Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Loterii Internationale. Se pot face bani? - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Loterii Internationale. Se pot face bani?

Postat 08 May 2012 - 08:55 AM (#161) Useril este offline   Cancelaru_De_Fier 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 230
  • Inregistrat: 02-May 08

Vezi postareamario1001, la 08 May 2012 - 06:24 AM, a spus:

n-am mai facut nimic fiindca var alea lungi de 7 nu au vrut sa dea una de 5 nici macar la 7/39
dc ceream de 4 scoteam ce am investit, oare nu asta ar fi un indiciu? am prins de 2 ori 4;

Mario imi pare rau sa-ti spun ca nu se poate. Totul este random, totul este sansa. Nu mai cauta raspunsuri ca nu sunt acolo. Skips, exceptii sunt doar cuvinte fara substanta, himere ce ne dau iluzia ca avem un avantaj in fata sanselor, a probabilitatilor. La majoritatea loteriilor se fac extrageri de proba inaintea extagerilor. Alea nu se contabilizeaza cand incerci sa gasesti "pattern-uri" si exceptii si skips?

Nu s-a inventat nicio strategie pe termen lung ca sa-ti aduca un castig garantat. Nici macar un soft. Singura strategie pe care am vazut-o ca si castigatoare a fost aceea a lui Apache, dar si acolo am unele indoieli dpdv practic (banca prea mare, castig mic). A, si sa nu mai zic despre Saliu, care si pe mine m-a exclus de pe forum pentru ca am indraznit sa intreb daca cineva poate sa posteze o dovada cu un castig obtinut cu programele lui.

Nu ma mai intereseaza jocurile de noroc. Nici loto, poker, ruleta, pariuri pe meciuri de fotbal. Nu se poate sa traiesti o viata intreaga numai din jocuri de noroc. Si pe langa asta este si timpul. Acel timp pe care l-ai pierdut si care nu ti-l da nimeni inapoi. Timp pierdut cu strategii, simulari. Uitati-va in trecut in mod obiectiv si o sa vedeti ca am dreptate.

Este ultimul post. V-as ura "bafta" dar v-as incuraja :) Nu va invat eu cum sa va traiti viata dar va spun: FUGITI ! Fugiti cat mai puteti de acest "viciu". TOTUL ESTE DESERTACIUNE SI GOANA DUPA VANT!
Cand ai un tel si toate sansele sunt impotriva ta, LUPTA pana la capat. Nu conteaza daca iti atingi sau nu telul, conteaza ca ai LUPTAT!!!
0

Postat 08 May 2012 - 06:20 PM (#162) Useril este offline   mario1001 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1103
  • Inregistrat: 10-March 08

Vezi postareaCancelaru_De_Fier, la 08 May 2012 - 08:55 AM, a spus:

Mario imi pare rau sa-ti spun ca nu se poate. Totul este random, totul este sansa. Nu mai cauta raspunsuri ca nu sunt acolo. Skips, exceptii sunt doar cuvinte fara substanta, himere ce ne dau iluzia ca avem un avantaj in fata sanselor, a probabilitatilor. La majoritatea loteriilor se fac extrageri de proba inaintea extagerilor. Alea nu se contabilizeaza cand incerci sa gasesti "pattern-uri" si exceptii si skips?

Nu s-a inventat nicio strategie pe termen lung ca sa-ti aduca un castig garantat. Nici macar un soft. Singura strategie pe care am vazut-o ca si castigatoare a fost aceea a lui Apache, dar si acolo am unele indoieli dpdv practic (banca prea mare, castig mic). A, si sa nu mai zic despre Saliu, care si pe mine m-a exclus de pe forum pentru ca am indraznit sa intreb daca cineva poate sa posteze o dovada cu un castig obtinut cu programele lui.

Nu ma mai intereseaza jocurile de noroc. Nici loto, poker, ruleta, pariuri pe meciuri de fotbal. Nu se poate sa traiesti o viata intreaga numai din jocuri de noroc. Si pe langa asta este si timpul. Acel timp pe care l-ai pierdut si care nu ti-l da nimeni inapoi. Timp pierdut cu strategii, simulari. Uitati-va in trecut in mod obiectiv si o sa vedeti ca am dreptate.

Este ultimul post. V-as ura "bafta" dar v-as incuraja :) Nu va invat eu cum sa va traiti viata dar va spun: FUGITI ! Fugiti cat mai puteti de acest "viciu". TOTUL ESTE DESERTACIUNE SI GOANA DUPA VANT!

Stai asa, usurel! :)) Ai pierdut ceva cred la vreun joc de te daramasi asa! Am patit-o si eu, fireste! Imi pare rau ca te descurajasi. In legatura cu timpul asa cum unii beau la crasma, merg la pescuit sau pe stadion la meci, asa si noi cu jocurile de noroc! Nu-mi fac probleme, macar nu te plictisesti, dc ar iesi si un rationament frumos as fi ff multumit!

Sa ne intelegem, ca sa ajungi la sumele alea imense, dc se poate cumva, tb un rationament de briliant, nu-mi fac iluzii. O sa muncesc in continuare in ceea ce ma priveste.

Saliu m-a dezamagit dar a fost tare faza :)). Cand a vazut sirurile scoase de mine cred ca a innebunit, pai erau scoase din 1.8 miliarde nu ce rahat credea el ca o sa aduca marea cu sarea! 2 coloane si o exceptie de 2 single! fata de 1.8 miliarde si 16 consecutivitati! bine-nteles ca a innebunit instant! e meritul lui ca a vazut aceste siruri dar exista niste extensii ff puternice si apoi orice simulare asa cum a zis el duce pe minus, o sa postez cand o sa am chef programul care face pt orice combinatie de duzini sau coloane. Am muncit vreo 2 luni ca nu e simplu. Saliu nu a avut nici un partener de discutii ok si ma gandeam ca poate iesea ceva frumos dar omul se crede cel mai bun din lume asa ca n-ai cu cine, e in castelul de sticla! Las ca e bine uneori sa te minti ca trece viata mai usor! Asta facem cu totii intr-o oarece masura ::))).

In legatura cu Apache nu stiu ce plus avea el dar erau cam slabute ideile alea, pai si cu isolatorul am muncit vreo 6 luni si am vazut ca era doar o modalitate oarecare de alegere a numerelor! nu are rost sa ma intorc in trecut desi multe din idei au ramas deschise, acum e timpul de alte incercari.

Nu e vb de plus fiindca nu s-a ivit acel rationament de briliant si aici discutiile au fost putine, nu e ceva care sa fie urmarit pe o perioada lunga si sa dea un anumit sistem, sunt doar palide incercari disparate care fireste ca nu dau nici un plus! Pai cu asa instrumente asa rezultate, la ce te asteptai?

Optica tb schimbata dar asta necesita ff multa munca si atentie, nu aveti decat sa ziceti ca nu se poate, la ce incercari au fost facute fireste ca nu se poate. Eu unul nu ma las, dc vad ceva frumos o sa va zic. Dar mi-ar fi placut mult sa discutam pe marginea unor idei ca discutiile astea aduc mult!
Bafta in continuare Cancelarule pe oricare drum ai merge!
0

Postat 12 May 2012 - 01:27 AM (#163) Useril este offline   Shady. 

• Parior
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 11-May 12

Salut,sunt nou in domeniu loteriilor,am citit pe aici pe forum si pe diferite forumuri cam care-i situatia,insa nu am gasit pe niciunul vre-o parere despre Ex:Loto polonia multi(ca ala-l joc) aleg de exemplu sa ma incadrez in numere restranse de ex: 5-25 si pun 10 variante care sunt jucate mereu,aceleasi numere de fiecare data,se merita? cu 3/3 pe fiecare bilet,10 biete.
0

Arata acest topic

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba