Am si eu o problema cu cei de la bwin, vad ca din ce in ce mai multe persoane au probleme cu aceasta \'\'companie\'\'. Ieri, 14 iulie 2011 am plasat un pariu de 1000 de lei, pe o cota de 1,50 la meciul Mikhail Youzhny (RUS) - Juan Carlos Ferrero (ESP). Pariul a fost castigator iar banii au intrat imediat in cont. Pana aici toate bune si frumoase. Am mai stat pe site in jur de 20 de minute, dupa care l-am inchis si am revenit peste aproximativ o ora si jumatate. Cand m-am logat am constatat cu stupoare ca banii mi-au fost retrasi din cont, iar acel pariu a fost anulat. Tin sa precizez ca nu am incalcat absolut nicio regula, nu am facut nimic altceva decat de a-mi incerca sansa. Atasez si un PS cu pariul anulat. Le-am trimis email iar raspunsul lor ma lasat fara cuvinte. Nu stiu ce eroare tehnica au avut si nici nu ma intereseaza, nu e treaba mea. Vreau sa precizez ca am contul facut prin e-pariuri si l-as ruga pe Domnul Marius, daca poate si daca doreste sa ma ajute i-as ramane recunoscatoare. [Edited on 15-7-2011 by bubulina02]
|
|
Bwin anuleaza pariurile aiurea!!!
Postat 15 July 2011 - 10:30 AM (#2)
Raspunsul dat de cei de la Bwin in urma mesajului trimis de mine: Vă mulţumim pentru e-mailul dvs.Din păcate, am fost nevoiţi să anulăm pariul dvs. Mikhail Youzhny (RUS) - Juan Carlos Ferrero (ESP), Care jucător va câştiga primul 15 puncte în 1-ul set?, deoarece acesta a fost plasat după ce oferta respectivă de pariere a fost încheiată, datorită unei întârzieri de transmitere şi procesare. Astfel de întârzieri pot conduce, în cazuri izolate, la decalaje temporale în plasarea pariurilor, care, din păcate, nu pot fi evitate.Pariul întârziat a fost corectat şi suma mizată a fost deja transferată înapoi în contul dvs.Mai jos puteţi citi paragraful relevant din Termenii şi Condiţiile noastre. Pentru a vedea versiunea integrală a Termenilor şi Condiţiilor vă rugăm să daţi click pe link-ul corespunzător din partea de jos a paginii noastre home.******************************A3.1 Confirmare:Un pariu este considerat încheiat după ce a fost confirmat de către companie. Un pariu este confirmat dacă este afişat în contul de pariuri la rubrica Pariurile mele. În anumite situaţii izolate, pot interveni întârzieri. În cazul unei dispute privind ora la care a fost încheiat un pariu, va fi luată în considerare ora la care pariul a fost înregistrat de către companie.A3.4 Termen limită:Termenul limită de efectuare a pariurilor va fi stabilit exclusiv de către companie.A3.8 Erori:Compania nu îşi asumă răspunderea pentru erorile de tipărire, transmitere şi/sau evaluare. Compania îşi rezervă, în mod special, dreptul să rectifice greşelile evidente de introducere a cotelor de pariuri şi/sau cele survenite la evaluarea rezultatelor pariurilor ( ex. erori privind cotele, echipele, evenimentele) şi să anuleze pariurile repective - chiar şi după încheierea evenimentului. Compania nu oferă nicio garanţie pentru corectitudinea, integritatea sau actualitatea informaţiilor puse la dispoziţie, precum scorurile live şi mesajele de notificare a rezultatelor transmise prin e-mail sau SMS. Miza este în mod exclusiv suma confirmată şi înregistrată de către companie. În cazul anulării unui eveniment/unei oferte de pariu eronat/ă, toate pariurile vor fi evaluate drept \"câştigătoare\" la cota 1.00.*****************************Ne cerem scuze pentru orice inconvenienţă şi vă mulţumim pentru înelegere.Vă rugăm, nu ezitaţi să ne contactaţi dacă aveţi alte nelămuriri.Cu respect,Serviciul clienţi bwinb\'inside membrii Whitebwin se declară în favoarea unui joc responsabil
Postat 15 July 2011 - 10:49 AM (#4)
Am ziso si o sa o mai zic. Foloseste Pinnacle si casele de pariuri de la colt care nu te limiteaza, au cote mai mari, cotele scad mai incet etc.Incearca sa rezolvi ceva pe SBR.
Postat 15 July 2011 - 11:03 AM (#5)
La pinnacle e mai greu sa faca ce a facut la bwin. Daca vrea live, mai bine betfair. Bubulina a profitat de o eroare a casei de pariuri, motiv pentru care i s-au anulat pariurile. De cate ori nu m-am certat cu ei pe tema asta si imi dadeau in cap cu regulamentul, unul stupid, de altfel, in masura in care iti spun dupa terminarea evenimentului ca au facut o eroare. Le-am spus si eu odata sa imi anuleze toate pariurile perdante pe motiv ca am facut greseala de a apasa pe alt semn decat as fi dorit dupa terminarea evenimentului. Si m-am intrebat \"din ce motiv ar face asta?\" Si le-am spus ca pe motiv de reciprocitate. Asa cum ei imi anuleaza pariurile castigatoare atunci cand gresesc ei, tot asa, sa o faca si la alea necastigatoare cand gresesc eu, logic. Dar logica dreptatii nu e pentru catei, vorba poeziei. In situatii din astea, nu iti ramane decat sa iti iei jucariile si sa pleci, acolo unde regulamentul nu incalca regulile de bun simt elementar.
Postat 15 July 2011 - 11:14 AM (#6)
Eu am patit la tenis la ei, daca jucatorul meu se retragea, primeam lost. Daca se retragea al lor, dadeau void.
Postat 15 July 2011 - 11:30 AM (#7)
Citeaza
Originally posted by phaeniusEu am patit la tenis la ei, daca jucatorul meu se retragea, primeam lost. Daca se retragea al lor, dadeau void.
Cele mai tari predictii din NHL --> http://www.e-pariuri...573#entry299573
Pekka Rinne - signed a 7-year deal worth $49 million, the Nashville Predator's largest contract in team history (one of the best goaltender from NHL)
Pekka Rinne - signed a 7-year deal worth $49 million, the Nashville Predator's largest contract in team history (one of the best goaltender from NHL)
Postat 15 July 2011 - 12:08 PM (#8)
Eu am patit-o cu bet365. Pariurile live vor fi la cheremul lor pentru ca pot sa-ti de-a in cap cu: in momentul plasarii pariului evenimentul suferise deja modificari etc......
Postat 15 July 2011 - 12:08 PM (#9)
Chestia e ca am pierdut bani din vina lor cu ceva timp in urma pentru ca au pus la un meci din tenis 40-30 dar scorul real era 30-40. Atunci cand gresesc ei si pierzi nu se mai anuleaza nimic. Dar aici e alta poveste pentru ca nu stiu ce probleme au avut ei ieri, in jur de ora 15:00 la toate meciurile care erau live in loc de numele jucatorilor sau numele echipelor apareau cifre. Apoi am pus acel pariu la noroc pentru ca pierdusem 400 de lei la bet365, eram nervoasa si am vrut sa-i recuperez. Am avut noroc si a iesit, iar apoi ei mi-au luat banii inapoi. Nu stiu daca mai am sau nu vreo sansa sa-mi dea banii inapoi, poate doar Marius ma mai poate ajuta...
Postat 15 July 2011 - 01:43 PM (#10)
Eu in 2 ani si jumatate de pariuri online nu am avut nicio problema cu nicio casa de pariuri, e drept ca nu prea mai pariez momentan, iar cand o fac nu prea o mai fac live. Zic doar ca idee.Insa intrebarea mea pt Bubulina e urmatoarea: Ai pus pariul profitand de faptul ca au ramas cotele deschise dupa ce unul din jucatori ajunsese deja la 15 puncte?
Postat 15 July 2011 - 01:51 PM (#11)
Asa am patit si eu odata am profitat de o greseala la live era un meci dintr-o liga inferioara meciul era incheiat scor 1-1 iar la bwin in oferta mai aparea inca meciul cei drept cu o cota foarte mica 1.05 parca pe egal . Am putut plasa pariul dar l-au dat void .
Postat 15 July 2011 - 01:53 PM (#12)
Citeaza
Originally posted by gerrard88Eu in 2 ani si jumatate de pariuri online nu am avut nicio problema cu nicio casa de pariuri, e drept ca nu prea mai pariez momentan, iar cand o fac nu prea o mai fac live. Zic doar ca idee.Insa intrebarea mea pt Bubulina e urmatoarea: Ai pus pariul profitand de faptul ca au ramas cotele deschise dupa ce unul din jucatori ajunsese deja la 15 puncte?
Postat 15 July 2011 - 02:24 PM (#13)
bubulina02=nordvest?
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
Postat 15 July 2011 - 02:38 PM (#14)
Citeaza
Originally posted by Cristinelbubulina02=nordvest?
Postat 15 July 2011 - 02:48 PM (#15)
Citeaza
Originally posted by bubulina02Adica?
Citeaza
Originally posted by Cristinelbubulina02=nordvest?
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
Postat 15 July 2011 - 02:56 PM (#16)
Pai din ce am inteles eu, pana la urma ti-a anulat pariul absolut gratuit. Nu ai incalcat nimic, nu ai facut nimic ilegal, pur si simplu au refuzat sa iti dea banii Ciudat. Marius e singurul care te poate ajuta.
Postat 15 July 2011 - 03:37 PM (#17)
Citeaza
Originally posted by gerrard88Pai din ce am inteles eu, pana la urma ti-a anulat pariul absolut gratuit. Nu ai incalcat nimic, nu ai facut nimic ilegal, pur si simplu au refuzat sa iti dea banii Ciudat. Marius e singurul care te poate ajuta.
Postat 15 July 2011 - 06:02 PM (#19)
Citeaza
Originally posted by dan_-ddcSunt niste milogi!pariu plasat la 17/14 pt almagro si bp celalaltface brek 17/15tine serva la 0 relativ usor 17-19apoi 0/15 17/20 deci Wonapoi game la 15 almagro 21/20 dar nu mai contapariu anulat dupa ce a iesit castigator atasez poza[Edited on 15-7-2011 by dan_-ddc]
Postat 15 July 2011 - 06:19 PM (#20)
Probabil o sa-ti zica ca Almagro e prietenu tau si ca stiai deja scorul :-j[Edited on 15-7-2011 by bubulina02]
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor