Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Verificare email Moneybookers - Tzeapa - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut


HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3





Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Verificare email Moneybookers - Tzeapa

Postat 30 June 2011 - 12:41 PM (#1) Useril este offline   TheGambler 

  • Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 420
  • Inregistrat: 03-May 04

Am primit un mail de la security@moneybookers.com (ciudat) in care mi se spune ca trebuie sa imi verific adresa de email la MB pentru ca reactualizeaza emailurile si conturile inactive vor fi blocate. Daca apesi pe butonul de verify te duce la http://www.hotshades...30112/login.php - unde e o clona a site-ului Moneybookers. Nu introduceti datele de logare ca va fura banii. Textul lor: Dear customer, (nici numele nu il stiu)Starting 30th of June, 2011, Moneybookers is updating the customers personal informations, disabling inactive accounts. Please follow the link below to update your informations with Moneybookers. Next step: Simply verify your email address to prevent your account going inactive. Your email address is the account number for your Moneybookers account, so it is important you verify it.[Edited on 30-6-2011 by TheGambler]
0

Postat 30 June 2011 - 12:50 PM (#2) Useril este offline   pdp 

  • Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Corect.Chiar daca aveti contul MB inactiv de ani de zile (sa presupunem), MB n-o sa va ceara niciodata asa ceva. Maxim, cand o sa incercati sa va logati in cont o sa va ceara sa va schimbati parola.Oricum, atentie mare in bara de adresa a browserului sa fie moneybookers.com si nu altceva.
0

Postat 30 June 2011 - 12:52 PM (#3) Useril este offline   liviu650 

  • Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 108
  • Inregistrat: 13-May 09

interesant e ca daca dai click pe stegulete sa schimbi limba te duce pe siteul sigur de la moneybookers
0

Postat 30 June 2011 - 01:04 PM (#4) Useril este offline   lucciano 

  • Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 16-July 04

mare atentie la astfel de chestii.ca sa nu aveti probleme mai bine evitati sa intrati de pe link-ul din e-mail. niciodata sa nu faceti asta indiferent ca e sau nu de la mb.mai bine intrati tastind efectiv adresa lor.
0

Postat 30 June 2011 - 01:06 PM (#5) Useril este offline   Lyon1983 

  • Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 27-May 07

SalutDin pacate astazi nu am intrat pe site numai acum si am vazut acest articol. Din pacate m-am grabit si am apasat pe acel buton de verificare mail. M-a dus pe un site care nu s-a deschis decat pe jumatate si mi-a scris error 404 ca si cand nu s-e deschid normal paginile de web.Am inchis pagina si atat. Puteti sa-mi spuneti daca se va intampla ceva, sau poate sa fie ceva probleme cu contul meu moneybookers sau sa ajunga acesti indivizi la contul meu, chiar daca nu m-am logat.Astept raspuns, multumesc pt. ajutor
0

Postat 30 June 2011 - 01:10 PM (#6) Useril este offline   lucciano 

  • Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 16-July 04

e ff important daca te-ai logat sau nu . daca da, au datele tale si trebuie sa-sti schimbi ff repede parola sau sa anunti mb de acest caz dar nu pe e-mail ci sa-i suni. chiar daca iti iau banii din cont nu au timp sa-i scoata. cel putin asa era mai demult.de obicei fac acest chestii spre sfirsit de saptamina pt ca cei de la mb nu lucreaza la sf de saptamina, contabilitatea ..etcdaca nu ai intrat in cont e ok. nu ti se intimpla nimic.
0

Postat 30 June 2011 - 01:24 PM (#7) Useril este offline   dan-rusca 

  • Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2593
  • Inregistrat: 04-February 05

dureaza pana moneybookers proceseaza cererea : azi de dimineata pe la ora 9 am facut o retragere de la ei si la 13.20 am primit mail ca cererea mea a fost procesata ( iar daca nu am autorizat eu retragerea sa le dau mail ) .Daca s-au retras bani din contul tau ar trebui sa primesti mail de la moneybookers
0

Postat 30 June 2011 - 01:29 PM (#8) Useril este offline   TheGambler 

  • Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 420
  • Inregistrat: 03-May 04

Dureaza pana proceseaza retragerile in contul bancar, nu cred ca ei pot face asta. Probabil trimit banii instant pe conturi de-ale lor si ii scot cu cardul de la mb sau ii baga la pariuri pe undeva.
0

Postat 30 June 2011 - 01:40 PM (#9) Useril este offline   Lyon1983 

  • Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 27-May 07

Multumesc pt. ajutor.Am uitat s-a precizez ca vazand ca nu e ceva in regula am scos toti bani din cont si am schimbat parola totodata.Multumesc pt. ajutor
0

Postat 30 June 2011 - 02:00 PM (#10) Useril este offline   cezcarino 

  • Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1431
  • Inregistrat: 19-September 07

De urmărit să fie și ”https:...”
I'm not as think as you drunk I am

Imagine postata
0

Postat 30 June 2011 - 02:06 PM (#11) Useril este offline   marius 

  • Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Am primit si eu acest mail pe 2 adrese, se observa pe pagina de Inbox ca el vine de pe o adresa .co, ea fiind mascata in .com cand accesezi mesajul : http://www.e-pariuri.ro/img/2011/30061.jpgToate mailurile de la Moneybookers contin urmatorul mesaj pe care va rog sa-l retineti daca va pretuiti banii :Accesaţi-vă contul folosind NUMAI linkul de accesare de pe pagina principală Moneybookers. Vă rugăm să ţineţi cont că Moneybookers şi reprezentanţii săi NICIODATĂ nu vă vor trimite un email prin care să vă ceară datele de accesare sau să va solicite să va accesaţi contul printr-un link din textul acelui email! Semnalaţi imediat orice incident la security@moneybookers.com.
0

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3





Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba