Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Problema nu era la sportingbet - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Problema nu era la sportingbet

Postat 24 June 2011 - 05:15 PM (#1) Useril este offline   vali911 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 24-June 11

Am retras acum 7 zile de la sportingbet pe un card visa electron de la UniCredit Tiriac Bank acelasi card cu care am depus dar nu mi-am primit bani nici pana acum. Am vorbit si la live chat si mi-au zis ca a 4 zi ii primesc lucratoare ii primesc, dar asta este a 5 a zi lucratoare si tot nu i-am primit. Azi am orbit din nou cu ei si mi-au zis ca o sa imi dea un nr. ARN cu care trebuie sa merg la banca sa urmareasca banca tranzactia. A mai patit cineva asa ceva? v-ati primit bani dupa? Mentionez ca este prima retragere pe care o fac. Am revenit cu editarea acestui mesaj pentru a spune ca problema nu e la sportingbet ci la banca unicredit tiriac. Feritiva de aceasta banca.[Edited on 27-6-2011 by vali911]
0

Postat 24 June 2011 - 05:30 PM (#2) Useril este offline   Catalinn 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 115
  • Inregistrat: 03-July 08
  • LocationBucuresti

Eu unul am retras de multe ori de la Sportingbet si n-am avut niciodata probleme, au fost foarte corecti si rapizi.
0

Postat 24 June 2011 - 08:59 PM (#3) Useril este offline   Snowy 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 638
  • Inregistrat: 04-May 08

Citeaza

Originally posted by vali911 va-ti primit bani dupa?
Sa nu ne mai ridem atit de perlele de pe la examenele anuale, devreme ce le avem pe ale noastre acilea, in fiecare zi, precum si cotidian...Asta e base istoricu\'...
0

Postat 24 June 2011 - 10:01 PM (#4) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Citeaza

Originally posted by vali911Am retras acum 7 zile de la sportingbet pe un card visa electron de la UniCredit Tiriac Bank acelasi card cu care am depus dar nu mi-am primit bani nici pana acum. Am vorbit si la live chat si mi-au zis ca a 4 zi ii primesc lucratoare ii primesc, dar asta este a 5 a zi lucratoare si tot nu i-am primit. Azi am orbit din nou cu ei si mi-au zis ca o sa imi dea un nr. ARN cu care trebuie sa merg la banca sa urmareasca banca tranzactia. A mai patit cineva asa ceva? va-ti primit bani dupa? Mentionez ca este prima retragere pe care o fac.
Te asigur ca Sportingbet sunt cat se poate de seriosi la retrageri. Eu n am avut niciodata probleme. Daca e prima retragere, posibil sa dureze mai mult, pana fac verificari. N-ai nicio grija, iti primesti banii.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba