Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Intrebare retragere bet365 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intrebare retragere bet365

Postat 18 July 2011 - 02:48 PM (#1) Useril este offline   anghelsefu 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 18-July 11

e cea mai mare casa de pariuri da sunt niste tepari, cand vine vorba de depus poti sa depui in 10 secunde da cand e vorba sa ti plateasca banii pe care i ai castigat iti cer scanuri cu toate prostiile: buletin, certificat de nastere, extras de cont + poze cu bueltinu in mana... le am trimis si ghici ce: mai vor o copie dupa nu stiu ce scrisoare pe care ei zic ca o trimit da nu ajunge niciodata la mine acasa... Chiar trimit scrisoarea aia sau doar zic asa ca sa nu ti dea banii??[Edited on 18-7-2011 by marius]
0

Postat 18 July 2011 - 02:51 PM (#2) Useril este offline   Zuker 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1616
  • Inregistrat: 04-September 09

Mai apareti multi? Deja ma plictisiti..
0

Postat 18 July 2011 - 03:19 PM (#3) Useril este offline   TheGambler 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 420
  • Inregistrat: 03-May 04

Are dreptate cu privire la verificarile celor de la 365, niste nesimtiti.
0

Postat 18 July 2011 - 03:26 PM (#4) Useril este offline   TheGambler 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Da, o sa iti vina si o scrisoare. E clar ca nu vor sa dea banii, pana la urma ii dau, daca le trimiti tot ce vor.
0

Postat 18 July 2011 - 03:54 PM (#5) Useril este offline   anghelsefu 

• Parior
  • PipPip

pai le am dat da scrisoarea aia nu o am si ei ma mint ca o trimit dar nu ajunge... daca stiam de la inceput nu mai jucam la ei... nsite hoti...
0

Postat 18 July 2011 - 04:04 PM (#6) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Citeaza

Originally posted by anghelsefupai le am dat da scrisoarea aia nu o am si ei ma mint ca o trimit dar nu ajunge... daca stiam de la inceput nu mai jucam la ei... nsite hoti...
Bonus ti-a placut sa iei de la Bet365?
0

Postat 18 July 2011 - 04:17 PM (#7) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5431
  • Inregistrat: 25-May 08

Can mi-am facut eu cont la Bet365 nici nu mai stiu ce acte mi-au cerut, dar cu siguranta nu erau asa drastice verificarile. Asta era avum vreo 6-7 ani.
0

Postat 18 July 2011 - 04:20 PM (#8) Useril este offline   cipriasu 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 42
  • Inregistrat: 08-October 08

Citeaza

Originally posted by pdpBonus ti-a placut sa iei de la Bet365?
A luat bonus? :motz: Si acum mai vrea si castigul?Ce nesimtit! :nu:
0

Postat 18 July 2011 - 04:50 PM (#9) Useril este offline   TheGambler 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Da, asta-i buna, daca luati bonusuri, nu mai retrageti:))
0

Postat 18 July 2011 - 04:55 PM (#10) Useril este offline   anghelsefu 

• Parior
  • PipPip

voi va imaginati ca am luat bonusu si pe urma am vrut sa scot banii? mai jucat vreo sapt si pe urma am avut nevoie de banii aia numa ca bet365 s a gandit ca nu am nevoie de ei...
0

Postat 18 July 2011 - 04:57 PM (#11) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by cipriasu

Citeaza

Originally posted by pdpBonus ti-a placut sa iei de la Bet365?
A luat bonus? :motz: Si acum mai vrea si castigul?Ce nesimtit! :nu:
Ce glumet esti, nepoate!Era o simpla intrebare. Daca tu te-ai simtit. eu fac pariu ca genul asta de useri fac conturi la vecini, bunici, etc. si vin pe aici sa se planga ca-i pun sa-si faca poza cu id-ul in mana.Daca vreti sa invatati sa faceti bonusuri, apelati la persoane care se pricep, nu mai faceti dupa ureche.Bet365 e foarte corecta cu pariorii corecti, insa e foarte atenta la cine incearca s-o pacaleasca.Daca era parior, nu statea in bonus. Astea sunt doar pretexte de adormit copiii. Iar mie e foarte greu sa-mi intorci portofelul cu gainarii d-astea.
1

Postat 18 July 2011 - 05:00 PM (#12) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by anghelsefuvoi va imaginati ca am luat bonusu si pe urma am vrut sa scot banii? mai jucat vreo sapt si pe urma am avut nevoie de banii aia numa ca bet365 s a gandit ca nu am nevoie de ei...
Omule, toti care aplica pentru bonus si vor sa retraga sunt verificati. Bet365 e limitata daca esti parior serios, insa pentru incepatori e utila. Atata tot. Ai termeni si conditii pe care poti sa-i lecturezi si apoi sa le scoti ochii lor daca te fura cu ceva. Iti zic eu sigur ca sunt acoperiti de regulile lor si daca se supara iti iau si jumatate din bani daca te simt ca esti bandit cu ei. Treaba ta pana la urma. :motz: Bafta!
0

Postat 18 July 2011 - 05:06 PM (#13) Useril este offline   cipriasu 

• Parior
  • PipPipPip

Personal nu agreez bonusurile. In schimb tu te laudai ca acorzi prezumtia de nevinovatie. Sau nu?
0

Postat 18 July 2011 - 05:13 PM (#14) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

:motz: Ma laudam doar. Am crezut ca e evident. Cand mai prinzi putine radacini mai vorbim. Acum mergi pe mana mea la treaba asta, ii miros de la 1 km pe astia.Totusi, la MB am patit ceva asemanator cu scrisoarea de verificare. Am cont la ei de o gramada de ani dar scrisoarea nu ajunge la adresa specificata. Am un car de carduri si limita fara limita. Teoretic e posibil sa nu ajunga scrisorile, insa eu zic ca astea sunt exceptii de exceptii. E ca si cum mi-as imagina ca tu faci parte din randul eschimosilor. E evident ca e posibil, insa e putin probabil. Eu incerc sa gandesc statistic.[Edited on 18-7-2011 by pdp]
0

Postat 18 July 2011 - 05:31 PM (#15) Useril este offline   cipriasu 

• Parior
  • PipPipPip

Eu am trecut prin verificarile astea cand mi-am facut cont la ei, acum cativa ani. Inclusiv scrisoarea de verificare. Am depus si retras diverse sume fara probleme la vremea respectiva. Acum o luna mi-au trimis un mesaj prin care eu sa solicit call-back. Ca cica nu pot sa-mi verifice varsta din documentele furnizate. Penibil, nu ti se pare? Si asta in conditiile in care mai joc putin si foarte putin la ei, cu retrageri 0 in ultimii 2 ani.
0

Postat 18 July 2011 - 05:35 PM (#16) Useril este offline   TheGambler 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Problema e ca ei nu precizeaza in termeni si conditii ca te dezbraca la verificare. Bonusul, nu il iei tu, ti-l dau ei, iar la 365, nici macar nu se poate pune problema de vreun abuz serios, si nu de ieri de azi, ci dintotdeauna. In concluzie sunt niste parliti in comparatie cu restul \"autohtonelor\" care au tinut bonusul cat au putut fara sa se dedea la astfel de gainarii.
0

Postat 18 July 2011 - 05:52 PM (#17) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Voi sunteti tineri, n-ati prins oferta 500+500 RON de la bet365. Cine stie, cunoaste.Si pe mine m-au verificat, dar a durat cateva minute toata treaba, am cont vechi la ei.Eu am facut si mai inainte contul meu, in euro 100+100. Pe vremea aia luai bonusuri cum vroiai, ba chiar retrageai depozitul si jucai doar cu bonusul. In fine, alte timpuri. :drak:Acum e mai greu, insa nu imposibil. Anumiti urechisti au auzit povesti de pe vremuri si cred ca pot sa faca fara niciun instructaj bonusuri. Nu-si face nimeni cont la bet365 fara sa aiba cateva postari pe forum in prealabil. Isi fac la bwin, la gb, la altele. Ma refer ca nu e o casa asa populara ca altele.Oricum, sunt atatea case, incat nu inteleg de ce s-ar incapatana cineva sa faca fix bet365. Eu zic ca e buna in anumite conditii, dar nu e pentru oricine. Cine e obisnuit cu 1.80/1.80 nu se mai face bine niciodata oricum.Iar sa dai un astfel de titlu la topic e nerusinare totala. Bet365 e o mega companie din UK, se sterge la fund cu cei 300 EUR ai lui Nea\' Piftilian. Plus ca si induce in eroare, banii nu sunt furati ci asteapta sa-i verifice identitatea![Edited on 18-7-2011 by pdp]
0

Postat 18 July 2011 - 06:06 PM (#18) Useril este offline   anghelsefu 

• Parior
  • PipPip

nu ai inteles nimic: daca bet365 iti cer poza cu ceva ce nu ai ce faci? si in conditii intodeauna scrie ca si rezerva dreptu sa faca ce vor cu contu tau, respectiv cu banii tai... si ai dreptate: nu mi i au furat doar mi i tin la ei pana se devalorizeaza...
0

Postat 18 July 2011 - 06:19 PM (#19) Useril este offline   TheGambler 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Pai ia bonusu si cu telefonu mobil sa vezi ca te pun sa iti faci poza. Nu e tocmai in spiritul jocului ca dupa un castig sa fii nevoit sa faci asta, e injositor pentru un parior. Titlul ar fii trebuit sa fie 365 mi-a dat tzeapa ca sa intre in top la cautarile pe google. Nu exista sa ii repsecti doar pt. ca au bani sau faima, in general, nu ma refer doar la 365, indiferent de renume, trebuiesc tratati cu precautie si supusi oprobiului public la cea mai mica nedreptate. Sa ne intelegem, avem nevoie de case si ele de pariori, insa ambele entitati, merg pe ideea, \"arza-iar/lear focu\".
0

Postat 18 July 2011 - 06:27 PM (#20) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Pana la urma ai 5 postari in total din care tot atatea negative la adresa bet365.Iti spun eu sigur ca nimeni n-a patit nimic daca erau in regula cu actele. Solutii exista daca esti un om onest. Poate le si primeai daca nu tipai aberatiile astea cu furtul.Daca tu crezi ca inflatia monedei euro o sa fie problema, m-am cam lamurit. Sper totusi ca glumeai.Prima retragere dureaza mai mult, tocmai din cauza celor care au abuzat de bonus in trecut. Ei se apara si mi se pare normal cum procedeaza. In momentul in care te-ai inregistrat la bet365 si ai luat bonusul, esti la mana lor.
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba