Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Pulsebet s-a desfiintat - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Pulsebet s-a desfiintat

Postat 05 January 2012 - 07:23 PM (#21) Useril este offline   leo987 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 118
  • Inregistrat: 19-September 04

Nu toate "ciupercile rasarite dupa ploaie sunt comestibile". Dar in cine mai poti avea incredere? Si casele vechi trag...nu tzepe..dar fereasca d-zeu sa ii prinzi cu ocaua mica. Nici la la CEDO nu ar recunoaste ca sunt verosi de verosi si "verzi" pana-n maduva oaselor!
P.S Nu te crede nimeni, "cenusa-n cap"

Aceasta postare a fost editata de leo987: 05 January 2012 - 07:24 PM

0

Postat 05 January 2012 - 07:48 PM (#22) Useril este offline   Ashley2012 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 03-January 12

21kbet sunt niste tzepari nenorociti cum de altfel au fost si pulsebet :twak_125: sincer imi pare rau acum ca ne-am luat de

andrei, el chiar a cazut la mijloc ca ''prostu'' sa zic asa :wall::mellow:

nu stiu ce agentii a mai promovat in trecut... da fiind reprezentant atat la pulsebet cat si la 21kbet si la un interval scurt de nici 6

luni la ambele, perioada in care prima casa a dat faliment dupa nici 4 luni, iar la a doua dupa nici 2 luni intampini probleme de plata, iar

pe langa asta 21kbet astia suny si dubiosi rau :bash: din pct meu de vedere era de inevitat reactia asta :wacko:

-rog pe andrei sa accepte scuzele :alcool: :alcool: :alcool:, si daca se poate un moderator sau admin sa stearga pozele atasate din celalat topic despre 21kbet.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba