Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Anglia & Scotia news 2011-2012 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Anglia & Scotia news 2011-2012 Evaluare topic: -----

Postat 24 November 2011 - 05:27 PM (#21) Useril este offline   cr2krl9 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 30-August 09
  • LocationNY

Am vazut si eu aceasta stire in trecut si ma mira faptul ca va fi introdusa inca din sezonul viitor. Unde am citit eu scria ca prin sezonul 2013/2014.
Imagine postata
0

Postat 24 November 2011 - 06:58 PM (#22) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1148
  • Inregistrat: 22-August 09

Vezi postareacr2krl9, la 24 November 2011 - 05:27 PM, a spus:

Am vazut si eu aceasta stire in trecut si ma mira faptul ca va fi introdusa inca din sezonul viitor. Unde am citit eu scria ca prin sezonul 2013/2014.

http://news.bbc.co.u...ll/15866363.stm
0

Postat 02 December 2011 - 03:07 PM (#23) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

http://news.bbcimg.co.uk/media/images/57076000/jpg/_57076833_martin_oneill_getty.jpg

Martin O'Neil va fi noul antrenor al celor de la Sunderland. Fostul antrenor a lui Celtic si Aston Villa il va inlocui pe banca pisicilor negre pe Steve Bruce, dar dupa partida din acest weekend cu Wolves, cand echipa va fi condusa de secundul Eric Black. Buna achizitie a celor de la Sunderland, in retur cu siguranta vom vedea o alta fata a formatie din nordul Angliei. :vhappy:
0

Postat 20 December 2011 - 12:48 AM (#24) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Na pe dracu...

http://www.pariori.r...asta-ocazie.htm

http://news.bbc.co.u...ll/16256698.stm
0

Postat 21 December 2011 - 12:48 PM (#25) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Suarez (Liverpool) primeste 8 etape suspendare.

http://news.bbc.co.u...ll/16186556.stm
0

Postat 03 January 2012 - 04:54 PM (#26) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Thierry Henry vine imprumut la fosta sa echipa din EPL, Arsenal. Vine de la New York Red Bulls din America.
Beckham vine la PSG dar nu prea. Discutii inutile despre un fotbalist care nu mai joaca fotbal de cand a plecat de la Real.
Man U se intereseaza de Alan Dzagoev de la CSKA. Rusul are 21 de ani si e un mijlocas foarte talentat. Poate doar Nani sa fie peste el la United la ora asta.
Se anunta o revolta in vestiarul lui Chelsea. AVB n-are nicio sansa in fata lui Lampard. Singura sansa a portughezului e sa-i pacaleasca pe aia de la Anzhi sa-l ia in iarna asta, altfel Frank o sa-l manance cu tot cu... :)
Steaua da de dracu daca Steve McClaren revine la Twente.
Federico Macheda merge imprumut la QPR pana la sfarsitul sezonului. Se anunta griji de retrogradare pentru londonezi. Wigan are sansa sa le puna gheata pe gat diseara, indirect printr-o victorie cu Sunderland.

Aceasta postare a fost editata de pdp: 03 January 2012 - 04:56 PM

0

Postat 18 January 2012 - 11:30 AM (#27) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Newcastle si-a tras atacant de atacant. Este coleg la Nationala Senegalului cu Demba Ba si a uimit Germania jucand la Freiburg. Suma de transfer nu a fost facuta publica. Din pacate pentru Newcastle, ambii atacanti o sa fie plecati la Cupa Africii timp de aproximativ o luna. http://pdpbet.com/20...newcastle-news/
0

Postat 01 February 2012 - 07:29 PM (#28) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Transferuri in Anglia in ultimele zile:

Sebastien Bassong [Tottenham - Wolves] Loan
Wayne Bridge [Man City - Sunderland] Loan
Kevin de Bruyne [Genk - Chelsea] £6.7m
Djibril Cisse [Lazio - QPR] £4m
Vedran Corluka [Tottenham - Bayer Leverkusen] Loan
Danny Higginbotham [Stoke City - Nottingham Forest] Loan
Nikica Jelavic [Rangers - Everton] Undisclosed
Sotirios Kyrgiakos [Wolfsburg - Sunderland] Loan
Nicky Maynard [Bristol City - West Ham] Undisclosed
Steven Pienaar [Tottenham - Everton] Loan | Asta chiar e absurd, pentru ca in vara a venit in sens invers de la Everton...
David Pizarro [Roma - Manchester City] Loan
Pavel Pogrebnyak [Stuttgart - Fulham] Undisclosed
Liam Ridgewell [Birmingham - West Brom] Undisclosed
Louis Saha [Everton - Tottenham] Free
Bobby Zamora [Fulham - QPR] Undisclosed
QPR s-a indreptat bine in atac si poate spera la evitarea retrogradarii cu un mercenar (Cisse) si un fotbalist serios (Zamora) adusi pe ultima suta. Ambii sunt atacanti de careu, dar stiu si cu mingea.
Fulham a scapat de Zamora si l-a luat pe Pogrebnyak. tot p-acolo, insa macar au scapat de Zamora care a vrut sa plece la un club mai mare. Ca o gluma mai mult, pentru ca el s-a dus la QPR.
City n-a scapat de Tevez insa banii nu reprezinta un motiv serios pentru niste arabi intelepti. A scapat insa de amantul lui Terry, a fost o poveste de dragoste aproape intre ei. Bridge nu mai avea loc de Kolarov si de ala cu C de la Arsenal.
Everton n-are cum sa nu iasa pe hartie mai bine dupa ce-a scapat de Saha si l-a luat pe golgheterul (sau golgeter cum ii spune maestrul Vochin, sper sa nu-l confund) lui Rangers (Scotia).
Tottenham a scapat de niste jucatori bunicei, dar care nu prea mai prindeau nici lotul largit. Venirea lui Saha este ieftina, foarte ieftina. Se auzea ca aduc carne proaspata din primitiva Argentina, insa au tinut de bani si s-ar putea ca si performanta sa-i ocoleasca mai spre luna Mai asa.

Edit: Vad ca si Pavlyuchenko a plecat la Lokomotiv in Rusia. Nici nepotul asta nu prea mai prindea echipa la Spurs. Astrele ii zambesc lui Defoe care are concurenta mai mica in atac. Totusi, Adebayor ramane prima alegere pentru Harry. El venise imprumut cu optiune de cumparare de la Man City insa din cate stiu n-au activat optiunea. Acum cu Saha la echipa nici Marica n-ar mai avea loc la Tottenham. :D

Aceasta postare a fost editata de pdp: 01 February 2012 - 07:36 PM

0

Postat 10 February 2012 - 05:07 PM (#29) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Nu m-am obisnuit cu noul design al BBC-ului inca.
Lui Thierry Henry i se termina imprumutul la Arsenal pe 16 februarie.
£5m e clauza de reziliere pentru antrenorul lui Spurs, Harry Redknapp.
Fabio Capello is still set to go to Euro 2012 - as a pundit for Italian TV. But he won't be allowed to cover England matches under the terms of his £1.5m pay-off from the FA.
Capello will receive a £1.5m pay-off from the FA and members of his backroom staff will receive around £1m for leaving with him.
Liverpool and former England defender Jamie Carragher says the FA should only target Harry Redknapp and Martin O'Neill.
Spanish giants Real Madrid are ready to make the first move for Arsenal captain Robin van Persie.
Nici imprumutul lui Robbie Keane n-o sa fie prelungit din cate se pare.
Chris Samba incepe sa aiba probleme cu unii dintre colegii de la B'burn.
0

Postat 14 February 2012 - 12:18 AM (#30) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Stoichita si Titi Dumitriu sunt favoriti sa preia echipa de prima liga din Anglia, Wolves. Mick McCarthy a fost demis dupa 1-5 cu rivala WBA. Ilie Dumitrescu este o solutie extrem de tentanta pentru Lupi, insa oportunitatile culturale din oras nu sunt suficiente pentru indragitul analist de fotbal de la DIIIGIIIII.
0

Postat 14 February 2012 - 05:46 PM (#31) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Am citit ca Eden Hazard s-a inteles cu Tottenham pentru un transfer la vara. Bomba bombelor e ca Mourinho ar putea sa ajunga la Spurs daca Harry pleaca la Nationala Angliei. Sunt doar speculatii deocamdata.
0

Postat 15 May 2012 - 06:54 PM (#32) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Astazi s-a votat cel mai bun prim 11 din istoria Premier League.

Echipa ideală votată de suporteri
: Schmeichel - G Neville, Adams, Vidic, A Cole - Ronaldo, Gerrard, Scholes, Giggs - Shearer, Henry

Cea mai bună echipă, în opinia experţilor: Schmeichel - G Neville, Adams, Ferdinand, A Cole - Ronaldo, Roy Keane, Scholes, Giggs - Shearer, Henry
0

Postat 19 May 2012 - 03:15 PM (#33) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Finalul de sezon a facut 2 victime. Liverpool si Aston Villa si-au demis antrenorii, Daglish si McLeish au fost pusi pe liber, dupa un parcurs foarte slab.

http://news.bbcimg.co.uk/media/images/60322000/jpg/_60322140_ole_gunnar_solskjaer_getty.jpg

Daca pe banca lui Aston Villa este vehiculat numele lui Ole Gunnar Solskjaer, Liverpool are de unde alege, se vorbea si de varianta Guardiola, care a cazut, Roberto Martinez (Wigan), Rodgers (Swansea), Alan Pardew (Newcastle), Andre Villas-Boas sau Jurgen Klopp (Dortmund) sunt cateva din numele vehiculate.

http://news.bbcimg.co.uk/media/images/60296000/jpg/_60296689_60296686.jpg
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba