http://img1.UploadScreenshot.com/images/main/6/17212332478.pngAngelholm (20:00) IFK Varnamo 1.57 4.00 5.50 Falkenbergs (20:00) Degerfors 2.00 3.50 3.60 Brage (20:00) Ljungskile 2.87 3.30 2.40 Jonkopings Sodra (20:00) Hammarby 2.70 3.40 2.50 Vasteras (20:00) Assyriska 4.00 3.75 1.83
|
|
Pagina 1 din 1
Suedia / Superettan - etapa 13
Postat 22 June 2011 - 06:48 PM (#2)
Pescadoare, am crezut ca ne spamezi forumul. :) Noroc c-am citit mai bine ca e vorba de liga 2 de la ei. Tin sa te felicit pentru aplecarea ta catre scandinavi, desi sincer sa fiu nu inteleg nimic din fotbalul lor.
Postat 22 June 2011 - 06:50 PM (#3)
Campionate dificil de abordat prin fotbalul cu \"urmari\" destul de imprevizibile pe tabela de marcaj dar asta avem la dispozitie si incercam sa \"supravietuim. Astazi probabil niste tente de avantaj pentru Hammarby si Ljunskile.
Postat 22 June 2011 - 06:54 PM (#4)
Citeaza
Originally posted by pdpPescadoare, am crezut ca ne spamezi forumul. :) Noroc c-am citit mai bine ca e vorba de liga 2 de la ei. Tin sa te felicit pentru aplecarea ta catre scandinavi, desi sincer sa fiu nu inteleg nimic din fotbalul lor.
Postat 23 June 2011 - 08:01 AM (#5)
O sa scriu mai detaliat si mai citet in caz ca ti-a slabit vederea. Oricine poate da pariuri la kilogram cum dai tu, insa putini fac profit in mod onest. Lasa vrajeala, ca nu-ti merge cu mine.N-ai inteles faza cu avionul, dar apreciez umorul tau involuntar. Nu te-au sunat aia de la Divertis sa te ia in echipa?Fa macar o analiza serioasa la un meci de Suedia 2 si plec de pe e-pariuri. Nu vezi meciurile, nu cunosti jucatorii sau antrenorii, habar n-ai nici de absente sau supendari. Nu mai vorbesc ca sunt sanse minime sa cunosti limba, iar forumurile nordice sunt extrem de rare iar tu n-ai acces la ele. Recunoaste ca pariezi doar dupa statistica. D-aia zic ca esti PESTE![Edited on 23-6-2011 by pdp]
Postat 23 June 2011 - 09:03 AM (#6)
Da recunosc, sunt un fir de praf dar din nenorocire am un contract cu Marius si contra a 100 de euro pe sapatamana trebuie sa distrez lumea la \"alte pariuri\" si o fac si eu cum pot... :) De aceea te rog sa mai intri tu din cand in cand ca sa mentii sectiune la un nivel profesional, in rest de clasamente, etape, programul de zbor al TASS, cacatisuri d-astea ma ocup eu.Cu adanc respect ma retrag in anonimatul in care m-am zbatut pana acum cand ai venit tu si m-ai scos in fata, chiar daca pe post de mumie dar oricum ar fi si-n pielea goala, nu conteaza, trebuie sa fii pe prima pagina, ca da bine.
Postat 23 June 2011 - 09:14 AM (#7)
Esti bezmetic.Am zis ca foarte bine ca deschizi topicuri dar spune-le oamenilor ca n-ai nicio treaba cu campionatul asta si ca ai doar statistici la indemana. Cand o sa ma vezi pe mine ca dau pe un forum un meci dintr-un campionat de unde nu pot lua informatii bune, poti sa ma arati cu degetul.Confunzi senzationalul cu trezirea la realitate. Daca tu nu intelegi ce problema majora e cu pariurile astea pentru unii si ce incerc eu sa fac, n-am ce sa-ti cer.Poti sa ai linistit ultimul cuvant, m-am lamurit ce fel de om esti. Nu mai intervin peste tine, dar lumea o sa-si aduca aminte de ce te-am facut peste.Esti varza frate, am zis eu ca-ti da Marius ceva? Bati campii rau de tot. Niciun moderator nu ia nimic, poti sa stai linistit.P.S.: Iti bolduiesc ca sa te ajut sa nu-ti mai pui ochelarii \"de aproape\".[Edited on 23-6-2011 by pdp]
Postat 23 June 2011 - 09:51 AM (#8)
Trebuie sa subliniez, ca ce am spus eu acolo n-are nici o legatura cu tine, asa sunt eu mai zgubilitic si incerc sa mai glumesc din cand in cand. Deci ca sa ma faci bezmetic absolut gratuit este un pic cam mult. Creadeam ca ai inteles am incheiat circul, ca doar de atat au platit baietii si n-are rost sa-i distram mai mult.De acum incolo ceea ce spun n-are nici o legatura cu tine, asta ca sa nu se mai creeze confuzii. E clar nu ne \"potrivim\" deci n-are rost sa ne mai \"chinuim\" unul pe altul mai ales ca cine stie ce ti se mai pare si ma iei si la injuraturi.
Postat 23 June 2011 - 09:57 AM (#9)
Ok, eu nu mai continui. Poate am exagerat cu anumite apelative, insa chestiunile de pe fond raman valabile. Na, fiecare pariaza cum doreste pana la urma.
- ← Suedia / Allsvenskan - etapa 13
- Alte campionate si competitii
- Finlanda / Veikkausliiga - etapa 12 →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor