment pentru ca nu implica skill. Pariurile si pokerul implica skill. Uite si diferenta semantica: la loterie pierd toti -0.00001%, la pariuri/poker pierd doar vreo 98%.LE: Ia exemplu scotianului care a castigat >!50 milioane la loteria pacii. E unul din 6 miliarde. Oricat ar fi de prost, e dificil sa-i piarda in viata asta. El e pe plus la loterie!Am inteles ca-si cumpara o loja de lux pe Nou Camp. Si totusi, greselile incep de la prima investitie. :bere:[Edited on 20-7-2011 by pdp]
0

Postat 20 July 2011 - 08:46 AM (#18) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5428
  • Inregistrat: 25-May 08

Ce scotian mai e si ala ? Ar fi trebuit sa-si puna banii la ciorap.
0

Postat 20 July 2011 - 08:47 AM (#19) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Ti-am zis ca nu esti atent. Unde am scris eu ca pariurile sportive + poker e acelasi lucru ca si loterie ?
0

Postat 20 July 2011 - 08:50 AM (#20) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Am zis sa fiu sigur, nu stiam daca si tu erai cu norocul/ghinionul la pariuri. Subiect inchis din punctul meu de vedere.[Edited on 20-7-2011 by pdp]
0

Arata acest topic

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba