Zuker,de pe cardurile de cumparaturi nu poti retrage toata suma cash la ATM,ci doar un anumit procent.Insa poti folosi pana si ultimul banut la cumparaturi fie ele si \"depuneri\" la casele de pariuri.N-are nicio relevanta ce povesteste individul asta.Probabil si-au transferat toti banii de pe carduri in contul Bet365,apoi au incercat sa-i scoata prin alta metoda ... fara a paria... :cartrosu:
|
|
Problema carduri
Postat 18 July 2011 - 02:50 PM (#22)
Citeaza
Originally posted by ALEX2011Tocmai ca se dau firma serioasa...oricum o sa se ataseze in cateva zile copie de pe extrasele bancare .
Postat 18 July 2011 - 03:23 PM (#23)
de obicei romanii nu cred ceva pana nu li se intampla lor insisi...o sa revin...deocamdata totul e sub ancheta politiei..
Postat 18 July 2011 - 03:53 PM (#24)
ideea ca e ca in general omul nu crede pana nu i se intampla lui insusi...deocamdata se face ancheta cu ajutorul politiei...o sa revin cu amanunte la sfarsitul anchetei....pana atunci..inca o data...mare grija ce carduri folositi
Postat 18 July 2011 - 05:03 PM (#26)
Admini, inchideti genul asta de topicuri. e clar ca sunt banditi. Pe deasupra sunt si amatori. Pe mine asta deranjeaza. Fura, tata, dar fura cu stil! Puscarie faci si pentru o gaina si pentru un tren cu bani.
Postat 18 July 2011 - 08:14 PM (#27)
Alt topic prostesc. Sunt de 8 ani de zile pe forum, am auzit tot felul de probleme si cazuri si nimeni nu s-a putut plange ca o vreo agentie, oricare ar fi ea, i-ar fi furat banii de pe card. Daca vi se cer copii dupa carduri, este tocmai pentru protectia voastra, sa se asigure ca nu va foloseste altcineva sumele din cont, nu sa va fure banii.Poanta ca politia deja cerceteaza cazul, e chiar hazlie. A mai fost unu\' ca tine pe vremuri si pana la urma s-a dovedit ca era minor si folosise cardul lui taica-su, care s-a dus la politie pentru ca nu stia cum i-au disparut banii.Titlu modificat.[Edited on 18-7-2011 by marius]
Postat 18 July 2011 - 08:26 PM (#28)
Vai de mine, acum chiar ca ma mananca in fund, dar \"i-au\" se scrie cu cratima, Marius. :motz:
Postat 18 July 2011 - 08:42 PM (#29)
Scuze, am modificat. Mai greseste insusi ministrul educatiei, nu un biet moderator de forum :motz:
Postat 18 July 2011 - 09:58 PM (#30)
cei care inca nu au carduri sau care au dar citesc astfel de plingeri..nu contest ca nu sint care au avut au si vor avea probleme cu cardurile sau cu anumite case..etc. ok, pot accepta asta. dar, pt ca exista un imens dar....nu va lasati indusi in eroare de asemenea \"probleme\". folositi cardurile cu incredere. lasati pe cei care va cer documente peste documente sa va ceara, stiu ei de ce o fac si este numai si numai in sprijinul vostru.folositi casele de pariuri online. a fost explicata multitudinea de motive pe acest forum si pe alte forumuri de acest gen. am o multime de conturi deschise la toate casele bune si mai putin bune de pariuri. niciodata , dar absolut niciodata nu am avut probleme cu cardul, cu contul..etc.am avut o singura mare probleme cu contul de la moneyb. de unde mi-a fost sustrasa o suma de bani dar asta a fost numai din neatentia/prostia mea. evident, atentie mare la cei care va cer documente , nu raspundeti la orice e-mail venit de te miri unde.multe probleme se datoreaza neintelegerilor provenite din partea clientilor, al celor care detin carduri sau au deschise conturi la casele de pariuri. nu vreau sa absolv de vina casele, au si ele bubele lor dar daca e sa vorbim de securitatea banilor atunci chiar e securitate.
Postat 18 July 2011 - 10:12 PM (#31)
daca s-ar \"supara\" astia de la casele de pariuri si ar accepta doar carduri,ar mai dispare din agitatie.......:yeah:
"HOPE DIES LAST".....
Postat 18 July 2011 - 10:29 PM (#32)
Citeaza
Originally posted by reddacydaca s-ar \"supara\" astia de la casele de pariuri si ar accepta doar carduri,ar mai dispare din agitatie.......:yeah:
Postat 18 July 2011 - 11:16 PM (#33)
Citeaza
Originally posted by phaeniusVai de mine, acum chiar ca ma mananca in fund, dar \"i-au\" se scrie cu cratima, Marius. :)
Postat 30 July 2011 - 09:46 AM (#34)
din multe motive o sa va spun pe scurt finalul a ceea ce s-a intamplat...cine pariaza stie ca daca se pariaza sume mai mari se cere o anumita autorizare...insa cei ce au jucat banii de pe carduri ( au jucat sumele in intregime o singura data) nu au primit autorizare..pentru ca logic nu erau posesorii cardurilor...si astfel casa de pariuri a repus toti banii care lipseau de pe carduri...asa ca ..mare grija ce date furnizati celor de la pariuri on line...si cum folositi cardurile
Postat 30 July 2011 - 10:35 AM (#35)
:bun: N-am inteles absolut nimic din ceea ce ai incercat sa explici.
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor