Am retras acum 7 zile de la sportingbet pe un card visa electron de la UniCredit Tiriac Bank acelasi card cu care am depus dar nu mi-am primit bani nici pana acum. Am vorbit si la live chat si mi-au zis ca a 4 zi ii primesc lucratoare ii primesc, dar asta este a 5 a zi lucratoare si tot nu i-am primit. Azi am orbit din nou cu ei si mi-au zis ca o sa imi dea un nr. ARN cu care trebuie sa merg la banca sa urmareasca banca tranzactia. A mai patit cineva asa ceva? v-ati primit bani dupa? Mentionez ca este prima retragere pe care o fac. Am revenit cu editarea acestui mesaj pentru a spune ca problema nu e la sportingbet ci la banca unicredit tiriac. Feritiva de aceasta banca.[Edited on 27-6-2011 by vali911]
|
|
Pagina 1 din 1
Problema nu era la sportingbet
Postat 24 June 2011 - 08:59 PM (#3)
Citeaza
Originally posted by vali911 va-ti primit bani dupa?
Postat 24 June 2011 - 10:01 PM (#4)
Citeaza
Originally posted by vali911Am retras acum 7 zile de la sportingbet pe un card visa electron de la UniCredit Tiriac Bank acelasi card cu care am depus dar nu mi-am primit bani nici pana acum. Am vorbit si la live chat si mi-au zis ca a 4 zi ii primesc lucratoare ii primesc, dar asta este a 5 a zi lucratoare si tot nu i-am primit. Azi am orbit din nou cu ei si mi-au zis ca o sa imi dea un nr. ARN cu care trebuie sa merg la banca sa urmareasca banca tranzactia. A mai patit cineva asa ceva? va-ti primit bani dupa? Mentionez ca este prima retragere pe care o fac.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor