slab e Forlan asta, nu? :)Lasa ca lumea recupereaza pe Brazlia toti banii. Sau poate pe Chile. Chiar e imposibil sa nu bata!!! Materiale de easy money pentru unii. Lay 0-0... In loc sa iei Lay 0-0 la un meci cu miza nu mai bine faci trade pe diferenta de cote la under/over in cateva minute? Dau si eu un sfat, poate intereseaza pe cineva sa-si protejeze bankroll-ul.De cate avertizari au unii nevoie ca aceasta Copa America e una blatuita in proportie foarte mare?
|
|
Copa America 2011 (1-24 iulie)
Postat 17 July 2011 - 07:25 PM (#82)
nu stiu daca a fost blat insa evolutia cotei pe betfair inainte de meci a fost incredibila.in conditiile in care columbia juca in aceeasi formula si de la peru lipsea 1 jucator din formatia de baza, cotele au crescut de la 1.8 la 2.14. absolut nejustificat, cel putin aparent. inainte de inceperea meciului s-au jucat sume imense pe lay columbia.totusi, imi e greu sa cred ca a fost chiar blat. dar , naiba mai stie. daca si la mondiale au fost blatuite meciuri, nu ma mai mira nimic.sa vedem ce va fi astazi. m-am cam fentat ieri cu columbia. astazi as juca paraguay + 1. cota 1.75 mi se pare o cota f buna. dar la ce nebunie este la aceasta cupa nu recomand mai mult decit suma mica. hai, poate spre medie desi ...celalalt meci are o favorita certa insa cota e mizerabila. conditiile de ieri ale meciului columbia-peru au fost cam aceleasi de la meciul de astazi chile - venezuela insa ieri am avut o cota de 2.14, astazi avem 1.68. sa fim seriosi.[Edited on 17-7-2011 by lucciano]
Postat 17 July 2011 - 11:52 PM (#83)
Si s-a repetat istoria de aseara. Brazilia-Paraguay 0-0 dupa 120 de minute. La loviturile de departajere se impun outsiderii. Inca o favorita eliminata si inca un meci de under. Urmeaza Chile contra Venezuela. Ca un feeling cred ca la meciul asta s-ar putea sa avem parte de goluri si poate inca o data de o surpriza.
... football is a globalized multinational business, with tentacles and intrests that stretched far beyond the border of the nation state, and there is no turning back.
Postat 17 July 2011 - 11:55 PM (#84)
Asta din seara asta ce o fi fost??? Parca a jucat brazilia under 15 la penalty uri... nu pot sa cred...Ce mafiot si-o mai fi bagat coada si pe aici... vai de mama ei de cupa...:(:motz::):motz::motz::motz:
Unul din cele mai mari riscuri in viata este sa nu ai niciodata curajul sa risti...
Postat 18 July 2011 - 12:18 AM (#85)
Elano si Fred cred ca ai facut 100 pasi pana sa traga in minge. :(
Postat 18 July 2011 - 12:24 AM (#86)
Postat 18 July 2011 - 01:27 AM (#87)
Pai e un talent sa ratezi o poarta cat toate zilele de la 11 m. Si de 4 ori. Asta e mai ceva ca bara lui Ronaldinho.
Postat 18 July 2011 - 01:44 AM (#89)
Citeaza
Originally posted by phaeniusPai e un talent sa ratezi o poarta cat toate zilele de la 11 m. Si de 4 ori. Asta e mai ceva ca bara lui Ronaldinho.
Unul din cele mai mari riscuri in viata este sa nu ai niciodata curajul sa risti...
Postat 18 July 2011 - 10:20 PM (#90)
deci am prins blaturi la tineret .....inclusiv la la aceasta competitie acu vreo cativa ani pe Mexic........\"ne-au facut baietii \"!:no:si chiar daca unii nu ne pricepem 100% la fotbal ,dar am inceput sa vedem CLAR motivatia si non-combatul unor echipe[jucatori]......off topic: ce mi-a placut motivatia celor de la Otelul.......
"HOPE DIES LAST".....
Postat 18 July 2011 - 10:27 PM (#91)
ce se intimpla la aceasta cupa depaseste chiar si limitele paranormalului.prostie, blaturi, indolenta, ambitia piticilor, naiba stie ce poate fi insa numai de normal nu putem vorbi la copa america.nebunie totala. toti favoritii au scaldat-o. aparent doar. daca ne uitam la recenta editie a cupei mondiale si vedem ce se intimpla la cupa america putem spune clar ca uruguay si paraguay nu se afla intimplator unde se afla. daca ne uitam insa la meciul de ieiri al celor de la paraguay intru intr-o mare contradictie.eu asa ceva nu am vazut de multi ani. ca o echipa sa domine de o asemenea maniera si sa piarda absolut penibil, jenant, lamentabil. puteau bate loviturile de departajare si dintr-o gura de canalizare de pe o ulita rau famata a bucurestiului si tot marcau macar o singura data. imi este absolut imposibil sa inteleg un asemenea ghinion (pun totul numai pe seama ghinionul) sau , de partea cealalta, atita noroc. ceea ce a facut justo villar este absolut incredibil. cred ca pato si acum se uita la caseta cu meicul de eiri. si , probbail, se va mai uita inca 1 luna zi de zi , poate, poate va intelege ceva din acele ratari.partea a 2-a din dosarele x (varianta sud americana) a fost transmisa dupa intilnirea paraguay-brazilia si i-a avut ca actori principali pe cei din chile. ca sa nu ramina mai prejos celor din brazilia, si respectivii s-au intrecut in prostie, indolenta. putem adauga si ghinionul imens. nu poti rata de o asemenea maniera dupa care sa mai primesti si lovitura de gratie, una direct sub centura .sa vedem ce ne mai rezerva semifinalele.dupa parerea mea cred ca vom avea liniste in semifinale si , sper, vom avea parte de o finala pe cinste uruguay - paraguay. [Edited on 18-7-2011 by lucciano]
Postat 18 July 2011 - 11:01 PM (#92)
Scenarii de telenovela pe banii nostri. Au fost meciuri aranjate, rezolvate sau alte cele nu mai conteaza acum dar parca japca asta a fost prea mare. Inteleg ca, Columbia are 2 bari si rateaza 11 metri, inteleg ca, Chile face show si adversarii inscriu, dar ce a fost la Brazilia a fost ordinareala curata. Nu stiu ce a fost acolo dar ............
Postat 18 July 2011 - 11:13 PM (#93)
vb ta, ordinareala curata.daca in 90 min a fost ghinion la loviturile de departajare nu mai cred cu tarie in ghinion. oricum, unii au scos bani grei din aceasta cupa.chestia cu sumele imense jucate pe lay columbia pot spune multe.
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor