Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Bursa e in flacari! - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Bursa e in flacari!

Postat 12 July 2011 - 10:04 AM (#1) Useril este offline   ovidiu80 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 573
  • Inregistrat: 27-November 04

Voi vedeti ce se intampla pe bursa?! E rosie fratilor!! Scaderi de sute de pipsi pe EUR/USD. Pe indici scaderi de pana la 1000 pipsi in Italia. La fel pentru FTSE si DJIE incredibil ce se intampla! O mare oportunitate pentru toata lumea! Intrebare: cu ce broker tranzactionati? Bineinteles, pariuri financiare sunt si la Bet365, GB, Willhill, etc.Sa auzim de bine!:D
0

Postat 12 July 2011 - 04:21 PM (#2) Useril este offline   Apache 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 649
  • Inregistrat: 30-May 04

Eu tranzactionez Live pe DeltaStock. E platforma de Forex mt4. Am niste EA automati. (Robotei care tranzactioneaza singuri.)Din pacate stau rau cu timpul si nu pot da mai multe detalii.Baftal la pipsi !
0

Postat 12 July 2011 - 04:29 PM (#3) Useril este offline   ovidiu80 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 573
  • Inregistrat: 27-November 04

functioneaza treaba cu roboteii? cat de des se activeaza si lanseaza ordine spre executie? intreb de curiozitate, n-am folosit.:ciao:[Edited on 12-7-2011 by ovidiu80]
0

Postat 12 July 2011 - 07:49 PM (#4) Useril este offline   Apache 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 649
  • Inregistrat: 30-May 04

Ovidiu, da un search: Megadroid, Forex Growth Bot, Wall Street Robot, etc.Acestea sunt cele mai bune EA automate ca raport calitate/pret.Cel mai scump robot costa 1 milion USD pe e-bay. Tipul care il vinde a fost dat afara de la o banca falimentara. Din cel 5 copii pe care vrea sa le dea s-au vandut deja 3. Banuiesc ca au fost cumparate tote banci sau corporatii mari.Sunt roboti care tranzactioneaza intraday, scalping, longterm, etc. Bafta!Nu te supara daca nu o sa raspund curand altor intrebari. Sunt ocupat.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba