Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Discutii podcast poker - Peste Prajit - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Discutii podcast poker - Peste Prajit

Postat 05 July 2011 - 02:22 PM (#1) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Marius a zis ca e ok sa deschidem o rubrica pentru prietenii de la podcastul de poker - Peste Prajit. Daca cumva e cu suparare pentru realizatori o sa-l inchidem. Insa nu cred ca e cazul pentru ca multi dintre noi suntem fanii emisiunii si vrem sa-i ajutam sa creasca in trafic.[Edited on 5-7-2011 by pdp]
0

Postat 05 July 2011 - 02:31 PM (#2) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

http://pesteprajit.podomatic.com/Eu aici ii ascult. Realizatorii sunt George (Mentosan de pe e-pariuri) si Iulian (de pe holdem.ro cred). Eu am descoperit podcastul lor total intamplator insa merita sa-i ascultati daca aveti ceva timp liber.De la ei am aflat si de http://www.freakonomics.com/. Baietii astia au un podcast de senzatie. Sper sa nu gresesc, dar au undeva la peste un milion de ascultatori.[Edited on 5-7-2011 by pdp]
0

Postat 05 July 2011 - 04:31 PM (#3) Useril este offline   Mentosan 

• Parior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 23-March 11

Ha ha! Am vrea noi un milion de ascultatori.
0

Postat 05 July 2011 - 04:40 PM (#4) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Ma refeream la baietii de la Freakonomics ca au un milion plus. Sper ca e ok c-am deschis un fan club si la noi pe e-pariuri. Nu stiu datele de la Peste Prajit, dar imi imaginez ca aveti si voi cateva mii acolo, nu?
0

Postat 05 July 2011 - 04:54 PM (#5) Useril este offline   Zuker 

• Parior Senior
  • Postari: 1616
  • Inregistrat: 04-September 09

Eu am ascultat majoritatea podcasturilor si din cate tin minte au fost cel mai mult aproximativ 3500. Iulian este obs de pe holdem.ro . Cand am aflat de podcast erau destul de avansati, dar am reusit sa ascult majoritatea podcasturilor.
0

Postat 05 July 2011 - 05:01 PM (#6) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Pe mine ma surprinjde faptul ca podcasturile de pe peste prajit au extrem de putine plays-uri. Spre exemplu, episodul 8 are doar 1100, mai putine decat podcasturile de aici de pe e-pariuri.
0

Postat 05 July 2011 - 11:13 PM (#7) Useril este offline   mogulutz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1122
  • Inregistrat: 02-January 10

Vorba cantecului:< Cred ca m-am indragostit>PS. s-ar putea sa ma mut, cu tot calabalacul,aici.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 3.png

0

Postat 07 July 2011 - 10:29 AM (#8) Useril este offline   Mentosan 

• Parior

Citeaza

Originally posted by mogulutzVorba cantecului:< Cred ca m-am indragostit>PS. s-ar putea sa ma mut, cu tot calabalacul,aici.
Peste Prajit are ceva audienta. Pe Podomatic concureaza cu podcasturi in engleza care au o aza mult mai mare de ascultatori si totusi:http://i.imgur.com/HCYsm.jpg
0

Postat 07 July 2011 - 10:33 AM (#9) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Mentosan, unde pot sa vad popularitatea podcastului plusEV de pe e-pariuri?
0

Postat 07 July 2011 - 10:39 AM (#10) Useril este offline   Mentosan 

• Parior

http://www.podomatic...&%20RecreationE pe locul 51, dar categoria asta este mai larga.
0

Postat 08 July 2011 - 09:23 AM (#11) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Episodul #67http://pesteprajit.p..._25-07_00Iulian e revoltat pe buna dreptate ca pokerul online a fost interzis in Polonia. Cred ca greseste insa in legatura cu pariurile online (Dar cu calul ce-ai avut?). Pana la urma pe Betfair te duelezi cu ceilalti jucatori (nu joci impotriva casei mai mult ca intr-un joc de poker) la fel ca la poker (si acolo ai rake, iar rakebackul se traduce prin reducerea pe care o primesti la comisionul de la Betfair).Faza cu dependenta cred ca este in egala masura la poker, la pariuri sau la ciocolata. Asta nu cred ca e un motiv real pentru interzicerea uneia dintre ele.Parerea mea e ca pokerul si pariurile sunt legate destul de mult (nu poti interzice una fara alta), asa ca initiative cum avea senatorul ala american care vroia sa interzica pariurile online e un impostor sau nu cunoaste situatia exacta. La pariuri nu in toate cazurile joci impotriva casei, daca asta era un argument vreodata pentru interzicerea pariurilor.Daca m-ar intreba cineva pe mine, eu n-o sa fiu niciodata impotriva pokerului si evident, nici impotriva pariurilor online. Din punctul meu de vedere sunt jocuri de skill si trebuie reglementate in mod legal. Ma gandesc ca 16% din profitul anual (nu la fiecare retragere!) ar da pariorii doar ca sa fie lasati in pace de catre autoritati.[Edited on 8-7-2011 by pdp]
0

Postat 08 July 2011 - 03:55 PM (#12) Useril este offline   summer.n 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 521
  • Inregistrat: 21-January 09

un pic de offtopic am intrat pe siteul asta luat de la penultimul podcast parca ( http://www.pocketfiv...aniel-foldeanu/ ) si am o nelamurireintrebarea mea e daca sumele alea reprezinta bani reali castigati sau reprezinta puncte ori altceva....nu sunt cu pokerul si de aia intrebla alta persoanamoorman1\'s User NamesTotal Won:$7,203,957.15woooow:eek:
0

Postat 08 July 2011 - 04:00 PM (#13) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Nu stiu cat de exacte sunt sumele de pe site-ul respectiv. Poate doar sa ne confirme un pic cei care au cunostinte mai vaste decat noi. [Edited on 8-7-11 by gerrard88]
0

Postat 08 July 2011 - 11:20 PM (#14) Useril este offline   Apache 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 649
  • Inregistrat: 30-May 04

Sumele sunt reale.In poker, ca si in pariuri, forex, etc. cam 5% sunt castigatori.Castigurile din poker sunt muuult mai mari decat cele ale pariorilor.Negreanu castiga numai din reclame si sponzorizari cateva sute de mii pe an. Asta e. Si-a facut imagine.Ca sa ajungi acolo sus trebuie multa munca.Bafta !P.S. A inceput WSOP si sunt si cativa romani. Sa le tinem pumnii. Poate vine o bratara si la moi in tara.
0

Postat 08 July 2011 - 11:40 PM (#15) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Nu cred ca cei mai buni jucatorii de poker castiga mai bine decat cei mai profitabili pariori. Diferenta e ca la poker se poate masura mai usor succesul, in timp ce mafiotii din pariuri n-o sa apara niciodata in public sa se laude cu castigurile lor. Din pariuri apar doar anumite barfe, zvonuri si franturi de informatii. Pokerul online e mult mai legal si mai fair play pana la urma decat pariurile.
0

Postat 08 July 2011 - 11:50 PM (#16) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Citeaza

Originally posted by ApacheSumele sunt reale.In poker, ca si in pariuri, forex, etc. cam 5% sunt castigatori.Castigurile din poker sunt muuult mai mari decat cele ale pariorilor.Negreanu castiga numai din reclame si sponzorizari cateva sute de mii pe an. Asta e. Si-a facut imagine.Ca sa ajungi acolo sus trebuie multa munca.Bafta !P.S. A inceput WSOP si sunt si cativa romani. Sa le tinem pumnii. Poate vine o bratara si la moi in tara.
Am trecut prin mai multe tururi de calificare si m-am calificat la un turneu final acolo unde locul 1 primeste un pachet de 15.000 de euro pentru WSOP din Septembrie, din Paris. Stiu ca am 0% sanse, insa e totusi ceva pt 2 saptamani de poker cat am :jump2:
0

Postat 09 July 2011 - 12:56 AM (#17) Useril este offline   Apache 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 649
  • Inregistrat: 30-May 04

@pdp, eu pe mafiotii din pariuri nu ii consider pariori.Raman la parerea ca cel mai profitabil parior (trader) nu a realizat in cariera sa 15 milioane USD ca Daniel. El ejucatorul I in lume d.p.d.v. al castigurilor.La noi oare cati parioriau obtinut sume de peste 500K ?La poker it insir imediat cel putin 10 nume de romani.@gerrald Felicitari ![Edited on 8-7-2011 by Apache]
0

Postat 09 July 2011 - 05:01 AM (#18) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by Apache@pdp, eu pe mafiotii din pariuri nu ii consider pariori.
Dar daca ei fac bani din pariuri, atunci la ce categorie ii bagam?Am zis din start ca pariurile sunt infinit mai murdare decat pokerul, dar asta nu inseamna ca din poker se castiga mai bine ca din pariuri.Din punctul meu de vedere, procentul la poker si la pariuri e cam acelasi de castigatori. Diferenta e ca la pariuri se ruleaza mai multi bani.
0

Postat 09 July 2011 - 06:59 PM (#19) Useril este offline   oliviu17 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 03-July 11

pdp nu sunt de acord cu tine deoarece in poker se ruleaza mai multi bani pentru a incasa depozitul si bonusul si sar putea sa nu mai ai ce rula la poker=)) , iar la pariuri se ruleaza foarte usor daca sti cum sa ii rulezi .
0

Postat 10 July 2011 - 01:19 AM (#20) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Ce legatura are bonusul cu ce spuneam? Doar nu iti imaginezi ca banii de bonusuri reprezinta ceva la scara mondiala raportat la volumul total de tranzactii?!
0

Arata acest topic

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba