Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Podcast PlusEV #11 - invitat cainele - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Podcast PlusEV #11 - invitat cainele

Postat 11 June 2011 - 12:24 AM (#1) Useril este offline   sebastian 

• Parior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 92
  • Inregistrat: 21-October 03

A aparut episodul 11 al podcastului PlusEV!In episodul de saptamana aceasta despre fumatul in locurile publice si despre NBA, tenis si liga 1 cu invitatul saptamanii \"cainele\".Asculta aici EPISODUL 11.Pentru download:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postataImagine postata Imagine postata
0

Postat 11 June 2011 - 04:01 AM (#2) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2798
  • Inregistrat: 24-October 07

Legat de discutia din tenis \"feminin vs. masculin\" am cautat pe net daca exista ceva statistici, dar nu am gasit decat la atletism unde e mai usor de cuantificat diferenta. Interesant este ca aceasta diferenta intre barbati si femei se aplatizeaza pe masura ce trece timpul. Cred ca proportiile se pastreaza si in tenis. Apoi, legat de fumat, o intrebare pentru ascultatori, ce ar alege daca s-ar cota ca un fost fumator (ca George) care s-a lasat de fumat de 7-8 luni dupa ce in prealabil s-a mai lasat de vreo doua ori cate 6 luni si s-a reapucat, in conditiile in care cotele ar fi echilibrate sa zicem 1.90 1.90. Se va reapuca George (ca sa simplificam) de fumat sau nu? 1.90 la da 1.90 la nu. Sau altfel spus: se joaca George cu bricheta la o masa la care exista un fumator si aseaza pachetul pe masa? Da 1.90 nu 1.90 :mrg:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: untitled.JPG

Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
0

Postat 11 June 2011 - 11:22 AM (#3) Useril este offline   mogulutz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1122
  • Inregistrat: 02-January 10

Salut @shark.Nu cred ca trebuie sa termini finante-banci ca sa calculezi ca un barbat nascut in \'67 nu are 32 de ani, ci taman 43. C-asa-i in tenis.Iar aici, pe la noi, faptul ca barbatul bate femeia e un sport national. C-asa-i in Moldova.
0

Postat 11 June 2011 - 11:48 AM (#4) Useril este offline   ombladon26 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 529
  • Inregistrat: 01-September 09

Puteai sa dai 2 cu 2 si tu vrei sa ne furi din profit? Sa se apuce din nou de fumat este destul de greu la ce conceptii are acum, deci este clar easy money pe Nu :mrg:
La cate pase proaste am ma iau astia-n nationala
0

Postat 11 June 2011 - 12:20 PM (#5) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2798
  • Inregistrat: 24-October 07

mogulutz la ce licori si in ce cantitati severvesc femeile prin Moldova, cred ca\'s suficient de amortite incat sa nu simta prea tare, ba chiar sa savureze o racheta doua pe shale :mrg:ombladon26 , normal ca fur. Nu asa se face? :smile: Poate ca George sa fie exceptia, desi ma indoiesc, insa luat in calcul statistica, cred ca in un an, maxim doi ti-ai pierde banii, ca de altfel la majoritatea incercarilor easy. Si chiar daca la intrebarea cu bricheta nu exista statistici, comportamental, cred ca merge luat si acolo destul de lejer DA. Mai bine o :bere: sanatoasa [Edited on 11-6-2011 by shark]
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
0

Postat 11 June 2011 - 12:22 PM (#6) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1381
  • Inregistrat: 16-May 10

cainele :smile: <-
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Postat 11 June 2011 - 02:19 PM (#7) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Acum ascult si eu podcastul, sunt pe la minutul 10:00.Asta e video-ul cu copilul de 2 ani. http://www.220.ro/fa...nny/xGCoUwpPzH/
0

Postat 11 June 2011 - 04:06 PM (#8) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Mi-a placut interviul cu cainele si el e o persoana foarte placuta. Doua intrebari pentru el1. Joaca poker? Daca da, castiga mai bine ca la pariuri?2. Ce face cu premiile castigate la concursuri, reuseste sa le retraga, le multiplica?Va propun un subiect pentru urmatorul podcast: am discutat cu un prieten referitor la Olimpiada de vara de la Londra si implicit veni vorba si de atletism, de cursa de 100m, de performantele sportivilor in general. L-am intrebat ce cota mi-ar da pentru urmatorul pariu: Recordul mondial la 100m sa scada sub 9 secunde pana in 2050? (la fix 9 secunde, pariul e pierdut. Momentan e 9:58s - Usain Bolt). Mi-a spus ca imi da cota 1001 si am spus ca accept pariul oricand. Ce parere aveti avand in vedere ca performantele sportivilor cresc foarte repede (sustinatoare de efort tot mai puternice, suplimente, atletii devin niste gheparzi). Inca ceva:----> Are dreptate Mentosan referitor la populatia Romaniei: am vazut o statistica, la inceputul lui 2010 eram 21.500.000 de romani, insa 4.500.000 sunt peste hotare (principalele 5 tari erau: Canada, Sua, Marea Britanie, Spania si Italia). Teoretic acum mai suntem vreo 17 in tara, dintre care microbisti nu cred sa fie 30%. -----> Referitor la Sageata Navodari nu are drept de promovare pentru ca la finalul anului trecut, Midia Navodari si Sageata Stejaru au fuzionat. Decizia e valabila pentru o perioada de 2 ani. Astept raspunsurile de la cainele si sper sa aveti invitat si un atlet in viitoarele editii ale podcastului, poate discutati un pic de subiectul propus de mine precum si de Olimpiada din 2012, ce sanse avem la medalii, etc. [Edited on 11-6-11 by gerrard88]
0

Postat 11 June 2011 - 08:50 PM (#9) Useril este offline   cainele 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1171
  • Inregistrat: 18-January 08

ms Cristinel, ms gerrardraspunsurile la intrebarile lui gerrard1. Nu joc poker, nu stiu cum se joaca2. Deobicei le multiplic, in ultimii 2 ani am cam jucat doar ce am castigat la concursuri si pot sa spun ca sunt pe un plus destul de mare.
0

Postat 11 June 2011 - 09:37 PM (#10) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Pai si eu ca tine in ultimii 2 ani ce iau pe la concursuri multiplic + activitatea mea pe un alt site la avancronici. Doar ca tu iei premii pe toate site-urile, esti f bun :plott:
0

Postat 11 June 2011 - 09:57 PM (#11) Useril este offline   cainele 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by gerrard88Pai si eu ca tine in ultimii 2 ani ce iau pe la concursuri multiplic + activitatea mea pe un alt site la avancronici. Doar ca tu iei premii pe toate site-urile, esti f bun :plott:
nu tot timpu se intampla asta
0

Postat 11 June 2011 - 10:19 PM (#12) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Pai luna asta esti lider peste tot aproape. Pe e-pariuri 300 de euro premiu, la celelalte cam tot la fel. 1000 de euro. Si daca nu-i multiplici si ii retragi pe astia, ai 44 de milioane in buzunar. Mai mult decat bine pentru o activitate de acasa din fata calculatorului.
0

Postat 11 June 2011 - 10:34 PM (#13) Useril este offline   cainele 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by gerrard88Pai luna asta esti lider peste tot aproape. Pe e-pariuri 300 de euro premiu, la celelalte cam tot la fel. 1000 de euro. Si daca nu-i multiplici si ii retragi pe astia, ai 44 de milioane in buzunar. Mai mult decat bine pentru o activitate de acasa din fata calculatorului.
stai ca mai e mult pana la sfarsit de luna
0

Postat 11 June 2011 - 10:35 PM (#14) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Ceea ce mai apreciez eu la tine e faptul ca esti un parior complet. Stii NBA, stii tenis, fotbal toate ligile posibile si imposibile, NHL. La mine cum s-a terminat sezonu de NBA si cele 5-6 campionate din Europa pe care le urmaresc, am trecut pe minus la toate concursurile. Cat era sezonul regulat, am fost primul pe clasamentul ultimelor 3 luni pe e-pariuri ceva timp. Acum ma zbat cu MLB-ul unde nu prea fac mare lucru, mai joc 2-3 ligi si cam atat. Tenis cum am spus nu pariez pentru ca nu-mi place sa-mi pun banii pe un singur jucator. Mentalul e f impotant. :plott:
0

Postat 11 June 2011 - 10:37 PM (#15) Useril este offline   cainele 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

eu zic ca ar trebui sa incepi sa urmaresti tenis si sa incerci sa pariezi, macar o luna sa vezi cum o sa iesi
0

Postat 11 June 2011 - 10:41 PM (#16) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Bine, eu facand tenis pana in clasa a 8-a vad altfel jocul, nu stiu. Vad altfel jucatorii, urmaresc altfel meciul decat il urmareste unu care nu a practicat si pariaza. Si stiind ca ai nevoie de psihic puternic, nu prea imi vine sa pariez. De exemplu pe Na Li nu as fi pus never cu Sarapova tocmai din cauza psihicului slab al chinezoaicei. Tu ai pus 2.85-u imediat. Oricum banuiesc ca challengeruri nu pariezi nici tu, ai aceeasi teama de meciuri aranjate.
0

Postat 11 June 2011 - 10:46 PM (#17) Useril este offline   cainele 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

pariez si challengeruri, uite de exemplu is unele challengeruri prin croatia, bosnia sau alte tari mici unde jucatorii tarii gazda de pe locul 400 sau 300 joaca cu unul de pe 100 si ceva si de multe ori castiga, iar cotele sunt foarte mari, am si jucat la concurs, Mirza Basic cu Grega Zemlja la un challenger din Sarajevo sau Puc din croatia cu Ramirez Hidalgo la un challenger la Zagreb, sunt multe cazuri de genu asta, chiar si la turnee mai mari
0

Postat 11 June 2011 - 10:54 PM (#18) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Pai bine, asta cu locurile de multe ori nu e relevant. Trebuie sa stii jucatorii, unde se simt ei bine, pe ce suprafete. Conteaza f mult. De exemplu un jucator de pe locul 150 poate sa nu aiba resursele necesare si talentul necesar sa urce mai sus de 120-130. Pe cand altu de pe 250 poate sa aiba un potential urias si sa ajunga rapid in primii 50 ai lumii. Cum a fost cazul lui Milos Raonic din Canada care a facut senzatie la Aus. Open. Sau alt exemplu, Guillermo Coria. A fost un jucator exceptional pe zgura, insa pe celelalte suprafete a fost modest. La fel si spaniolii, buni pe zgura, in rest modesti. Analiza unui meci de tenis e extrem de complexa, ai 4 suprafete ( zgura, iarba, hard si carpeta), trebuie sa stii cum se misca jucatorii, care sunt labili psihic.Azi am prins o cota frumoasa la live pe Hantuchova la 0-1 la seturi cu Ivanovic. Stiam ca sta prost cu psihicu Ivanovici, e frumusica ea da nu are mental de sportiv asa.
0

Postat 11 June 2011 - 11:21 PM (#19) Useril este offline   maryusg 

• Parior Senior
  • Postari: 1541
  • Inregistrat: 17-November 09

@gerrard88 - Nu e foarte greu sa stii fiecare jucatori pe ce suprafete se descurca cel mai bine. Sunt destule site-uri unde poti gasi informatiile necesare, insa eu pentru tenis nu folosesc decat unu si bun. ( http://tennis.matchstat.com/ ) Pana sa gasesc acest site pariam doar dupa nume sau in functie de ce tineam minte. Oricum daca pariezi constant pe tenis o sa stii pe ce suprafete se descurca mai bine cam la toti jucatorii din top 100, iar site-ul te va ajuta sa vezi doar in ce forma este.Legat de pariul tau pe Ivanovic ce legatura avea psihicul in momentul cand ea conducea? In mod normal cand conduci atunci cei care au probleme de acest gen joaca cel mai bine, insa si cand nu le iese jocul e vai de racheta lor. Sau te-ai gandit ca nu e capabila sa gestioneze acest avantaj? Nici Hantuchova nu era o jucatoare in care sa ai incredere ca poate intoarce scorul.
0

Postat 11 June 2011 - 11:40 PM (#20) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Pai tocmai asta spun, m am gandit ca nu e capabila sa gestioneze rezultatul. De multe ori a condus si a pierdut in final. Hantuchova din ce am urmarit are un an foarte bun. Multumesc de site, nu stiam de el. Ma pricep mai bine sa joc tenis decat sa pariez pe el. :plott:
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba