Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Podcast PlusEV #13 - invitat un tanar jucator de poker - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Podcast PlusEV #13 - invitat un tanar jucator de poker

Postat 19 July 2011 - 12:32 AM (#21) Useril este offline   cr2krl9 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 30-August 09
  • LocationNY

Si eu am jucat poker si mai joc si acum insa foarte rar , mai demult jucam cate 5-6 ore pe zi si am obtinut profit dar nu se merita pentru efortul depus . Daca as fi alocat 6 ore pe zi pariurilor eram mult mai fericit
Imagine postata
0

Postat 19 July 2011 - 12:35 AM (#22) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

M-am referit sa inveti jocul cat de cat. Adica daca joc un turneu cu buy-in de 5 dolari, 3000 de participanti si prind masa finala, nu-mi zi ca sunt inca blana la poker. Normal ca Mentosan mi-ar lua banii in 2 secunde la cash sau altu bun, dar am vrut doar sa evidentiez ca in 3 saptamani poti face profit luand-o de la zero si avand rabdare la turnee. In poker asta conteaza cel mai mult, sa astepti situatiile favorabile tie, cand controlezi tu masa. Acum nu stiu fiecare cat poate invata, eu in astea 3 saptamani am citit foarte putin, am ascultat 15 episoade de peste prajit, am vazut un singur video si in rest multa practica, m-am prins singur de anumite chestii. Eu incerc sa le fac pe amandoua, si pariuri si poker, momentan am profit mic din amandoua si pana la urma conteaza sa faci profit. Nu uita ca 90% din gamblerii, indiferent de forma pe care o practica, sunt pe minus. Doar 1 din 10 face profit.
0

Postat 19 July 2011 - 12:40 AM (#23) Useril este offline   summer.n 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 521
  • Inregistrat: 21-January 09

Citeaza

Nu uita ca 90% din gamblerii, indiferent de forma pe care o practica, sunt pe minus. Doar 1 din 10 face profit.
Bingo. Vezi ca am scris si eu asta mai sus.Si atunci mai are rost sa zici \"apucati-va fratilor de poker ca se pot face bani frumosi.....\" ?Da, daca tu crezi ca ai potentialul sa fii 1 din 10 e ok, dar e cale lunga pana la a vorbi cu atat usurinta despre profituri. Mai ales ca incepator.
0

Postat 19 July 2011 - 12:53 AM (#24) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

In fine, treaba fiecaruia, eu incerc sa le fac pe amandoua cat mai bine. Insa mai intai de toate, joc de distractie, pe sume mici. La pariuri chiar am spus ca in 7 ani eu nu am mizat niciodata mai mult de 100 de euro. Cand ma uit pe forum pe aici ce bilete se joaca, imi vine rau. Pariuri de 2000-3000 de euro.
0

Postat 19 July 2011 - 04:42 AM (#25) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Mi-am pierdut in noaptea asta la poker toata agoniseala din ultimele 3 saptamanii. N-are rost sa spun cum am iesit din turnee. Control Panel - Uninstall soft - Back to Pariuri Sportive. :yeah:
0

Postat 19 July 2011 - 08:23 AM (#26) Useril este offline   TheGambler 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 420
  • Inregistrat: 03-May 04

Citeaza

Originally posted by gerrard88Mi-am pierdut in noaptea asta la poker toata agoniseala din ultimele 3 saptamanii. N-are rost sa spun cum am iesit din turnee. Control Panel - Uninstall soft - Back to Pariuri Sportive. :ciao:
:eek:
0

Postat 25 December 2011 - 06:04 PM (#27) Useril este offline   Al Pacino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 715
  • Inregistrat: 31-July 11

Vezi postareagerrard88, la 19 July 2011 - 12:53 AM, a spus:

In fine, treaba fiecaruia, eu incerc sa le fac pe amandoua cat mai bine. Insa mai intai de toate, joc de distractie, pe sume mici. La pariuri chiar am spus ca in 7 ani eu nu am mizat niciodata mai mult de 100 de euro. Cand ma uit pe forum pe aici ce bilete se joaca, imi vine rau. Pariuri de 2000-3000 de euro.

Din ce am vazut pana acum aici am vazut cele mai mari mize de pe forumurile de la noi , pacat ca le posteaza doar dupa ce sunt validate.
Personal ce-a mai mare miza a mea a fost de 780 ron anul acesta pe cornere la turci over 11,5 cota 1,57 in minutul 82 iar in minutul 86 a venit cornerul si inca 2 dupa.

La poker cel mai mult am castigat 80 euro la inceputul anului la NoiQPoker la un freerol locul 1 din vreo 5000 , bani ce am reusit sa-i si retrag.

Aceasta postare a fost editata de Al Pacino: 25 December 2011 - 06:05 PM

0

Postat 25 December 2011 - 06:06 PM (#28) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Vezi postareaAl Pacino, la 25 December 2011 - 06:04 PM, a spus:

Din ce am vazut pana acum aici am vazut cele mai mari mize de pe forumurile de la noi , pacat ca le posteaza doar dupa ce sunt validate.
Personal ce-a mai mare miza a mea a fost de 780 ron anul acesta pe cornere la turci over 11,5 cota 1,57 in minutul 82 iar in minutul 86 a venit cornerul si inca 2 dupa.

La poker cel mai mult am castigat 80 euro la inceputul anului la NoiQPoker la un freerol locul 1 din vreo 5000 , bani ce am reusit sa-i si retrag.

Intre timp mi-am batut si eu recordul de miza, am pariat 850 RON pe o cota mica de 1.10 care a iesit.
0

Postat 25 December 2011 - 06:14 PM (#29) Useril este offline   Al Pacino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 715
  • Inregistrat: 31-July 11

Felicitari , oricum era aproape toata banca atunci, numai eu stiam ce emotii aveam , deoarece depusesem in ziua aceea 90 ron si aveam nevoie peste cateva zile de 1500 , e norocul a dat atunci peste mine din 8 pariuri am facut 2200.De atunci nu am mai prea castigat maxim 1000-1500,luna aceasta fiind mult mai slaba .

Aceasta postare a fost editata de Al Pacino: 25 December 2011 - 06:14 PM

0

Postat 25 December 2011 - 07:19 PM (#30) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Stie cineva din ce western celebru e fundalul de inceput si de sfarsit al acestui episod"?
0

Postat 25 December 2011 - 09:03 PM (#31) Useril este offline   EpicAlex 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 95
  • Inregistrat: 07-September 11
  • Locationwhere is value

Vezi postareagerrard88, la 25 December 2011 - 07:19 PM, a spus:

Stie cineva din ce western celebru e fundalul de inceput si de sfarsit al acestui episod"?

Per qualche dollaro in più (For a few dollars more), este a doua parte din trilogia lui Sergio Leone soundtrack-ul ii apartine legendei Ennio Morricone, trilogie clasica pe care ti-o recomand cu incredere.
0

Postat 25 December 2011 - 09:17 PM (#32) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Mersi mult. De la Sergio Leone am vazut doar Once upon a time in the West, un film absolut extraordinar.
0

Postat 25 December 2011 - 09:19 PM (#33) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Si normal, Il buonno, il brutto, il cattivo. Asta cred ca l-a vazut oricine.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba