Marius a zis ca e ok sa deschidem o rubrica pentru prietenii de la podcastul de poker - Peste Prajit. Daca cumva e cu suparare pentru realizatori o sa-l inchidem. Insa nu cred ca e cazul pentru ca multi dintre noi suntem fanii emisiunii si vrem sa-i ajutam sa creasca in trafic.[Edited on 5-7-2011 by pdp]
|
|
Discutii podcast poker - Peste Prajit
Postat 05 July 2011 - 02:31 PM (#2)
http://pesteprajit.podomatic.com/Eu aici ii ascult. Realizatorii sunt George (Mentosan de pe e-pariuri) si Iulian (de pe holdem.ro cred). Eu am descoperit podcastul lor total intamplator insa merita sa-i ascultati daca aveti ceva timp liber.De la ei am aflat si de http://www.freakonomics.com/. Baietii astia au un podcast de senzatie. Sper sa nu gresesc, dar au undeva la peste un milion de ascultatori.[Edited on 5-7-2011 by pdp]
Postat 05 July 2011 - 04:40 PM (#4)
Ma refeream la baietii de la Freakonomics ca au un milion plus. Sper ca e ok c-am deschis un fan club si la noi pe e-pariuri. Nu stiu datele de la Peste Prajit, dar imi imaginez ca aveti si voi cateva mii acolo, nu?
Postat 05 July 2011 - 04:54 PM (#5)
Eu am ascultat majoritatea podcasturilor si din cate tin minte au fost cel mai mult aproximativ 3500. Iulian este obs de pe holdem.ro . Cand am aflat de podcast erau destul de avansati, dar am reusit sa ascult majoritatea podcasturilor.
Postat 05 July 2011 - 05:01 PM (#6)
Pe mine ma surprinjde faptul ca podcasturile de pe peste prajit au extrem de putine plays-uri. Spre exemplu, episodul 8 are doar 1100, mai putine decat podcasturile de aici de pe e-pariuri.
Postat 07 July 2011 - 10:29 AM (#8)
Citeaza
Originally posted by mogulutzVorba cantecului:< Cred ca m-am indragostit>PS. s-ar putea sa ma mut, cu tot calabalacul,aici.
Postat 07 July 2011 - 10:33 AM (#9)
Mentosan, unde pot sa vad popularitatea podcastului plusEV de pe e-pariuri?
Postat 07 July 2011 - 10:39 AM (#10)
http://www.podomatic...&%20RecreationE pe locul 51, dar categoria asta este mai larga.
Postat 08 July 2011 - 09:23 AM (#11)
Episodul #67http://pesteprajit.p..._25-07_00Iulian e revoltat pe buna dreptate ca pokerul online a fost interzis in Polonia. Cred ca greseste insa in legatura cu pariurile online (Dar cu calul ce-ai avut?). Pana la urma pe Betfair te duelezi cu ceilalti jucatori (nu joci impotriva casei mai mult ca intr-un joc de poker) la fel ca la poker (si acolo ai rake, iar rakebackul se traduce prin reducerea pe care o primesti la comisionul de la Betfair).Faza cu dependenta cred ca este in egala masura la poker, la pariuri sau la ciocolata. Asta nu cred ca e un motiv real pentru interzicerea uneia dintre ele.Parerea mea e ca pokerul si pariurile sunt legate destul de mult (nu poti interzice una fara alta), asa ca initiative cum avea senatorul ala american care vroia sa interzica pariurile online e un impostor sau nu cunoaste situatia exacta. La pariuri nu in toate cazurile joci impotriva casei, daca asta era un argument vreodata pentru interzicerea pariurilor.Daca m-ar intreba cineva pe mine, eu n-o sa fiu niciodata impotriva pokerului si evident, nici impotriva pariurilor online. Din punctul meu de vedere sunt jocuri de skill si trebuie reglementate in mod legal. Ma gandesc ca 16% din profitul anual (nu la fiecare retragere!) ar da pariorii doar ca sa fie lasati in pace de catre autoritati.[Edited on 8-7-2011 by pdp]
Postat 08 July 2011 - 03:55 PM (#12)
un pic de offtopic am intrat pe siteul asta luat de la penultimul podcast parca ( http://www.pocketfiv...aniel-foldeanu/ ) si am o nelamurireintrebarea mea e daca sumele alea reprezinta bani reali castigati sau reprezinta puncte ori altceva....nu sunt cu pokerul si de aia intrebla alta persoanamoorman1\'s User NamesTotal Won:$7,203,957.15woooow:eek:
Postat 08 July 2011 - 04:00 PM (#13)
Nu stiu cat de exacte sunt sumele de pe site-ul respectiv. Poate doar sa ne confirme un pic cei care au cunostinte mai vaste decat noi. [Edited on 8-7-11 by gerrard88]
Postat 08 July 2011 - 11:20 PM (#14)
Sumele sunt reale.In poker, ca si in pariuri, forex, etc. cam 5% sunt castigatori.Castigurile din poker sunt muuult mai mari decat cele ale pariorilor.Negreanu castiga numai din reclame si sponzorizari cateva sute de mii pe an. Asta e. Si-a facut imagine.Ca sa ajungi acolo sus trebuie multa munca.Bafta !P.S. A inceput WSOP si sunt si cativa romani. Sa le tinem pumnii. Poate vine o bratara si la moi in tara.
Postat 08 July 2011 - 11:40 PM (#15)
Nu cred ca cei mai buni jucatorii de poker castiga mai bine decat cei mai profitabili pariori. Diferenta e ca la poker se poate masura mai usor succesul, in timp ce mafiotii din pariuri n-o sa apara niciodata in public sa se laude cu castigurile lor. Din pariuri apar doar anumite barfe, zvonuri si franturi de informatii. Pokerul online e mult mai legal si mai fair play pana la urma decat pariurile.
Postat 08 July 2011 - 11:50 PM (#16)
Citeaza
Originally posted by ApacheSumele sunt reale.In poker, ca si in pariuri, forex, etc. cam 5% sunt castigatori.Castigurile din poker sunt muuult mai mari decat cele ale pariorilor.Negreanu castiga numai din reclame si sponzorizari cateva sute de mii pe an. Asta e. Si-a facut imagine.Ca sa ajungi acolo sus trebuie multa munca.Bafta !P.S. A inceput WSOP si sunt si cativa romani. Sa le tinem pumnii. Poate vine o bratara si la moi in tara.
Postat 09 July 2011 - 12:56 AM (#17)
@pdp, eu pe mafiotii din pariuri nu ii consider pariori.Raman la parerea ca cel mai profitabil parior (trader) nu a realizat in cariera sa 15 milioane USD ca Daniel. El ejucatorul I in lume d.p.d.v. al castigurilor.La noi oare cati parioriau obtinut sume de peste 500K ?La poker it insir imediat cel putin 10 nume de romani.@gerrald Felicitari ![Edited on 8-7-2011 by Apache]
Postat 09 July 2011 - 05:01 AM (#18)
Citeaza
Originally posted by Apache@pdp, eu pe mafiotii din pariuri nu ii consider pariori.
Postat 09 July 2011 - 06:59 PM (#19)
pdp nu sunt de acord cu tine deoarece in poker se ruleaza mai multi bani pentru a incasa depozitul si bonusul si sar putea sa nu mai ai ce rula la poker=)) , iar la pariuri se ruleaza foarte usor daca sti cum sa ii rulezi .
Postat 10 July 2011 - 01:19 AM (#20)
Ce legatura are bonusul cu ce spuneam? Doar nu iti imaginezi ca banii de bonusuri reprezinta ceva la scara mondiala raportat la volumul total de tranzactii?!
- ← Podcast PlusEV #3 - invitat Barbu Nitelea (jucator de sah)
- PlusEV - podcast despre pariuri sportive
- Podcast PlusEV #13 - invitat un tanar jucator de poker →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor