Meciul O\'Higgings - Enfoque este listat de bwin ca incepand de la ora 00:00 la o cota de victorie pentru O\'Higgings de 1.12 .Meciul este pe cale sa se termine in 2-3 minute cu victoria celor de la O\'Higgings . Sa nu profitati de aceasta greseala :bere:
|
|
Pagina 1 din 1
Copa Chile, Chile
Postat 13 July 2011 - 11:07 PM (#2)
Meciul sa terminat egal . Eu am pariat 1 milion pe egal . Acum sa vedem daca si ei vor plati pentru greseala lor. Cum si eu miam pierdut sute de euro la ei din greselile mele .
Postat 13 July 2011 - 11:11 PM (#3)
Iti da void, stai linistit :)Daca e winner, iti trimit 100 EUR in MB cu dovada platii atasata aici !LE: Prin winner se intelege ca se onoreaza castigurile si poti retrage fara probleme suma din contul respectiv ![Edited on 13-7-2011 by costyn]
Postat 13 July 2011 - 11:15 PM (#4)
avand in vedere ca mai erau vreo 6 minute in care se putea intampla orice in meci dupa acel gol egalizator si pariu a fost facut in time of the match ar trebui sa dea winner . Nu cred ca daca se termina 2-3 si eu puneam 1 ca dadea void...voi vedea .
Postat 13 July 2011 - 11:19 PM (#5)
saptamana trecuta eram in norvegia si urmaream un meci de fotbal cu laptopul in brate din cupa lor ..si imediat ce s-a marcat am pariat ei au lasat scorul neschimbat aproximativ 2 minute si a dat winner , bine miza era undeva la 30 de ron .
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor