Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Podcast PlusEV #12 - invitat maryusg - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Podcast PlusEV #12 - invitat maryusg

Postat 16 June 2011 - 08:49 AM (#1) Useril este offline   sebastian 

• Parior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 92
  • Inregistrat: 21-October 03

A aparut episodul 12 al podcastului PlusEV!

Sumar emisiune: despre ciclism, sporturi de iarna, snooker si nationala cu invitatul emisiunii - moderatorul sectiunii alte sporturi mariusg.

Asculta aici EPISODUL 12.

Link pentru download:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postataImagine postata Imagine postata
0

Postat 16 June 2011 - 01:27 PM (#2) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

“Tic si palma” se chema jocul cu \"portofelele\". La mine la bloc se putea juca si cu o bucata de cauciuc in loc de portofelul cu suprize. Se arunca la vreo 10 m catre o linie din asfalt sau data cu creta. Trebuia sa dai ca la curling catre portofelul adversarului, dar nu mai retin cum era cu \"palma\". Cred c-a fost primul joc de noroc pe care l-am jucat oricum. Mai era ala cu banul la perete, ala era mai pentru golani asa, nu pentru cei cuminti.Bravo Marius, misto podcast. Nu te cunoasteam, dar pari disciplinat si serios. Bafta in continuare!
0

Postat 16 June 2011 - 05:07 PM (#3) Useril este offline   maryusg 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1541
  • Inregistrat: 17-November 09

@pdp - Multumesc! Pe e-pariuri nu sunt de foarte mult timp, desi stiam de site cam de prin 2007. Pe atunci mi se parea foarte aglomerat, iar regulamentul concursurilor nu imi placea, desi si acum e acelasi. Eu de aproape 3 ani postez cam tot ceea ce joc pe aceste sporturi pe diverse forumuri care au legatura cu pariuri. Eu am mai vazut userul tau doar pe site-ul lui Infinity, insa nici acel site nu l-am descoperit decat prin 2008.Cat despre podcast a fost o discutie mai generala despre sporturi pe care nu pariaza foarte multa lume. Poate cu o alta ocazie o sa dezvolt fiecare sport (din cele 3 pe care le urmaresc eu foarte atent: ciclism, snooker si biatlon). In acest moment snookerul si biatlonul au pauza, asa ca ar fi fost greu sa discutam despre tipuri de pariuri sau exact cum joc eu pentru ca fara sa vezi exact cum arata oferta la astfel de meciuri e mai greu sa intelegi daca nu esti cunoscator al acestor sporturi. Poate despre ciclism as fi putut intra putin mai in detaliu, insa si aici nu aveam o oferta in acel moment pe care sa ma uit si sa o analizez ca si cand as paria eu. Pentru cei care vor sa urmareasca in acest moment o etapa care in mod normal ar trebui sa fie una spectaculoasa le ofer urmatorul link:http://sport.rtl.lu/livestream/stream/Este o etapa cu final pe o catarare de categorie speciala, ce are o lungime de 14,4km si o panta medie de 8,6%. In acest moment mai sunt mai putin de 10km, iar echipa Leopard Trek este cea care duce trena in pluton. Probabil Frank Schleck va incerca sa castige etapa si sa reduca din diferenta cel separa de Cunego la general. Eu nu am jucat nici un pariu la victorie pentru azi, ci doar doua dueluri care sunt postate la sectiunea de ciclism a forumului.
0

Postat 17 June 2011 - 02:58 AM (#4) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2798
  • Inregistrat: 24-October 07

Gata, am ascultat si eu emisiunea pana la final, dupa ce noaptea trecuta am inceput sa o ascult, dar discutiile despre ciclism si snooker m-au adormit. Partea interesanta, despre antrenorul echipei nationale am ratat-o ieri. Ca idee, maryusg, dupa voce te potrivesti cu sporturile astea, unde pentru a le urmari e nevoie de calitati deosebite, rabdare, calm s.a. Eu de exemplu sunt adeptul celor mai zbuciumate, mai cu nerv (mi-e e clar, cel bolnav cu nervii sunt eu - fara ironie). Tot nu am inteles din emisiune \"de ce ai ales sporturile astea - ciclism, biatlon, triatlon?\" Referitor la nationala, as fi si eu curios sa stiu asa vreo trei - patru nume de posibili selectioneri straini, copti, dar nu ofiliti, care ar prelua nationala pentru, sa zicem, un milion. Poate emisiunea viitoare...
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
0

Postat 17 June 2011 - 07:00 AM (#5) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Eu din ce-am inteles din podcastul asta, baietii sugerau ca milionul sa fie extra la salariu fata de cat primeste acum Piturca. Bun sau rau, nu prea mai conteaza, atata vreme cat ultimele calificari ale \"Nationalei\" au depins de Victor Piturca,Unul ca Hiddink n-o sa vina in Romania fara 5 milioane si atunci Mircea Sandu de unde si-ar mai trage partea lui? Poate daca aveam performantele din 1994 acum am fi putut sa dam ca federatie si genul asta de salarii.Treaba cu cheta publica mi se pare cel putin nerealista. Eu n-am auzit de astfel de cazuri nici in lumea a 4-a. Cred ca nu va dati seama de ce implicatii ar fi la nivel de imagine a tarii. D-abia s-a chinuit bezmetica asta de Udrea sa va puna celebra frunza ca logo si voi vreti s-o faceti de ras cu o cheta de genul asta?Pe de alta parte, daca pentru unul ca Razvan Lucescu s-au prapadit 500k pe an (deci 1 milion per total + prime?), atunci cine mai poate sa stabiliasca care e limita decentei?Daca esti prea atent cu banii si vrei mortis sa iei ceva bun la pret de Hipermarket, atunci n-are sens sa te mai gandesti la calificare. Cireasa pe coliva e ca apare unul ca Mircea Lucescu si afirma ca ai 80% sanse de calificare dupa ce propriul fiu dezintegreaza 2 ani de fotbal din istoria Romaniei. Asta e culmea tupeului sau a ironiei.Revenind la bani, la 1,5 milioane cred ca ai putea aduce unul mai tinerel dar cu potential. Nu cred ca ai sanse sa aduci nici macar un Antici. Plus ca e diferenta mare intre \"Nationala\" si echipele de club, asa ca unul ca Petrescu nu e o solutie buna deocamdata in ciuda anumitor insistente. Zicea bine George, sa-i lasam sa se coaca putin, ca sa ne dam seama daca Dorinel a avut bulan sau chiar stie meserie. Eu unul n-as putea sa-i pun nicio eticheta inca dupa dezastrele de la Arges sau Vaslui ale lui. Dupa un singur succes ii pun stea in frunte sau el a jucat de fapt martingale cu noi si la primul succes strange potul?La ora asta unul ca Piturca e cam ceea ce trebuie avand in vedere ca a calificat in situatii similare \"Nationala\". Iar dupa ce o sa ne califice cu cele 80% sanse cum spun unii trepanati o sa-l dam iar afara, ca asa e frumosul caracter romanesc. Istoria se repeta mult prea des ca sa nu-ti dai seama, chiar daca esti o musculita d-aia betiva care traieste 24 de ore. Fotbalul romanesc e pe moarte iar voi va ganditi sa-i faceti manichiura. Grupele de juniori, terenuri de antrenament, stadioane si baze sportive decente, astea sunt ABC-ul, nu antrenorul \"Nationalei\". Parerea mea...:o[Edited on 17-6-2011 by pdp]
0

Postat 17 June 2011 - 10:13 AM (#6) Useril este offline   maryusg 

• Parior Senior
  • Postari: 1541
  • Inregistrat: 17-November 09

@shark - asa este, sunt o persoana calma, linistita si am destul de multa rabdare. Eu urmaresc aproape orice sport, insa ciclismul, snookerul si biatlonul sunt in topul preferintelor. In acest moment am ajuns sa prefer sa ma uit la unul din aceste sporturi decat la un meci de fotbal sau tenis, dar numai daca nu am bani jucatori pe meciurile de tenis sau fotbal ca atunci se schimba situatia. Iar de ce am ales sa pariez pe aceste sporturi? Asa cum am spus si in emisiune urmaresc de foarte multi ani aceste sporturi, mai exact in jurul anilor 2001-2003, pe cand o faceam doar de placere sau plictiseala. Pentru ca Turul Frantei asa am inceput sa-l urmaresc. Fiind vara, vacanta, in unele zile ma plictiseam si asa am descoperit ciclismul. Apoi descoperind pariuri-online am observat ca sunt destule case de pariuri care au oferta la aceste sporturi, in timp ce la cele offline nu prea exista nici acum. Prin 2006-2008 pariam foarte rar, chiar si la concursuri pe aceste sporturi. Insa apoi am zis ca daca tot urmaream aceste sporturi de placere, ar fi bine sa incerc sa joc si la pariuri. Tin minte de exemplu ca la ciclism la inceput mi-a luat ceva timp pana sa inteleg ca unii ciclisti nu sunt interesati de toate tururile sau ca exista cursele clasice (sau de o zi), care sunt ceva mai diferite. Plus sa imi dau seama fiecare ciclist in ce gen de curse e bun.
0

Postat 18 June 2011 - 12:54 PM (#7) Useril este offline   Julien25 

• Parior Senior
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 08-April 08

Ma bucur mult ca l-am auzit pe prietenul meu mariusg prezent in acest podcast.PS: Unde e intrebarea din concurs?
0

Postat 18 June 2011 - 11:33 PM (#8) Useril este offline   Ygrek2k 

• Parior
  • Postari: 20
  • Inregistrat: 20-February 11

Intrebarea (le) pentru concurs:Este fumatul PlusEV?Cati ani are invitatul episodului 12?:):bere::bere:
0

Postat 18 June 2011 - 11:34 PM (#9) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip

1. Este2. 23
0

Postat 18 June 2011 - 11:35 PM (#10) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

1. Nu este plusEV fumatul.
0

Postat 19 June 2011 - 12:29 AM (#11) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1179
  • Inregistrat: 12-August 08

Inchipuieste-ti cum ar fi sa le interzica la soldatii din Afghanistan si Irak sa fumeze....Si apropo, din punctul meu de vedere statul ar trebui sa-mi plateasca despagubiri pentru ca daca fumatul este asa nociv si el a permis comercializarea de tigari si a incasat sume uriase de bani din abcize, inseamna ca a profitat de pe urma mea.Stiti cat costa un pachet de tigari in realitate, fara taxe? Eu consider ca prin acele taxe mi-am platit cu varf si indesat eventualele cheltuieli sporite pentru asigurari de sanatate.[Edited on 18-6-2011 by crimson]
0

Postat 19 June 2011 - 04:23 PM (#12) Useril este offline   Mentosan 

• Parior
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 23-March 11

Imi imaginez ca ar fi foarte bine pentru toata lumea. Daca insa te referi la marijuana atunci ai dreptate.Stiinta progreseaza, legile se modifica. Am inceput prin a interzice reclama la tigari si ajungem la interzicerea fumatului in majoritatea locurilor. Accizele sunt o metoda buna de a taxa viciile. Din pacate nicotina este un drog cu grad mare de dependenta.
0

Postat 19 June 2011 - 07:41 PM (#13) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1179
  • Inregistrat: 12-August 08

Eu ma refeream in principal la tutun, ca cealalta nu prea am bani de ea si nici plantatie :-)))))).Oricum in general nu prea sunt de acord cu studiile legate de nicotina (tigari in genere), nu am nici o incredere in ce prezinta aceste studii. Cine stabileste ce inseamna \"un drog\" si ce ar fi bine pentru mine?? Legat de statele unite este bine ca cei care sunt bogati sunt \"putred\" de bogati si aia saraci sint \"lipiti\" ?? Asta ti se pare echitabil? Ce parere ai de sistemul de sanatate de acolo? Si sunt multe alte exemple care ma fac sa nu am incredere in aceste studii si ce anume \"e bine pentru mine\" in viziunea celor din avangarda anti-fumat etc etc....Nici argumentul cu cheltuielile ridicate cu asigurarea de sanatate nu tine pentru ca eu platesc deja niste taxe complet ridicole pentru ca sa cumpar un pachet de tigari. Banii rezultati din taxele alea unde se duc?PS: exemplul cu irak si afghanistan l-am dat ca sa evidentiez cat de stupide sint legile astea anti-fumat. Adica nu e ok sa fumezi ca ti-ar da dependenta, dar e ok sa impusti cateva sute de mii pe acolo in numele unor abureli.
0

Postat 19 June 2011 - 09:19 PM (#14) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip

Am inteles ca se doreste sa ii impuste doar pe fumatori :mrg: Fumatul ucide! :( Si aia tot nu vor sa se lase...
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba