Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Full Tilt Poker nu mai opereaza plati catre jucatori - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Full Tilt Poker nu mai opereaza plati catre jucatori

Postat 29 June 2011 - 06:44 PM (#1) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Astazi 29 iunie 2011, The Alderney Gambling Control Commission a suspendat licenta de gambling pentru Full Tilt Poker ca urmare a investigatiilor speciale din ultimele saptamani. Full Tilt Poker nu a respectat regulile comisiei si le-a incalcat cu buna stiinta acceptand jucatori din USA.Fara licenta de gambling, nici o banca sau procesator de plati nu vor mai putea face plati catre si de la Full Tilt Poker, in acest fel toti jucatorii Full Tilt precum si afiliatii acestora, parteneri, etc sunt in situatia de a pierde banii.Moneybookers a anuntat deja ca a suspendat orice operatie catre si de la Full Tilt Poker, urmand ca si celelate companii care opereaza plati cu carduri de credit/debit si alti e-wallet\'s sa inceteze orice colaborare cu Full Tilt Poker, partenerii si jucatorii acestora.e-pariuri va recomanda sa folositi camerele de poker care functioneaza ca produs secundar la agentiile de pariuri (bet365, bwin, sportingbet, gb poker sau partypoker etc.) unde banii vostri sunt in deplina siguranta, fondurile voastre fiind garantate de agentie.
0

Postat 29 June 2011 - 07:00 PM (#2) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

A incercat cineva sa retraga de la Stars si n-a primit? Ma refer in ultima perioada.
0

Postat 29 June 2011 - 07:07 PM (#3) Useril este offline   Apache 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 649
  • Inregistrat: 30-May 04

La Stars deocamdata nu sunt probleme. Oricum eu va sfatuiesc pe toti: pariori, jucatori de poker, etc. sa va tineti doar o mica parte din BR pe siteuri.
0

Postat 29 June 2011 - 07:08 PM (#4) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Am inceput sa joc si eu poker de o saptamana (sincer mai mult pentru ca mi-a sugerat Mentosan cand am fost invitat in podcast). Recomand urmatoarele: UnibetVictorChBwinGamebookers+Pokerstars - nu cred ca vor avea aceeasi soarta ca Fulltilt, am inteles ca sunt in regula.
0

Postat 29 June 2011 - 07:32 PM (#5) Useril este offline   Zuker 

• Parior Senior
  • Postari: 1616
  • Inregistrat: 04-September 09

pdp, Pokerstars nu au nicio problema cu platile in acest moment. Fac platile instantaneu in mb. :topbet:
0

Postat 29 June 2011 - 11:06 PM (#6) Useril este offline   Alex_07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 675
  • Inregistrat: 14-September 06

Nu vorbi prostii . Casele de poker gen UNibet si Partybets sunt printre cele mai slabe . Pe langa faptul ca au rake urias nici nu iti poti dezovlta un stil de joc . Incercati reteau IPoker transferuri si retrageri sigure ( bet 365) si rapide . Eu am facut sambata noaptea o retragere de la Fulltilt sunt curios daca vor mai ajunge banii pe card . Bafta !
0

Postat 08 September 2011 - 05:29 PM (#7) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Se mai aude ceva de FullTilt? Nu s-a redeschis?
0

Postat 18 October 2011 - 09:49 AM (#8) Useril este offline   SizzAt 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 18-October 11

Nu sa redeschis inca, dar am auzit ca a fost cumparat de un investitor francez si ceva vesti ca cu inceputul anului nou se va deschide. Se speram..pentru cei care au mai avut bani pe conturi.
0

Postat 18 October 2011 - 06:55 PM (#9) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1406
  • Inregistrat: 24-July 06

Din cate am inteles eu, cel care a cumparat Full Tilt-ul este Bernard Tapie, fostul patron al celor de la Marseille.
De la 1 ianuarie 2012 ar urma sa revina FT-ul, cu acelasi soft, iar datoriile jucatoriilor urmand sa fie achitate de noul investitor.
0

Postat 30 November 2011 - 06:07 PM (#10) Useril este offline   atyaty 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 28
  • Inregistrat: 22-November 11

Asa am auzit si eu...sper sa fie adevarat
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba