Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Rusia, Premier League - etapa 16 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Rusia, Premier League - etapa 16 Evaluare topic: -----

Postat 26 June 2011 - 12:34 PM (#1) Useril este offline   GoldenBoy 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 26-June 11

Data: 26.06.2011
Rubin Kazan - Kuban Krasnodar Predictie: Total goluri @sub 2,5
Cota: 1.85 Miza:8.00 Agentie: Bet365

In etapa 16 din prima liga din Rusia se intalnesc Rubin Kazan ocupanta locului 3 si Kuban Krasnodar ocupanta locului 7. Gazdele vin dupa niste evolutii foarte bune in ultimele 5 partide cu patru victorii si un singur rezultat de egalitate. De cealalta parte oaspetii in ultimele 5 partide au reusit o singura victorie, un rezultat de egalitate si 3 infrangeri. Gazdele sunt favoriti in acest meci, in confruntarile directe dintre cele doua echipe Rubin e echipa mai buna reusind 4 victorii din 5. In tur Rubin a castigat in deplasare cu scorul de 2-0 si toti se asteapta astazi la cel putin acelasi rezultat in favoarea gazdelor. Uitandu-ma pe statistici vad ca numarul mediu de goluri inscrise de Rubin acasa e de 1.75, iar media de goluri inscrise de oaspeti e de 0,5. Deci ma astept la un numar total de goluri inscrise sub 2,5.
0

Postat 26 June 2011 - 01:14 PM (#2) Useril este offline   GoldenBoy 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 26-June 11

Etapa 16 din prima liga rusa cu detinatoarea pozitiei secunde Zenit St. Petersburg primind vita echipei de la mijlocul clasamentului Terek Grozny intr-un meci foarte important. Zenit are un total de 29 de puncte pana acum, cu doua mai putin decat liderul CSKA care au si cu un meci mai putin disputat si doua mai mult decat ocupanta locului 3 Rubin Kazan. Rezultate decente pentru gazde pe teren propriu dupa un inceput mai slab reusind 5 victorii si 2 egaluri, inscriind 16 goluri si primind 6. Terek Grozny se afla pe pozitia a 11-a cu un total de 18 puncte in 16 meciuri jucate. O situatie foarte proasta pentru ei in deplasare cu o singura victorie si nu mai putin de 5 infrangeri in 8 partide in acest sezon si 5 goluri inscrise iar primite 12.Pronostic: 1Agentia: Bet365 Cota 1.20Miza 10.00
0

Postat 26 June 2011 - 01:40 PM (#3) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5428
  • Inregistrat: 25-May 08

Pot sa-mi exprim si eu ponturile (neargumentate insa, pentru ca nu am timp - incepe F1 :) ) ?Amkar Perm - CSKA Moscow Amkar Perm +1 2.06 LadbrokesRubin Kazan - Kuban Krasnodar Kuban Krasnodar +1.25 2.02 Stan JamesZenit St. Petersburg - Terek Grozny Over 2.75 1.94 12BetFK Krasnodar - Anzhi Makhachkala Draw 3.15 188BetAm mai avut si pe Tomsk, dar aici se pare ca pierd rau :mrg:
0

Postat 26 June 2011 - 02:18 PM (#4) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Nu vreau sa influentez lumea, insa Tomsk mi se pare destul de suspecta. Mai mereu face pauze/final ciudate sau supara cotele de la 1x2.Sper sa am timp sa cercetez mai bine si Rusia, mi se pare un campionat plin de blaturi care pot sa fie fructificate in bani. Deocamdata mize mici pe astfel de meciuri.Anzhi e puternic impinsa de la spate si cred c-o sa termine pe 5 macar la final. Se baga bani si se aduc jucatori peste media Rusiei.[Edited on 26-6-2011 by pdp]
0

Postat 26 June 2011 - 02:45 PM (#5) Useril este offline   Razvi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1632
  • Inregistrat: 29-November 04
  • LocationTimisoara

Nu ma pricep mai deloc la campionatul Rusiei dar as merge pe cei de la Anzhi Makhachkala. Atata timp cat au aruncat o gramada de bani pe Roberto Carlos, Diego Tardelli, Boussoufa sau Dzsudzsák presupun ca vor si rezultate si asta cat de curand. Prin orice mod...
... football is a globalized multinational business, with tentacles and intrests that stretched far beyond the border of the nation state, and there is no turning back.
0

Postat 26 June 2011 - 02:57 PM (#6) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Carlos a fost primul venit la echipa. E deja un stalp in primul 11. Cel mi se pare interesant e ca a jucat si la inchidere, nu doar pe stanga cum il stiam de la Real. In continuare insa e seful loviturilor libere.Diego Tardelli, Boussoufa si Dzsudzsák sunt jucatori care s-ar impune titulari chiar si la CSKA (la ora asta cea mai buna echipa din Rusia).[Edited on 26-6-2011 by pdp]
0

Postat 26 June 2011 - 03:17 PM (#7) Useril este offline   Genghiz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 476
  • Inregistrat: 14-April 08

Din ce stiu eu Tardelli si Boussoufa sunt accidentati. Lakhiyalov care conform site-ului soccerway a inceput ca titular in toate cele 15 meciuri din acest sezon lipseste si el. [Edited on 26-6-2011 by Genghiz]
0

Postat 26 June 2011 - 11:08 PM (#8) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Noroc ca m-a scos egalul dintre FK Krasnodar si Anzhi Makhachkala, ca altfel era rau pe minus. Oricum, la rusi poti inchide ochii si trage biletele dintr-o caciula, pici mai bine.
0

Postat 14 August 2011 - 11:12 AM (#9) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

OK, nu e etapa 16, dar e campionatul Rusiei. De ce la meciul Krasnodar - Krylya Sovetov Samara cotele sint atat de mari pe Krasnodar ?!? Practic sint egale. Mentionez ca Krasnodar joaca acasa, e pe locul 9, in lupta directa pentru barajul de cupe, iar Kryliya e pe ultimul loc, vai de capul lor, cu 13 puncte din 19 meciuri. In deplasare au doar 3 puncte din 9 meciuri, nici o victorie si golaveraj 3-13. Se prefigureaza un blat la orizont ? Stiti ceva in acest sens ?
0

Postat 14 August 2011 - 02:58 PM (#10) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1179
  • Inregistrat: 12-August 08

Ar mai fi si alt meci, V. Novgorod - Lokomotiv Moscow care incepe chiar acuma. Ar fi de luat vizny novgorog +0.5
0

Postat 16 August 2011 - 12:43 AM (#11) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Ala l-am luat si eu, dar la magaria de la Krasnodar nu m-am bagat. Ce ma mai mir. In orasul ala, jucatorii sint amenintati cu pistolul sa-si rezilieze contractele.
0

Postat 20 August 2011 - 09:06 PM (#12) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Iar se prefigureaza un blat ordinar, Made in the USSR, cu Super-Dan in rol de antrenor cu actorii ?

http://www.oddsporta...ovgorod-450872/
0

Postat 21 August 2011 - 07:35 PM (#13) Useril este offline   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1431
  • Inregistrat: 19-September 07

Vezi postareaphaenius, la 20 August 2011 - 09:06 PM, a spus:

Iar se prefigureaza un blat ordinar, Made in the USSR, cu Super-Dan in rol de antrenor cu actorii ?

http://www.oddsporta...ovgorod-450872/

blat-neblat dar au uitat sa la spuna si baietilor 'nostri' Traore(2buc)+Bucur si e 3-0... upsss...4-0 min 71 :hello!:
si la Expekt a ramas in oferta cu 2,55 pe Kuban. Oricum cineva l-a prins de o unghie pe ...
I'm not as think as you drunk I am

Imagine postata
0

Postat 21 August 2011 - 10:40 PM (#14) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Asta a fost o capcana. Dar ma intreb a cui, pentru ca mai toate casele au scos meciul din oferta.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba