Am depus 200 ron mi-au dat bonusul de 200 am inceput sa pariez si dupa vreo doua saptamani am facut retragerea vreo 330 ron si surpriza jumatate din suma a fost chipurile forfetata ca vezi doamne contul meu a fost prea profitabil asta mi-au spus pe mail.HOTI HOTI HOTI !
|
|
Probleme bet365
Postat 07 August 2011 - 12:11 PM (#3)
Acum vorbind serios cum adica contul a fost prea profitabil?Astia parca erau seriosi.
Postat 07 August 2011 - 12:24 PM (#4)
Ai si dovezi? Ca asa sa arunci cu jigniri si sa te declari pagubit e usor.Bet365 e o casa OK din punctul meu de vedere si n-am avut probleme cu ei pana acum. Inclin sa cred ca ai facut tu ceva neregulamentar (poate n-ai respectat conditiile de bonus).
... football is a globalized multinational business, with tentacles and intrests that stretched far beyond the border of the nation state, and there is no turning back.
Postat 07 August 2011 - 12:51 PM (#5)
330 ron la o depunere de 200 ron + 200 ron bonus prea profitabil? asta n-o cred pana n-o vad..nici macar nu ti-ai dublat banii. Inclin sa cred ca ai abuzat/ facut vreo greseala.bet365 nu face tiganii la sume asa de mici plus ca personal n-am avut niciodata probleme. Nici la retrageri de 100ron, 100e, 1000e.Posteaza mailul
Postat 07 August 2011 - 01:20 PM (#6)
Ai facut rulaj de 1 data depozitul si 3 ori bonus+depozit adica 1400 ron in total ? ai pus pariuri de acesta valoare cu cote peste cat cer ei? Eu am facut asa si am scos 1200 Ron cu rularile astea si nu a fost nici o problema[Edited on 7-8-2011 by dr_wolf]
Postat 07 August 2011 - 03:09 PM (#7)
Recunosc ca am pariat numai pentru a face rulajul din 400 ron am ramas cu exact 334 pe care am vrut sa ii retrag dar ei au refuzat sa plateasca si bonusul pe care il rulasem total regulamentar.Voi posta si mailul.
Postat 07 August 2011 - 03:13 PM (#8)
Eu in locul lor iti blocam contul..mai sa fie..mare e foamea asta in romania..noroc ca nu ai voie cote 1,00001 sa rulezi ca altfel era belea.Topicul trebuia sa sune altfel REVOLVER Flamand si nesimtit![Edited on 7-8-2011 by Cristinel]
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
Postat 07 August 2011 - 03:26 PM (#9)
Am conturi la majoritatea caselor de pariuri online. Din punctul meu, Bet365 sunt cei mai OK din toate punctele de vedere. Daca joci cinstit si nu murdar nu te iau in colimatoriu.
Postat 07 August 2011 - 03:34 PM (#10)
Stimate domnule bla bla,Va contactam cu privire la contul dumneavoastra de pariuri bet365.Pentru a putea recompensa atat clientii noi, cat si pe cei existenti, bet365 pune la dispozitia lor in mod regulat diverse oferte, cum ar fi bonusurile si pariurile gratuite.Acestea sunt costisitoare, iar politica bet365 este de a le restrictiona in cazurile in care consideram ca ar putea determina o diferenta semnificativa in ce priveste profitabilitatea contului unui anumit client.Din pacate, contul dumneavoastra a fost identificat in acest fel si dorim sa va aducem la cunostinta ca in viitor contul dumneavoastra nu va mai fi eligibil pentru ofertele bet365. Cu aceasta ocazie, suma de 164.19 RON fiind alcatuita din bonus, a fost de asemenea forfetata.Cu toate acestea, veti putea plasa in continuare pariuri prin serviciul nostru online.Daca aveti nevoie de asistenta nu ezitati sa ne contactati. Echipa noastra este disponibila 24 de ore pe zi, prin Live Chat, la adresa de email support-rom@customerservices365.com (mailto:support-rom@customerservices365.com) sau la numarul de telefon 0800 894 754 gratuit din reteaua Romtelecom sau la numarul 0318 107 402 tarif normal si va va ajuta cu cea mai mare placere. Va rugam sa includeti numele de utilizator si numarul de securitate din patru cifre in toate raspunsurile viitoare.Cu stima,Aurelian BEchipa bet365
Postat 07 August 2011 - 03:41 PM (#11)
Citeaza
Originally posted by CristinelEu in locul lor iti blocam contul..mai sa fie..mare e foamea asta in romania..noroc ca nu ai voie cote 1,00001 sa rulezi ca altfel era belea.Topicul trebuia sa sune altfel REVOLVER Flamand si nesimtit![Edited on 7-8-2011 by Cristinel]
Postat 07 August 2011 - 04:11 PM (#12)
Daca i se acorda bonusul, normal ar fi sa nu conteze ce pariaza, atata vreme cat indeplineste conditiile. Eu ma mir ca pariori buni ca unii dintre voi considera bet365 o casa respectabila. Se preteaza si la sume mai mici, de 10 lei de exemplu. De cate ori nu mi-au micsorat cota la live, dupa terminarea evenimentului, nici nu mai tin minte.
Postat 07 August 2011 - 05:37 PM (#13)
Toate casele de pariuri au probleme financiare.Incearca orice metoda ca sa diminueze pierderile...
Postat 07 August 2011 - 05:46 PM (#14)
@Revolver: poti sa pui si un printscreen cu acel mail? Acopera nume si alte date personale. As aprecia foarte mult, nu imi vine sa cred cum trantesc ceea ce au cladit in ani...Cineva de acolo a luat-o razna, asa ceva nici macar bwin nu facea...
Postat 07 August 2011 - 05:52 PM (#15)
Acum vreo jumatate de an cand ma plangeam de ei toata lumea a sarit cu gura. Uite .......
Postat 07 August 2011 - 07:21 PM (#16)
We are contacting you with regards to your recent Live Chat conversation. I can confirm that the bonus has been removed from your account as the terms of the offer has been breached. The terms of the offer state - All customer offers are limited to one per person, family, household address, email address, telephone number, same payment account number (e.g. debit or credit card, neteller etc), and shared computer, e.g. school, public library or workplace. We reserve the right to withdraw the availability of any offer or all offers to any customer or group of customers. Offers only apply to customers who have made a real money deposit with bet365. We have identified that your account was opened using the same computer as other accounts. As such you are not eligible to claim this offer. If you require any further assistance, our team are available 24 hours a day by Live Chat, email at support@customerservices365.com, or on +800 12 365 365 and we will be pleased to assist you.Kind RegardsSean NThe bet365 Team Va multumim pentru email. Ultimul pariu din istoricul contului dumneavoastra a fost plasat din balanta bonus, astfel, castigurile au fost creditate in balanta bonus. Balanta bonus a fost indepartata insa, conform punctului cu numarul 15 din Termeni si Conditii care specifica: -Daca termenii ofertei sau promotiei sunt incalcati sau exista dovezi ca un client sau grup de clienti au plasat o serie de pariuri care datorita unui bonus, castigurilor sporite, pariurilor gratuite sau altei oferte, au ca finalitate un profit garantat pentru client indiferent de rezultat, fie individual sau parte a unui grup, bet365 isi rezerva dreptul de a retrage partea de bonus din aceste oferte, de a decide pariurile la cotele corecte sau de a anula pariurile gratuite si pariurile plasate din bonusul depozit. bet365 isi rezerva dreptul de a impune clientului o taxa administrativa de pana la valoarea bonusului depozit, pariurilor gratuite sau castigurilor aditionale pentru a acoperi costurile administrative. De asemenea, ne rezervam dreptul de a solicita clientilor sa furnizeze documentele necesare pentru a ne asigura de identitatea acestora inainte de a credita contul cu un bonus, pariu gratuit sau alta oferta.Au innebunit bet365!!! Au inceput s-o dea in scheme!
Postat 07 August 2011 - 07:37 PM (#17)
Citeaza
Originally posted by ipse2009Toate casele de pariuri au probleme financiare.Incearca orice metoda ca sa diminueze pierderile...
Postat 07 August 2011 - 08:04 PM (#18)
@ipse2009 - no offence at all, dar aia ii o porcarie ce ai zis-o...probabil s-a referit la altceva - la bet ii merge super bine in ro...
Postat 08 August 2011 - 12:16 PM (#19)
Curat magarie ce i s-a intamplat lui Revolver. Eu vreau sa ma plang de noua interfata a site-ului. Au modificat prima oara pagina de live. Acum si main page-ul. Inainte zburdai cu mouse-ul printre cote si meciuri. Acum nici scroll-ul nu mai merge. Inainte era f simpla pagina, timp de reactie cacalau pe live, pe main page vedeam ditamai oferta de tenis sa spunem (acum au intins-o ca pe o placinta tiganeasca). Daia nici nu m-am omorat prea tare cu bwin sau GB care au GUI-ul vai mama lor (mai ales bwin cu galbenul ala de rahat). Bet365 este o agentie decenta totusi ca oferta si bonusuri, dar cu GUI-ul asta au facut o mare magarie pt ca ingreuneaza considerabil viata pariorului. Dar se pare ca este la moda sa bagi \"floricele\" cat mai multe la un site (multi isi \"coafeaza\" site-urile si fac un rahat..ca se plang user-ii). A devenit un fel de \"Vista\" bet365 acum. :( ( XP-ul is enough for me...Vista si 7 bullshit)Pe voi cum va \"coafeaza\" noua -Graphical user interface- ?
Postat 08 August 2011 - 02:03 PM (#20)
E de cacat noua interfata pentru cine e interesat de cote. Cine vrea sclipici, e clar ca e multumit. E mai rentabil pt ei sa coloreze la greu ca sa-i pacaleasca pe fraieri.Eu astept casa care o sa fie in alb/negru. Poate cineva de la Pinn citeste pe aici si-mi face damblaua.
- ← va merge streamul bet 365 live video tenis?
- Intrebari si discutii BET365
- Manchester Utd. - Chelsea : pariu gratuit de 40 RON la bet365 →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor