Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Copa America 2011 (1-24 iulie) - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Copa America 2011 (1-24 iulie) Evaluare topic: -----

Poll: Copa America 2011 (1-24 iulie) (0 membri au votat)

Copa America 2011 (1-24 iulie)

1. Argentina (15 voturi [41.67%])

Procentaj din vot: 41.67%

2. Brazilia (9 voturi [25.00%])

Procentaj din vot: 25.00%

3. Uruguay (1 voturi [2.78%])

Procentaj din vot: 2.78%

4. Chile (2 voturi [5.56%])

Procentaj din vot: 5.56%

5. Paraguay (1 voturi [2.78%])

Procentaj din vot: 2.78%

6. Columbia (4 voturi [11.11%])

Procentaj din vot: 11.11%

7. Mexic (2 voturi [5.56%])

8. Alta tara (2 voturi [5.56%])

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

Postat 28 June 2011 - 09:23 AM (#1) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

http://img219.imageshack.us/img219/263/grupe.jpg
0

Postat 28 June 2011 - 09:27 AM (#2) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Aici gasiti informatii despre stadioanele si orasele in care se disputa meciurile din editia 2011:http://en.wikipedia....pa_Am%C3%A9ricaMic istoric al Copei America:http://en.wikipedia....pa_Am%C3%A9ricaCotele pentru castigatoarea competitiei:http://www.betbrain....ericana/winner/Site oficial:http://www.ca2011.com/
0

Postat 28 June 2011 - 09:39 AM (#3) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

ArgentinaGoalkeepers: Sergio Romero (AZ Alkmaar, NET), Mariano Andujar (Catania, ITA) and Juan Pablo Carrizo (River Plate).Defenders: Ezequiel Garay (Real Madrid, SPA), Pablo Zabaleta (Manchester City, ENG), Nicolas Burdisso (Roma, ITA), Gabriel Milito (Barcelona, SPA), Javier Zanetti (Internazionale, ITA), Nicolas Pareja and Marcos Rojo (Spartak Moscu, RUS).Midfielders: Esteban Cambiasso (Internazionale, ITA), Javier Mascherano (Barcelona, SPA), Lucas Biglia (Anderlecht, BEL), Ever Banega (Valencia, SPA), Fernando Gago (Real Madrid, SPA) and Javier Pastore (Palermo, SPA).Forwards: Lionel Messi (Barcelona, SPA), Carlos Tevez (Manchester City, ENG), Gonzalo Higuaín, Angel Di María (Real Madrid, SPA), Sergio Agüero (Athletic Madrid, SPA), Ezequiel Lavezzi (Napoli, ITA) and Diego Milito (Internazionale, ITA).BraziliaKeepers: Jefferson (Botafogo), Julio César (Inter Milan), Victor (Grêmio)Wingbacks: Daniel Alves (Barcelona), Maicon (Inter Milan), André Santos (Fenerbahçe), Adriano (Barcelona)Centrebacks: Lúcio (Inter Milan), David Luiz (Chelsea), Luisão (Benfica), Thiago Silva (Milan)Midfielders: Ramires (Chelsea), Lucas Leiva (Liverpool), Sandro (Tottenham), Elano (Santos), Elias (Atlético Madrid), Paulo Henrique Ganso (Santos), Jadson (Shakhtar Donetsk), Lucas (São Paulo)Forwards: Neymar (Santos), Robinho (AC Milan), Fred (Fluminense), Alexandre Pato (AC Milan)ChileGoalkeepers: Claudio Bravo (Real Sociedad), Miguel Pinto (Atlas, Mexico), Paulo Garces (Universidad Catolica), Raul Olivares (Colo Colo).Defenders: Gonzalo Jara (West Bromwich), Pablo Contreras (Paok, Greece), Waldo Ponces (Cruz Azul, Mexico), Arturo Vidal (Bayer Leverkusen).Midfielders: Marco Estrada (Montpellier, France), Bruno Romo (Palestino), Gary Medel (Sevilla, Spain), Rodrigo Millar (Colo Colo), Carlos Carmona (Atalanta), Felipe Seymour (Universidad de Chile), Francisco Silva (Universidad Catolica), Mauricio Isla (Udinese), Gonzalo Fierro (Flamengo), Fernando Meneses (Universidad Catolica), Matias Fernandez (Sporting, Portugal), Jorge Valdivia (Palmeiras), Luis Jimenez (Cesena), Felipe Gutierrez (Universidad Catolica).Forwards: Jean Beausejour (Birmingham), Alexis Sanchez (Udinese), Mauricio Pinilla (Palermo), Esteban Paredes (Colo Colo), Humberto Suazo (Monterrey, Mexico), Carlos Munoz (Santiago Wanderers).
0

Postat 28 June 2011 - 09:53 AM (#4) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Loturi:http://www.myfootballfacts.com/Copa_America_Argentina_2011.htmlStatistici utile:http://www.the-sport...merica-group-a/[Edited on 28-6-2011 by pdp]
0

Postat 28 June 2011 - 10:00 AM (#5) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Cluburi de fotbal din Europa care dau multi jucatori la Copa America:Atletico Madrid - 5Barca - 5Inter - 6Milan - 4Porto - 5Real - 4Udinese - 5
0

Postat 28 June 2011 - 10:29 AM (#6) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Deja e spam! :no:)Acum 2-3 idei despre Copa America din acest an.Vrajeala e clar facuta pentru Argentina-Brazilia in finala, cred ca e evident pentru toata lumea. La Gold Cup n-a fost nicio supriza din punctul asta de vedere.Argentina e mare favorita si poate face iar manevra ca la ultima editie cand Brazilia a captusit-o cu 3-0 in finala jucand cu selectionata a treia. Probabil asa o sa avem si in acest an daca pestii arunca cu bani in gazdele competitiei, Argentina.Aveti grija cu mexicanii, pentru ca ei vin cu un lot de U23 fara marile vedete care au maturat pe jos chiar si cu SUA in finala (4-2) la Cupa de Aur.Chile, Uruguay sau Columbia zic ca ar avea sanse reale sa mearga in playoff. Paraguay are un super moral dupa ce a invins puternica reprezentativa a Romaniei, insa sa nu uitam in ce conditii grele cu prestigiosul Razvan tocmai plecat de la echipa. Ecuador sau Venezuela nu par dispuse sa fure nici macar locul 2 din grupa galben-verzilor.Sa nu uitati ca merg mai departe si cele mai bune 2 locuri 3 din cele 3 grupe. O sa fie iar o mare hora populara cu 2/3 din echipe care merg in playoff.Atentie mare de tot la urmatoarea vrajeala: A1,A2 si B1, B2 nu se intersecteaza deloc pana in finala!!! Prin urmare, n-as baga mana in foc ca Argentina si Brazilia castiga grupele lor.La competitia asta nu se lanseaza nicio minge speciala, asa ca am putea incerca niste overe in meciurile 2 si 3 din grupe. Orele de disputare sunt iar nebunatice pentru Europa, doar cateva (+finala banuiesc) jucandu-se rezonabil pentru noi.Eu tin cu Ecuador! Sunt saraci, cinstiti si extrem de muncitori la fotbal.[Edited on 28-6-2011 by pdp]
0

Postat 28 June 2011 - 10:38 AM (#7) Useril este offline   CiocioSUD 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 169
  • Inregistrat: 06-February 10

Îmi place foarte mult Columbia, ca lot, au nişte jucători importanţi, cu nume, care au avut evoluţii bune în sezonul trecut (deabea terminat).Din punctul meu de vedere cred că vor face o figură frumoasă, şi totodată deabea aştept să văd ce cotă o să aibă împotriva Argentinei. O să pun jumătate din banii pentru rată pe şansă dublă Columbia. :no:[Edited on 28-6-2011 by CiocioSUD]
0

Postat 28 June 2011 - 11:08 AM (#8) Useril este offline   f.c.r.b.1923 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 34
  • Inregistrat: 07-April 10

dupa parerea mea,Chile o sa fie surpriza competitiei,au un lot echilibrat,cu cate un jucator de valoare pe fiecare post+alti jucatori cu experienta si in campionate puternice.Le vor face viata grea brazilienilor in sferturi sau semifinale,depinde de ce loc vor ocupa.Paraguay mi se pare sub chile sau uruguay,deci daca vor lua locul 2 in grupa lor,desi nu e usor cu ecuadorienii,vor pierde sigur in sferturi.Dupa parerea mea semifinalele vor fi:Argentina vs uruguay/chileBrazilia vs uruguay/chile.Oricum de data asta cred ca argentinienii nu vor avea nici o problema sa se impuna.Au venit cu cel mai bun lot si la ei acasa si cu atmosfera cu care ne-au obsinuit cred ca vor acoperi fiecare handicap.Personal o sa merg pe Argentina la handicap in fiecare meci si pe Brazilia ca nu face handicapul +chile la victorie in meciurile din grupe.Asa vad eu lucrurile si sper sa nu ma insel!
0

Postat 28 June 2011 - 11:09 AM (#9) Useril este offline   f.c.r.b.1923 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 34
  • Inregistrat: 07-April 10

cat despre columbia,90% va lua locul 2 in grupa,dar de sferturi nu cred ca va trece!
0

Postat 28 June 2011 - 12:01 PM (#10) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Argentina la cota 2 si Brazilia la cota 3, inseamna un pariu combinat de cota 1.20. Ce parere aveti? Ma refer in special amatorilor de easy money.
0

Postat 29 June 2011 - 07:58 AM (#11) Useril este offline   Cipri1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 458
  • Inregistrat: 27-May 09

Sper sa avem parte de o finala Argentina - Brazilia . :D
0

Postat 03 July 2011 - 11:39 AM (#12) Useril este offline   Cipri1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 458
  • Inregistrat: 27-May 09

In partida de deschidere Argentina a remizat cu Bolivia , 1-1 . :no:Apoi Columbia a invins Costa Rica la limita , 1-0 . Asta seara de la 22 avem Brazilia - Venezuela . :o
0

Postat 03 July 2011 - 02:32 PM (#13) Useril este offline   krestos 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 567
  • Inregistrat: 14-April 10

la paraguay - ecuador cel mai sigur bet mi se pare :Paraguay nu primeste gol : cota: 1.99 @ gamebookers[Edited on 3-7-2011 by krestos]
Cele mai tari predictii din NHL --> http://www.e-pariuri...573#entry299573

Pekka Rinne - signed a 7-year deal worth $49 million, the Nashville Predator's largest contract in team history (one of the best goaltender from NHL)
0

Postat 03 July 2011 - 05:38 PM (#14) Useril este offline   Ducu16 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 152
  • Inregistrat: 13-February 11

Sunt pe undeva pariuri genul \" cine trece de grupe \" ? As merge pe Chile Mexic Paraguay si ColumbiaChile este o echipa echilibrata care a crescut foarte mult in ultimul timp.O sa vedeti ce figura frumoasa vor face.
0

Postat 03 July 2011 - 05:57 PM (#15) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Ducu, vezi aici:http://www.betbrain.com/#/football/south-america/copa-america-group-b/winner/
0

Postat 04 July 2011 - 08:24 AM (#16) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5428
  • Inregistrat: 25-May 08

Sa-mi bag picioarele in cupa lor. 4 meciuri, 4 rezultate neconforme calculelor hartiei. Incep acum si astia ca la cupa mondiala, cu 16 under-uri la rand ?
0

Postat 04 July 2011 - 09:30 AM (#17) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Cote de 1.3-1.4 la over 2.5 nu le-as recomand nici dusmanilor la un meci de fotbal. Sub 1.70-1.75 nu prea cred ca poate sa fie un pariu valoros la goluri. In primele meciuri echipele joaca mai atent, in meciurile 2 si 3 o sa iasa mai mult la joc probabil. Dar intervine aceeasi discutie in legatua cu valoarea cotelor. Daca la Columbia cu Argentina imi da 1.45-1.5 la over, ce sa fac cu el? Or joc under si fac eventual un mic trade ori nobet pe over.Pana la urma calificarea e mai importanta si, pe cat posibil, pentru Argentina si Brazilia conteaza sa nu nimereasca pe aceeasi parte de tablou, adica sa ramana macar pe un loc 2 in grupele lor. Mai e un calcul, dar as vrea sa cred ca nici macar sud-americanii nu sunt atat de josnici, ca BT1 si BT2 sa fie Argentina si Brazilia. In principiu insa e extrem de greu sa iasa chiar si asa, pentru ca grupa C se joaca ultima.Niciun fotbalist mare n-o sa vrea sa-si rupa picioarele cu Venezuela si Bolivia pana la urma, insa cred ca nivelul o sa creasca cu cat ne apropiem de finala.
0

Postat 04 July 2011 - 10:45 AM (#18) Useril este offline   cr2krl9 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 30-August 09
  • LocationNY

Pana acum tot surprize si cred ca vor continua.
Imagine postata
0

Postat 04 July 2011 - 10:54 AM (#19) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5428
  • Inregistrat: 25-May 08

Atunci pun ca bate Mexic azi cu 4-0.
0

Postat 04 July 2011 - 11:51 AM (#20) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Fotbalisti importanti la:- Ecuador: Benitez, Caicedo, Valencia, Noboa.- Venezuela: Rondón, Arango, Rosales.- Chile: Bravo, Isla, Contreras, Sánchez, Vidal, Suazo, Jara, Jiménez.- Mexic: Giovani dos Santos.- Peru: Vargas, Guerrero.- Uruguay: aproape toti. :)- Bolivia: Marcelo Martins, Pedriel.- Columbia: Zapata, Yepes, Falcao, Rodallega, Guarín, Perea, Zúñiga.La Argentina si Brazilia n-are rost sa insist, multi dintre ei sunt extrem de cunoscuti. Si totusi, urmatorii jucatori cred ca vor incerca sa prinda un contract mai bun la anul in masura in care vor apuca sa joace la Copa America macar 45 de minute:- Argentina: Agüero, Pastore, Lavezzi, Biglia, Romero.- Brazilia: Paulo Henrique, Sandro, Jádson.
0

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba