Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Bwin mi-a inchis contul - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Bwin mi-a inchis contul

Postat 22 July 2011 - 12:32 PM (#1) Useril este offline   dinacheilie 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 22-July 11

Salut,Sunt nou in comunitatea e-pariuri.ro, dar daca de aici am gasit link catre bwin. Aici am venit sa imi spun offul.Am deschis saptamana trecuta un cont la bwin, fiind surprins de bonusul de 200% la prima depunere. Am depus 48 sau 49 de ron si am inceput sa pariez cu acesti bani si cu bonusul primit. Am acumulat circa 1200 de ron in acest cont ( am avut ceva noroc ) jucand pe single si live. Pana aici toate bune si frumoase, dar am vrut sa fac o retragere, de circa 300 de ron, ramanand bonusul acordat de ei in cont. Acum imi cer o copie dupa un ID, le trimit din greseala o copie dupa buletinul expirat, am inteles si am trimis o fotografie lizibila cu noul buletin. Pana nu am trimis noul buletin, contul meu a fost blocat, dupa ce am trimis am primit mesaj si in care era stipulat ca contul meu este inchis. \"[...]Compania îşi rezervă dreptul să excludă orice jucător de la participarea la toate ofertele bwin International Ltd. la propria sa discreţie.[...]\"Acum ei vor sa imi restituie suma de 48 de ron depusi, doar intr-un cont, si nu toata suma castigata de mine la pariuri circa 270 euro. Si nu in contul de moneybookers cu care am depus ci doar in cont. Nici macar nu imi vor spune pe ce motiv imi inchid contul si de ce ma exclud.Nu am sa raman numai aici. Voi face publicitate acestei companii, deoarece tin sa spun ca nu am facut nimic care sa violeze termenii si conditiile expuse in site. Deasemenea compania trebuie sa inteleaga si noua lege Legea nr. 246/2010 care reglementeaza gamblingul online in Romania.Acum va intreb, mai am ce sa le fac sau imi pot lua la revedere de la banii castigati ?Astept raspunsuri
0

Postat 22 July 2011 - 04:39 PM (#2) Useril este offline   cr2krl9 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 30-August 09
  • LocationNY

Bwin sunt foarte seriosi cand vine vorba de verificare poate ai gresit datele tale personale iar asta te costa . Daca nu au fost la fel ca pe cardul de identitate clar ca ti-au inchis contul.
Imagine postata
0

Postat 22 July 2011 - 04:46 PM (#3) Useril este offline   dinacheilie 

• Parior
  • PipPip

NU este adevarat, toate datele pe care le-am inregistrat la ei erau corecte. Doar ca am trimis o copie dupa buletinul expirat, ma gandesc ca e posibil sa se fii gandit la fizionomia schimbata. in curs de 10 ani....nu stiu in orice caz nu mai seman aproape deloc cu cel de la 14 ani.
0

Postat 22 July 2011 - 04:53 PM (#4) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

\"Am acumulat circa 1200 de ron in acest cont ( am avut ceva noroc ) jucand pe single si live\" \"Pana aici toate bune si frumoase, dar am vrut sa fac o retragere, de circa 300 de ron, ramanand bonusul acordat de ei in cont\" Nu inteleg aici. Ai vrut sa faci retragere de 300 RON. Asta inseamna ca 1200-300 = 900 RON. Cum adica sa ramai cu bonusul acordat de ei in cont? Pai bonusul acordat a fost de 900 RON? ..............A doua intrebare: Cum ai putut sa trimiti copie dupa buletinul expirat? Nu te-ai vazut in poza ca erai mic?
0

Postat 22 July 2011 - 05:00 PM (#5) Useril este offline   dinacheilie 

• Parior
  • PipPip

2.Le aveam una langa alta....si ai vazut cum se face upload la ei. Am luat fisierul de langa...greseala mea. O greseala pe care o faci doar o data in viata. Am primit mail ca ID meu a expirat ...pe urma l-am trimis pe cel nou si am primit contul inchis.1. Imi cer scuze in prima faza am castigat circa 400 de ron. Am dar retragere la 300 si am ramas cu 96 de ron bonus. Dupa am jucat pe live si am ajuns la suma de 1200 Ron.[Edited on 22-7-2011 by dinacheilie]
0

Postat 22 July 2011 - 05:13 PM (#6) Useril este offline   cr2krl9 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 30-August 09
  • LocationNY

Eu din cate stiu contul il inchide doar daca gresesti datele , incearca sa le trimiti mail si sa le explici situatia . Multa bafata!
Imagine postata
0

Postat 22 July 2011 - 08:59 PM (#7) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 22-January 09

de ce nu stergi din PC poza/fisierul cu buletinul expirat? [Edited on 22-7-2011 by fafu1]
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Postat 22 July 2011 - 09:28 PM (#8) Useril este offline   Mate0 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1009
  • Inregistrat: 03-November 08

Citeaza

Originally posted by fafu1de ce nu stergi din PC poza/fisierul cu buletinul expirat? [Edited on 22-7-2011 by fafu1]
Asta era problema acum? De ce nu sterge poza cu buletinul expirat?Incearca sa faci o reclamatie pe sbr forum.
0

Postat 22 July 2011 - 09:45 PM (#9) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 22-January 09

pai sa-l stearga, sa nu mai pateasca la fel!
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Postat 23 July 2011 - 01:29 PM (#10) Useril este offline   don bebeto 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 58
  • Inregistrat: 20-December 10

eu tot stau si ma intreb de ce mai joaca lumea la bwin cand acestia sunt cotati cu C la SBR???Average to below average cust. service with some risk to players funds. -asta ne spun cei de SBR ca patim la cei cotati cu C.deci de ce sa joc la o casa unde fondurile mele sunt supuse unui anumit risc de a nu mai putea intra in posesia lor??? :)
0

Postat 23 July 2011 - 03:56 PM (#11) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

Bwin sunt promovati pe toate planurile ,in toate tarile,au cel mai mare bonus 200%...Din cauzele astea lumea isi face conturi la Bwin.
0

Postat 23 July 2011 - 04:57 PM (#12) Useril este offline   alex007 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 20
  • Inregistrat: 13-July 11

Pe de alta parte, nu poti sa nu te intrebi de ce unii depun, iau bonusul, ruleaza 1000 de euro si retrag linistiti ?! E adevarat...suma retrasa a fost doar 500 lei...dar totusi...au iesit...In mai putin de 48 de ore de la trimiterea copiei de buletin si a cererii de retragere!! Nu ii recomand si nici nu le fac reclama....am vazut discutiile si printscreenurile de saptamana asta !!!Bafta maxima !
0

Postat 23 July 2011 - 06:56 PM (#13) Useril este offline   dvn 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 149
  • Inregistrat: 01-December 07

Toate astea, cel mai posibil, din cauza ca ai castigat, si mai ales ca i-ai castigat din bonus.Daca pierdeai, nu iti mai bloca contul.Sa ne tii la curent cu ce rezolvi.
0

Postat 29 July 2011 - 04:52 PM (#14) Useril este offline   dinacheilie 

• Parior
  • PipPip

Salut,Revin cu un update la starea contului meu :\"-Contul dvs. a fost închis din motive de securitate şi nu va fi redeschis, în conformitate cu Termenii şi Condiţiile de particpare la oferta bwin, ce le-aţi acceptat la înregistrare:\"Cont2. În caz de suspiciune asupra unei acţiuni de manipulare sau de fraudă, precum şi în caz de încălcare a acestor termeni şi condiţii, în special privind participarea simultană multiplă (cârdăşie) la jocuri şi deschiderea mai multor conturi, compania îşi rezervă dreptul de a exclude utilizatorul în cauză de la încheierea altor pariuri, respectiv de la participarea la alte jocuri. Orice activitate criminală sau suspicioasă poate fi raportată la autorităţile responsabile. În acest caz, compania îi va achita utilizatorului exclus eventualele credite în bani reali aflate în contul acestuia – reţinând un procent de 10% reprezentând taxa de prelucrare – atâta vreme cât acestea au fost obţinute în mod legal.\"-depozitul efectuat de dvs. va fi returnat integral. În acest scop vă rugăm să ne trimiteţi o copie a unui extras bancar, care să cuprindă toate detaliile contului dvs. bancar.Vă reamintim, plata se va efectua doar prin transfer bancar către un cont ce vă aparţine\"Chestiile astea mie mi se par ca se bat in cap. prima data imi zice ca nu e buletinu valid, zic ok si trimit pe cel nou, acum imi zic ca sunt suspect ca mi-am facut mai multe conturi si ca imi inchid contul. Zic ok sa imi inchida contul numai sa imi dea banii pe care i-am castigat \"fair and square\" tin sa mentionez ca am pus aproximativ 20 de pariuri de peste 100 de ron fiecare, deci ar trebuii sa fii deblocat si bonusul asa cum scrie in oferta de pe acest site. Ei imi spun ca nu imi vor returna doar depozitul de 50 de ron, tin sa mentionez ca am avut contul neblocat pana cand am realizat 1200 Ron, si numai intr-un cont nu in contul de Moneybookers care a fost metoda mea de depunere. Nu inteleg de ce sunt atat de retardati si nu inteleg de ce toate acestea se intampla, tocmai mie. Si nu imi vor returna cei ~ 1200 de Ron castigati. Daca aveti o idee despre ce si cu cine as putea vb va rog, am mare nevoie de ajutor, pana la urma sunt banii castigati corect si sunt banii mei.[Edited on 29-7-2011 by dinacheilie]
-1

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba