Simpla curiozitate... Care este cea mai mare suma pe care ati retraso de la o casa de pariuri si de la ce casa de pariuri a fost?
|
|
Pagina 1 din 1
Cea mai mare suma?
Postat 23 July 2011 - 11:35 PM (#2)
Si inca o intrebare ar mai fi cea mai mare suma pierduta pe un pariu :bere:
Postat 24 July 2011 - 12:10 AM (#3)
Cea mai mare retragere : 11.000 ron la bet-at-homeCea mai mare suma pierduta pe un pariu : 1500 ron Oricum,marturisesc public ... depunerile insumeaza cel putin de doua ori suma retragerilor.Nu faceti ca mine :bere:
Postat 24 July 2011 - 02:11 PM (#5)
cea mai mare retragere: 3000 roncea mai mare suma pariata (si pierduta :bere: ): 1200ron (sau 1100ron, nu mai retin exact) pe Roma cu Cesena
Postat 24 July 2011 - 02:18 PM (#6)
slabutz:Dcea mai mare suma pariata: 2800 pierduta pe o cota 1.10, anul trecut la Wimbledon...a fost singura surpriza din ziua aia si eu am nimerit.o(cota finala 5 si cva aveam)cea mai mare retragere: http://i51.tinypic.com/2v2h1qa.jpg cheers!
Postat 24 July 2011 - 02:32 PM (#7)
Din cate imi amintesc la Gamebookers am pariat 5000 ron la un moment dat si de cateva ori 500 euro la ruleta ( daca ma duceam la femei cu ei eram mai castigat :bere: )Momentan joc doar la Bet-at-home si sunt limitat la 1000 ron per pariu.[Edited on 24-7-2011 by Wimbledon]
Postat 24 July 2011 - 03:59 PM (#8)
Citeaza
Originally posted by emilslabutz:Dcea mai mare suma pariata: 2800 pierduta pe o cota 1.10, anul trecut la Wimbledon...a fost singura surpriza din ziua aia si eu am nimerit.o(cota finala 5 si cva aveam)cea mai mare retragere: http://i51.tinypic.com/2v2h1qa.jpg la ce s-au limitat pariurile tale de ai strans asa de multi?:bun: ce cote,,, ce combouri sau doat live single:aplauze:cheers!
Cele mai tari predictii din NHL --> http://www.e-pariuri...573#entry299573
Pekka Rinne - signed a 7-year deal worth $49 million, the Nashville Predator's largest contract in team history (one of the best goaltender from NHL)
Pekka Rinne - signed a 7-year deal worth $49 million, the Nashville Predator's largest contract in team history (one of the best goaltender from NHL)
Postat 26 July 2011 - 10:33 PM (#10)
Poi...biletele au fost puse pe o durata cu meciurile de 3 luni gandindu.ma eu ca voi pleca la mare iar apoi o perioada din localitate(pe scurt...la tzaraaaaa:D).Eram pe plus perioada aceea cu 3-4k fara acestia si am zis DC NU?...NU?:D Am vrut sa pun 3k pe 11 meciuri dar aveam suma de castig prea uriasa, in jur de 70 si cva d mii!Le.am mai gandit eu si intr-un final am coborat la 7 meciuri...cei 3 mii d euro i.am impartit in 2 bilete de 1.500 pentru ca ma limita la 10.000 max castig/ bilet.Meciurile au fost din CHL,Uefa calificari si prima etapa din Anglia. Numai retin exact toate meciurile pentru ca mi s-a stricat calc si DELETED:motz::motz::motz:Stiu ca au fost Brann,Stuttgart in cupa(acesta de umplutura@1.07 park ca sa nu fie biletele la fel),Arsenal,Manchester si Liverpool...pe langa acesta am mai vrut sa iau Celtic acasa@1.20 si Rangers deplasare @1.40 in prima etapa Scotia si Lyon acasa cu Toulouse(1.35 3-0 SC)Pariurile mele se ajungeau si la cateva sute bune de euro dar meciuri relativ sigure si nu mah grabeam(asta a fost cel mai important lucru). Am stat 4 luni pana mi.au dat banii pentru nuj ce verificari cik...am contul inchis pe numele meu mamei(care ma aproviziona aceea perioada)...acum cateva luni am facut cateva pariuri la ei pe numele meu si li s.a parut ceva dubios and CLOSED!:bere:@krestos & @cr2krl9Multe persoane au limite banale la Bwin(o mica paranteza...am deschis conta la Betoto si m.au limitat la 50e:) )eu am avut norocul sa nu am...dar am si pariat mult la ei...sunt client fidel de mult si poate asta a contat. Au fost si combouri si single live/normale...dak scot istoricurile agentiilor va luati cu mainile de cap.Cei 2800 i.am pierdut tot in aceea perioada...dar am avut ultra mega ghinion ca sa zic asa...ii pariasem la Bet365.P.S. Am 22 de ani si am am castigat acum 3 ani la Bwin...am avut bani cat au muncit parintii mei toata viata...cel mai important lucru nu este ce sistem folosesti...ce mize etc...cel mai mult conteaza agentia care iti face tie placere sa joci!!
Postat 26 July 2011 - 10:40 PM (#11)
btw...cel mai frumos a fost cand mai stateam in Sunderland-Liverpool 2@1.75Eram la tzara si nu aveam internet sa urmaresc meciul live...eram pe teletext ...in min 90\' nu arata nika si deodata BOOOM...era deja 1-0 dar nu actualizasera...restul minutelor...cu cele 4\' aditionale au fost un adevarat INFERN iar restul dupa terminare....JUST PLEASURE!!:bere::alcool::alcool:Soccer » England » English Premier League 2008/2009 16.08.2008Sunderland - Liverpool0 : 1(0:0, 0:1)83. Fernando Torres José
Postat 27 July 2011 - 10:40 AM (#12)
frumos emil ,si noroc cateodata trebuie,,, ma intreb cu atatia bani ce ai facut? a mers sa`i retragi toti odata? cat te`au mai tras in tzeapa?
Cele mai tari predictii din NHL --> http://www.e-pariuri...573#entry299573
Postat 30 July 2011 - 07:37 PM (#13)
noup...mi i.au dat pe toti odata:D dc sa.mi traga teapa...dap a mers dar prin transfer bancar;)poi mi.am luat masina...cheltuit pe haine,in casa,datorii,am fost in antalya 2 sapt,mi.am luat un passat si am tinut de ei...dar am gresit ca tb sa.i bag in bank...dar deh prostia omului costa:surpr:
Postat 31 July 2011 - 11:01 PM (#15)
cea mai mare retragere: 5.499Ecea mai mare suma pierduta: 1.000Eam si eu un of...pacat ca nu aveam acu 2-3 ani banii de acum :banana2:....sau.,,,,acum sa am cotele de acu cativa ani.
Postat 01 August 2011 - 12:54 AM (#16)
Si eu zic la fel. Pacat ca nu aveam acum 2-3 ani banii de acum. Nu mai pierdeam atat.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor