Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: 3d secure la cardul visa electron de la ing - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3d secure la cardul visa electron de la ing

Postat 30 July 2011 - 09:45 PM (#1) Useril este offline   summer.n 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 521
  • Inregistrat: 21-January 09

De cand a fost cu problema aia de securitate de acum un an cu schimbarea cardurilor de la ING, nu am mai depus la bet365 pana azi cu noul card.La el am activat 3d secure si la betfair cand depuneam imi cerea intai o parola inainte sa ia banii de pe card. Acum cand am depus la bet365 mi-a luat banii direct de pe card treacand peste 3d secure fara sa-mi ceara parola. Am ramas masca. Cum e posibil asa ceva? Sa treaca peste 3d secure?Ma ajuta cineva sa inteleg, care are 3d secure activat? pdp parca tu lucrai cu ING :no:
0

Postat 31 July 2011 - 10:41 AM (#2) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Imi pare rau, nu stiu despre ce e vorba aici.
0

Postat 04 August 2011 - 12:19 AM (#3) Useril este offline   Julien25 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 08-April 08

Din cate stiu eu unii procesatori de incredere care nu se afla in zona CEMEA (Central Europe, Middle East, Eastern Europe, and Africa) pot sari peste etapa aceasta de securitate cu acordul VISA.Totusi pentru siguranta poti da un telefon la Call Center-ul ING pentru a clarifica situatia.
0

Postat 04 August 2011 - 12:39 AM (#4) Useril este offline   BladeBt 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 227
  • Inregistrat: 15-November 08
  • LocationIasi/Botosani

Te salut, unele case solicita verificarea 3D-Secure, altele nu, Bet365 este, dupa cum ai zis si tu, una care nu solicita asemenea lucru.Pentru a verifica un card folosind 3D Secure, este nevoie ca, in prima casuta sa introduci ultimele 6 cifre ale numarului cardului (de pe partea frontala) + ultimele 6 cifre ale CNP-ului tau iar in a 2-a casuta sa introduci intreg CNP-ul tau.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba