Flamengo si Fluminense se vor intalni in aceasta seara pe Engenhao din Rio de Janeiro in cel mai incins derby din Tara Cafelei. De obicei meciurile dintre cele doua echipe sunt foarte echilibrate, iar in ultimii ani cel mai uzitat semn a fost x-ul insa nu cred ca vom asista la un astfel de scenariu si astazi. Fluminense, campioana en-titre din Brasielirao traverseaza momente destul de grele: acest sezon nu a fost inceput nemaipomenit, suferind 3 infrangeri in ultimele 4 partide, e drept ca in ultimele doua etape s-a impus insa a facut-o in fata celor mai slabe echipe din campionant, Atletico PR si Avai. Problema lui Abel Braga pentru acesta partida o reprezinta numeroasele absente de marca: principalul marcator al echipei Fred este plecat cu nationala Braziliei la Copa America, argentinianul Conca, playmakerul, motorasul, sufletul si cel mai bun jucator din Brazilia in ultimele doua sezoane a fost vandut la Guangzhou, Deco este accidentat, fundasul dreapta Mariano este suspendat in timp ce Diogo, inchizator este incert. De cealalta parte Fla, campioana din urma cu doia ani merge foarte bine, nu a pierdut in noul sezon (4-4-0) si principala contracandidata a lui \"Timao\" la titlu. Flamengo @2,37
|
|
Pagina 1 din 1
Brasileirao 2011
Postat 17 November 2011 - 11:26 PM (#2)
Pronostic meci Santos v Atletico GO : Peste 1.5 goluri la pauza @ 2.50 (Gamebookers)
Merg cu incredere mare pe un prim mitan spectaculos cu minim 2 goluri intre Santos si Atletico Goianense, intr-o partida ce va avea loc in aceasta noapte de la ora 00:30, pe stadionul Municipal Paulo Machado de Carvalho din Sao Paulo. Dupa 34 de etape, Santos ocupa locul 9, cu 51 de puncte, la doar 4 lungimi de un loc ce aduce calificarea in Copa Libertadores, in timp ce Atletico Goianense e pe 13 cu 9 puncte in minus. Oaspetii cred ca au potentialul de a pune ceva probleme amfitrionilor, avand marcate 5 goluri in ultimele 3 deplasari. Nici alb-negrii nu cred ca se vor lasa mai prejos, tinand cont ca ii pot utiliza pe golgeterii Neymar si Borges in avanposturi si Bruno Aguiar in rol de playmaker, iar Santos are reputatia unei echipe care marcheaza destul de rapid, avand golaveraj 19-11 la pauza in cele 17 meciuri disputate in propriul fief in actuala stagiune. In acelasi clasament al pauzei, echipa vizitatoare are 11 goluri marcate si 13 primite in 17 dispute. Anticipez o partida deschisa, cu ocazii de gol la ambele porti, un ritm alert in fata unui public frenetic care va canta din primul minut creand o atmosfera fotbalului de mare spectacol, in patria celor ce au ridicat acest sport la rang de arta.
Merg cu incredere mare pe un prim mitan spectaculos cu minim 2 goluri intre Santos si Atletico Goianense, intr-o partida ce va avea loc in aceasta noapte de la ora 00:30, pe stadionul Municipal Paulo Machado de Carvalho din Sao Paulo. Dupa 34 de etape, Santos ocupa locul 9, cu 51 de puncte, la doar 4 lungimi de un loc ce aduce calificarea in Copa Libertadores, in timp ce Atletico Goianense e pe 13 cu 9 puncte in minus. Oaspetii cred ca au potentialul de a pune ceva probleme amfitrionilor, avand marcate 5 goluri in ultimele 3 deplasari. Nici alb-negrii nu cred ca se vor lasa mai prejos, tinand cont ca ii pot utiliza pe golgeterii Neymar si Borges in avanposturi si Bruno Aguiar in rol de playmaker, iar Santos are reputatia unei echipe care marcheaza destul de rapid, avand golaveraj 19-11 la pauza in cele 17 meciuri disputate in propriul fief in actuala stagiune. In acelasi clasament al pauzei, echipa vizitatoare are 11 goluri marcate si 13 primite in 17 dispute. Anticipez o partida deschisa, cu ocazii de gol la ambele porti, un ritm alert in fata unui public frenetic care va canta din primul minut creand o atmosfera fotbalului de mare spectacol, in patria celor ce au ridicat acest sport la rang de arta.
Postat 17 November 2011 - 11:36 PM (#3)
@Kwangju
Flamengo joaca cu Figueirense ... Fluminense a jucat aseara ...
Flamengo joaca cu Figueirense ... Fluminense a jucat aseara ...
"Singurul lucru necesar pt triumful raului este ca oamenii buni sa nu faca nimic" (Edmund Burke)
Postat 18 November 2011 - 12:11 AM (#4)
Santos trage tare pentru a prinde un loc cat mai sus in clasament cand mai sunt doar 4 etape de jucat. Sanos are forta ofensiva sa acopere handicapul, acesta fiind acoperit si in ultimile 3 meciuri jucate acasa cat si in ultima intalnire dintre cele 2 echipe, cand Santos a fost gazda. Santos are in atac pe Borgers si Neymar care pot inscrie usor goluri unei echipe care a pierdut ultimele 4 meciuri si nu prea mai are pentru ce juca.
Santos (-1) - Atletico GO - 1 @ 1.925 bet365
Santos (-1) - Atletico GO - 1 @ 1.925 bet365
Aceasta postare a fost editata de alinutz03: 18 November 2011 - 12:12 AM
Norocul este exceptia, nu regula jocului.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor