Aveti mare grija cu cardurile...Stiu cel putin 2 persoane care au patit-o rau de tot...au dat datele despre cardurile folosite celor de la bet 365 si le-au fost golite pana la ultimul leu...s-a dorit sa se discute cu ei...dar nu ai cu cine..spun ca tb sa se adreseze firmei care este in Anglia....nu ramane decat sa se faca reclamatie la Politie...[Edited on 18-7-2011 by marius]
|
|
Problema carduri
Postat 16 July 2011 - 02:56 PM (#2)
Wow. Ma las de pariuri.. Scot banii de pe card si dupa aceea ii dau foc la card..
Postat 16 July 2011 - 03:04 PM (#3)
Du-te bre de aici. Nu cred asa ceva. Nu se pateaza aia pentru doi romani care au maxim 5000 RON pe card. Nu cred veci. Mai ales ca vorbim de o firma extrem de serioasa. Nu te cred.
Postat 16 July 2011 - 03:07 PM (#4)
Tocmai ca se dau firma serioasa...oricum o sa se ataseze in cateva zile copie de pe extrasele bancare .
Postat 16 July 2011 - 03:14 PM (#5)
Vino cu dovezi. Sau il invitam in podcast pe prietenul tau sa ne povesteasca.
Postat 16 July 2011 - 03:19 PM (#6)
Si ce relevanta au extrasele bancare? :bere: Poate si-a scos banii singur..
Postat 16 July 2011 - 03:27 PM (#7)
Atentie mare se rapesc copii in Bucuresti...:bere:
Agentzie Imobiliara de Pariuri
Postat 16 July 2011 - 03:31 PM (#9)
pai aici e problema...2 dintre carduri erau de cumparaturi cu limita de retragere de numerar...iar cardurile au fost golite in totalitate...ceea ce nu se poate face de catre titularul cardului...
Postat 17 July 2011 - 02:46 AM (#12)
Povestea ta este cusuta cu ata alba ptr ca esti confuz in exprimari.Pana nu vezi extrasele bancare dupa conturile respective acuzi aiurea.
Postat 17 July 2011 - 02:54 AM (#13)
Citeaza
Originally posted by ALEX2011pai aici e problema...2 dintre carduri erau de cumparaturi cu limita de retragere de numerar...iar cardurile au fost golite in totalitate...ceea ce nu se poate face de catre titularul cardului...
Postat 17 July 2011 - 09:48 AM (#15)
Citeaza
Originally posted by ALEX2011Aveti mare grija cu cardurile...Stiu cel putin 2 persoane care au patit-o rau de tot...au dat datele despre cardurile folosite celor de la bet 365 si le-au fost golite pana la ultimul leu...s-a dorit sa se discute cu ei...dar nu ai cu cine..spun ca tb sa se adreseze firmei care este in Anglia....nu ramane decat sa se faca reclamatie la Politie...
Postat 17 July 2011 - 10:19 AM (#16)
Mie mi-a fost umplut cardul. Era gol si intr-o zi m-am trezit cu el plin de bani.
Postat 17 July 2011 - 10:35 AM (#17)
eu am sunat la Bet365 la telefonul pt. Romania....am vorbit cu un angajat i-am dat datele cardului si mi-a facut depunerea inclusiv mi-a introdus manual si bonusul ,deoarece nu eram la calculator si puteam apoi sa pariez pe mobil........cand \"simt\" un pont sau ceva la ei depun rapid si apoi in maxim 3-6 ore am banii la MB........:bere:ceea ce este f. important ,inainte treceau si 24 ore pana intrau banii....
"HOPE DIES LAST".....
Postat 17 July 2011 - 10:50 AM (#18)
Citeaza
Originally posted by phaeniusMie mi-a fost umplut cardul. Era gol si intr-o zi m-am trezit cu el plin de bani.
Postat 17 July 2011 - 11:22 AM (#19)
Citeaza
Originally posted by ALEX2011pai aici e problema...2 dintre carduri erau de cumparaturi cu limita de retragere de numerar...iar cardurile au fost golite in totalitate...ceea ce nu se poate face de catre titularul cardului...
Postat 17 July 2011 - 11:36 AM (#20)
Nu cred ca bet365 fura banii de pe carduri.Sa verifice mai bine ce alte tranzactii au facut,de la ce bancomate au retras,etc...
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor