A aparut episodul 13 al podcastului PlusEV!
Descriere: despre poker, pariuri, gambling, bacsisuri si altele.
Asculta aici EPISODUL 13.
Link pentru download:
|
|
Podcast PlusEV #13 - invitat un tanar jucator de poker
Postat 02 July 2011 - 01:39 AM (#2)
Blocnotes era de la ai mei, de la Steaua. Claudiu Raducanu!Am cunoscut multi jucatori de poker insa nu cred ca erau prea multi dintre ei pariori, ma refer la pariuri sportive, nu la ruleta sau alte activitati de gambling degenerat.In general am observat ca unii pariori mai joaca poker de fun si invers. Zic ca e destul de greu sa faci ambele bine. Eu am jucat si poker insa am cam renuntat. Eram jucator de turnee si n-am timp sa mai stau legat la calculator atata timp in mod continuu. Aveti dreptate insa, pokerul este mult mai la indemana ca sa faci bani, insa cred ca poate sa difere de la om la om. Daca ai timp de poker, joaca-l. Mie, de exemplu, nu-mi place jocul de cash online prea mult, live a altceva. Daca ai incepe de la 0, e mult mai usor sa te apuci de poker decat de pariuri, insa in realitate sunt mai multe variabile de luat in seama.Un profit constant e foarte bun la pariuri. Nu vad de ce te-ai limita sa castigi putin cand ai putea sa castigi mai mult jucand pe un sistem bine pus la punct. Daca faci bani doar dintr-un leak al unei case si nu poti face fizic mai mult, atunci e de inteles. Insa daca faci printr-o metoda brevetata, atunci sky is the limit, dupa parerea mea.Felicitari invitatului, Andrei, chiar mi-a placut cum a vorbit la podcast. Daca la poker upgradeul inseamna sa cresti in mize, la pariuri evolutia implica si aspecte gri. De la anumita miza incepi sa-ti pui problema ca faci mai mult decat sportivul implicat in meciul pe care pariezi si poate iti vin si alte idei mai nebunatice, ca sa le spun asa.E adevarat ca meciurile pe care pariezi sunt ceva mai greu de tradus in cifre, insa ai destule ocazii in care poti paria la sigur. Si ma cam opresc aici cu picanteriile astea. Dar da, daca pariezi ca un om normal, n-ai nicio sansa. D-aia casele de pariuri prospera si pariorii pierd. La pariuri sunt mult mai multi trisori decat la poker. La poker poti face un joc in grup sau sa vezi cartile adversarului, insa la pariuri poti paria pe meciuri cu 99% (ca sa nu zic blaturi de 100%) rata de succes daca esti implicat in anumite cercuri. Evident, sunt multe de discutat pe tema asta.[Edited on 2-7-2011 by pdp]
Postat 02 July 2011 - 05:28 PM (#4)
Ati vorbit in acest episod despre un alt podcast . Se poate un link macar pe U2U. Ms!
Postat 02 July 2011 - 05:50 PM (#5)
http://pesteprajit.podomatic.com/ Am inceput sa joc si eu poker de o saptamana mai mult pentru ca mi-a recomandat Mentosan cand am fost invitat in podcast. Am jucat doar freerolluri pana acum si turnee de calificare si am inceput sa am si rezultate. Fac inca greseli tampite, dar nu imi dau seama cum nu am putut sa joc atata timp poker. Deja nu imi mai imaginez cum ar decurge o zi fara poker, pur si simplu simt ca m-as plictisi.
Postat 02 July 2011 - 05:55 PM (#6)
Mi se pare incredibil sa joci la 9 mese.Apropo de ecran, de ce nu isi ia invitatul vostru un ecran mai mare? Sunt multe ecrane la 21, 23 inci. Chiar mai mult.
Postat 02 July 2011 - 06:09 PM (#7)
Gerrard, 9 mese pentru un incepator sunt extrem de multe. Pentru inceput 2, maxim 4 sunt suficiente. In cel mai scurt timp o sa incep sa ma joc si eu la 10 NL, dar mai astept putin sa mai vad filmulete. PS: Interesant episod.
Postat 02 July 2011 - 06:41 PM (#8)
Dat fiind faptul ca eu joc doar turnee, nu stiu exact cum se joaca la cash games sau sit and go. Adica banuiesc ca te asezi la o masa si joci, 6 - 8 - 10 cati ori fi.10 NL inseamna ca ai blindul mic 10 centi? [Edited on 2-7-11 by gerrard88]
Postat 02 July 2011 - 06:54 PM (#9)
Da. Te astept pe mess ca sa-ti mai zic de freeroll-uri. :o Hai ca am unu acum pe pokerstars la 8 fix fara late.
Postat 02 July 2011 - 07:00 PM (#10)
Pai la Pokerstars din ce am vazut nu prea sunt freerolluri. E freerollul ala Hubble care te califica la un turneu de 2000$ - Omaha. Unde zici tu?
Postat 03 July 2011 - 04:19 AM (#11)
Ce variantza incredibil de mare e la Omaha. Am jucat noaptea asta, mi se pare un joc care tine mult si de bulan. Am pierdut la culoare, aveam K Q de negru in mana, cu 4 6 10 negru pe masa, iar unu care a dat si el all in are A 8 negru. Mi se pare ca la Omaha se pierd f usor banii. Pareri? Am mai pierdut o mana cu chinta inferioara, i-a venit cartea de chinta superioara pe river. Nu recomand acest joc nimanui pe bani. [Edited on 3-7-11 by gerrard88]
Postat 03 July 2011 - 06:34 AM (#12)
Citeaza
Originally posted by gerrard88Ce variantza incredibil de mare e la Omaha. Am jucat noaptea asta, mi se pare un joc care tine mult si de bulan. Am pierdut la culoare, aveam K Q de negru in mana, cu 4 6 10 negru pe masa, iar unu care a dat si el all in are A 8 negru. Mi se pare ca la Omaha se pierd f usor banii. Pareri? Am mai pierdut o mana cu chinta inferioara, i-a venit cartea de chinta superioara pe river. Nu recomand acest joc nimanui pe bani. [Edited on 3-7-11 by gerrard88]
Postat 03 July 2011 - 06:38 AM (#13)
Pai de vreo 30 de ore joc aproape non stop poker, pur si simplu nu ma pot opri. Razz si Omaha nu prea mi-au placut, voi ramane evident la Holdem NL si imi mai place 32 card draw NL, insa gasesc greu turnee. Deocamdata joc doar turnee pana mai prind jocu.
Postat 03 July 2011 - 06:41 AM (#14)
Baieti cand ramaneti in pana de invitati la emisiune, eu sunt invitatul de avarie :o) Vin oricand. Poate va povestesc si de faptul ca 2 ani am jucat ruleta, unde am iesit break-even. Va zic si primele impresii despre poker, va mai zic si de pariuri, si cum e vremea la Brasov, etc.
Postat 18 July 2011 - 11:00 PM (#16)
Felicitari pentru podcast. Azi am reusit sa-l ascult. Chiar de 2 ori:drak:Avand in vedere ca a fost si cererea mea pentru un astfel de episod, grazie. A fost interesant.Eu sunt cam in aceeasi oala cu pdp. Ma impac mai bine cu pariurile decat cu pokerul si avand in vedere ca mi-a luat ceva timp sa-mi pun in ordine pasii necesari, deocamdata nu cred ca asa mai avea energia sa fac asta si la poker unde sunt constient ca trebuie citit mult, vizionat filumelete, carti + multe multe ore de joc, turnee, etc.Mie mi-a placut ca ati incercat sa sugerati ca poti face bani usor din poker insa nu cred e atat de usor pe cat pare.baiatul de la pizza hut .... :yeah:. oricum cred ca lucra la jumate de norma, adica 4 ore.[Edited on 18-7-2011 by summer.n]
Postat 18 July 2011 - 11:54 PM (#17)
Citeaza
Originally posted by summer.nFelicitari pentru podcast. Azi am reusit sa-l ascult. Chiar de 2 ori:drak:Avand in vedere ca a fost si cererea mea pentru un astfel de episod, grazie. A fost interesant.Eu sunt cam in aceeasi oala cu pdp. Ma impac mai bine cu pariurile decat cu pokerul si avand in vedere ca mi-a luat ceva timp sa-mi pun in ordine pasii necesari, deocamdata nu cred ca asa mai avea energia sa fac asta si la poker unde sunt constient ca trebuie citit mult, vizionat filumelete, carti + multe multe ore de joc, turnee, etc.Mie mi-a placut ca ati incercat sa sugerati ca poti face bani usor din poker insa nu cred e atat de usor pe cat pare.baiatul de la pizza hut .... :yeah:. oricum cred ca lucra la jumate de norma, adica 4 ore.[Edited on 18-7-2011 by summer.n]
Postat 19 July 2011 - 12:00 AM (#18)
Daca era asa simplu jocul de poker, nu crezi ca se apucau toti pariorii de el? Poate ti se potriveste tie, ceea ce e foarte ok.Nenorocirea la poker e ca daca cresti mizele creste si valoarea adversarilor. La pariuri este o oarecare constanta la capitolul asta, plus ca de la un anumit bankroll incolo la pariuri esti pe freeroll ca sa zic asa.Fiecare face ce se pricepe sau ce crede ca se pricepe cel mai bine. Nu cred ca e corect sa traiasca cineva cu impresia ca la poker sunt mai multi castigatori decat la pariuri. Parerea mea e ca raporturile sunt asemanatoare.
Postat 19 July 2011 - 12:21 AM (#19)
:yeah: Vino dupa 1 an si spune ca se pot face bani din poker nu dupa 3 saptamani. Acum esti prins in euforia de inceput si vorbesti ca un incepator. Deocamda nu ai facut nimic in poker. Vreau sa citesc ceva de genul - da domle, joc de 1 ani si castig constant lunar suma frumusica \"X\" Sa zicem 700 de euro/ luna. Ei, atunci o sa sune altfel.Deci sfatul tau cu \"apucati-va fratilor de poker ca se pot face bani frumosi.....\" nu are absolut nici o valoare.Si daca tot s-a ajuns la invatat, ce inseamna \" daca vrei sa inveti poker, o poti face relativ rapid\"? Mainile, da, astea le inveti in 10 secunde, dar restul? Ca pokerul inseamna mult mai mult de atat.
Postat 19 July 2011 - 12:29 AM (#20)
pdp, cred ca se pastreaza proportiile, 90% pe minus si la poker si la pariuri. procentajul la poker parca tot intr-un podcast aici l-am auzit sau l-am citit nu mai stiu, iar la pariuri 80-90% e procentajul general acceptat cam peste tot. Parca asa e, nu?
- ← Discutii podcast poker - Peste Prajit
- PlusEV - podcast despre pariuri sportive
- Podcast PlusEV #1 - Editie de debut →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor