CUM FRATZII BWIN MI-AU RELIMITAT CONTUL DE LA 80$ ;LA 25 $ SI INCA CEVA DE LA RETRAGERI MI-AU SCOS CARDUL:))) AM TRECUT LA BETOTO!AZI AM TRIMIS UPLOAD LA C.I. SI LA CARD FATZA(BANUIESC CA NU TREBUIE SI VERSO.A MAI RETRAS CINEVA DE LA EI???CARDU NU IMI APARE INCA....(APARE DUPA CE VERIFICA EI DOCUMENTELE???AM OPTIUNE ACOLO WESTERN UNION SA INCERC CU AIA
|
|
Pagina 1 din 1
RETRAGERE BETOTO
Postat 24 June 2011 - 02:23 PM (#3)
Nu ai mai mentionat daca ai primit pana la urma banii de la bwin.Betoto functioneaza pe aceleasi principii ca si bwin, fiind site-uri \"surori\".Te stiu jucator de sume mari, pe pariuri single. Iti sugerez pinnacle sau 10bet unde elimini riscul de a fi limitat la un moment dat. Valabil atat pentru tine cat si pentru toti membrii forumului care imi trimit mesaje private cu probleme la diverse agentii :Cand va faceti un cont nou la o agentie, faceti click pe unul din bannerele afisate pe e-pariuri. Am alta autoritate de a interveni daca esti client venit prin afilierea siteului si, de-a lungul timpului, s-au putut rezolva probleme care pareau fara iesire. Altfel, sunt intrebat in ce calitate ma interesez, imi dau raspunsuri formale sau imi invoca clauza de confidentialitate.
Postat 25 June 2011 - 12:39 PM (#4)
am primit joi exact la 3 saptamani dupa retragere!mersi mult ca in final s-a rezolvat!o sa incerc 10bet sau pinbet ms de sfat!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor