A aparut episodul 14 al podcastului PlusEV!
Sumar episod: interviu alfasiomega, despre NBA, curse de cai, strategii, teorie.
Asculta aici EPISODUL 14.
Link pentru download:
|
|
Podcast PlusEV #14 - invitat alfasiomega
Postat 08 July 2011 - 01:45 PM (#2)
Salut,Ori a inceput prea brusc ori s-a intamplat ceva la mine cand am dat play la podcast, oricum n-am prins inceputul lui. Sau a fost muzica peste voce.Misto cu caii, habar n-aveam.Cotele la toate meciurile includ absentele de care vorbea invitatul. Nu conteaza neaparat absentele ci mai degraba importanta lor cat si valoarea inlocuitorilor. Daca lipseste un jucator defensiv echipa o sa joace tot in 11, nu in 10. Multi au senzatia ca toate absentele sunt insurmontabile. De multe ori inlocuitorul poate avea un boost de moral pentru ca prinde locul de titular si joaca la 110% fata de valoarea sa. Nu e deloc simplu de intuit treaba asta. Cred ca e util sa ai o idee personala despre valoarea absoluta a jucatorilor cat si de cea relativa, adica raportata la nivelul echipei/campionatului/adversarului. Cel putin asa analizez eu.Sunt pe la jumatatea podcastului, dar am zis sa nu-mi uit ideea.[Edited on 8-7-2011 by pdp]
Postat 08 July 2011 - 01:47 PM (#3)
Si la mine s-a intamplat la fel, a inceput brusc. Si eu sunt pe la jumatate, buna emisiunea pana acum.
Postat 08 July 2011 - 01:59 PM (#4)
Probabil o problema tehnica la montaj.Il rog pe alfasiomega sa scrie aici daca in partea de introducere a mai spus ceva care s-a pierdut, impreuna cu link-ul promis.
Postat 08 July 2011 - 02:48 PM (#5)
Parerea mea e ca lupta nu e cu ceilalti pariori, sau nu numai. Sigur, banii vin de la alti pariori, dar daca ar fi doar intre pariori, lupta ar fi mult mai simpla pentru pariorii buni, decat acum cand casele de pariuri au intrat chiar si pe piata betfair cu softuri specializate (acei boti) care sunt gata oricand sa acapareze orice \"edge\" si sa readuca cota la punctul de echilibru. Lupta e cu tine insuti doar in masura in care ne raportam la capacitatea noastra de a previziona un eveniment sportiv. Oricum pariatul static este \"old news\" si cine mai face bani din asa ceva e un geniu. La moda e pariatul dinamic, dar pentru asta trebuie sa cunosti foarte bine regulile de pariere. Asa cum la poker am vazut ca scria cineva ca e important sa joci \"fara carti\" doar cititnd adversarii, la fel si la pariuri e important sa joci \"fara eveniment\". Sa stii in orice moment exact ce se intampla cu cotele in acel minut daca se marcheaza sau nu, daca se face break sau nu. Pariatul pe \"edge\" e joc de noroc, cred eu, sau caz particular, cum spunea invitatul. Sigur, nu pot demonstra cele spuse, de asta am inceput cu \"parerea mea\" :)
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
Postat 08 July 2011 - 09:37 PM (#7)
linkul este pentru site-ul lui Adrian Massey care din pacate si-a incheiat activitatea in acest an in luna martie...n-a mai fost actualizat din 19 martiedar site-ul este inca functional si inca se mai gasesc informatii valoaroase acolo, multe din ele fiind interpretari statistice si care pot fi in continuare de luat in seamahttp://adrianmassey.no-ip.org/web1/
Postat 08 July 2011 - 10:45 PM (#8)
...dar inainte de a citi interpretarile statistice ale lui Adrian Massey va recomand una dintre cele mai bune carti pentru incepatoriatentie f mare la factorii care pot influenta si determina rezultatele unei curse de cai
Postat 08 July 2011 - 10:49 PM (#9)
Citeaza
Originally posted by alfasiomega...dar inainte de a citi interpretarile statistice ale lui Adrian Massey va recomand una dintre cele mai bune carti pentru incepatoriatentie f mare la factorii care pot influenta si determina rezultatele unei curse de cai
Postat 08 July 2011 - 11:01 PM (#10)
iar pentru amatorii de easy money la cursele de cai, mai am o carte, as zice f utila...daca o aplicam un pic pe inversadica nu pentru a paria pe favoriti...ci pentru a alege cursele la care caii, care au cote de 50+, au sanse mult mai mici de a castiga decat gloabele, cu cote similare, de la celelalte curse...de ce? ati ghicit nu-i asa?!? pentru ca favoritii sunt prea puternici===========la naiba... aceeasi problema la upload...de data aceasta fisierul are mai putin de 1Mb...este vorba de \"The Legacy and Saver System\"Marius?!?[Edited on 8-7-2011 by alfasiomega]
Postat 08 July 2011 - 11:05 PM (#11)
Intrebarea saptamanii:Sub ce username a mai activat invitatul episodului 14? :crazy:[Edited on 8-7-2011 by Ygrek2k]
Postat 08 July 2011 - 11:07 PM (#12)
Azi sunt glumet: betasigamma? Parca a zis Marius ca nu avem voie cu 2 usere:mrg:[Edited on 8-7-2011 by Cristinel]
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
Postat 08 July 2011 - 11:14 PM (#13)
Citeaza
Originally posted by CristinelAzi sunt glumet: betasigamma? Parca a zis Marius ca nu avem voie cu 2 usere:mrg:[Edited on 8-7-2011 by Cristinel]
Postat 08 July 2011 - 11:16 PM (#14)
Citeaza
Originally posted by alfasiomegaiar pentru amatorii de easy money la cursele de cai, mai am o carte, as zice f utila...daca o aplicam un pic pe inversadica nu pentru a paria pe favoriti...ci pentru a alege cursele la care caii, care au cote de 50+, au sanse mult mai mici de a castiga decat gloabele, cu cote similare, de la celelalte curse...de ce? ati ghicit nu-i asa?!? pentru ca favoritii sunt prea puternici[Edited on 8-7-2011 by alfasiomega]
Postat 08 July 2011 - 11:27 PM (#15)
Citeaza
Originally posted by phaeniusTalk about Milton a castigat la cota 400 pe Betfair.
Citeaza
Originally posted by alfasiomegaiar pentru amatorii de easy money la cursele de cai, mai am o carte, as zice f utila...daca o aplicam un pic pe inversadica nu pentru a paria pe favoriti...ci pentru a alege cursele la care caii, care au cote de 50+, au sanse mult mai mici de a castiga decat gloabele, cu cote similare, de la celelalte curse...de ce? ati ghicit nu-i asa?!? pentru ca favoritii sunt prea puternici
Postat 08 July 2011 - 11:50 PM (#16)
\"Bizon\" suna mai bine decat \"peste\"? Eu am furat termenul de \"peste\" de la pokeristi, insa cred ca bizonul e mult mai fraier decat pestele in realitate. Totusi, nici bizonul nu mi se pare 100% potrivit in pariuri. Cred ca batalia in pariuri se da intre gaini si oi pentru titlul echivalent cu pestele din poker.Era vorba de alt nick tot pe acest forum sau in general de pe alte forumuri?
Postat 09 July 2011 - 12:40 AM (#17)
Citeaza
Originally posted by pdpEra vorba de alt nick tot pe acest forum sau in general de pe alte forumuri?
Postat 09 July 2011 - 03:56 PM (#19)
am descis un topic referitor la trading-ul la cursele de caihttp://www.e-pariuri.ro/forum/viewthread.php?tid=16296&page=1#pid323089de luni il voi continua un celalalt nick...va fi o surpriza pentru multi
Postat 09 July 2011 - 05:48 PM (#20)
Citeaza
Originally posted by Ygrek2kIntrebarea saptamanii:Sub ce username a mai activat invitatul episodului 14? :bere:[Edited on 8-7-2011 by Ygrek2k]
- ← PlusEV - condica de sugestii, reclamatii si idei
- PlusEV - podcast despre pariuri sportive
- Podcast PlusEV #3 - invitat Barbu Nitelea (jucator de sah) →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor