Situatia sta in felul urmator :Am facut prima depunere cu cardul Visa Electron in valoare de 30 euro .Am facut upload la actele de identificare si au fost validate .Acum am suma de 129 euro si cand vreau sa fac o retragere ... surpriza ... : nu imi apare la modalitati de retragere sa retrag cu cardul care am depus !! Singurele metode sunt Bank Transfer , Western Union , Netteleter si Moneybookers ; insa prin MoneyBookers si Nettelleter imi zice ca nu pot face o retragere deoarece nu am facut depunere prin respectivele metode ; iar la retragere prin Western Union si Bank Transfer primesc mail dupa retragere ca a fost anulata pe motiv de \" Security sistem isuess \" !!?? :hatoff: Ce se intampla ? de ce nu ma lasa sa retrag banii ?
|
|
Pagina 1 din 1
Nu pot retrage banii de la BETOTO !
Postat 26 July 2011 - 10:33 AM (#2)
Nu s-a intamplat nimic.De ceva timp nu mai au retrageri prin card.Depune o suma prin moneybookers,10 euro de ex,pariaza o data si da i retragere la toata suma prin moneybookers.Bafta
Postat 26 July 2011 - 10:40 AM (#3)
hai ca am auzit-o si pe asta :alcool:asa de penala e Betoto ? sa nu pot scoate banii decat cum vor ei ... si totusi prin Western Union de ce nu ma lasa ? sau transfer bancar ? acolo nu zice ca nu am voie sa fac retragerea ... ?
Postat 26 July 2011 - 11:08 AM (#4)
La fel e si la Bwin poti sa depui cu cardul dar nu mai poti sa retragi prin aceeasi metoda.Eu ti-am dat o solutie pe care am folosit-o eu.Tu faci ce vrei...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor