Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Anglia & Scotia news 2011-2012 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Anglia & Scotia news 2011-2012 Evaluare topic: -----

Postat 13 June 2011 - 02:06 PM (#1) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Citeaza

Originally posted by pdpScott Parker, unul din cei mai rasfatati jucatori de presa britanica, este aproape de Tottenham. Fener din Turcia si-a manifestat interesul, insa nu cred ca Scott o sa plece din Anglia decat pentru un salariu extrem de mare. La Spurs poate lua lejer 3.5 milioane si ma indoiesc c-ar pleca in Turcia pentru mai putin de 5 pe an.

0

Postat 13 June 2011 - 02:07 PM (#2) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

9 iunie: Neil Harris [Millwall - Southend] - gratis. Un atacant deosebit de experimentat, nascut in 77. A jucat o gramada de meciuri in cariera sa la Millwall unde a fost un idol. Cred c-o sa fie foarte util noii echipe.10 iunie: Marlon King [Coventry - Birmingham] - gratis. Un atacant jamaican destul de harnic si util cam peste tot pe unde a jucat. A prins si ceva Premier League cu Watford. Un transfer bun una peste alta.10 iunie: Michael Chopra [Cardiff - Ipswich] - £1.5m. Cine se pricepe la Anglia si n-a auzit de Chopra? Fost junior la Newcastle a fost la vremea lui urmatorul Shearer. Nu e foarte inalt, dar e foarte rapid si agil. O sa fie cu siguranta titular la noua echipa.12 iunie: Nathan Tyson se duce liber de contract la Derby. E un jucator care se anunta foarte promitator, dar care nu s-a impus la \"Padurari\", in ultima vreme a marcat prea putine goluri. Ramane un atacant solid din punct de vedere fizic. S-ar putea sa-i mearga mai bine la \"Berbeci\".

0

Postat 17 June 2011 - 10:28 PM (#3) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

S-a tras la sorti programul din Premier League. Iata prima etapa incepand de pe 13 august:Blackburn v WolvesFulham v Aston VillaLiverpool v SunderlandManchester City v SwanseaNewcastle v ArsenalQPR v BoltonStoke v ChelseaTottenham v EvertonWest Bromwich Albion v Manchester UnitedWigan v Norwich________________________Favoritele la titlu sunt in ordine:-MU, Chelsea, City, Arsenal, Liverpool; Spurs e pe la 50-60. Everton la @486 e un fel de bilet la loto, o idee mai sigur.La retrogradare, ordinea inmormantarii conform cotelor:-Swansea, Norwich, QPR, Wigan, Wolves.Vad ca toti se grabesc s-o ingroape pe Swansea, insa n-as baga mana in foc ca o sa fie ultima. Asteptam transferurile definitive.MU, Spurs si City cred c-o sa dea cele mai mari lovituri in aceasta vara, macar din punct de vedere al numelor achizitionate.
0

Postat 18 June 2011 - 12:33 PM (#4) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Modric a declarat ca vrea sa plece la rivalii de la Chelsea insa patronul Levy a afirmat ca niciun jucator cheie nu pleca in vara asta de la Spurs. Eu l-as vinde pe Modric pe 40 de milioane si l-as lua pe Scott Parker cu vreo 7-8 de la West Ham.
0

Postat 18 June 2011 - 01:14 PM (#5) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Un articol interesant pentru fanii lui Arsenal, daca exista pe forum: http://www.sabotaget...ench-scout/Este vorba de posibila mutare a lui Gervinho pe Emirates. Proaspat campion in Franta cu Lille, Wenger se pare ca a pus ochii pe el. Ma gandesc la o suma de transfer intre 15 si 20 de milioane, suma clasica in cazul lui Arsenal sub Wenger. Jucatorul a fost util lui Lille in sistemul 4-3-3, ca winger pe partea dreapta. A aparut des la finalizare, marcand 15 goluri, fiind al doilea golgheter dupa Sow. Cu toate ca ivorianul prezinte niste calitati remarcabile, multi se intreaba pe buna dreptate daca Gervinho este elementul care o poate propulsa pe Arsenal pe primul loc in Premier League. Am si eu rezervele mele, insa e greu sa fie un transfer mai prost decat Marouane Chamakh, Theo Walcott sau Nicklas Bendtner.
0

Postat 19 June 2011 - 12:07 AM (#6) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Sylvain Marveaux ajunge la Newcastle. Am inteles ca jucatorul a picat examenul medical la Liverpool inainte sa ajunga in Nordul Angliei. Sezonul trecut a jucat pentru Rennes si n-a facut-o deloc rau.
0

Postat 19 June 2011 - 12:12 AM (#7) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Dupa 100 de ani in care au jucat in rosu, Liverpool schimba culorile. Mai multe aici: ----> http://jurnal.md/ro/...ourilor-206687/
0

Postat 21 June 2011 - 08:27 AM (#8) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Fragment video cu declaratii de la conferinta de presa a lui Alex McLeish:http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/929231/alex-mcleish:-i%27ll-win-over-the-aston-villa-fans?cc=5739Este cunoscuta imensa rivalitate dintre B\'ham si Villa, mai ales ca Birmingham este al doilea oras ca marime din Anglia. McLeish a antrenat-o pe rivala lui Aston Villa pana acum cateva luni. De cand a schimbat taberele a primit si mesaje de amenintare pentru el si familia sa. Mi-a placut cat de dezinvolt parea la conferinta de presa si cum invita la calm si la conciliere cu fanii rebeli.Aston Villa e mereu a doua in clasament in etapa 0, fiind alfabetic doar dupa Arsenal. Lasand gluma la o parte, Villa incepe campionatul la Fulham, apoi acasa cu B\'burn si Wolves, la Everton si apoi iar acasa cu Newcastle. Niciun meci nu e simplu in EPL insa cred ca pot scoate ceva puncte avand in vedere ca nu joaca cu nicio echipa de top 5 in primele etape.Senzatia mea ca McLeish poate ajuta in primul rand defensiv echipa, pt ca Aston Villa a incasat multe goluri sezonul trecut. Clasarea pe 9 nu a fost chiar cel mai rau lucru, insa sunt convins ca acum isi vor propune ceva mai mult. Villa nu este in niciun caz o echipa saraca, asa ca o sa vedem 2-3 miscari serioase pana pe 13 august.
0

Postat 22 June 2011 - 08:21 AM (#9) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Nu a fost niciun dubiu in ultimele zile ca Andre Villas-Boas o sa fie urmatorul manager al lui Chelsea. Proaspat instalat in functie, portughezul are la dispozitie 80 de milioane pentru transferuri. Dupa scandalul cu Torres pe care s-au spart 70 de milioane, probabil logica o sa mai fie sfidata si in acest sezon prin cumpararea altui atacant. Falcao pare favorit la ora asta pentru 26 de milioane.
0

Postat 22 June 2011 - 10:16 AM (#10) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Martin Jol este noul antrenor la Fulham. Pana in 2007 a antrenat-o 3 ani si jumatate pe Spurs, Jol se intoarce in Anglia tot in Londra. Mie nu mi-a lasat impresia ca e un mare antrenor, dar la Fulham e o oarecare liniste asa c-ar putea avea timp sa construiasca ceva durabil. Nici in anul care vine nu cred ca Fulham o sa fie prea departe de zona retrogradarii, insa de aproape fiecare data nou-promovatele au sansele cele mai mici sa supravietuiasca in Premiership.[Edited on 22-6-2011 by pdp]
0

Postat 27 June 2011 - 08:03 PM (#11) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Transferuri destul de importante in Premier si in Championship in ultimele zile:Abdoulaye Faye [Stoke - West Ham] FreeJamie O\'Hara [Tottenham - Wolves] £5mDorus De Vries [Swansea - Wolves] FreeSebastian Larsson [Birmingham - Sunderland] FreeNeil Kilkenny [Leeds - Bristol City] FreeKasper Schmeichel [Leeds - Leicester]
0

Postat 30 June 2011 - 09:40 AM (#12) Useril este offline   cezar 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 27-September 08

Ieri goalkeeperul spaniol De Gea a semnat un contract valabil in urmatoarele cinci sezoane cu campioana Angliei Manchester United, devenind astfel urmasul olandezului Edwin van der Sar.Suma de transfer - aproximativ 18 milioane de lire sterline.Cu o cota de 8,00 sa castige Liga Campionilor in viitoarea editie si 2,75 sa obtina un nou titlu in Premier League, gruparea de pe „Old Trafford”,pe langa aducerea fostului castigator al Ligii Europa in 2010, cu Atletico Madrid, a reusit sa obtina semnaturile lui Phil Jones si Ashley Young, veniti de la Blackburn, respectiv Aston Villa.
0

Postat 08 July 2011 - 09:33 AM (#13) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Revin cu o stire din EPL. Exact cum ma asteptam si am discutat anterior, marile cluburi se pregatesc sa dribleze legea fair play-ului financiar propusa de Platini.http://www.sport.ro/anglia/inca-o-bomba-in-europa-manchester-city-a-dat-o-lovitura-de-120-de-milioane-de-euro.htmlPana la urma nici nu e prea mult 12 milioane pe an, insa se aduna din toate partile. Urmeaza probabil exportul masiv de tricouri in Orient acolo unde brusc o sa apara o cerere incredibila de tricouri.
0

Postat 09 August 2011 - 09:54 AM (#14) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Alex Oxlade-Chamberlain a semnat cu Arsenal pentru £12m. Suma ar putea creste cu £3m pentru performante.Oxlade-Chamberlain este component al Angliei U21 si a marcat de 10 ori in 41 de meciuri pentru Southampton, cu care a promovat in Champ.
0

Postat 10 August 2011 - 09:48 AM (#15) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Sunt sanse mari ca prima etapa din EPL sa fie amanata din cauza revoltelor din Londra.Rafael van der Vaart, Younes Kaboul si Benoit Assou-Ekotto au declarat ca nu sunt siguri c-o sa se joace meciul de sambata cu Everton.Coventry, Derby, Hull, Ipswich si Portsmouth au fost eliminate din Cupa Carling inca din primul tur, de catre formatii mult mai slabe.WBA il transfera pe atacantul Shane Long de la Reading.
0

Postat 11 August 2011 - 01:35 PM (#16) Useril este offline   bmxro 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 643
  • Inregistrat: 28-December 04

Pe White Hart Lane nu se joaca prima etapaMeciul din acest weekend de pe White Hart Lane, Dintre Tottenham si Everton, nu va mai avea loc. Directorul executiv al Premier League, Richard Scudamore, a anuntat ca politia metropolitana nu va putea restaura ordinea dinaintea revoltei de pe strazile Tottenhamului pentru ca meciul sa se poata desfasura in conditii bune. Totodata Scudamore a anuntat ca celelalte noua partide au sanse mari de a se juca, totul va fi hotarat diseara.
0

Postat 24 October 2011 - 01:50 PM (#17) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1148
  • Inregistrat: 22-August 09

Javier Hernandez a semnat un nou contract cu Manchester United valabil pana in 2016.

Mexicanul de 23 de ani venit in Iulie 2010 de la Chivas Guadalajara a marcat de 23 de ori pentru United, iar Sir Alex ca ultimul jucator de care isi aminteste ca a lasat asa mare impact a fost Ole Gunnar Solskjaer. In timp ce Javier a declarat: „Sa joc la United a fost un vis devenit realitate, n-am crezut ca lucrurile vor merge asa de bine din primul an. Sa castig titul si sa joc finala Champions League a fost fantasicâ€.

0

Postat 08 November 2011 - 04:40 PM (#18) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

http://news.bbcimg.co.uk/media/images/56552000/jpg/_56552039_56552038.jpg

Chelsea va anunta zilele urmatoare numele sponsorului care le va construi un nou stadion anul viitor. Chelsea a jucat pe Stamford Brigde din anul 1905 si se pare ca acest stadion nu va mai casa lor multa vreme. Noul stadion se va pare ca va avea aproximativ 60-65 mii de locuri fata de 42 de mii cat are Stamford Brigde.

Echipele care beneficeaza de cele mai mari stadioane in Premier League sunt:

75,797 Manchester United
60,361 Arsenal
52,339 Newcastle
49,000 Sunderland
47,715 Manchester City
45,522 Liverpool
43,786 Aston Villa
42,449 Chelsea
40,157 Everton
36,230 Tottenham Hotspur

Aceasta postare a fost editata de Ashley_young07: 08 November 2011 - 04:59 PM

0

Postat 10 November 2011 - 11:05 AM (#19) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Newcastle United isi schimba numele la stadion, din St James Park numele arenei va deveni Sports Direct Arena, dupa numele companiei boss-ului cotofenelor, Mike Ashley.

http://news.bbcimg.co.uk/media/images/56620000/jpg/_56620707_sjp3_getty.jpg
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02051/St_James_Park-2_2051571d.jpg

Aceasta postare a fost editata de Ashley_young07: 10 November 2011 - 02:42 PM

0

Postat 24 November 2011 - 04:50 PM (#20) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

http://news.bbcimg.co.uk/media/images/48189000/jpg/_48189916_lampard_nogoal640.jpg

Din sezonul urmator de Premier League va fi introdus sistemul care va anunta arbitrul cand mingea a trecut linia portii. Barnes si Parden, ambii fani a lui Bolton au inventat sistemul dupa ce in 1997 dupa ce li s-a anulat un gol si astfel echipa lor a retrogradat. Sistemul foloseste 24 de camere HD si anunta intr-o fractiune arbitrul printr-o vibratie si o imagine vizuala pe cronomentru.

* In poza avem golul anulat a lui Lampard anul trecut la Cupa Mondiala.

Aceasta postare a fost editata de Ashley_young07: 24 November 2011 - 04:51 PM

0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba